2016. január 19. kedd

jan. 19
18:26
Atlétika: ideiglenes ügyvezetőt neveztek ki a szövetségnél (She)
A francia Jean Garciát kedden kinevezték a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) ideiglenes ügyvezetőjének és főtitkárának.
jan. 19
18:28
Felkészülés: kikapott kazah ellenfelétől a Szeged 2011 (She)
Egygólos vereséget szenvedett első törökországi felkészülési mérkőzésén a Szeged 2011-Grosics Akadémia – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 19
18:30
Válogatott: az MLSZ reagált a német–magyar meccs hírére (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nem tudja megerősíteni a német sajtóban megjelent hírt, miszerint a nyári Európa-bajnokság előtt Németország–Magyarország felkészülési mérkőzést rendeznek.
jan. 19
18:42
NB II: Dunaújvárosból jött az Ajka második téli szerzeménye (She)
Megvan a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka második téli szerzeménye, a klub vezetősége a mai napon fél plusz egyéves szerződést kötött Sóron Tiborral – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 19
18:44
Serie A: távozik a Roma 107-szeres válogatottja (She)
Az AS Roma labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Ashley Cole-lal. Az angol sajtóhírek szerint a Los Angeles Galaxyben folytatja karrierjét.
jan. 19
18:51
A franciákkal találkozik a magyar női válogatott a nyolc között (Metropol)
A francia csapattal találkozik a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokság negyeddöntőjében.
jan. 19
19:00
A franciákon át vezet az út az elődöntőbe (Infostart)
A francia csapattal találkozik a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokság negyeddöntőjében.
jan. 19
19:00
Palermo: az elnök Baloghról beszélt, majd csúnya kifejezésre ragadtatta magát (She)
Az olasz élvonalbeli Palermo labdarúgócsapatának szókimondó (és nem egyszer igen szórakoztató) elnöke, Maurizio Zamparini a jelek alapján nagyra tartja az új magyar igazolás, a DVSC-től 2.2 millió euróért megszerzett Balogh Norbert képességeit – legalábbis erre utalt, amikor kifakadt a csapata átigazolási tevékenységéről szóló pletykák miatt.
jan. 19
19:18
F1: nincs többé Marussia, a csapat neve Manor Racing (She)
A 2015-ös idényt pont nélkül záró F1-es csapat bejelentette, hogy 2016-ban Manor Racing néven indul az F1-ben. A Ferrariról Mercedes-motorra váltó csapat még nem nevezte meg pilótapárosát.
jan. 19
19:20
PL: a liverpooli kedvenc a Norwich Cityhez szerződött (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Norwich City szerződtette a skót válogatott támadó Steven Naismith-t az Evertontól. A két klub nem hozta nyilvánosságra az átigazolási díj összegét, a BBC 8.5 millió angol fontról tud.
jan. 19
19:22
Spanyolország: visszavonul a világ- és Európa-bajnok (She)
Bejelentette visszavonulását a spanyolok világ- és Európa-bajnok labdarúgója, a 36 éves Carlos Marchena.
jan. 19
19:27
Ashley Cole távozott az AS Romától (Metropol)
A 35 éves játékos következő klubja az észak-amerikai profi ligában szereplő Los Angeles Galaxy lehet.
jan. 19
19:36
Eurofoci: amatőrligában folytatja a vb-t is megjárt kameruni (She)
Az ír Achill Rovers labdarúgócsapatához szerződött a kameruni színekben két világbajnokságot is megjárt támadó középpályás, Joseph N'Do – számolt be a meglehetősen különös átigazolási hírről a standardmedia.co.
jan. 19
20:03
Nem fogynak jól a jegyek Rióban (Metropol)
Csalódottságuknak adtak hangot a riói olimpia és paralimpia szervezői, mert eddig a várakozásoknál kevesebb belépő talált gazdára.
jan. 19
20:12
Női kézilabda: válogatott beálló érkezett a Kohászhoz (She)
A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia megegyezett a Fehérvár KC-vel és a magyar válogatott játékosával, Horváth Bernadettel a kézilabdázó klubváltásáról.
jan. 19
20:14
Vízi Eb: az olaszokat verő Montenegró lehet az elődöntős ellenfelünk (She)
Montenegró 10-7-re legyőzte Olaszországot, s ezzel bejutott a belgrádi Európa-bajnokság legjobb négy csapata közé. A montenegróiak ellenfele az utolsó negyeddöntő győztese, Magyarország vagy Horvátország lesz. Benedek Tibor együttese 20.15-kor kezd.
jan. 19
20:16
Vízi Eb: Magyarország–Horvátország élőben az NSO-n! (She)
Horvátország ellen száll vízbe a magyar válogatott a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében. A cél a győzelem, és ezzel az elődöntőbe kerülés a roppant erős horvátok ellen. Ivica Tucak világbajnoki ezüstérmes válogatottja nem adja olcsón a bőrét, ezért nagy csatára van kilátás. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, és szóljanak hozzá,…
jan. 19
20:18
F1: összefogtak a gyártók, mindenkinek jut olcsóbb motor (She)
Az F1-es világbajnoki sorozat négy motorszállítója megállapodást kötött arról, hogy csökkenteni fogják az autók erőforrásainak költségeit, és a jövőben egyetlen csapat sem marad motor nélkül.
jan. 19
20:20
Férfi kézi Eb: Macedónia az utolsó pillanatban kiejtette Szerbiát (She)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság A jelű csoportjában Macedónia az utolsó előtti másodpercben kiegyenlítve 27–27-et játszott Szerbiával, így megszerezte a csoportharmadik helyet, továbbjutott, a szerbek pedig búcsúztak. Norvégia 29–27-es győzelmet aratott a B-csoportban Fehéroroszország felett, a norvégok négy, a fehéroroszok két ponttal zártak.
jan. 19
20:22
Női röplabda: először jutott be az MK döntőjébe a Békéscsaba (She)
Fennállása során először jutott be a női röplabda Magyar Kupa döntőjébe a bajnoki címvédő Békéscsaba.
jan. 19
20:30
Vízilabda Eb élőben: Magyarország-Horvátország (Infostart)
Az olimpiai bajnok horvát csapattal játszik a magyar válogatott a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon. Ha győz, s bejut az elődöntőbe Benedek Tibor válogatottja, ott ellenfele az olaszokat verő montenegrói gárda lesz. A másik elődöntő már kialakult: Szerbia-Görögország.
jan. 19
20:30
Real Madrid: Zidane elégedetlen a túlsúlyos kolumbiaival (She)
Az „El Chiringuito” spanyol televíziós műsor információi szerint James Rodríguez súlyproblémával küzd a Real Madrid labdarúgócsapatánál.
jan. 19
20:32
Vízilabda Eb - Montenegró az elődöntőben (Infostart)
A montenegrói válogatott kedden 10-7-re legyőzte az olasz csapatot a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának negyeddöntőjében - közli az MTI.
jan. 19
20:32
PL: új klubba szerződött a román válogatott kapusa (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford szerződtette a román válogatott kapus Costel Pantilimont a Sunderlandtől.
jan. 19
20:34
Ashley Cole távozott az AS Romától (Infostart)
Közös megegyezéssel szerződést bontott az AS Roma labdarúgócsapata és angol védője, Ashley Cole.
jan. 19
20:39
Vízilabda Eb: Montenegró az elődöntőben (Metropol)
A montenegrói válogatott kedden 10-7-re legyőzte az olasz csapatot. Ha nyerünk a horvátok ellen, ők várnak ránk az elődöntőben.
jan. 19
20:48
Kevés jegy fogy a riói olimpiára (Infostart)
Csalódottságuknak adtak hangot a riói olimpia és paralimpia szervezői, mert eddig a várakozásoknál kevesebb belépő talált gazdára - számolt be az MTI.
jan. 19
20:50
Férfi kézilabda Eb - Macedónia és Szerbia továbbra is nyeretlen (Infostart)
A szerb csapat 27-27-es döntetlent játszott Macedónia válogatottjával kedden a lengyelországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon - írja az MTI.
jan. 19
21:06
Asztalitenisz női ETTU Kupa - Nyert és továbbjutott a Postás SE (Infostart)
A Postás SE női asztalitenisz-csapata bejutott a legjobb négy közé az ETTU Kupában, miután a negyeddöntő keddi, budapesti visszavágóján - meccslabdát is hárítva - 3-2-re legyőzte a cseh SKST Mart Hodonin együttesét - közölte az MTI.
jan. 19
21:08
Költségcsökkentésről döntöttek a Formula-1 motorszállítói (Infostart)
A Formula-1-es világbajnoki sorozat négy motorszállítója megállapodást kötött arról, hogy csökkenteni fogják az autók erőforrásainak költségeit, és a jövőben egyetlen csapat sem marad motor nélkül - értesült az MTI.
