2016. január 5. kedd

jan. 5
19:53
Férfi kosár Ek: a Szolnok legyőzte az olasz bajnokot (She)
A Szolnoki Olaj az olasz bajnok Sassari legyőzésével kezdte meg az Európa-kupa második csoportkörét.
jan. 5
19:55
Férfi vízilabda: az olaszok nyerték meg a Volvo-kupát (She)
Az olasz válogatott nyerte meg a Volvo-kupáért kiírt győri nemzetközi férfi vízilabdatornát, miután utolsó, keddi mérkőzésén tíz góllal jobbnak bizonyult a spanyol együttesnél.
jan. 5
20:27
Férfi kosárlabda EK - Hazai bravúrral kezdte a középszakaszt a Szolnok (Infostart)
A Szolnok hazai pályán végig vezetve legyőzte az olasz bajnok Sassarit a férfi kosárlabda Európa Kupa középszakaszának első fordulójában.
jan. 5
20:27
Tenisz: Ferrer kiesett, Nadal időben ébredt Dohában (She)
A címvédő David Ferrer kikapott a dohai kemény pályás tenisztorna első fordulójában a világranglista 94. helyén álló ukrán Ilja Marcsenkótól. Rafael Nadal elbukta az első szettet Pablo Carreno-Busta ellen, de fordítani tudott.
jan. 5
20:29
Dakar 2016 - Loeb újabb szakaszsikere (Infostart)
A motorosoknál a spanyol Joan Barreda, az autósoknál pedig a hétfőn is győztes, kilencszeres ralivilágbajnok francia Sebastien Loeb nyerte a Dakar-rali keddi, harmadik szakaszát Argentínában.
jan. 5
20:29
Angol Ligakupa: Bogdán ezúttal nem élvezi Klopp bizalmát (She)
Az Angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén már nem Bogdán Ádám védi a Liverpool kapuját a Stoke City elleni találkozón, pedig a sorozatban eddig mindig az ő nevével kezdődött a „vörösök” összeállítása.
jan. 5
20:31
Mol Liga: az Újpest otthon, a Fehérvár idegenben nyert (She)
Az Újpest hosszabbítás után 2–1-re nyert otthon a Dunaújváros ellen, míg a Fehérvár AV 19 Debrecenben győzött 6–3-ra a jégkorong Mol Liga keddi játéknapján.
jan. 5
20:45
Real Madrid: ezekkel a szavakkal búcsúzott el Benítez (She)
A Real Madridtól hétfőn elbocsátott Rafael Benítez a saját honlapjára kiírt üzenetben köszönte meg a lehetőséget, hogy a klub edzője lehetett.
jan. 5
20:47
Africa Race: dűne, tevefű, sziklák, elakadó portugál hölgy (She)
Dűnék minden mennyiségben, tevefű, defektveszélyes sziklák, a végén pedig gyors, de párhuzamos utak – ezt mind-mind besűrítették egy napba az Africa Race szervezői a Sami és Amodjar között kijelölt szakaszon. Amely sok minden volt, de könnyű semmiképpen sem. Elég csak azt említeni, hogy az első száz kilométert két óra alatt teljesítették még a legjobbak is, annyira forró és puha volt a homok.…
jan. 5
20:49
Roma: Totti még nem áll készen a visszatérésre (She)
Francesco Totti továbbra sincs bevethető állapotban Rudi Garcia, az AS Roma labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint.
jan. 5
21:03
Katinkát is várja a Császár-Komjádi uszoda (Infostart)
Hosszú Katinka december óta nem nyilatkozott a korábban közölt problémáiról, amelyek miatt Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya is kereste, de nem érte el. A Császár-Komjádi uszoda felújítása időközben már véget ért.
