2016. március 8. kedd

márc. 8
20:00
Sastin Marianna bronzérmes (Metropol)
Sastin Marianna bronzérmet nyert a 63 kilogrammos súlycsoportban a rigai birkózó Európa-bajnokság keddi nyitónapján, miután legyőzte a német Nadine Weinaugét.
márc. 8
20:02
Sastin Marianna bronzérmet nyert a rigai birkózó Eb-n (Infostart)
Sastin Marianna bronzérmet nyert a 63 kilogrammos súlycsoportban a rigai birkózó Európa-bajnokság keddi nyitónapján, miután legyőzte a német Nadine Weinaugét.
márc. 8
20:02
NB I: a Loki ellen sem tudott élni emberelőnyével a Vasas (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a Vasas az Illovszky-stadionban 0–0-s döntetlent játszott a DVSC-Teva csapatával. Az angyalföldiek – a Bp. Honvéd elleni mérkőzéshez hasonlóan – most is sokat futballozhattak emberelőnyben, de ezúttal sem tudtak élni a lehetőséggel.
márc. 8
20:15
Férfi vízi ob I: 2–7-ről jött fel a Szeged, de nyert az FTC (She)
A Ferencváros 8–7-re legyőzte idegenben a Szegedet a férfi vízilabda-bajnokság rájátszásának keddi mérkőzésén. A fővárosi csapat egy perccel a nagyszünet előtt öt góllal vezetett, a Szeged innen feljött 6–7-re, de a végeredmény már hat perccel a mérkőzés vége előtt kialakult.
márc. 8
20:17
Lengyelország: Guzmicsék döntetlent játszottak (She)
Guzmics Richárd végigjátszotta a Wisla Kraków bajnokiját, a Slask Wroclaw Gyosztonyi András és Mervó Bence nélkül kapott ki.
márc. 8
20:19
Ifi BL: továbbjutott a Real Madrid, kiesett a Barcelona (She)
Az UEFA ifjúsági labdarúgó Bajnokok Ligájában a Real Madrid kiejtette a Benficát, a Barcelona meg kiesett az Anderlechttel szemben.
márc. 8
20:27
BL: Nem hibáztak az esélyesek, nyolc között a Real és a Wolfsburg (Agroinform)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Real Madrid és a Wolfsburg is, de a gólparádé elmaradt mindkét pályán.
márc. 8
20:33
Aranyérmes a magyar férfi párbajtőr-csapat a junior vívó Eb-n (Infostart)
Aranyérmet nyert kedden a magyar férfi párbajtőr-csapat a junior vívók újvidéki Európa-bajnokságán.
márc. 8
20:33
Női kézi: Pena nem akar úgy járni, mint négy évvel ezelőtt (She)
Nerea Pena számára csodálatos lenne, ha négyes döntőbe jutna a Bajnokok Ligájában a Ferencváros női kézilabdacsapatával, ám az egészségét nem akarja ezért feláldozni.
márc. 8
20:33
Gól nélküli döntetlen Angyalföldön (Metropol)
Nem bírt egymással a Debrecen és a Vasas, gólt sem rúgtak egymásnak.
márc. 8
20:51
BL élőben: elég lesz a hazai csapatok előnye? (Infostart)
Mindkét otthon játszó gárda előnnyel kezdheti a maga nyolcaddöntő-visszavágóját a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján. A Real Madrid 2-0-val kezd az AS Roma ellen, a Wolfsburg 3-2-re győzött a Gent ellen az első meccsen.
márc. 8
20:51
BL: Real Madrid–Roma visszavágó élőben az NSO-n! (She)
Kedden megkezdődnek a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói, a Real Madrid fél lábbal már tovább is jutott az AS Roma ellen. Vagy még semmi sem dőlt el a spanyolok római sikerével? Megtudja, ha velünk követi a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 8
20:53
BL: Wolfsburg–Gent visszavágó élőben az NSO-n! (She)
Kedden megkezdődnek labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói: a Wolfsburg annak ellenére is esélyesként lép pályára hazai pályán a Gent ellen, hogy az első mérkőzés 3–0-s vezetése után két gólt is kapott az utolsó tíz percben. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját,…
márc. 8
21:09
Videó: védő ilyet nem csinál – ezért vezet az Arsenal (She)
Olivier Giroud góljával az Arsenal megszerezte a vezetést a Hull City ellen az angol labdarúgó FA-kupa kedd esti meccsén.
