2016. január 28. csütörtök

jan. 28
19:22
Felkészülés: az MTK kétgólos vereséget szenvedett Belekben (She)
Második beleki felkészülési mérkőzésén is nyeretlen maradt az MTK. A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik helyén álló Universitatea Craiova ellen 2–0-s vereséget szenvedett László Csaba csapata.
jan. 28
19:24
Man. City: De Bruyne hetekre kidőlt, fontos meccseken pihen (She)
Előreláthatólag hat hetet kell kihagynia Kevin De Bruyne-nek, a Manchester City támadójának, aki az Everton elleni Ligakupa-elődöntőn szenvedett térdsérülést.
jan. 28
19:26
Röplabda: kialakult a Magyar Kupa döntőjének párosítása (She)
Lejátszották az utolsó elődöntőt is a röplabda Magyar Kupában. Miután a címvédő Fino Kaposvár 3:0-ra legyőzte a MAFC-BME csapatát, így kettős győzelemmel jutott a fináléba, így a férfiaknál megismétlődik a tavalyi döntő, hiszen ismét a Kecskemét lesz majd a somogyi csapat ellenfele. Nem volt ez másként amúgy az előző három kupadöntőben sem.
jan. 28
19:27
Kézilabda: Hibázó kapitány, betliző játékosok - ez nem a mi Eb-nk volt (Agroinform)
Egy siker, öt vereség, elbukott olimpiai részvétel, 12. helyezés, helyenként kilátástalan játék. Ennél csak jobb jöhet?
jan. 28
19:36
Felkészülés: Lencse góljával nyert Marbellában a PAFC (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia nemzetközi felkészülési mérkőzésen Lencse László góljával 1–0-ra nyert a spanyol harmadosztály 15. helyén álló Linenense ellen.
jan. 28
19:54
Férfi röplabda MK: Kaposvár–Kecskemét döntő lesz (She)
A címvédő Kaposvár házigazdaként magabiztosan legyőzte a MAFC-ot a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjének csütörtöki visszavágóján, ezzel bejutott a fináléba.
jan. 28
19:56
F1: bizonytalan a támogatói háttér, elküldhetik Maldonadót (She)
Egyre valószínűbb, hogy Pastor Maldonado szponzori hátterének bizonytalanná válása miatt a Lotusból gyári Renault-vá alakuló F1-es csapat elköszön a venezuelai pilótától. A helyére a dán Kevin Magnussen kerülhet.
jan. 28
20:12
PL: tízezerszer leszimulálták – ez a klub lesz a bajnok (She)
Ha hinni lehet a számítógépnek, az Arsenal lesz a Premier League 2015–2016-os szezonjának bajnoka. A jelenleg a tabella harmadik helyén tanyázó „ágyúsok” 2004 után ülhetnének fel ismét az angol bajnokság trónjára.
jan. 28
20:14
Jégkorong Mol Liga: 14 gólig jutott a Dunaújváros Brassóban (She)
A jégkorong Mol Liga csütörtöki játéknapján a Dunaújváros Acélbikák 14–1-re nyertek az ASC Corona Brasov otthonában.
jan. 28
21:06
MMA: szuperlassítás – így tűrte a gyomrost 120 kilós óriástól (She)
Gondolkozott már azon, hogyan néz ki szuperlassításban, ha egy nehézsúlyú MMA-harcos tiszta erőből gyomron üt egy amatőr kick-boxolót? Ha igen, jó hírünk van, nem kell tovább várnia!
jan. 28
21:08
Női kosár Ek: kilencből kilenc, újra nyert a DVTK! (She)
Az európai porodon továbbra is veretlen az Aluinvent DVTK női kosárlabdacsapata: a miskolciak a Basketball Nymburk vendégeként nyertek 69–64-re, és jutottak előnyhöz a visszavágó előtt.
jan. 28
21:10
Anglia: 53 évesen visszatért a korábbi 78-szoros válogatott (She)
Bejelentette visszatérését Stuart Pearce. A 78-szoros angol válogatott labdarúgó az amatőr Longfordhoz írt alá 53 évesen.
jan. 28
21:12
Videó: Én! Nem, én! Neymar és Messi „párbaja” a 90. percben (She)
A Barcelona szerdán 3–1-re legyőzte az Athletic Bilbaót és 5–2-es összesítéssel bejutott a Király-kupa elődöntőjébe. A találkozó hajrájában, 2–1-es állásnál a katalánok két sztárja, Neymar és Messi „párbajt” indított, ki tudja szebb cselekkel az őrületbe kergetni az egyébként is kifárasztott bilbaói védőket. Ön szerint melyikük nyert?
