2016. március 15. kedd

márc. 15
18:05
Torna: Hidvégi és Kardos utazhat a riói tesztversenyre (She)
Kovács István, a magyar férfi tornászválogatott szövetségi kapitánya kijelölte a riói előolimpiai tesztversenyre utazó magyar küldöttséget: Hidvégi Vid és Kardos Botond indulhat az olimpiai kvóta megszerzéséért.
márc. 15
18:39
Videó: íme, minden idők egyik legrosszabb NBA-büntetője! (She)
Az amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a Golden State Warriors immár 60 alapszakaszbeli sikernél jár az idényben, ám azért a címvédőnél is becsúszhat néha egy-két baki. Mint például most Andrew Bogut büntetője, amely akkora homály volt, hogy Shaquille O’Neal is megirigyelte volna!
márc. 15
18:39
Protipp: Andersson továbbra is remek formában (Agroinform)
A 19. héten mr.blonde és Andersson04 szerepeltek a legjobban.
márc. 15
18:57
Megvan, ki mehet Berki helyett Rióba (Infostart)
Hidvégi Vid mellett Kardos Botond utazhat áprilisban a férfi tornászok Rio de Janeiró-i olimpiai kvalifikációs tesztversenyére.
márc. 15
19:16
Ifi BL: a Chelsea korosztályos csapata is az elődöntőben (She)
A Chelsea U19-es labdarúgócsapata 1–0-ra legyőzte az UEFA Ifjúsági Liga – más néven U19-es Bajnokok Ligája – negyeddöntőjében az Ajax korosztályos együttesét, így az angolok jutottak be a nyoni elődöntőbe.
márc. 15
19:18
NFL: a Patriots játékosa kimenőt kapott, az olimpiára készül (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots söprögetője, Nate Ebner a mai naptól fogva elhagyja a csapatot, hogy az Egyesült Államok rögbiválogatottjával készüljön.
márc. 15
19:20
Úszás: „Amit a sötétségben teszel, az visz ki a fényre” (She)
Michael Phelps keményen készül a Rio de Janeiró-i olimpiára. A 30 éves, 18-szoros ötkarikás bajnok amerikai úszó impresszív videóban mutatja meg, hogyan próbál csúcsformába lendülni.
márc. 15
19:33
Atlétika: 2.8 millió dollár a fedett pályás vb legjobbjainak (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) 2.8 millió dollárral díjazza a legjobbakat a csütörtöktől vasárnapig tartó fedett pályás világbajnokságon, amelynek az egyesült államokbeli Portland ad otthont.
márc. 15
19:35
PL: a brunei szultán unokaöccse az éllovasnál folytatja (She)
Faiq Bolkiah, a brunei szultán 17 éves unokaöccse elismerte, hogy a Premier League-éllovas Leicester Citynél folytatja pályafutását.
márc. 15
19:37
Kép: hamis özvegy babrált ki az északír válogatott támadóval (18+) (She)
James Gray, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban (League Two) szereplő Wrexham játékosa nehéz hónapon van túl: a 23 esztendős támadó hetekig az oldalvonalon kívülre szorult, mert megcsípte egy pók.
márc. 15
19:51
Futsal: Dróth-gólokkal nyertünk a vb-selejtező előtti főpróbán (She)
A magyar futsalválogatott felkészülési mérkőzésen Dróth Zoltán duplájával 2–0-ra legyőzte Hollandiát.
márc. 15
19:53
Vízilabda: gólzápor Kanada ellen, ünnepelték az Eb-győzteseket (She)
Először játszott hazai környezetben a belgrádi Európa-bajnoki aranyérem megszerzése óta a magyar női vízilabda-válogatott, amely a Hajós uszodában 18–14-re győzte le Kanadát az ünneplő közönség előtt.
márc. 15
20:09
Az ENSZ felfüggesztette Sarapova jószolgálati nagyköveti megbízását (Infostart)
Az ENSZ keddi közlése szerint felfüggesztette Marija Sarapova jószolgálati nagyköveti megbízását, mert az orosz teniszező doppingvétséget követett el.
