2016. január 6. szerda

jan. 6
15:23
Videó: lendületből lefejelte az edző, kifeküdt a bíró (She)
Az egyesült államokbeli Pennsylvania államban egy középiskolai kosárlabda-mérkőzésen az egyik csapat vezetőedzője nem bírta idegekkel a mérkőzés hajráját és dühében lefejelte a találkozó játékvezetőjét.
jan. 6
15:24
Sportfogadás: Íme, az év első tenisz-kombija (Agroinform)
A hét elején elrajtolt a 2016-os teniszidény, mi pedig nem ülünk a babérjainkon, összeállítottuk az első szelvényünket.
jan. 6
15:39
FTC: újabb klub tárgyal a távozó kapus szerződtetéséről (She)
Kurucz Pétert, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól távozó kapust a Kisvárda mellett a harmadosztályú Nyíregyháza Spartacus is szerződtetné.
jan. 6
15:41
Békéscsaba: aláírt a korábbi DVTK-középpályás – hivatalos (She)
Hivatalossá vált, amit a Nemzeti Sport Online a napokban előrejelzett, a labdarúgó NB I-ben szereplő Békéscsabánál folytatja pályafutását Takács Péter.
jan. 6
15:57
Dopping: visszavonulása után tiltották el a holland kerekest (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) doppingolásért két évre eltiltotta Michael Boogerdet, a hollandok 2007-ben visszavonult országúti versenyzőjét.
jan. 6
16:15
DVTK: Elek csatlakozott Egerváriékhoz, de még nincs egyezség (She)
A labdarúgó NB I tavaszi idényére készülő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján jelezte, Elek Ákos, a kínai Csangcsun Jataj magyar válogatott játékosa szerda délután edzésbe állt Miskolcon.
jan. 6
16:17
Tenisz: ritka sportszerűség, így nyert az ellenfelének pontot! (She)
Jack Sock sportszerűségből jelesre vizsgázott a 28. Hopman-kupán, a teniszezők Perthben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán. A 23 éves amerikai teniszező azt tanácsolta ausztrál ellenfelének, Lleyton Hewittnak, hogy kérje a sólyomszem alkalmazását, amelynek segítségével azt állapítják meg, hogy a vonalon belül pattant-e le a labda a kétséges szituációkban. A korábbi világelső Hewitt…
jan. 6
16:33
Vasas: az exfradista még jöhet, az MTK-ssal megegyeztek, de... (She)
Korábban már jeleztük, hogy a Vasas labdarúgócsapatának kiszemeltjei között szerepel az MTK-tól elvágyódó Szatmári Lóránd és a mezőkövesdi házi gólkirály, Máté János. Mindkettejüknél érdeklődtünk, továbbra is van esély az angyalföldi szerződésükre, de végső döntés még nem született.
jan. 6
16:35
Real Madrid: megaajánlat – Bale vagy 136 millió euró Hazard-ért? (She)
Angol lapok arról számoltak be, hogy Zinedine Zidane, a Real Madrid új vezetőedzője Eden Hazard-ral szeretné megerősíteni a királyi gárda keretét.
jan. 6
16:37
Videó: lehetetlen szög? Lewa háromszor is megcsinálta (She)
Robert Lewandowski lehetetlen szögből is képes betalálni, ráadásul háromszor! A Bayern München fantasztikus szezont futó lengyel csatárának mutatványáról szeptember óta látható egy videó, de közben kiderült, nem csak egyszer szerzett ilyen gólt. Decemberben duplázott. Íme!
jan. 6
16:54
Tenisz: Sikerül Babosnak újabb kiemeltet búcsúztatnia? (Agroinform)
Csütörtök reggel a magyar teniszező a 6. kiemelt Eugenie Bouchard ellen lép pályára a sencseni torna negyeddöntőjében.
