2016. január 3. vasárnap

jan. 3
16:51
Tenisz: Hewitték kikaptak, a másik ausztrál csapat nyert (She)
A Perthben zajló, 28. Hopman-kupa nyitányán a házigazda ausztrálok Zöld-csapata simán nyert Németország ellen, míg a nap másik találkozóján az Arany-csapatuk 3:0-ra kikapott Csehországtól.
jan. 3
17:09
Real Madrid: C. Ronaldo ismét orosz szépséggel kavar? – fotó (She)
Cristiano Ronaldónak már volt orosz barátnője, a topmodell Irina Sejk. A portugál támadó most egy orosz táncosnővel kavar – legalábbis erről tanúskodik az az Instagram-beszélgetés, amit maga a hölgy, Alena Alekszandrova posztolt. A párbeszédet több, intim kép is kiegészíti! Kellemes olvasgatást!
jan. 3
17:11
Női vízilabda: legjobbjaink legyőzték a ligaválogatottat (She)
Az Európa-bajnokságra készülő női vízilabda-válogatottunk a miskolci Univer-kupán 11–3-ra győzött a magyar ligaválogatott ellen.
jan. 3
17:27
Frankfurt: Huszti elárulta, miért tért vissza Európába (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt bemutatta három új igazolását, Marco Fabiánt, Kaan Ayhant és Huszti Szabolcsot. A magyar szélső elárulta, miért tért vissza Európába.
jan. 3
17:45
PAFC: kétmillió eurós letétről beszélt az eszéki polgármester (She)
A horvát sajtóban ismét téma, hogy magyar üzletember menti meg az anyagi összeomlástól a jelentős tradíciókkal bíró eszéki labdarúgócsapatot. A gol.dnevnik.hr cikke szerint a megadott december végi időpontig egyedül Mészáros Lőrinc, az NB I-es Puskás Akadémia elnökének és horvát üzlettársának az ajánlata futott be. Az eszéki polgármester az ügy komolyságát alátámasztandó már kétmillió euró…
jan. 3
18:09
Darts-vb: Szakértőink Anderson győzelme felé hajlanak (Agroinform)
Darts szakértőnk, a Sport TV szakkommentátora és a PDC Hungarian Fan Club adminjai kifejtették véleményüket a döntőről.
jan. 3
18:21
La Liga: a Sevilla Granadában kapott ki, a Betis Sevillában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában mindkét sevillai együttes vereséget szenvedett vasárnap délután. A Betis ráadásul otthon kapott ki néggyel az Eibartól, a Sevilla Granadában maradt alul eggyel.
jan. 3
18:23
Eurorögbi: a rangadót nyerő Szaracénoknak már 8 és 6 (She)
Az angol élvonalbeli rögbibajnokság (Aviva Premiership) 8. fordulójában a listavezető Saracens húsz ponttal nyerte meg a Leicester Tigers elleni rangadót – ráadásul a célbónuszokért járó plusz pontot is begyűjtötte –, így továbbra is őrzi hibátlan mérlegét. Miután az éllovas közvetlen üldözője, az Exeter Chiefs a Northampton Saints vendégeként maradt alul, a címvédő Saracens előnye hat pontra…
jan. 3
18:57
Női vízilabda Univer Kupa - Bujkáék magabiztos győzelemmel rajtoltak (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott könnyed sikerrel kezdte meg szereplését a ligaválogatott ellen a négycsapatos miskolci Univer Kupán, amely főpróbája az egy hét múlva rajtoló belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságnak.
jan. 3
18:57
Francia Kupa: Ibrát majd’ szétvetette az öröm a gólja után (She)
A PSG labdarúgócsapata Zlatan Ibrahimovic fejes góljával 1–0-ra nyert a negyedosztályú Wasquehal vendégeként a Francia Kupában, ezzel bejutott a legjobb 32 közé. A svéd csatár hűvös nyugalommal vette tudomásul, hogy betalált.
jan. 3
18:59
Hertha: a szőke jósnő kezébe vette Dárdai Pál fotóját, majd… (She)
A német Bild meglátogatott egy jósnőt, mivel arra volt kíváncsi, milyen jövőt lát a hölgy Dárdai Pálnak és a Hertha BSC labdarúgócsapatának.
jan. 3
19:15
PL: korábbi csapatának lőtt gólt az Everton-szélső, iksz a vége (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 20. fordulójának vasárnapi második mérkőzésén a Tottenham 1–1-es döntetlent játszott az Everton otthonában.