jan. 5
21:03
Africa Race: dűne, tevefű, sziklák, elakadó portugál hölgy (She)
Dűnék minden mennyiségben, tevefű, defektveszélyes sziklák, a végén pedig gyors, de párhuzamos utak – ezt mind-mind besűrítették egy napba az Africa Race szervezői a Sami és Amodjar között kijelölt szakaszon. Amely sok minden volt, de könnyű semmiképpen sem. Elég csak azt említeni, hogy az első száz kilométert két óra alatt teljesítették még a legjobbak is, annyira forró és puha volt a homok.…
jan. 5
21:05
Dakar 2016: a keddi szakaszt is Loeb nyerte meg (She)
A motorosoknál a spanyol Joan Barreda, az autósoknál pedig a hétfőn is győztes, kilencszeres ralivilágbajnok francia Sébastien Loeb nyerte a Dakar-rali keddi, harmadik szakaszát Argentínában.
jan. 5
21:07
Leicester: fordul a kocka, 80-szoros holland válogatott jön? (She)
Míg az angol lapok azt találgatják, mely klubok tépik darabokra a Leicester City labdarúgócsapatának játékoskeretét az átigazolási piacon, addig a PL meglepetéscsapata az új érkezőkre koncentrál. És talált is egy ígéretes kiszemeltet...
jan. 5
21:39
Férfi vízilabda: visszafogott játék, győzelem az Eb-főpróbán (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 13–9-re legyőzte Szlovákiát a Volvo-kupa utolsó fordulójában, így megszerezte a 3. helyet a győri négyes tornán.
jan. 5
21:41
EBEL: hosszabbításban győzött a Volán Linzben (She)
Sorozatban elszenvedett négy vereség után a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata 4–3-ra nyert hosszabbítás után a Linz otthonában az EBEL alapszakaszának 40. fordulójában.
jan. 5
21:57
Osztrák jégkorongliga - Hosszabbítás után nyert a Fehérvár (Infostart)
A Fehérvár hosszabbítás után diadalmaskodott a Linz otthonában az osztrák jégkorongliga (EBEL) keddi játéknapján.
jan. 5
21:57
FTC: víz alatti futópadon készül a száz kiló alatti Böde Dániel (She)
Böde Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC csatára víz alatti futópadon is készül a visszatérésre. Miközben ezen az eszközön végzi a feladatokat, egy képernyőn meg is tudja nézni a mozdulatait.
jan. 5
21:59
Női röplabda Közép-európai Liga - Ötszettes csatában győzött a Nyíregyháza (Infostart)
A házigazda Nyíregyháza öt szettben, két óra tíz perces csatában diadalmaskodott kedden a Vasas felett a női röplabda Közép-európai Ligában.
jan. 5
21:59
Juventus: Kevés új játékos jelentene erősítést – Allegri (She)
Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője annak ellenére sem tervez erősítést januárban, hogy a bajnoki címvédő csak 4. a Serie A-ban.
jan. 5
22:01
Férfi vízilabda Volvo Kupa - Győzelmével harmadik a magyar válogatott (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott négy góllal legyőzte kedden a szlovák nemzeti csapatot, így harmadik helyen zárt a Volvo Kupáért kiírt győri nemzetközi tornán.
jan. 5
22:12
A címvédő korai búcsúja a dohai tenisztornán (Metropol)
David Ferrer a nyitófordulóban a világranglistán mindössze 94. ukrán Ilja Marcsenkótól szenvedett vereséget.
jan. 5
22:14
Harmadik a magyar válogatott a Volvo Kupán (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott négy góllal győzte le kedden a szlovák nemzeti csapatot.
jan. 5
22:15
Női röplabda: visszajött a Vasas, de kikapott Nyíregyházán (She)
A házigazda Nyíregyháza öt szettben, két óra tíz perces csatában diadalmaskodott kedden a 0:2-ről felálló Vasas felett a női röplabda Közép-európai Ligában.
jan. 5
22:17
DVTK: „Egervári is tudta volna teljesíteni az Eb-részvételt” (She)
A DVTK labdarúgócsapata Egervári Sándor vezetésével kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra. A játékosok szerint a korábbi szövetségi kapitány mentalitása és felkészültsége még mindig a régi, míg a szurkolók úgy vélik, már Egervári személye is jó jel lehet egy pozitívabb szereplésre.
