2016. január 4. hétfő

jan. 4
13:51
Real Madrid: Benítez, CR – a fontos meccseken elfogy a tudomány? (She)
Tizennyolc forduló után a Real Madrid csak a harmadik helyen áll a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Rafa Benítez csapata nem tudta kihasználni, a címvédő Barcelona botlását, amely egy mérkőzéssel kevesebbet játszva két ponttal megelőzi a királyi gárdát, s legutóbbi négy bajnoki találkozóján háromszor döntetlent ért el. A fővárosi együttes a mostani szezonban különösen a papíron…
jan. 4
13:53
Honvéd: volt fradista is a kispestiekkel kezdett (She)
A Honvéd labdarúgócsapata hétfőn két új játékossal a soraiban kezdte meg a téli felkészülést.
jan. 4
14:09
Tenisz: Babos nélkül a magyarok, Stollár bemutatkozhat Izraelben (She)
Babos Tímea nélkül utazik a magyar női teniszválogatott Izraelbe februárban a Fed-kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának tornájára.
jan. 4
14:45
Videoton: kikerült a csatár az első csapat keretéből (She)
Elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Videoton FC is: a székesfehérvári csapat játékosai orvosi vizsgálattal „startoltak”, kedden és szerdán teljesítménydiagnosztikai vizsgálatok jönnek, csütörtöktől pedig napi két edzés vár a futballistákra. A keretben is történt változás.
jan. 4
14:47
Serie A: vb-ezüstérmes argentint igazolt a Sampdoria (She)
A Sampdoria labdarúgócsapata az idény végéig szóló szerződést kötött Ricky Álvarezzel, az Internazionale korábbi argentin válogatott középpályásával.
jan. 4
15:03
Kiss László eddig hiába kereste Hosszú Katinkát (Infostart)
Kiss László szövetségi kapitány egyelőre nem tudott egyeztetni Hosszú Katinkával a következő időszakban esedékes edzőtáborozásokról, jóllehet, a nyári riói olimpiára készülő legjobb magyar úszók egy része már megkezdte a felkészülést az ötkarikás játékokra, mások pedig a napokban vágnak neki az időszerű feladatok teljesítésének.
jan. 4
15:03
Videó: Navas jó fej akart lenni, de Barca-drukker került a képbe (She)
Keylor Navas, a Real Madrid kapusa boldoggá akart tenni egy drukkert azzal, hogy aláírja a földre dobott mezt, azonban meglepetésre a rivális klub szurkolója kaparintotta meg az „ereklyét”.
jan. 4
15:05
Megválasztották a tavalyi év legjobb edzőjét és irányítóját (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonát irányító Luis Enriquét választották az elmúlt év legjobb klubedzőjének, míg Lionel Messi, az együttes argentin szupersztárja az irányítók különversenyében diadalmaskodott a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán.
jan. 4
15:05
Úszás: Kiss László eddig hiába kereste Hosszú Katinkát (She)
Kiss László szövetségi kapitány egyelőre nem tudott egyeztetni Hosszú Katinkával a következő időszakban esedékes edzőtáborozásokról, jóllehet, a nyári riói olimpiára készülő legjobb magyar úszók egy része már megkezdte a felkészülést az ötkarikás játékokra, mások pedig a napokban vágnak neki az időszerű feladatok teljesítésének.
jan. 4
15:07
Puskás Akadémia: két fiatal is Csákváron folytatja (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Puskás Akadémia labdarúgócsapatának két fiatal játékosa, Spandler Csaba és Pintér Bence kölcsönben az NB II-es Csákvárban folytathatja a tavaszi szezonban. Értesülésünket a másodosztályú klub nem sokkal később megerősítette a hivatalos honlapján.
jan. 4
15:09
Arsenal: Erősítsünk? Mégis hova? - Giroud (Agroinform)
Az Arsenal támadója cáfolta Alan Shearer azon állítását, hogy a csapata komoly erősítésekre szorul.
jan. 4
15:09
Újpest: Mbaye Diagne nélkül kezdődött el a felkészülés (She)
Az NB I-ben 2. helyen telelő Újpest FC házi gólkirálya, az ősszel 11 találatig jutó szenegáli Mbaye Diagne nélkül kezdte meg a téli felkészülést.