jan. 3
19:17
Videó: sajátos lelkesítő beszéd – vérét adta a vereségért! (She)
Ben Kline, a Penn State egyetemi csapat játékosa nagyon különleges módon próbálta motiválni társait a Georgia Bulldogs elleni mérkőzés előtt. Egymás után öt sisakot fejelt le – a baj csak az, hogy ő eközben nem viselt fejvédőt. Csapata aztán 24–17-re kikapott, így Kline hiába hozott ekkora áldozatot a győzelem érdekében.
jan. 3
19:33
NB II: korábbi játékosa Pintér Attila első igazolása (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd-Zsóry szerződtette Mihai Nicorecet, így ő az immár Pintér Attila irányította csapat első téli igazolása.
jan. 3
19:51
Darts-vb: Adrian Lewis–Gary Anderson – a döntő élőben az NSO-n! (She)
A 2016-os PDC dartsvilágbajnokság döntőjébe Adrian Lewis és Gary Anderson jutott be. A kétszeres világbajnok vagy a címvédő? Az angol vagy a skót? Lesz-e kilencnyilas? Sima meccs lesz vagy éjszakába nyúló? Kövesse a finálét a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
jan. 3
19:53
EBEL: a menetelő Villach a fehérváriakkal is elbánt (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata 3–1-re kikapott a Villach otthonában az EBEL
jan. 3
19:57
Darts-vb: Lewis sem talált fogást a Repülő Skóton, megvédte címét Anderson! (Agroinform)
A skót Gary Anderson győzelmét hozta a 2016-os PDC darts-világbajnokság döntője az angol Adrian Lewis ellen.
jan. 3
20:09
Női kézi NB I: nyolccal nyert az ETO; az MTK legyőzte a DVSC-t (She)
A női kézilabda NB I 12. fordulójában a Győri Audi ETO KC a papírformának megfelelően legyőzte hazai pályán a Fehérvár KC-t: a zöld-fehérek a hatgólos Nycke Groot vezetésével 32–24-re nyertek. A sorozatban harmadik meccsén két pontot gyűjtő MTK ezúttal a már Tone Tisejl irányította DVSC-n kerekedett felül, a fővárosiak 27–22-re győztek otthon.
jan. 3
20:27
Női kézilabda NB I - Nyolc góllal győzött a Győr (Infostart)
A legutóbb ezüstérmes Győr hazai pályán nyolc góllal legyőzte a Fehérvárt a női kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
jan. 3
20:27
Férfi kosár: Hangáék megverték az Euroliga-címvédőt is (She)
Abszolút spanyol bajnoki nézőcsúcsot döntött Hanga Ádámék szurkolóserege, a Laboral Kutxa kosárlabdacsapata a Barcelona után a Real Madridot is megverte ebben a szezonban!
jan. 3
20:29
Férfi vízilabda: négy gólig jutottunk az olaszok ellen (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 5–4-re kikapott Olaszországtól Győrben, a Volvo-kupa nyitó napján.
jan. 3
20:45
La Liga: 11-es a 95. percben – és egy nagy sorozat vége (She)
Bruno Soriano duplájával a Villarreal 2–1-re nyert a Deportivo vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokságban 18. fordulójában. A 31 éves spanyol középpályás a győztes találatot a 95. percben szerezte büntetőből.
jan. 3
20:47
Videó: CR viccet űzött James Rodríguez gyorshajtásából a Real edzésén (She)
James Rodríguezt január elsején több mint 200 km/h-s sebességnél fényképezték le Audi  R8-asával a valdebebasi edzőközponttól nem messze. Csapattársa, Cristiano Ronaldo ebből az esetből űzött viccet, amikor úgy tett, mintha egy láthatatlan volán mögött ülne és repesztene az utakon. James nem biztos, hogy értékelte a humort, hiszen az eset akár a jogosítványába is kerülhet.
jan. 3
21:03
Osztrák jégkorongliga - Sorozatban negyedszer veszített a Fehérvár (Infostart)
A Fehérvár AV19 vasárnap 3-1-re kikapott a Villach vendégeként az osztrák jégkorongligában (EBEL).