márc. 15
20:09
Női röplabda NB I: előnyben a címvédő Békéscsaba (She)
A címvédő Békéscsaba hazai pályán magabiztosan legyőzte a Kaposvárt a női röplabda NB I negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 15
20:11
BL: Kár, hogy az egyik csapatnak véget ér a BL – Allegri (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Juventus a Bayern Münchenhez látogat. A két csapat első mérkőzésén 2–2-es döntetlen született, így nem csoda, hogy a meccset megelőző sajtótájékoztatón mindkét vezetőedző elmondta, szoros összecsapást és kiélezett párharcot vár szerda este. A két tréner mellett több játékos is megszólalt egy nappal a mérkőzés előtt.
márc. 15
20:13
U18: háromgólos győzelmet arattunk Dánia felett (She)
A magyar U18-as labdarúgó-válogatott idei első nemzetközi mérkőzésén remek első félidei játékával múlta felül a dán korosztályos együttest.
márc. 15
20:15
BL: Ezen a találkozón sem lesz időnk pihenni – Luis Enrique (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában szerdán rendezik meg a Barcelona–Arsenal nyolcaddöntő visszavágóját. Annak ellenére, hogy az első mérkőzést a katalán csapat idegenben 2–0-ra megnyerte, a találkozót megelőző napon megtartott sajtótájékoztatón Arsene Wenger és Luis Enrique is óvatosan nyilatkozott az esélyekről.
márc. 15
20:27
Győzelemmel ünnepelt a női vízilabda-válogatott (Infostart)
A Kanada elleni győzelemmel ünnepelte meg a magyar női vízilabda-válogatott kedden azt, hogy januárban Európa-bajnokságot nyert Belgrádban.
márc. 15
20:27
BL: Yaya Touréval kezd a City; Torres a padon Madridban (She)
Újabb játéknapjához érkezett a labdarúgó Bajnokok Ligája: Fernando Torres a kispadon kezd az Atlético Madrid–PSV mérkőzésen; a Dinamo Kijev csodát készül tenni Manchesterben – az ukránoknak kétgólos hátrányt kellene ledolgozniuk a City otthonában.
márc. 15
20:27
BL: Se gól, se meglepetés - 210 perc kellett az Atlético Madridnak (Agroinform)
Hihetetlen drámai csatában jutott tovább az Atlético Madrid a remekül bekkelő PSV-n. A 16. büntető döntött csak.
márc. 15
20:29
Szlovák Kupa: Priskin gólt szerzett, elődöntős a Slovan (She)
A magyar labdarúgó-válogatott és a Slovan Bratislava csatára, Priskin Tamás góllal járult hozzá, hogy pozsonyi klubcsapata továbbjutott a Szlovák Kupa keddi negyeddöntőjéből.
márc. 15
20:31
Lengyel Kupa: Lovrencsicsék szusszantak, így is nyert a Lech (She)
Hazai pályán egygólos előnybe került a Lech Poznan a másodosztályú Sosnowiec ellen a Lengyel Kupa elődöntőjében. Lovrencsics Gergő és Kádár Tamás is pihenőt kapott, mind a ketten a kispadon kezdték a találkozót, Kádár a 81. percben csereként be is állt.
márc. 15
20:45
Újabb madridi csapat készül a negyeddöntőbe - BL élőben (Infostart)
Újabb két párharc dől el a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Háromnegyed kilenctől az Atlético Madrid a vendég Eindhovennel játszik, míg a Manchester City a Dinamo Kijevvel küzd meg hazai közönség előtt. Kövesse az InfoRádió honlapját a két meccs eseményeit.