márc. 8
21:11
NB I: plusz két néző, egy récepár is megleste a Vasas–Lokit – képek! (She)
Gólt nem hozott a labdarúgó NB I 24. fordulójában a Vasas–DVSC-Teva mérkőzés, két plusz nézőt viszont igen: a meccs az Illovszky-stadionba vonzott egy tőkésréce-párt is. A „futballrajongó” tőkés récék nem láthattak magas színvonalú meccset, de egész jól elfoglalták magukat... Nem ez az első eset a Fáy utcában, hogy madárlátogatót vonz egy mérkőzés, az 1995-ös Magyarország–Izland Eb-selejtező…
márc. 8
21:45
Férfi vízi ob I: a Honvéd pontot lopott az Egertől, a Szolnok döntős (She)
A Honvéd hazai pályán 11–11-es döntetlent játszott az Egerrel a férfi vízilabda ob I középszakaszában. A Szolnok 19–3-ra nyert a Vasas vendégeként, ezzel már biztos döntős, míg az OSC 16–11-re legyőzte a BVSC-t.
márc. 8
21:47
Arsenal: ezért kár az újrázásért – elfogytak a középső védők (She)
A Hull City elleni megismételt FA-kupa-mérkőzésen elfogytak az Arsenal középhátvédjei. Carl Jenkinson és Laurent Koscielny eleve nem léphetett pályára, a kezdőben helyet kapó Per Mertesackert a 33., Gabriel Paulistát pedig az 57. percben kellett sérülés miatt lecserélnie Arsene Wengernek. De legalább továbbjutottak.
márc. 8
22:03
Visszavonult az NFL történetének egyik legjobb elkapója (Infostart)
Mindössze 30 évesen bejelentette visszavonulását Calvin Johnson, az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb elkapója.
márc. 8
22:03
DVSC: „A Nagyerdeiben jobban kijön a minőségi különbség” (She)
A Vasas nem elégedett az egy ponttal, amelyet a DVSC ellen szerzett a keddi NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Az esélyesebb Lokinál is ez a vélemény, de Tisza Tibor azt is hozzátette, hogy meg kell becsülni ezt a pontot is. Korcsmár Zsolt szerint a pályájuk a gyengébb csapatoknak fekszik.
márc. 8
22:05
Videó: Dzeko őrült nagy helyzetben hibázott a Real ellen (She)
Gól nem született a Real Madrid és a Roma összecsapásán az első félidőben, csak ziccerekig jutottak a csapatok. Mint például Edin Dzeko…
márc. 8
22:19
BL: C. Ronaldo találata törte meg a Romát – BL-gólok (She)
Az alábbi videós összeállításban a Real Madrid–Roma és a Wolfsburg–Gent labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés góljait nézhetik meg!
márc. 8
22:54
Kétszer talált, pedig majdnem kétpercenként kapura lőtt a Real Madrid (Infostart)
Hasonló eredményeket hozott a BL nyolcaddöntőinek keddi két visszavágója, mint az első találkozók: a Real Madrid 2-0-ra verte meg az AS Romát, a Wolfsburg egy góllal (1-0) múlta felül a Gentet. A két esélyes simán továbbjutott.
márc. 8
22:54
BL: a Real Madrid odahaza is 2–0-ra nyert az AS Roma ellen (She)
Kétszer kettő az négy: a spanyol Real Madrid idegenben és odahaza is két-két gólt szerzett az olasz AS Roma ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, egyet sem kapva, így magabiztosan, megérdemelten jutott a legjobb nyolc közé.
márc. 8
22:56
BL: kettős győzelemmel jutott a legjobb nyolcba a Wolfsburg (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Wolfsburg hazai pályán André Schürrle góljával 1–0-ra nyert a Gent ellen, ezzel kettős győzelemmel, 4–2-es összesítéssel a legjobb nyolc közé jutott.
márc. 8
22:58
Jégkorong EBEL: csak egy párharc maradt nyitva a 8 között (She)
A Znojmo és a Linz is bejutott a jégkorong EBEL elődöntőjébe. A cseh klub 0–2-ről 4–2-re megfordította a Dornbirn elleni párharcát, és először jutott a négy közé az osztrák élvonalban. A Linz a hatodik meccsen hosszabbítás után intézte el a Bozent, és szintén 4–2-re győzött a párharcban. A negyeddöntőben már csak a Salzburg és a Klagenfurt párharca nyitott, a továbbjutótól függ a következő kör…
márc. 8
23:12
BL: Zidane hátradőlhet, Spalletti új korszakot nyit Rómában (She)
A Real Madrid hazai pályán is 2–0-ra nyert a Roma ellen, így kettős győzelemmel jutott negyeddöntőbe a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
márc. 8
23:12
Negyeddöntőben a Real Madrid és a Wolfsburg (Metropol)
A Real Madrid az AS Romát, a Wolfsburg pedig a Gentet győzte le a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcainak keddi visszavágóin.
márc. 8
23:48
NS: vendégségben Gyurcsónál; mindent bukhat Sarapova – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Keresés