jan. 3
21:03
Videó: gyönyörű összjáték előzte meg Benzema vezető gólját (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójának vasárnapi játéknapján a Valencia–Real Madrid találkozóján 2–2-es döntetlen született. Az első gólt, ami három „nagyágyú” csodálatos összjátékából született, Karim Benzema szerezte. A Valencia büntetőből egyenlített.
jan. 3
21:05
Férfi vízilabda Volvo Kupa - Vereség az olaszoktól (Infostart)
A magyar férfiválogatott egy góllal kikapott az olasz együttestől a győri vízilabda Volvo Kupa nyitónapján.
jan. 3
21:21
Férfi kézi: a spanyolok kapitányát akarja a Veszprém? (She)
A spanyol férfi kézilabda-válogatottat és a Wisla Plockot irányító Manolo Cadenas nem hosszabbítja meg az idén nyáron lejáró szerződését a lengyel klubbal. Macedón sajtóhír szerint a 60 éves szakembert szívesen látná kispadján az MVM Veszprém.
jan. 3
21:23
Mol Liga: edzőt váltottak, majd legyőzték a Fradit (She)
Az edzőváltáson áteső DVTK 5–3-ra nyert a Ferencváros otthonában a jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján. A MAC 7–1-re győzött Debrecenben.
jan. 3
21:57
Africa Race: pihenőnap nyugodt kávézással és gulyáslevessel (She)
Különleges nap volt. Abból a szempontból mindenképp, hogy nyolc órakor ébredt az Africa Race-tábor a megszokott öt helyett. Meg azért is, mert reggel nem kezdtek el rögtön zúgni az aggregátorok és berregni a motorok, hanem mindenki kivárt egy kicsit. Gyönyörködött az Atlanti-óceán hullámaiban, az itteni napfelkeltében, nyugodtan megitta a kávéját – a pihenőnap ugyanis éppen arra való, hogy az…
jan. 3
22:15
FTC: újabb fiatalok tartanak a másodosztályba (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint újabb ferencvárosi nevelésű fiatalok érkeznek a másodosztályú Soroksár labdarúgócsapatához, amelyben több korábbi fradista is játszik.
jan. 3
22:15
Jégkorong MOL Liga - Kétgólos Jegesmedvék-siker (Infostart)
A címvédő DVTK Jegesmedvék 5-3-ra győzött a Ferencváros vendégeként a jégkorong MOL Liga vasárnapi játéknapján.
jan. 3
22:17
Darts-vb: Anderson legyőzte Lewist, megvédte a címét! (She)
A skót Gary Anderson 7:5-re legyőzte az angol Adrian Lewist a PDC dartsvilágbajnokság döntőjében, ezzel megvédte címét, és immár kétszeres világbajnoknak mondhatja magát.
jan. 3
22:33
La Liga: őrült meccs és újabb Real-pontvesztés Valenciában (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén fordulatos, a hajrában már-már őrült eseménysorozat után 2–2-t játszott egymással a Real Madrid és a Valencia.
jan. 3
22:51
Darts-vb: klasszis megoldás, 170-es kiszálló a záró szettben (She)
Kilencnyilas kiszállót nem láthattunk a dartsvilágbajnokság döntőjében, de a mérkőzés utolsó szettjének utolsó előtti legjét Gary Anderson – parádés megoldással – 170-ről fejezte be három nyíllal. Tekintse meg a bravúros tettről készült videót!
jan. 3
22:53
Darts: ők tízen – íme, a Premier League 2016-os mezőnye! (She)
A PDC-dartsvilágbajnokság vége után hivatalossá vált, melyik tíz játékos vehet részt a 2016-os Premier League-en! Íme, a lista: Michael van Gerwen, Gary Anderson, Adrian Lewis, Phil Taylor, Peter Wright, James Wade, Robert Thornton, Michael Smith, Raymond van Barneveld, Dave Chisnall.
jan. 3
23:09
NFL: korábbi edzője elütötte a Jetset a rájátszástól (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának utolsó fordulójában a New York Jets kikapott, és az Indianapolis Coltshoz hasonlóan elbúcsúzott a rájátszástól, biztosan ott lesz viszont a playoffban a Pittsburgh Steelers és a Houston Texans.
jan. 3
23:11
PL: műteni kell a Leicester City gólvágóját (She)
Kisebb operáció miatt kéthetes kihagyás vár Jamie Vardyra, a Leicester City labdarúgócsapatának csatárára.
jan. 3
23:27
NS: Huszti arról, miért nem tér vissza a válogatottba – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés