2016. január 6. szerda

jan. 6
12:59
Kemény Dénes: "Mindenki tegye hozzá a saját részét" (Infostart)
Óriási a nyomás Benedek Tibor szövetségi kapitányon - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes, a magyar szövetség elnöke.
jan. 6
12:59
Haladás: szlovén csapattal játszanak felkészülési meccset (She)
A horvátországi edzőtábor zárásaként a szlovén másodosztályú NK Ankaran Hrvatini ellen vívja idei első felkészülési meccsét a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás.
jan. 6
13:01
Liverpool: a sereghajtóba sem fér be, de most kell Kloppnak (She)
Jürgen Klopp minden lehetőséget igyekszik kihasználni arra, hogy megerősítse a Liverpool sérülések által tizedelt védelmét: szerdán olyan labdarúgót hívna vissza kölcsönből, aki még sohasem szerepelt a Poolban – de jelenlegi klubjában, az Aston Villában sem.
jan. 6
13:03
Atlétika: az IAAF megduplázza doppingellenes költségvetését (She)
Idén megduplázza a doppingellenes küzdelemre szánt költségvetését a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF).
jan. 6
13:18
Real Madrid: Őrültség volt Zidane-t kinevezni - Hitzfeld (Agroinform)
A legendás német szakember szerint ismételten rossz döntést hoztak a Blancóknál.
jan. 6
13:33
FTC: a hó miatt nem utazik el a futsalcsapat az MK-mérkőzésre (She)
Nem utazik el Zalaegerszegre, a Göcsej elleni Magyar Kupa-negyeddöntő mérkőzésre a Ferencváros futsalcsapata.
jan. 6
13:35
Rio 2016: már csak 4 aranyat jósolnak nekünk, 2 Hosszúé (She)
Folytatódik a csökkenő tendencia, a sportstatisztikákkal foglalkozó Infostrada már csak négy aranyérmet jósol Magyarországnak a Riói olimpiára.
jan. 6
13:51
További 45 napra felfüggesztették Valckét (Infostart)
További 45 nappal meghosszabbította Jerome Valckénak, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség októberben 90 napra felfüggesztett főtitkárának büntetését a szervezet etikai bizottságának döntéshozó kamarája.
jan. 6
13:51
NB II: újabb akadémista szerződhet Siófokra (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok együttesével kezdte meg a felkészülést Kovács Dávid, a Vasas Kubala Akadémia játékosa – számolt be róla a Balaton-parti klub honlapja.
jan. 6
14:09
Király-kupa: a Bilbao remek második félidővel fordított 0–2-ről (She)
A spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében az előző idényben döntős Athletic Bilbao hazai pályán kétgólos hátrányból 3–2-re legyőzte a Villarrealt. A vendégcsapat a szünetben 2–0-ra vezetett, de a baszkok három gólt szereztek a második félidőben.
jan. 6
14:11
Alpesisí-vk: Hirscher először nyert műlesiklófutamot az idényben (She)
Szerdán az olaszországi Santa Caterinában férfi műlesiklófutamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet az osztrák Marcel Hirscher szerezte meg, a norvég Henrik Kristoffersen és az orosz Alekszandr Horosilov előtt.
jan. 6
14:13
Tenisz: Serena Williams megsérült, visszalépett (She)
A világelső Serena Williams térdsérülés miatt visszalépett a 28. Hopman-kupától, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságától.
jan. 6
14:15
Újpest: minden labdarúgó megfelelő állapotban jött meg (She)
A szakmai stáb felmérései szerint a csapat minden labdarúgója megfelelő fizikai és egészségi állapotban tért vissza – olvasható az Újpest hivatalos honlapjának szerdai hírében.
jan. 6
14:45
PL: boldogtalan az MU-nál, a Bayern vele fiatalítana? (She)
A német Bild értesülései szerint a Bayern München 2016 nyarán megpróbálja leigazolni Matteo Darmiant, a Manchester United hátvédjét.
jan. 6
14:47
Videoton: a lengyel klub elnöke elismerte, vinnék Kleinheislert (She)
Wojciech Borecki, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Podbeskidzie Bielsko-Biala elnöke elismerte, szívesen látnák csapatukban a Videotonnál a második kerethez átirányított válogatott támadót, Kleinheisler Lászlót.
jan. 6
14:49
Serie A: Udinese-győzelemmel indult a vízkereszti játéknap (She)
Az Udinese Atalanta elleni sikerével kezdődött a Serie A vízkereszti ünnepi játéknapja, amely során a vasárnap megszokott menetrend szerint játszanak további mérkőzéseket.
jan. 6
14:51
Női kézi: szerb U-válogatott kapus a Békéscsabában (She)
Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata 2016. május 31-ig szóló szerződést kötött a szerb utánpótlás-válogatott kapus Jovana Miszailoviccsal – tudatta a viharsarki klub.
jan. 6
15:03
Serena Williams visszalépett (Infostart)
A világelső Serena Williams térdsérülés miatt visszalépett a 28. Hopman Kupától, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságától.