jan. 6
17:09
Serie A: a Juve 1500-adszor győzött, 2–0-ról botlott a Roma (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a címvédő Juventus hazai pályán 3–0-ra nyert a Hellas Verona ellen, míg a Fiorentina 3–1-re győzött a Palermo vendégeként. Az AS Roma 2–0-ra is vezetett a Chievo vendégeként, ám végül 3–3-as döntetlent játszott. Az AC Milan odahaza 1–0-ra kikapott a Bolognától, a Lazio pedig gól nélküli döntetlent ért el a Carpi ellen.
jan. 6
17:11
Man. City: Guardiola Messit is hozza magával nyáron? (She)
Angol lapok biztosra veszik, hogy Pep Guardiola nyártól a Manchester Cityhez teszi át a székhelyét, sőt, már arról pletykálnak, hogy nem is egyedül.
jan. 6
17:27
Gyárfás Tamás: Mindenre készek vagyunk, hogy Katinka kegyeit kivívjuk (Infostart)
Gyárfás Tamás szerint a Magyar Úszó Szövetség továbbra is mindent megtesz, hogy segítse Hosszú Katinkát, aki a sajtó előtt tépte össze a neki küldött szerződéstervezetet. Az InfoRádiónak a sportvezető egyértelművé tette: elismeri felelősségét a kapcsolat megromlásában.
jan. 6
17:27
Videó: síléccel vágta kapuba a szabadrúgást (She)
Hogyan lehet gólt lőni szabadrúgásból síléccel? És a csukafejes is megy? Minden kiderül az alábbi videóból.
jan. 6
17:45
Chelsea: Amerikába vinnék a mellőzött támadót (She)
Angol lapok szerint a jelenleg a Chelsea-nél kölcsönben lévő Radamel Falcaót az amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Columbus Crew szerződtetné.
jan. 6
17:48
Magyar foci: Egervári és Pintér is visszatért, de a sztori a régi maradt (Agroinform)
Újra munkában a két exkapitány, a bullshitgenerátor pedig ismét forog.
jan. 6
18:03
Elhúzódott a Császár-Komjádi uszoda rekonstrukciója (Infostart)
A Császár-Komjádi uszoda rekonstrukciója jelentősen elhúzódott. Az ott készülő sportolók és civilek még mindig nem a megszokott rend szerint öltözhetnek. Az uszoda zavartalan átadása még nem történt meg, hallgatóink is jelezték, hogy komoly problémák voltak az öltözőhasználatban és ezek mai napig nem rendeződtek. Az NSK korábban közölte, hogy a vendégeknek, sportolóknak a kihelyezett konténerekben…
jan. 6
18:03
PAFC: a DVSC válogatott középpályása az új kiszemelt (She)
A Puskás Akadémia szerződtetné a DVSC-Teva háromszoros válogatott középpályását, Zsidai Lászlót – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 6
18:05
Király-kupa: Negredo-tripla, fél lábbal a nyolc között a Valencia (She)
A spanyol labdarúgó Király-kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán a Valencia a triplázó Álvaro Negredo vezérletével 4–0-ra legyőzte a Granadát. A másik 16 órakor kezdődő összecsapáson a Deportivo La Coruna nem bírt a másodosztályú Mirandésszel.
jan. 6
18:18
Nyert az Inter, a Juventus és a Fiorentina (Metropol)
A tavaly ezüstérmes AS Roma viszont továbbra is hullámvölgyben van.
jan. 6
18:21
Kétéves eltiltást kapott az olimpiai bajnok birkózó (Infostart)
A Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) két évre - 2017. augusztus 26-ig - eltiltotta a 2004-ben olimpiai bajnok egyiptomi Karam Gabert.
jan. 6
18:21
Bundesliga: nem sokáig maradt Törökországban a világbajnok (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart a hivatalos honlapján bejelentette Kevin Grosskreutz szerződtetését.
jan. 6
18:23
Tour de Ski: bajba kerülhet a kétszeres címvédő (She)
A németországi Oberstdorfban férfi 15 és női 10 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók idei Tour de Ski-sorozata. Utóbbiaknál a norvég Therese Johaug győzött, előbbieknél viszont a kazak Alekszej Poltoranyin.
