2016. január 26. kedd

jan. 26
19:36
Atlétika: korrupció gyanúja miatt vizsgálják Katar pályázatait (She)
A Nemzetközi Atlétikai-szövetség (IAAF) etikai bizottsága korrupció gyanúja miatt vizsgálja a 2017-es és a 2019-es világbajnokságokra beadott katari pályázatokat.
jan. 26
19:38
Barca: arcpirítóan sok pénz – kiszivárgott Messi szerződése (She)
Most nem a Football Leaks, hanem egy katalán lap állt elő a hírrel, megszerezte egy újabb profi futballista szerződését. Gareth Bale után most azt is megtudhatjuk, Lionel Messi, az FC Barcelona klasszisa mennyit tesz zsebre…
jan. 26
19:54
Férfi kézi Eb: sokat javultunk, de kikaptunk a spanyoloktól (She)
A magyar válogatott 31–29-re kikapott Spanyolországtól a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében.
jan. 26
20:12
A spanyoloktól is kikaptak Nagy Lászlóék (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-29-re kikapott Spanyolországtól a lengyelországi Európa-bajnokságon, a középdöntő második fordulójában. Nagy László 9 gólig jutott, de ez sem volt elég a pontszerzéshez. Még van matematikai esély a riói olimpiai szereplésre.
jan. 26
20:12
Felkészülés: 3/3 – a Steaua is legyőzte az Újpestet (She)
Az Újpest harmadik törökországi felkészülési mérkőzését is elveszítette, miután kedd este 2–0-ra kikapott a román Steauau Bucurestitől. A magyar együttes az első és a második félidőben is kapott egy-egy gólt, amelyekre csak kimaradt helyzetekkel tudott válaszolni.
jan. 26
20:18
Két góllal maradtunk alul a spanyolokkal szemben (Metropol)
Néhány bosszantó hibán, és az emberelőnyös helyzetek rossz kihasználásán múlt az Eb-meccs. Minimális az esély az olimpiai selejtezőre.
jan. 26
20:30
Real Madrid: „Benítez a 4. opció volt, ők nemet mondtak…” (She)
Ramón Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke elárulta, a blancók kispadjáról nemrég menesztett Rafa Benítez csupán a negyedik opció volt a vezetőedzői pozícióra, ám előtt mindenki nemet mondott.
jan. 26
20:32
Kézi Eb: Alapok nélkül fölösleges taktikáról beszélni – Dujsebajev (She)
A magyar válogatott 31–29-re kikapott Spanyolországtól a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. A találkozót követően Talant Dujsebajev szövetségi kapitány értékelt az NSO Tv-nek, valamint az M4 Sportnak.
jan. 26
20:48
Buffon megmondta, mikor vonul vissza (Infostart)
Gianluigi Buffon, a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott legendás kapusa a 2018-as világbajnokság után szeretne visszavonulni.
jan. 26
20:48
Kézi Eb: Megnyugtató, hogy így is tudunk játszani – Nagy L. (She)
A magyar válogatott 31–29-re kikapott Spanyolországtól a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. A találkozót követően Nagy László válogatott kézilabdázó értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 26
20:50
PL: az F1 brazil sztárja gratulált – Pato érkezése már fix? (She)
Alexandre Pato gyakorlatilag a Chelsea futballistájának tekinthető – legalábbis a Formula–1-ben szereplő brazil pilóta, Felipe Massa szerint.
jan. 26
20:52
FTC: Varga gyönyörű csele, Nagy gólja a Wisla Kraków ellen (She)
Mint megírtuk, a labdarúgó NB I éllovasa, a Ferencváros második beleki felkészülési mérkőzésén 2–2-es döntetlent játszott a Guzmics Richárdot is a soraiban tudó Wisla Krakówval. Nézze meg az összecsapás összefoglalóját!
jan. 26
20:54
Kézi Eb: „Nagy hiba volt egy ilyen ellenfél ellen hagyni a sorsunkat” (She)
A magyar válogatott 31–29-re kikapott Spanyolországtól a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. A mérkőzést követően Mikler Roland, Bánhidi Bence és a spanyol válogatott Sterbik Árpád értékelt az NSO tv-nek.
jan. 26
21:06
Kézi Eb: „Nagy hiba volt egy ilyen ellenfélre bízni a sorsunkat” (She)
A magyar válogatott 31–29-re kikapott Spanyolországtól a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. A mérkőzést követően Mikler Roland, Bánhidi Bence és a spanyol válogatott Sterbik Árpád értékelt az NSO tv-nek.