jan. 4
15:11
NB II: Pintér Attila korábbi Fradi-játékost tesztel (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint a legutóbb a másodosztályú Szolnokban futballozó Tóth Bence a szintén az NB II-ben szereplő Mezőkövesdnél van próbajátékon.
jan. 4
15:39
NB II: újabb három játékos távozott Szigetszentmiklósról (She)
Kollega Krisztián, Illés Gyula és Póti Krisztián is távozott a Szigetszentmiklós NB II-es labdarúgócsapatától.
jan. 4
15:57
Videó: sosem találná ki, mitől ijedt meg a PL cselkirálya (She)
Dimitri Payet-nak nem sok oka van az aggodalomra. A West Ham United cseles francia támadója remek szezont fut Angliában, 13 bajnokin már 5 gólnál és 3 asszisztnál jár. Van azonban, amitől még ő is összerezzen. A gyilkos, ijesztő buborékoktól!
jan. 4
15:59
Videó: az Arsenal-játékos kikapott FIFA 16-ban, társára támadt (She)
Jaden Brown, a Tottenham Hotspur fiatal futballistája egy Instagram-videóban mutatta meg a világnak, milyen, ha valaki nem tud veszíteni. Az angol U16-os válogatottal készülő játékos az Arsenal reménységével, Tolaji Bolával csapott össze a FIFA 16 játékban, ellenfele pedig finoman szólva nem kezelte jól a vereséget, előbb ordibált egy sort, majd társára támadt – aki ezen remekül szórakozott.
jan. 4
16:15
Bundesliga: mielőbb be akarják vonni Szalait a játékba (She)
Mint ismert, Szalai Ádám kölcsönben a Hannoverben folytatja pályafutását. Az együttes vezetőedzője, Thomas Schaaf igyekszik minél hamarabb lehetőséget adni a magyar válogatott támadónak.
jan. 4
16:17
Liverpool: Kapusposzton rendben vagyunk – Klopp nem igazol (She)
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője cáfolta, hogy szerződtetni szeretné Marc-André ter Stegent, a Barcelona kapusát.
jan. 4
16:19
FTC: az M4 Sporton lesz a Fradi Tv – gólokkal, helyzetekkel (She)
Hivatalossá vált, amit már korábban is sejteni lehetett, 2016 januárjától a SportKlub helyett már az M4 Sporton lesz látható a Fradi Tv.
jan. 4
16:33
Békéscsaba: megérkezett a 37-szeres válogatott, többszörös bajnok (She)
Az NB I-ben sereghajtó Békéscsaba labdarúgócsapata is hétfőn kezdte meg a felkészülést, az első tréningen több új játékos is megjelent.
jan. 4
16:35
Real Madrid: órákon belül menesztik Benítezt; Zidane az utód? (She)
Ma 17.30-kor sajtótájékoztatót tart a Real Madrid a Bernabéuban. Spanyol sajtóhírek szerint Rafa Benítezt menesztik a vezetőedzői székből, utódja Zinedine Zidane lesz.
jan. 4
16:39
Elismerés: Luis Enrique a legjobb edző, Messi a legjobb irányító (Agroinform)
A Barcelona argentin klasszisa és spanyol trénere mellett egy olasz játékvezető is a díjazottak között volt.
jan. 4
16:51
NB II: elkezdte a Siófok – négy távozó, NB I-es ellenfelek és török edzőtábor (She)
A labdarúgó NB II 12. helyén álló BFC Siófok hétfőn futó- és erősítőgyakorlatokkal megkezdte a felkészülését a tavaszi folytatásra.
jan. 4
16:53
Videó: ez lenne 1974 óta a legbizarrabb szabadrúgás? (She)
Bizarr jelenetnek lehettek tanúi a Northampton Town–Barnet (3–0) angol negyedosztályú labdarúgó-mérkőzés résztvevői. A hazaiak egyik szabadrúgásába Andy Yiadom piszkált bele épp úgy, mint Mwepu Ilunga az 1974-es világbajnokságon a Kongói Demokratikus Köztársaság–Brazília (0–3) találkozón.