jan. 6
18:24
Vélemény: Itt a lényeg Hosszú Katinka és az úszószövetség vitájából (Agroinform)
Már ismerjük a masszőrök családi problémáit, csak épp a lényeg süpped el Hosszú Katinka és az úszószövetség vitájában.
jan. 6
18:25
Africa Race: tévútra vitt az előzés, nehéz követni a nyomot (She)
Dűnék minden mennyiségben, tevefű, defektveszélyes sziklák, a végén pedig gyors, de párhuzamos utak – ezt mind-mind besűrítették egy napba az Africa Race szervezői a Sami és Amodjar között kijelölt szakaszon. Szalay Balázs, Bunkoczi László és Kovács Miklós értékelése.
jan. 6
18:27
Honvéd: a nagyváradi védő is a csapattal készül (She)
Korábban már jeleztük, hogy Lőrincz Norbert személyében nagyváradi védőt igazolhat a Honvéd. Megtudtuk, hogy a balhátvéd már a kispestiekkel is készül.
jan. 6
18:29
Tenisz: Djokovics ellen nincs esélyük a balkezeseknek (She)
Novak Djokovics és Rafael Nadal is különösebb nehézség nélkül nyerte meg nyolcaddöntős mérkőzését a dohai kemény pályás tenisztornán.
jan. 6
18:36
Az Iron Lady eltépte a 12 milliós ajánlatot (Metropol)
Hosszú Katinka folytatja harcát a sportág honi vezetőségével.
jan. 6
18:39
A Honvédhoz igazolt Molnár Péter világbajnok kajakozó (Infostart)
A Budapesti Honvédban folytatja a pályafutását Molnár Péter, aki augusztusban világbajnoki címet szerzett párostársával, Tótka Sándorral a kajak kettesek 200 méteres számában.
jan. 6
18:39
PL: mit gondolt a drukker, aki bedobta ezt a gólzsák udvarába? (She)
Különös módszerrel próbálta kedvenc csapatához csábítani egy Newcastle-drukker Jamie Vardyt, a Premier League-ben második helyen álló Leicester City csatárát.
jan. 6
18:41
Itt elolvashatja Hosszú Katinka sajtótájékoztatójának teljes szövegét (Infostart)
Az alábbiakban teljes egészében elolvashatják és meghallgathatják Hosszú Katinka sajtótájékoztatójának szövegét.
jan. 6
18:41
Paks: lengyel és román csapat a felkészülési programban (She)
A Paks labdarúgó NB I-es csapata is megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. A tolnai együttes január végén Belekbe utazik edzőtáborba, ahol négy mérkőzést játszik külföldi ellenfelekkel.
jan. 6
18:57
Vasas: „A bennmaradás olyan, mint a válogatott Eb-csoportja” (She)
A labdarúgó NB I-ben a kiesés ellen küzdő Vasas is megkezdte felkészülését a tavaszi szezonra. Az NSO Tv riportjában az új vezetőedző, Michael Oenning arról beszél, hogyan segíthet a német szellemiség a bennmaradásban. Mellette Vida Máté és Debreceni András beszélt a válogatottról.
jan. 6
18:59
PL: 24.5 milliót ajánlottak a francia gólkirályért – hiába (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United 18 millió fontos (24.5 millió eurós) ajánlatot tett Alexandre Lacazette-ért, de a Lyon nemet mondott – számolt be róla a L’Équipe.
jan. 6
19:15
Síugró-vk: megszakadt a Négysánc osztrák hegemóniája (She)
Az ausztriai Bischofshofenben folytatódott a síugrók Négysáncversenye. A viadalon a szlovén Peter Prevc győzött a német Severin Freund és az osztrák Michael Hayböck előtt. Összetettben is ez lett a végeredmény.