jan. 26
21:08
Barca: Messi hálás az új családtagért, megmutatta – fotó (She)
Új taggal bővült Lionel Messi családja. A Barcelona ásza egy aranyos kölyökkutyát kapott élettársától és gyermekei anyjától, Antonella Roccuzzótól. A hírt Messi hivatalos Instagram-oldalán jelentette be és mondott köszönetet kedvesének a „csodálatos ajándékért”.
jan. 26
21:10
Mol Liga: újpesti feltámadás, de ráadásos MAC-siker (She)
A jégkorong Mol Liga keddi játéknapján a MAC Budapest hosszabbításban 3–2-re legyőzte az utolsó harmadban feltámadó újpestieket.
jan. 26
21:24
Videó: a pillanat, amikor Dujsebajev apa volt, nem kapitány (She)
A magyar válogatott 31–29-re kikapott Spanyolországtól a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. A mérkőzést követően Talant Dujsebajev megsimogatta fia fejét, aki mosolyogva fogadta ezt.
jan. 26
21:42
Serie A: a Roma bejelentette El Shaarawy érkezését – hivatalos (She)
A Serie A-ban szereplő AS Roma hivatalosan is bejelentette, hogy fél évre kölcsönvette Stephan El Shaarawyt az AC Milantól.
jan. 26
21:44
Asztalitenisz: kettős vereséggel búcsúzott a Szekszárd (She)
Kettős vereséggel búcsúzott az ETTU Kupától a Szekszárd AC női asztalitenisz-csapata, miután a negyeddöntő keddi, hazai visszavágóján is kikapott a francia ALCL TT Grand-Quevilly együttesétől.
jan. 26
21:46
Női röplabda Magyar Kupa: döntőben a címvédő Vasas (She)
A címvédő Vasas kettős győzelemmel jutott be a női röplabda Magyar Kupa fináléjába, miután az elődöntő keddi visszavágóját is megnyerte a Nyíregyháza ellen.
jan. 26
22:00
Jégkorong EBEL: nagyot hajrázott, de alulmaradt a Volán (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) alsó házi rájátszásának 3. fordulójában a Fehérvár AV 19 4–3-ra kikapott a Villach otthonában.
jan. 26
22:18
Felkészülés: iksz és egy sérülés az SZTK vendégjátékán (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a szintén másodosztályú Soroksárral.
jan. 26
22:20
Férfi kézi Eb: ikszeltek a svédek, még él az olimpiai remény (She)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében Dánia 28–28-ra végzett Svédországgal, így még él a magyar válogatott minimális reménye az olimpiai selejtezős hely megszerzésére.
jan. 26
22:36
Alpesisí-vk: Schladming után Kristoffersen mérlege hétből hat (She)
Kedden az ausztriai Schladmingban férfi műlesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet – az idény során immár hatodszor – a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg az osztrák Marcel Hirscher és az orosz Alekszander Horosilov előtt.
jan. 26
22:54
NB II: élvonalbeli játékosokkal erősített a Mezőkövesd (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd a 2015–2016-os szezon végéig kölcsönben szerződtette Szatmári Lórándot és Vági Andrást.
jan. 26
22:56
Francia Ligakupa: a Lille öt gólt szerezve az első döntős (She)
A Lille első csapatként bejutott a 2015–2016-os francia Ligakupa fináléjába, miután hazai pályán 5–1-re legyőzte a Bordeaux együttesét. Szerda este a másik ágon PSG–Toulouse elődöntőt rendeznek.
jan. 26
23:12
Real Madrid: „Sok változás kell ahhoz, hogy CR maradjon” (She)
A korábbi BEK-győztes portugál labdarúgó, Paulo Futre úgy gondolja, benne van a pakliban, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid futballistája, Cristiano Ronaldo a szezon végén elhagyja a királyi gárdát.
jan. 26
23:14
Olasz Kupa: Balotelli a döntő kapujába lőtte a Milant (She)
A labdarúgó Olasz Kupa első elődöntőjében a Milan idegenben 1–0-ra legyőzte a harmadosztályú Alessandriát.
jan. 26
23:30
Angol Ligakupa: szétlövés után ismét döntős a Liverpool (She)
A Liverpool jutott elsőként az angol labdarúgó Ligakupa döntőjébe, miután tizenegyespárbajban búcsúztatta a Stoke Cityt. A rekorder „vörösök” a kilencedik végső elsőségüket a Manchester City–Everton párbaj továbbjutója ellen szerezhetik meg.

Keresés