jan. 5
22:19
Videó: a Barca korábbi klasszisa és neje meztelenre vetkőzött (She)
Gyönyörű reklámmal hirdeti legújabb spanyolországi számát a Harpers's Bazaar című amerikai női magazin. A Barcelona korábbi játékosa, Carles Puyol és modell felesége, Vanessa Lorenzo teljesen meztelenre vetkőzött, de hogy miért, az a videó végén kiderül!
jan. 5
22:33
Anglia: a Palace elhappolná a csatárt a nagycsapatok elől (She)
Angliai pletykák szerint a Tottenham Hotspur, a Manchester United és néhány olasz élcsapat is érdeklődik Moussa Dembélé, a Fulham csatára iránt, de a francia szerződtetésére a Crystal Palace-nak van a legnagyobb esélye.
jan. 5
22:51
Serie A: Cassano-gála után késői Genoa-feltámadás a derbin (She)
Remek derbit játszott egymással a Serie A két genovai csapata a hétközi forduló keddi nyitó mérkőzésén, a Sampdoria Antonio Cassano három gólpassza után 3–0-ra elhúzott, mire a Genoa 3–2-re felzárkózott. Többször egyenlíthetett volna, de az újabb gól elmaradt.
jan. 5
23:09
Angol Ligakupa: Bogdán nélkül, okos gól után előnyben a Pool (She)
Az Angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a Liverpool 1–0-ra nyert a Stoke City otthonában.
jan. 5
23:45
Szerdai sportműsor: Barca–Espanyol, Everton–Man. City (She)
Szerdán lejátsszák a maradék kilenc mérkőzést az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 18. fordulójában. Spanyolországban megkezdődik a Király-kupa nyolcaddöntője, Angliában pedig az Everton a Manchester Cityvel csap össze a Ligakupa elődöntőjében. Lesz még a tévében többek között darts, jégkorong, kézilabda és kosárlabda is. Íme, a szerdai program.

2016. január 6. szerda

jan. 6
6:21
Idegenben jutott előnyhöz a Liverpool (Infostart)
A Liverpool 1-0-ra győzött a Stoke City otthonában az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első felvonásán.
jan. 6
6:39
Barcelona: Luis Enrique nem csodálkozik Benítez menesztésén (She)
Luis Enrique, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője egyáltalán nem csodálkozik rajta, hogy Rafa Benítezt elbocsátotta a Real Madrid vezetősége. Mint ismert, a spanyol szakember helyét Zinedine Zidane vette át a királyi klub élén.
jan. 6
6:57
Tenisz: Babos bravúros győzelemmel a nyolc között (She)
Babos Tímea két játszmában legyőzte a negyedik helyen kiemelt román Monica Niculescut az 500 ezer dollár összdíjazású sencseni női tenisztornán, és bejutott a negyeddöntőbe.
jan. 6
7:15
NHL: őrület! Két gól esett két másodperc alatt (She)
A Florida Panthers 5–1-re nyert a Buffalo Sabres otthonában kedden, és így sorozatban tizedszer győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
jan. 6
7:17
NBA: maratoni meccs Dallasban, a Warriors legyőzte a Lakerst (She)
A Dallas Mavericks kétszeri hosszabbítás után 117–116-ra nyert a vendég Sacramento Kings ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján.
jan. 6
7:51
NB III: az élvonalban is játszó védőt igazolt a Kerület (She)
Juhász Dániellel, a korábban Zalaegerszegen és Pakson is futballozó hátvéddel erősítette meg keretét az NB III Nyugati csoportjának 11. helyén álló III. Kerületi TVE.
jan. 6
7:53
Légiósok: a Düsseldorf új edzője is Stiebert akarja (She)
A német másodosztályban szereplő Fortuna Düsseldorf annak ellenére kölcsönvenné Stieber Zoltánt a Hannovertől, hogy már nem a magyarral Fürthben együtt dolgozó Frank Kramer a vezetőedzője.