jan. 28
21:14
Ajax: fél buszra ülni a 80 éves drukker, elbűvölő gesztust tettek (She)
Az elmúlt napok eseményei alapján az Ajax könnyedén pályázhatna a „legszerethetőbb klub” elismerésre.
jan. 28
21:24
Eurofutball: Temesváron folytatja a korábbi ZTE-gólvágó (She)
Prince Rajcomar a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Liga I) szereplő ACS Poli Timisorában folytatja a pályafutását.
jan. 28
21:27
Katarban találkoznak a FIFA elnökjelöltjei (Metropol)
A választás azért esett a dohai helyszínre, mert szombaton ott rendezik az ázsiai U23-as bajnokság döntőjét.
jan. 28
21:42
FIFA: „Talán nem kellene Blattert egy másik svájcira cserélni” (She)
Gianni Infantino, Tokio Sexwale és Salman Bin Ibrahim al-Kalifa sejk személyében hárman biztosan ott lesznek azon a szombati találkozón, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökjelöltjeinek szerveznek Katarban.
jan. 28
21:44
Férfi kézi Eb: „A szereplés nem igazolta a kapitányi döntéseket” (She)
A férfi kézilabda-válogatott Európa-bajnoki teljesítménye után a szövetségben is tapintható a bizonytalanság a szövetségi kapitányt, Talant Dujsebajev posztját illetően. Mindezekről Marczinka Zoltán, a Magyar Kézilabda-szövetség szakmai- és sportigazgatója beszélt a Sport Tv Mai helyzet című műsorában.
jan. 28
22:00
Férfi kézi Eb: már a helyosztók előtt megdőlt a nézőcsúcs (She)
A legfontosabb mérkőzések még hátravannak a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon, de már megdőlt az eddigi nézőcsúcs.
jan. 28
22:02
Király-kupa: kiszenvedte a Valencia, „simázott” a Sevilla (She)
A Valencia idegenben 1–0-ra legyőzte a Las Palmast a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel bejutott az elődöntőbe, csatlakozva a szintén csütörtök este továbbjutó Sevillához, valamint az elődöntős szereplést szerda este kiharcoló Barcelona, Celta Vigo duóhoz.
jan. 28
22:18
Futsal Eb: a nyolc közé szeretne jutni a magyar csapat (She)
A spanyolok ellen a tisztes helytállás a célja, az ukránok legyõzésével viszont a legjobb nyolc közé szeretne kerülni a magyar futsalválogatott a jövő kedden kezdődő belgrádi Európa-bajnokságon.
jan. 28
22:36
Műkorcsolya Eb: Fernández óriási elõnnyel nyert (She)
A világbajnoki címvédő, az elmúlt három kontinensviadalon aranyérmes spanyol Javier Fernández óriási előnnyel nyert csütörtökön a férfiaknál a pozsonyi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon.
jan. 28
22:54
Videó: lekönyökölték, az egész pályán át üldözte a tettest (She)
Jó nagy könyököst kapott a fejére Jason Maxiell, a Detroit Pistons korábbi, a Tiencsin Zsungkang jelenlegi kosárlabdázója a Santung elleni meccsen. A tettes Vu Kónak a mozdulat után menekülőre kellett fognia, mert Maxiell bosszút forralt.
jan. 28
23:12
Videó: a nap gólja ellenére nagyon szomorúak maradtak (She)
Szenzációs gólt szerzett Anass Achahbar, a Feyenoord játékosa a Heerenveen elleni hazai meccsen a holland labdarúgó-bajnokságban. Ezzel a találattal ugyan egyenlített a Feyenoord, ám a Heerenveen meglepetésre 2–1-re győzött.
jan. 28
23:14
Eurofutball: Otigbáék idegenben szereztek nagy skalpot (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Heerenveen Otigba Kenneth-tel a soraiban 2–1-re nyert a Feyenoord vendégeként. A magyar-nigériai származású védő végigjátszotta az összecsapást.
jan. 28
23:30
PSG: Barcelonába csábítják az ügynökök a brazil védőpárost (She)
Sajtóhírek szerint Thiago Silvát és Marquinhost, a Paris Saint-Germain labdarúgóit az FC Barcelonának dolgozó ügynökök környékezték meg, hogy a katalán csapathoz csábítsák.
jan. 28
23:48
NS: Dujsebajev folytatná; Vignjevics sem kivétel – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés