2016. január 21. csütörtök

jan. 21
21:06
Haladás: román és lengyel ellenfél a felkészülési mérkőzéseken (She)
A hatnapos horvátországi után pénteken ezúttal tíznapos törökországi, sidei edzőtáborba utazik a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás.
jan. 21
21:08
300 magyar csapattag utazhat Rióba? (Infostart)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint a magyar sportolók létszáma a riói olimpián megközelítheti a londonit, így a sportszakemberekkel és a kísérőkkel együtt 300 tagja lehet a magyar delegációnak.
jan. 21
21:24
Mol Liga: Kaposváron lenullázták a Ferencvárost (She)
A listavezető MAC 6–0-ra legyőzte a Ferencvárost a jégkorong Mol Liga csütörtöki játéknapjának kaposvári mérkőzésén. A sereghajtó brassói Corona egy góllal kikapott a tabella utolsó előtti helyén álló Dunaújváros otthonában.
jan. 21
21:26
MU: „Ez a védés megváltoztatta a karrierem” – De Gea (She)
David de Gea, a Premier League-ben szereplő Manchester United kapusa úgy érzi, egy 2012. februári védése alapjaiban változtatta meg angliai karrierjét.
jan. 21
21:28
Videó: erre a fejes öngólra nem ért oda a Valencia kapusa (She)
Wilfried Zahibo öngóljával az első félidőben előnyhöz jutott a Las Palmas a Valencia ellen a spanyol Király-kupában. A francia középpályás fejesére nem ért oda Valencia kapusa.
jan. 21
21:30
Honvéd: Kevés volt a foci, túl sok energiám maradt – Eppel (She)
Mint arról beszámoltunk, Eppel Márton 2018 nyaráig szóló szerződést kötött az NB I-ben szereplő Budapest Honvéddal. A 24 éves magyar futballista a labdarúgáson kívüli életéről, a beilleszkedésről és a Honvéd tavaszi esélyeiről osztotta meg gondolatait a klub hivatalos oldalával.
jan. 21
21:32
NHL: további 3-4 hétig nem játszhat az olimpiai bajnok (She)
Térdsérülése miatt további három-négy hetet hagy ki az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Montreal Canadiens kapusa, Carey Price.
jan. 21
21:42
Háromgólos vereséget szenvedett a magyar férfi pólóválogatott az Eb-elődöntőben (Infostart)
Háromgólos, 8-5-ös vereséget szenvedett a magyar válogatott a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon a montenegróiaktól. Öt-öt után már csak az ellenfél szerzett gólt. Benedek Tibor együttese a harmadik helyért játszik majd a görögökkel. A magyar csapat nem szerzett kvótát az Eb-n.
jan. 21
21:44
A bronzéremért játszhat a Benedek-csapat (Infostart)
Egyelőre nem szerzett riói olimpiai kvótát a magyar férfi vízilabda-válogatott. Benedek Tibor szövetségi kapitány csapata a belgrádi Európa-bajnokság elődöntőjében 8-5-re kikapott Montenegrótól. A harmadik helyért Görögország lesz az ellenfél.
jan. 21
21:51
Vereség Montenegrótól, még nincs riói kvóta (Metropol)
Nem jutott olimpiai kvótához a magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Eb-n, mivel 8-5-re kikapott Montenegrótól az elődöntőben.
jan. 21
22:00
Király-kupa: három perc volt a ráadás, a 94.-ben jött a gól (She)
A Sevilla 2–0-ra nyert a másodosztályú Mirandés ellen a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, így megnyugtató előnyről várhatja a másodosztályú csapat elleni visszavágót. A játéknap korábban rendezett találkozóján a Valencia nem bírt odahaza a Las Palmasszal.
jan. 21
22:18
Vízi Eb: Biztos voltam a döntőben, fél negyeden múlt – Benedek (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 8–5-re kikapott Montenegrótól a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság elődöntőjében, így szombat 16.15-től a bronzéremért játszhat a görögökkel. A találkozót követően Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak.
jan. 21
22:20
Férfi kézi Eb: remeklő veszprémiek, sima horvát siker (She)
A horvát férfi kézilabda-válogatott 34–24-re győzött Macedónia ellen az Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. Déli szomszédunk válogatottjában a két veszprémi játékos, Mirko Alilovic és Ivan Sliskovic is sokat tett a könnyű győzelemért.
jan. 21
22:22
Videó: Nikolics kinyitotta a gólzsákot, hétig meg sem álltak (She)
A Legia Warszawa labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 7–0-ra legyőzte a szlovén NK Zavrcot. A varsóiak első találatát Nikolics Nemanja szerezte a találkozón.
jan. 21
22:24
Vízi Eb: Csak minden jót tudok kívánni Viktornak - montenegrói kapitány (She)
Vladimir Gojkovics, a magyarokat a belgrádi Európa-bajnokság elődöntőjében legyőző montenegrói válogatott szövetségi kapitánya szerint nem volt nagy különbség a két csapat között. A védelmek csatájának nevezte a találkozót.
jan. 21
22:36
Vízi Eb: „Nem az olimpia motivált, Eb-t akartam nyerni!" (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 8–5-re kikapott Montenegrótól a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság elődöntőjében, így szombat 16.15-től a bronzéremért játszhat a görögökkel. A találkozót követően Decker Ádám értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 21
22:38
Légiósok: László egy igazi terrier – Storck dicsérete (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csupa szív, a korához képest rendkívül erős egyéniségű játékosként jellemezte Kleinheisler Lászlót, aki szerdán igazolt a Videotontól a Werder Bremenhez.
jan. 21
22:54
Werder: van nehezebben kiejthető név a Kleinheislernél (She)
Németországban Kleinheisler László vezetéknevének kiejtése és megjegyzése kisebb problémát okoz, mint a szintén a Werder Bremen által most megszerzett Papy Mison Djilobodjié. Erről tanúskodik legalábbis az egyik szurkolói portálon megjelent vicces bejegyzés is.
jan. 21
23:12
Sílövő-vk: meglepetés-győzelem Antholzban (She)
Csütörtökön a nők 7.5 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az olaszországi Antholzban. A győzelmet az orosz Olga Podcsufarova szerezte meg az olasz Dorothea Wierer és az ugyancsak orosz Jekatyerina Jurlova előtt.
jan. 21
23:48
NS: szópárbaj után nyilvánossá tett fizetési ajánlatok – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
jan. 21
23:50
Francia Kupa: döntés a 120. percben; jöhet a PSG–Lyon (She)
A Lyon a Francia Ligakupában elszenvedett veresége után a Francia Kupában javíthat a PSG ellen: a két csapat már a nyolcaddöntőben egymásnak feszül, ahova csütörtökön jutott be a Saint-Étienne, miután 120. percbe született góllal felülmúlta az AC Ajacciót.

Keresés