jan. 6
15:03
DVTK: „az élő legenda” meghosszabbította szerződését (She)
„Továbbra is jó kezekben marad a DVTK kapusainak a felkészítése, hiszen Veréb György, a DVTK élő legendája meghosszabbította szerződését” – írja a labdarúgó NB I-es klub hivatalos oldala.
jan. 6
15:21
Liverpool: Klopp első igazolását rögvest visszaküldték Szerbiába (She)
Az angol élvonalbeli Liverpool a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Marko Grujics, a szerb Crvena zvezda 19 éves labdarúgója a „vörösöknél” folytatja pályafutását.
jan. 6
15:23
Videó: lendületből lefejelte az edző, kifeküdt a bíró (She)
Az egyesült államokbeli Pennsylvania államban egy középiskolai kosárlabda-mérkőzésen az egyik csapat vezetőedzője nem bírta idegekkel a mérkőzés hajráját és dühében lefejelte a találkozó játékvezetőjét.
jan. 6
15:24
Sportfogadás: Íme, az év első tenisz-kombija (Agroinform)
A hét elején elrajtolt a 2016-os teniszidény, mi pedig nem ülünk a babérjainkon, összeállítottuk az első szelvényünket.
jan. 6
15:39
FTC: újabb klub tárgyal a távozó kapus szerződtetéséről (She)
Kurucz Pétert, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól távozó kapust a Kisvárda mellett a harmadosztályú Nyíregyháza Spartacus is szerződtetné.
jan. 6
15:41
Békéscsaba: aláírt a korábbi DVTK-középpályás – hivatalos (She)
Hivatalossá vált, amit a Nemzeti Sport Online a napokban előrejelzett, a labdarúgó NB I-ben szereplő Békéscsabánál folytatja pályafutását Takács Péter.
jan. 6
15:57
Dopping: visszavonulása után tiltották el a holland kerekest (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) doppingolásért két évre eltiltotta Michael Boogerdet, a hollandok 2007-ben visszavonult országúti versenyzőjét.
jan. 6
16:15
DVTK: Elek csatlakozott Egerváriékhoz, de még nincs egyezség (She)
A labdarúgó NB I tavaszi idényére készülő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján jelezte, Elek Ákos, a kínai Csangcsun Jataj magyar válogatott játékosa szerda délután edzésbe állt Miskolcon.
jan. 6
16:17
Tenisz: ritka sportszerűség, így nyert az ellenfelének pontot! (She)
Jack Sock sportszerűségből jelesre vizsgázott a 28. Hopman-kupán, a teniszezők Perthben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán. A 23 éves amerikai teniszező azt tanácsolta ausztrál ellenfelének, Lleyton Hewittnak, hogy kérje a sólyomszem alkalmazását, amelynek segítségével azt állapítják meg, hogy a vonalon belül pattant-e le a labda a kétséges szituációkban. A korábbi világelső Hewitt…
jan. 6
16:33
Vasas: az exfradista még jöhet, az MTK-ssal megegyeztek, de... (She)
Korábban már jeleztük, hogy a Vasas labdarúgócsapatának kiszemeltjei között szerepel az MTK-tól elvágyódó Szatmári Lóránd és a mezőkövesdi házi gólkirály, Máté János. Mindkettejüknél érdeklődtünk, továbbra is van esély az angyalföldi szerződésükre, de végső döntés még nem született.
jan. 6
16:35
Real Madrid: megaajánlat – Bale vagy 136 millió euró Hazard-ért? (She)
Angol lapok arról számoltak be, hogy Zinedine Zidane, a Real Madrid új vezetőedzője Eden Hazard-ral szeretné megerősíteni a királyi gárda keretét.
jan. 6
16:37
Videó: lehetetlen szög? Lewa háromszor is megcsinálta (She)
Robert Lewandowski lehetetlen szögből is képes betalálni, ráadásul háromszor! A Bayern München fantasztikus szezont futó lengyel csatárának mutatványáról szeptember óta látható egy videó, de közben kiderült, nem csak egyszer szerzett ilyen gólt. Decemberben duplázott. Íme!
jan. 6
16:54
Tenisz: Sikerül Babosnak újabb kiemeltet búcsúztatnia? (Agroinform)
Csütörtök reggel a magyar teniszező a 6. kiemelt Eugenie Bouchard ellen lép pályára a sencseni torna negyeddöntőjében.
jan. 6
17:09
Serie A: a Juve 1500-adszor győzött, 2–0-ról botlott a Roma (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a címvédő Juventus hazai pályán 3–0-ra nyert a Hellas Verona ellen, míg a Fiorentina 3–1-re győzött a Palermo vendégeként. Az AS Roma 2–0-ra is vezetett a Chievo vendégeként, ám végül 3–3-as döntetlent játszott. Az AC Milan odahaza 1–0-ra kikapott a Bolognától, a Lazio pedig gól nélküli döntetlent ért el a Carpi ellen.
jan. 6
17:11
Man. City: Guardiola Messit is hozza magával nyáron? (She)
Angol lapok biztosra veszik, hogy Pep Guardiola nyártól a Manchester Cityhez teszi át a székhelyét, sőt, már arról pletykálnak, hogy nem is egyedül.