márc. 15
20:45
BL: Manchester City–Dinamo Kijev élőben az NSO-n! (She)
Kedden a Manchester City–Dinamo Kijev összecsapással folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza, újabb csapat csatlakozik a negyeddöntőbe már bejutó Benfica, PSG, Real Madrid, Wolfsburg négyeshez. Minden bizonnyal a City. Vagy csodát tesz a Kijev? Megtudhatja, ha követi a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 15
20:47
BL: Atlético Madrid–PSV élőben az NSO-n! (She)
Egyik mérkőzés 90 perce, valamint a visszavágó hosszabbítása sem hozott gólt az Atlético Madrid–PSV összecsapáson, így a tizenegyesek döntöttek.
márc. 15
21:03
NFL: Arizonába cserélte el sackmesterét a New England (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots elcserélte előző szezonjának leghatékonyabb irányítósiettetőjét, Chandler Jonest.
márc. 15
21:39
Legyőzte a hollandokat a magyar futsalválogatott (Infostart)
A világbajnoki pótselejtezőre készülő magyar futsalválogatott kedden 2-0-ra legyőzte Hollandiát a Miskolcon rendezett barátságos mérkőzésen.
márc. 15
21:57
Sakkvilágbajnok-jelölti torna: Karjakin egyedül az élen (She)
Szergej Karjakin immár egyedül áll az élen a moszkvai sakkvilágbajnok-jelölti tornán azt követően, hogy a keddi negyedik fordulóban legyőzte Viswanathan Anandot.
márc. 15
22:15
Wolfsburg: Bendtner lekéste az edzést, kihúzta a gyufát (She)
Elkésett a Wolfsburg labdarúgócsapatának keddi edzéséről Nicklas Bendtner, a „farkasok” dán válogatott csatára.
márc. 15
22:51
BL: könnyed City-továbbjutás, de két alapember is lesérült (She)
Történelme során először jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Manchester City, amely az idegenbeli 3–1-es siker után odahaza gól nélküli döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel. Üröm az angol örömben, hogy Vincent Kompanyt és Nicolás Otamendit is sérülés miatt kellett lecserélni.
márc. 15
22:53
Eb 2016: Irány Franciaország! – Kádár és Lovrencsics a fejelés után haragudtak egymásra (She)
Az Irány Franciaország! stábja folytatta lengyelországi útját, Poznanban látogatta meg Kádár Tamást és Lovrencsics Gergőt, majd családi körben találkozott Nikolics Nemanjával.
márc. 15
23:09
Ismét indul az Elnök Kupán Nagy Péter (Infostart)
Kazany ad otthont a hétvégén a súlyemelők idei első Grand Prix versenyének, az orosz Elnök Kupáért kiírt nemzetközi viadalnak, amelyen indul Nagy Péter is.
márc. 15
23:27
BL: Zabaleta szerint a City célja minimum a döntőbe jutás (She)
Történelme során először jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Manchester City, amely az idegenbeli 3–1-es siker után odahaza gól nélküli döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel. Üröm az angol örömben, hogy Vincent Kompanyt és Nicolás Otamendit is sérülés miatt kellett lecserélni. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
márc. 15
23:30
Először nyolc között a ManCity, drámai párbajban búcsúzott a PSV (Metropol)
A Manchester City házigazdaként gól nélküli döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel a labdarúgó BL-ben. A másik párharcban a nyolcadik kör büntető döntött.
márc. 15
23:45
A tizenhatodik tizenegyes hozta meg az Atlético továbbjutását (Infostart)
210 percnyi gól nélküli játék után az Atlético Madrid tizenegyespárbajban ejtette ki a PSV-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Tizennégy sikeres lövés után Narsingh hibázott. Ugyancsak továbbjutott a Manchester City.
márc. 15
23:45
BL: az Atlético Madrid drámai 11-es párbajban jutott tovább (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a rendes játékidőben és a hosszabbításban sem született gól az Atlético–PSV ütközetben, így tizenegyesekre került sor, amelyet hosszú párbaj végén az Atlético Madrid nyert meg (8–7), kiharcolva a továbbjutást.

Keresés