jan. 4
17:27
Heti program: két kupában a Pool, stadionavató Lyonban (She)
Olaszországban két bajnoki fordulót, Angliában kétféle kupa küzdelmeit, Spanyolországban pedig a Király-kupa nyolcaddöntője (barcelonai, madridi és sevillai derbivel) után bajnoki meccseket kínál a heti futballprogram. A Ligakupában a Liverpoolra a Stoke City elleni elődöntő vár, s bár eddig ebben a sorozatban végig Bogdán Ádám védett a Poolban, a helyi sajtó szerint a Watford ellen rémesen…
jan. 4
17:45
Női vízilabda: magyar győzelem a görögök ellen (Infostart)
Második mérkőzését is megnyerte a jövő heti belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott: Bíró Attila együttese hétfő délután a görög csapatot győzte le 10-7-re a Miskolcon zajló Univer Kupa második fordulójában.
jan. 4
17:45
Női vízilabda: ismét nyert a válogatott, jöhet a döntő (She)
Második mérkőzését is megnyerte a jövő heti belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott: Bíró Attila együttese hétfő délután a görög csapatot győzte le 10–7-re a Miskolcon zajló Univer Kupa második fordulójában.
jan. 4
17:47
NB II: a megye I-ből érkezett hórihorgas védő a harmadikhoz (She)
A labdarúgó NB II 3. helyén álló Budaörsben folytatja pályafutását Mátyás Kristóf, aki legutóbb a Somogy megyei I. osztályban szereplő Balatonlelle együttesében futballozott.
jan. 4
18:03
Klopp nem akar kapust igazolni (Infostart)
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője cáfolta, hogy szerződtetni szeretné Marc-André ter Stegent, a Barcelona kapusát.
jan. 4
18:03
Chelsea: Hiddink elmondta, ki lesz a „megváltó” futballista (She)
Borzalmasan indult a Chelsea idénye José Mourinho irányításával, a kiesés elől menekültek a londoniak, ám a portugál távozása óta napról napra javulni látszik a helyzet. Guus Hiddink, az új menedzser már azt is tudja, ki a „megváltó”.
jan. 4
18:39
Kép: zseniális megoldás az apától – erről a csapatról nevezte el a lányát (She)
Cseles megoldást választott egy futballrajongó apuka, hogy születendő lányát kedvenc futballcsapatáról nevezhesse el.
jan. 4
18:42
Protipp: Csendes hét, kis mínusz (Agroinform)
Kevés tippel nyitottuk a 2016-os esztendőt, de a 10. héten számos sportesemény vár ránk.
jan. 4
18:57
Aleix Vidal hivatalosan is a Barcelona játékosa (Infostart)
Letelt hétfőn az FC Barcelona labdarúgócsapatának kizárása az átigazolásokból, ezért a tavaly nyáron szerződtetett Arda Turan és Aleix Vidal szerdán bemutatkozhat a Bajnokok Ligája-címvédő színeiben.
jan. 4
18:57
Haladás: tárgyalnak, magyar és külföldi játékos is érkezhet (She)
A labdarúgó NB I hatodik helyén álló Haladás is megkezdte a téli felkészülést. Mészöly Géza, a szombathelyi együttes vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, elképzelhető, hogy lesznek érkezők, a vezetőség magyar és külföldi játékosokkal is tárgyal, de konkrétumokkal még nem szolgálhat.
jan. 4
18:59
MU: De Gea kirakta ezt a képet – így jelezte, hogy távozik? (She)
Nyitott az átigazolási piac, ami azt jelenti újabb fejezetéhez érkeztünk a David de Gea-sagának. Most egy kép verte ki a biztosítékot a Manchester United drukkereinek körében.
jan. 4
19:01
Videó: a West Ham csapatkapitánya kitömte a nadrágját, így! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) huszadik fordulójában a West Ham hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Liverpoolt.  Mark Noble, a „kalapácsok” csapatkapitánya leleményességéről tett tanúbizonyságot a találkozón. A középpályás nem szokványos módját választotta a pályára kerülő műanyag zacskó újrahasznosításának. Kellemest a hasznossal? Döntse el Ön!
jan. 4
19:15
Djokovic győzelemmel kezdte az évet (Infostart)
A világranglistát vezető Novak Djokovic két szettben legyőzte a német Dustin Brownt, így nyolcaddöntőbe jutott az 1,2 millió dollár (347 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás férfi tenisztornán.