jan. 6
8:09
Légiósok: Gyurcsó ragaszkodott hozzá az új klubjánál is (She)
Mint beszámoltunk róla, Gyurcsó Ádám a Pogon Szczecinben is a hetes mezt viselheti – a Videotontól távozó labdarúgó a Nemzeti Sportnak elmondta, miért fontos ez neki.
jan. 6
8:45
Légiósok: Úgy érzem, szükség van rám Hannoverben – Szalai (She)
Szalai Ádám bízik benne, hogy Hannoverben számítanak rá, s más lesz a tavaszi szezonja, mint az őszi volt Hoffenheimben.
jan. 6
8:47
NB I: tíz éve történt a szörnyű tragédia – megemlékezések (She)
Szerdán két helyen is megemlékezést tartanak a tíz évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt Zavadszky Gábor, a Ferencváros és az MTK korábbi válogatott labdarúgója tiszteletére.
jan. 6
9:00
Babos a negyeddöntőben Sencsenben (Metropol)
A teniszező szerint nagyon nehéz mérkőzés volt, rengeteg hosszú labdamenettel.
jan. 6
9:03
Videoton: továbbra sincs döntés Kleinheisler jövőjéről (She)
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását a Gyurcsó Ádámhoz hasonlóan Székesfehérvárról távozni készülő labdarúgó, Kleinheisler László.
jan. 6
9:21
Jégkorong: eltörött a magyar korcsolyája, majd tornát nyert (She)
A magyar U16-os jégkorong-válogatott remek teljesítménnyel megnyerte a kanadai Kamloopsban rendezett nemzetközi tornát, miután a döntőben 5–1-re legyőzte a Vancouver A1 T-Birds csapatát. A sportesemény azonban nem csak erről marad emlékezetes a magyarok számára.
jan. 6
9:24
Spanyol Király Kupa: Szenzációs nyolcaddöntőkkel folytatódik a sorozat (Agroinform)
Barcelonában, Madridba és Sevillában is városi rangadóra kerül sor a kupában.
jan. 6
9:39
Hopman-kupa: Kyrgios kétszer verte Murrayt, döntőben a „zöldek” (She)
A németek 2–1-re legyőzték szerdán a franciákat a 28. Hopman-kupán, a teniszezők Perthben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
jan. 6
9:41
NB I: „Nálunk az összeállítás Torghelle nevével kezdődik” (She)
A kedden szerződtetett Darko Nikacs a karrierje szempontjából fontosnak tartja az MTK-nál kapott lehetőséget. A kérdés már csak az, hogy a montenegrói labdarúgónak hol szorítanak helyet a kezdőcsapatban.
jan. 6
9:43
Hamburg: Labbadiának tetszik a futballmúlt nélküli próbázó (She)
A Hamburg szerdán Belekbe utazik edzőtáborozni, de nem tarthat a csapattal egyik próbajátékosa, akinek a jogszabályok szerint tilos elhagynia Németországot – a 17 éves gambiai menekültként érkezett Németországba, futballmúlt nélkül is felhívta magára Bruno Labbadia vezetőedző figyelmét.
jan. 6
9:45
Liverpool: Két hete még három volt, most egy sincs – Klopp (She)
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának német menedzsere a Stoke City ellen megnyert Ligakupa-mérkőzést követően jelezte: bár nem tervezte, hogy felforgatja keretét a téli átigazolási időszakban, védőkre alighanem szükség lesz.
jan. 6
9:57
FIFA 16: hoppá! Messi lekerül a játék borítójáról? (She)
Bombahírrel szolgált olvasóinak a L'Équipe. A francia lap szerint a jövőben nem Lionel Messi szerepel majd a népszerű FIFA-játékok borítóján.
jan. 6
9:59
FTC: nem marad a kapus, a másodosztályban folytathatja (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint Kurucz Péter a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdában folytathatja a pályafutását.

Keresés