jan. 19
21:24
Asztalitenisz: győzött és továbbjutott a Postás SE (She)
A Postás SE női asztalitenisz-csapata bejutott a legjobb négy közé az ETTU Kupában, miután a negyeddöntő keddi, budapesti visszavágóján – meccslabdát is hárítva – 3–2-re legyőzte a cseh SKST Mart Hodonin együttesét.
jan. 19
21:42
Pazar játékkal jutott a legjobb négy közé a magyar férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
Kiváló kapusteljesítménnyel és remek centerjátékkal, az elmúlt egy év legjobb teljesítményét nyújtva 8-5-re nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott a horvátok ellen a belgrádi Európa-bajnokságon. Ellenfele az elődöntőben a montenegrói csapat lesz.
jan. 19
21:44
MOL Liga - Idegenben nyert a Debrecen (Infostart)
A Debrecen magabiztos győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként a jégkorong MOL Liga keddi játéknapján - közölte az MTI.
jan. 19
21:46
Vízilabda Eb - Magyarország-Horvátország 8-5 (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 8-5-re legyőzte az olimpiai bajnok horvát csapatot a belgrádi Európa-bajnokság negyeddöntőjében, így csütörtökön Montenegróval találkozik a fináléba jutásért, egyúttal az olimpiai kvóta megszerzéséért.
jan. 19
21:51
Győzelem az olimpiai bajnok ellen (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 8-5-re legyőzte az olimpiai bajnok horvát csapatot az Eb-n.
jan. 19
22:18
Vízi Eb: Ilyen nagy küzdelmek kellenek az életben – Benedek (She)
A belgrádi férfi vízilabda Eb negyeddöntőjében lejátszott Magyarország–Horvátország (8–5) mérkőzés után Benedek Tibor értékelt az M4 Sportnak.
jan. 19
22:20
Felkészülés: a Dortmund könnyedén győzött a Sparta ellen (She)
A Bundesliga második helyén álló Borussia Dortmund 3–1-re győzött a Sparta Praha ellen a kedd esti felkészülési mérkőzésén Essenben.
jan. 19
22:36
Jose Peseiro lett az FC Porto vezetőedzője (Infostart)
Kedden Jose Peseirót nevezték ki az FC Porto labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé - írja az MTI.
jan. 19
22:36
Vízi Eb: „Úgy érzem, nem fogunk meginogni, megnyerjük az elődöntőt és a...” (She)
Varga Dénes nem akart közhelyeket pufogtatni, de úgy érzi, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatottat már olyan egység jellemzi, hogy képes lesz megnyerni a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságot. Így látták a szereplők a 8–5-re megnyert, Horvátország elleni negyeddöntőt.
jan. 19
22:38
Férfi kézi Eb: lengyelek verte franciák, Izland horvát henger alatt (She)
A férfi kézilabda Európa-bajnokság A csoportjának rangadóján a házigazda Lengyelország 31–25-re legyőzte a címvédő Franciaországot, Horvátország pedig valósággal lehengerelte az így kieső Izlandot. Az A-csoportból Lengyelország, Franciaország és Macedónia, a B-csoportból Norvégia, Horvátország és Fehéroroszország került a középdöntőbe.
jan. 19
23:12
Chile: távozik a Copa América-győztes szövetségi kapitány (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Chilei Labdarúgó-szövetség (ANFP) és a Copa América címvédő válogatott szövetségi kapitánya, Jorge Sampaoli.
jan. 19
23:14
FA-kupa: a Villa és a WBA is sikeresen „pótvizsgázott” (She)
A West Bromwich Albion és az Aston Villa is sikeresen „pótvizsgázott az FA-kupa 3. fordulójának megismételt mérkőzésén, így mindkét Premier League-csapat a 4. fordulóba jutott.
jan. 19
23:16
Francia Kupa: Ibra a 89. percben lőtte tovább a PSG-t (She)
Két élvonalbeli csapat, a Rennes és a Bastia is hazai pályán szenvedett el vereséget másodosztályú ellenfelével szemben, s esett ki a Francia Kupából. A Paris Saint-Germain David Luiz fejes góljával és Zlatan Ibrahimovic hajrában lőtt tizenegyesével fordított otthon a Toulouse ellen, s jutott a nyolcaddöntőbe.

Keresés