jan. 6
17:27
Gyárfás Tamás: Mindenre készek vagyunk, hogy Katinka kegyeit kivívjuk (Infostart)
Gyárfás Tamás szerint a Magyar Úszó Szövetség továbbra is mindent megtesz, hogy segítse Hosszú Katinkát, aki a sajtó előtt tépte össze a neki küldött szerződéstervezetet. Az InfoRádiónak a sportvezető egyértelművé tette: elismeri felelősségét a kapcsolat megromlásában.
jan. 6
17:27
Videó: síléccel vágta kapuba a szabadrúgást (She)
Hogyan lehet gólt lőni szabadrúgásból síléccel? És a csukafejes is megy? Minden kiderül az alábbi videóból.
jan. 6
17:45
Chelsea: Amerikába vinnék a mellőzött támadót (She)
Angol lapok szerint a jelenleg a Chelsea-nél kölcsönben lévő Radamel Falcaót az amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Columbus Crew szerződtetné.
jan. 6
17:48
Magyar foci: Egervári és Pintér is visszatért, de a sztori a régi maradt (Agroinform)
Újra munkában a két exkapitány, a bullshitgenerátor pedig ismét forog.
jan. 6
18:03
Elhúzódott a Császár-Komjádi uszoda rekonstrukciója (Infostart)
A Császár-Komjádi uszoda rekonstrukciója jelentősen elhúzódott. Az ott készülő sportolók és civilek még mindig nem a megszokott rend szerint öltözhetnek. Az uszoda zavartalan átadása még nem történt meg, hallgatóink is jelezték, hogy komoly problémák voltak az öltözőhasználatban és ezek mai napig nem rendeződtek. Az NSK korábban közölte, hogy a vendégeknek, sportolóknak a kihelyezett konténerekben…
jan. 6
18:03
PAFC: a DVSC válogatott középpályása az új kiszemelt (She)
A Puskás Akadémia szerződtetné a DVSC-Teva háromszoros válogatott középpályását, Zsidai Lászlót – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 6
18:05
Király-kupa: Negredo-tripla, fél lábbal a nyolc között a Valencia (She)
A spanyol labdarúgó Király-kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán a Valencia a triplázó Álvaro Negredo vezérletével 4–0-ra legyőzte a Granadát. A másik 16 órakor kezdődő összecsapáson a Deportivo La Coruna nem bírt a másodosztályú Mirandésszel.
jan. 6
18:18
Nyert az Inter, a Juventus és a Fiorentina (Metropol)
A tavaly ezüstérmes AS Roma viszont továbbra is hullámvölgyben van.
jan. 6
18:21
Kétéves eltiltást kapott az olimpiai bajnok birkózó (Infostart)
A Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) két évre - 2017. augusztus 26-ig - eltiltotta a 2004-ben olimpiai bajnok egyiptomi Karam Gabert.
jan. 6
18:21
Bundesliga: nem sokáig maradt Törökországban a világbajnok (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart a hivatalos honlapján bejelentette Kevin Grosskreutz szerződtetését.
jan. 6
18:23
Tour de Ski: bajba kerülhet a kétszeres címvédő (She)
A németországi Oberstdorfban férfi 15 és női 10 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók idei Tour de Ski-sorozata. Utóbbiaknál a norvég Therese Johaug győzött, előbbieknél viszont a kazak Alekszej Poltoranyin.
jan. 6
18:24
Vélemény: Itt a lényeg Hosszú Katinka és az úszószövetség vitájából (Agroinform)
Már ismerjük a masszőrök családi problémáit, csak épp a lényeg süpped el Hosszú Katinka és az úszószövetség vitájában.
jan. 6
18:25
Africa Race: tévútra vitt az előzés, nehéz követni a nyomot (She)
Dűnék minden mennyiségben, tevefű, defektveszélyes sziklák, a végén pedig gyors, de párhuzamos utak – ezt mind-mind besűrítették egy napba az Africa Race szervezői a Sami és Amodjar között kijelölt szakaszon. Szalay Balázs, Bunkoczi László és Kovács Miklós értékelése.
jan. 6
18:27
Honvéd: a nagyváradi védő is a csapattal készül (She)
Korábban már jeleztük, hogy Lőrincz Norbert személyében nagyváradi védőt igazolhat a Honvéd. Megtudtuk, hogy a balhátvéd már a kispestiekkel is készül.
jan. 6
18:29
Tenisz: Djokovics ellen nincs esélyük a balkezeseknek (She)
Novak Djokovics és Rafael Nadal is különösebb nehézség nélkül nyerte meg nyolcaddöntős mérkőzését a dohai kemény pályás tenisztornán.
jan. 6
18:36
Az Iron Lady eltépte a 12 milliós ajánlatot (Metropol)
Hosszú Katinka folytatja harcát a sportág honi vezetőségével.
jan. 6
18:39
A Honvédhoz igazolt Molnár Péter világbajnok kajakozó (Infostart)
A Budapesti Honvédban folytatja a pályafutását Molnár Péter, aki augusztusban világbajnoki címet szerzett párostársával, Tótka Sándorral a kajak kettesek 200 méteres számában.

Keresés