jan. 4
19:33
Németország: újabb klubnál vetődött fel Stieber neve (She)
Miközben a nagy hajrával a Bundesliga 2. harmadik helyére felkapaszkodó Nürnberg nagy erőkkel próbálja magánál tartani egyik legnagyobb értékét, Alessandro Schöpföt, a lehetséges érkezőknél felvetődött Stieber Zoltán neve is.
jan. 4
19:35
Tenisz: Djokovics sikerrel vette az első akadályt Dohában (She)
A világranglistát vezető Novak Djokovics két szettben legyőzte a német Dustin Brownt, így nyolcaddöntőbe jutott az 1.2 millió dollár (347 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás férfi tenisztornán.
jan. 4
19:51
Vízilabda: hogyan szerepel a Benedek-csapat az Eb-n? (She)
Vasárnap kezdődik Belgrádban a vízilabda Európa-bajnokság – de hogyan szerepel a férfiválogatott?
jan. 4
20:09
Real Madrid: lejárt Benítez ideje, Zidane követi – hivatalos (She)
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a vezetőség menesztette Rafa Benítez vezetőedzőt. A spanyol szakember helyét a klub legendás játékosa, az eddig a Real Madrid Castillát irányító Zinedine Zidane veszi át.
jan. 4
20:27
Menesztették Rafa Benítezt, a Real edzőjét (Infostart)
Menesztették Rafa Benítezt a Real Madrid labdarúgócsapatának éléről. Utódjának a francia világ- és Európa-bajnok Zinedine Zidane-t nevezték ki.
jan. 4
20:45
Férfi vízi: öttel is vezettek a spanyolok, ismét kikaptunk (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott második mérkőzésén is vereséget szenvedett a győri Volvo-kupán. Benedek Tibor együttese már ötgólos hátrányban is volt Spanyolországgal szemben, végül 10–8-ra kapott ki.
jan. 4
20:48
Real Madrid: Kirúgták Benítezt, Zidane irányítja a Real Madridot - hivatalos (Agroinform)
Florentino Pérez hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Rafa Benítez helyét Zinedine Zidane veszi át.
jan. 4
21:03
Kikapott a magyar vízilabda-válogatott a győri Volvo-kupán (Infostart)
Az olaszoktól vasárnap elszenvedett 5-4-es vereség után hétfőn két góllal a spanyoloktól is kikapott a magyar férfi vízilabda-válogatott a Volvo Kupáért kiírt győri nemzetközi tornán.
jan. 4
21:21
Real: Zidane lefejelte Benítezt – mémáradat az edzőváltás után (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége menesztette Rafa Benítezt, akinek helyét a klub korábbi játékosa, Zinedine Zidane vette át. A közösségi oldalakon már az esti bejelentés előtt is szép számmal akadtak gúnyos bejegyzések. A legjobbakból válogattunk.
jan. 4
21:57
Kép: a spanyol klub 102 éves fotóval emlékezik a Fradi elleni meccsre (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 102 évvel ezelőtt, 1913. január 4-én felkészülési mérkőzést játszott a spanyol Athletic Bilbao vendégeként a még csak néhány lelátóból álló, ma már csodás, közel ötvenöt ezres San Mamés Stadionban. A baszk klub egy akkori képpel emlékezett meg a találkozóra, amelyet a zöld-fehérek nyertek 5–2-re.
jan. 4
21:59
Férfi vízi: Nagyon könnyen vesztünk meccseket – Benedek (She)
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya érthetően csalódott volt a spanyoloktól elszenvedett vereség után.
jan. 4
22:01
Legia: Nikolics uralta a 2015-ös szavazásokat a varsóiaknál (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawával foglalkozó legionisci.com-on szavaztak a 2015-ös év legjeire – a magyar válogatott Nikolics Nemanja pedig a várakozásoknak megfelelően dominálta a versenyt.
jan. 4
22:33
NB I: „Ez lesz magyarországi karrierem legrövidebb alapozása” (She)
A Budapest Honvéd január 4-én megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB I tavaszi szezonjára. Az NSO Tv is ott volt a csapat első edzésén.

Keresés