jan. 6
19:33
Liverpool: egyszer már bevált – Suárezzel erősítenének (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool helyi lapértesülések szerint Mario Suárezzel erősítené meg a keretét.
jan. 6
19:48
Prevc nyerte a négysáncversenyt (Metropol)
A négyből csupán az első, oberstdorfi versenyt nem tudta megnyerni.
jan. 6
19:51
Úszás: Mindenki Katinka körül táncolt – Gyárfás (She)
Gyárfás Tamás reagált Hosszú Katinka újabb, szerdai sajtótájékoztatójára. A Magyar Úszószövetség elnöke szerint Hosszúval hiába próbálták felvenni a kapcsolatot az utóbbi hetekben, nem tudták őt elérni.
jan. 6
19:53
Anglia: a Premier League újonca ajánlatot tett a Fáraóért (She)
A Premier League-újonc AFC Bournemouth ajánlatott tett az AC Milannak Stephan El Shaarawyért, az olasz Sky Sports szerint a bajnokság 16. helyén álló együttes kölcsönbe vinné a 23 éves támadót.
jan. 6
19:55
Barcelona: Arda Turan a kezdőben az Espanyol ellen (She)
Fél szezonnyi várakozás után Arda Turan kezdőként lép pályára a Barcelonában az Espanyol elleni spanyol labdarúgó Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 6
20:09
Serie A: empoli győzelmével az Inter visszaállt az élre (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata 1–0-ra nyert Empoliban az olasz élvonalbeli bajnokság 18. fordulójában, ezzel újra az első helyen áll.
jan. 6
20:11
Női kézi NB I: a szünetre eldöntötte a Dunaújváros (She)
A női kézilabda NB I 13. fordulójának szerdai mérkőzésén a Dunaújváros 31–24-re legyőzte a Mosonmagyaróvárt. A hazaiak már a szünetben is hat góllal vezettek, és végül héttel nyertek.
jan. 6
20:13
Női kosár Euroliga: a szünetig jól játszott a Sopron (She)
Az A-csoport utolsó helyén álló Uniqa Sopron hazai pályán 75–65-re kikapott a Schiótól a női kosárlabda Euroliga 9. fordulójában.
jan. 6
20:21
Gyárfás Tamás nem érti Hosszú Katinkát (Metropol)
A MÚSZ elnöke szerint nehéz lett volna megállni indulatok nélkül Katinka sajtótájékoztatóját.
jan. 6
20:27
Király-kupa: a Betisnek még büntetőből sem ment a derbin (She)
A spanyol labdarúgó Király-kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán a Sevilla 2–0-ra nyert a Betis otthonában a városi rangadón.
jan. 6
20:29
Vízilabda: Centerposzton csak javulhatunk – Kemény Dénes (She)
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke az M4 Sport Európa-bajnoki felvezető műsorában a férfiválogatott Volvo-kupán nyújtott teljesítményéről beszélt.
jan. 6
20:45
Női kézi BL: két pont a franciáknak a Fradi-csoportban (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből a párizsi merényletek miatt szerdára halasztott mérkőzésen a Fleury hazai pályán 27–21-re legyőzte a Thüringer HC-t, így a francia csapat további két ponttal többet visz a középdöntőbe. A két együttes középdöntőbe jutása már korábban biztossá vált – az FTC-Rail Cargo Hungaria mögött –, a szerdai eredmény következtében pedig a franciák a Larvikhoz…
jan. 6
21:03
Gedó György az ökölvívó szövetség új szakfelügyelője (Infostart)
Gedó György, az 1972-es müncheni olimpia papírsúlyú bajnoka lett a Magyar Ökölvívó Szövetség (MÖSZ) új szakfelügyelője.
jan. 6
21:03
NB II: a kozármislenyi gólvágó Zalaegerszegen folytatja (She)
A labdarúgó NB II 2. helyén álló Zalaegerszeg szerdán fél plusz egy éves szerződést kötött Wittrédi Dáviddal.

Keresés