2016. január 7. csütörtök

jan. 7
20:49
Videó: Yaya Touré csak mosolygott Besic szerelésén (She)
Egy rövidke jelenet a szerdai Everton–Manchester City (2–1) angol labdarúgó Liga-kupa-mérkőzésről: a korábbi ferencvárosi játékos, Muhamed Besic a tőle megszokott határozott mozdulattal szerelte a hazaik kapuja felé vészesen közelítő Yaya Tourét. Az elefántcsontparti arcára kisebb mosolyt csalt a bosnyák középpályás.
jan. 7
21:03
FIFA - Platini mégsem indul az elnökválasztáson (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felfüggesztett elnöke, Michel Platini korábbi szándékával ellentétben mégsem indul a nemzetközi szövetség (FIFA) februári elnökválasztásán.
jan. 7
21:21
Tenisz: majd’ kétszer akkora lett a magyar ifjú lába Amerikában (She)
Augusztus közepén, vagyis lassan öt hónapja belevágott az amerikai kalandba Koncz Barnabás. A Pécs 2000 TC ifjú teniszezője Tulsa város egyetemére, az Oral Roberts Universityre nyert felvételt (ide jár a pécsi kosárlabdázó, Balla Dorottya is), s az intézmény színeiben folytatja sportpályafutását. Nem kevés sikerrel.
jan. 7
21:23
NBA: kávéfőzőgépet szereltetett az öltözőszekrényébe (She)
Boris Diaw, az NBA-ben szereplő San Antonio Spurs francia kosárlabdázója kávéfőzőgépet szereltetett az öltözőszekrényébe.
jan. 7
21:25
Vb 2030: Argentína és Uruguay közös pályázatot tervez (She)
Argentína és a vele szomszédos Uruguay közös pályázatot tervez benyújtani a 2030-as labdarúgó-világbajnokság megrendezésére.
jan. 7
21:39
IFAB: jön a futballtörténelem legnagyobb szabályváltozása? (She)
A labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB azt javasolja, hogy a következő szezontól teszteljék a videobírót.
jan. 7
21:41
Úszás: Sós Csaba elmondta, mi a megoldás Hosszú-ügyben (She)
Sós Csaba, a Magyar Úszószövetség szakmai alelnöke az M4 Sport stúdiójában elmondta, sajnálja a Hosszú Katinka és a szövetség közti feszültség kialakulását, de amit az úszó kért, annak nagy része megvalósult, és a szövetség vezetői is tettek gesztusokat felé.
jan. 7
21:57
Chelsea: Oscar berepült, majd összeugrott D. Costával – sajtóhír (She)
Az angol Telegraph értesülései szerint összeszólalkozott a csütörtöki edzésen a Chelsea két labdarúgója, Oscar és Diego Costa. Oscar tagadta Twitter-csatornáján, hogy komoly nézeteltérés alakult volna ki kettejük között.
jan. 7
21:59
Spanyolország: az NBA-sztár nem viccel, Del Pierót akarja (She)
A spanyol Marca értesülései szerint a második ligás RCD Mallorca labdarúgócsapatánál Alessandro Del Piero lehet az új sportigazgató – az olasz legenda az új tulajdonos Robert Sarver és társa, a kosárlabdázó világklasszis Steve Nash közvetítésével érkezhet a klubhoz.
jan. 7
22:15
Dakar 2016: Loeb 3. etapsikere, összetettben is megugrott (She)
Az autósoknál a francia Sébastien Loeb, a motorosoknál pedig az ausztrál Toby Price nyerte meg a Dakar-rali csütörtöki, ötödik szakaszát, amelyen Argentínából Bolíviába hajtott a mezőny.
jan. 7
22:17
ESM: az algériai helye volt a legbiztosabb az álomcsapatban (She)
A Leicester City algériai játékosa, Rijad Mahrez kapta a legtöbb szavazatot az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – decemberi álomcsapatába.
jan. 7
22:33
Király-kupa: jó helyzetben a Celta Vigo és a Las Palmas is (She)
A Celta Vigo és a Las Palmas futballcsapata is idegenben szerzett előnyt a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében.
jan. 7
22:51
Az úszószövetség alelnöke szerint erről szól a Hosszú-ügy (Infostart)
Sós Csaba, a Magyar Úszó Szövetség szakmai alelnöke szerint a nagy része már megvalósult annak, amit Hosszú Katinka kért, és a sportág vezetői is tettek gesztusokat felé.
jan. 7
22:53
A futball szabályalkotói javasolják a videobíró tesztelését (Infostart)
A labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB azt javasolja, hogy a következő szezontól teszteljék a videobírót.
jan. 7
23:45
Africa Race: a technika ördöge kibabrált a magyarokkal (She)
A rajt felől érkeztek a táborba, nem pedig a cél felől, s ez az álmoskönyv szerint nem jelent jót. Csakhogy nem volt más választásuk. A technika ördöge ugyanis kibabrált velük – ráadásul mindkét magyar egységgel. Szalay Balázs autójában az önindító ment tönkre az Africa Race kilencedik szakaszán, Kovács Miklós kamionjában a differenciálmű.

Keresés