2019. november 10. vasárnap

nov. 10
12:54
U17-es vb: klubedzők a válogatott brazíliai szerepléséről (She)
A brazíliai U17-es világbajnokságon történtek után ismét felerősödtek az utánpótlásképzést kritizáló hangok; az MTK Budapest és a Honvéd-MFA U19-es csapatának vezetőedzője ugyanakkor nem lát tragédiát a csoportjában utolsó helyen végző együttes teljesítményében.
nov. 10
12:56
Cseri Tamás: Tudom, honnan indultam, és milyen áron jutottam el idáig (She)
Tetoválások emlékeztetik arra, honnan indult és milyen áron jutott el odáig, hogy 29 esztendősen bemutatkozhasson az NB I-ben. Korábban többször sem tudta átlépni az élvonal küszöbét, fel is vetődött benne, hogy sohasem lesz belőle első osztályú futballista, mígnem 2017 júniusában befutott egy telefonhívás Mezőkövesdről – de csak élete második legj
nov. 10
13:12
Bundesliga: menesztették Szalai Ádámék edzőjét (She)
Szalai Ádám klubja, a német labdarúgó Bundesliga 16. helyén álló Mainz menesztette Sandro Schwarz vezetőedzőt.
nov. 10
13:30
Nb Ii: elbukott a Csákvár, Mtk–Siófok és Vasas–Szolnok – Élő (She)
A 17. fordulót rendezik vasárnap a labdarúgó NB II-ben. Kora délután a Nyíregyháza a Szeged-Csanád, a Békéscsaba a Soroksár ellen gyűjtötte be a három pontot, miközben a második Csákvár alulmaradt a Kazincbarcika vendégeként, Putnokon. Este az éllovas MTK az ötödik Siófokot, a középmezőnyben tanyázó Vasas a Szolnoki MÁV-ot fogadja. Kísérje figyele
nov. 10
13:54
Asztalitenisz: bronz a fiú serdülőcsapattól a magyar nemzetközi bajnokságon (She)
Megsüvegelendő teljesítményt nyújtva szerzett bronzérmet első számú serdülő fiúcsapatunk Szombathelyen, az utánpótláskorú asztaliteniszezők magyar nemzetközi bajnokságán. A Huzsvár Erik és Szántosi Dávid alkotta egység négy meccset nyert nullára az Arena Savariában, ám a románokkal már nem bírt az elődöntőben.
nov. 10
13:54
Megszólalt Michael Schumacher menedzsere (Infostart)
Willi Weber, aki a legenda útját annak pályafutása során egyengette, amondó, Schumi vissza fog térni a nyilvánosság elé.
nov. 10
14:12
La Liga: a Real elleni siker óta először nyert a Mallorca (She)
A Mallorca 3–1-re legyőzte hazai környezetben a Villarrealt a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén.
nov. 10
14:14
Férfi kézi Bl: pompás gólt lőtt a Veszprém szélsője (She)
Mint arról beszámoltunk, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben 37–30-ra legyőzte a Meskov Bresztet. A mérkőzés elején nem mindennapi gólt dobott a magyar csapat horvát balszélsője: Manuel Strlek szinte lehetetlen helyzetből ejtette át a kapust.
nov. 10
14:30
Serie A: Nainggolan-parádé, a Cagliari kiütötte a Fiorentinát (She)
A Cagliari simán, 5–2-ra legyőzte a Fiorentinát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában.
nov. 10
14:42
Női Nb I: közös megegyezéssel távozik az Mtk vezetőedzője (She)
Közös megegyezéssel távozott posztjáról Cseh András, az MTK Hungária női labdarúgócsapatának vezetőedzője – számolt be róla hivatalos honlapján a fővárosi klub.
nov. 10
14:54
Atlétika: megdöbbentő vallomást tett az eltiltott edző korábbi tanítványa (She)
Megdöbbentő dolgokat árult el korábbi edzőjéről, a doppingbotrányba keveredett, s emiatt négyéves eltiltást kapó Alberto Salazarról Mary Cain, a most 23 esztendős futó.
nov. 10
15:12
Anglia: Nagy Ádám győztes meccsen tért vissza a Bristolba (She)
Csaknem három hónap után játszott ismét tétmérkőzést Nagy Ádám klubcsapatában, a Bristol Cityben, amely az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 16. fordulójának vasárnapi mérkőzésén 1–0-ra győzött az előző idényben még a Premier League-ben szereplő Cardiff City vendégeként.
nov. 10
15:18
Bundesliga: kirúgták Szalai Ádám főnökét a gólzáporos vereség után (Infostart)
3-2-re megverte a Mainzot az Union Berlin a Bundesliga 12. fordulójában, ez elég volt Sandro Schwarz menesztéséhez.
nov. 10
15:36
Nb Ii: a Barcika megállította a Csákvárt, új edzővel nyert a Szpari (She)
Véget ért a Csákvár hatmeccses veretlenségi sorozata a labdarúgó NB II 17. fordulójában. A Fejér megyei együttes 3–1-re kikapott  a Barcika vendégeként, Putnokon. Az edzőváltáson átesett Nyíregyháza egy sima hármassal küldte haza a Szegedet, a Békéscsaba egy góllal verte a vendég Soroksárt. Megszerezte hatodik pontját a sereghajtó Vác, amely ideigl
nov. 10
15:38
Bundesliga: simán nyert az éllovas Mönchengladbach (She)
A Borussia Mönchengladbach 3–0-ra legyőzte a Werder Brement a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójában.
nov. 10
15:48
Jégkorong: Japán után győzelem Lengyelország ellen is (She)
A gdanski EIHC-torna utolsó napján a japánok elleni nyerő sora nélkül is legyőzte a házigazda lengyeleket a magyar jégkorong-válogatott.
nov. 10
15:50
Pl: Pochettino nem tudja, hogy mennyi ideje van még építkezni (She)
Szombaton újabb csalódáskeltő eredményt ért el a Tottenham a Premier League 12. fordulójában, ezúttal az idén feljutó Sheffield United ellen. A mérkőzés után természetesen a Spurs menedzsere, Mauricio Pochettino is megszólalt, aki a csapatépítéssel példálózott.
nov. 10
16:12
Serie A: egyre biztosabb Mertens klubváltása – sajtóhír (She)
Dries Mertens már több mint hat éve erősíti a nápolyiak keretét, sőt ő szerezte a klub történetének második legtöbb gólját is. Most azonban nagyon úgy fest, hogy mégis csapatot vált, ráadásul a Serie A-n belül.
nov. 10
16:42
Női kézi Ehf-kupa: hétgólos előnyt harcolt ki az Érd (She)
Szép győzelmet aratott az Érd a női kézilabda EHF-kupa selejtezőjének harmadik, utolsó fordulójában, amelynek köszönhetően hétgólos előnyről várhatja az orosz Kubany Krasznodar elleni visszavágót.
nov. 10
16:44
Atp-vb: Djokovics nagyon sima győzelmével indult a torna (She)
Novak Djokovics két sima játszmában, 6:2, 6:1-re legyőzte a világbajnoki újonc és US Open-elődöntős Matteo Berrettinit a londoni ATP-vb nyitó mérkőzésén a Björn Borgról elnevezett csoportban.
nov. 10
16:48
"Annyira hosszú ez a verseny, hogy többször le kell menni kutyába" (Infostart)
Egyedüliként a világon másodjára is teljesítette a hússzoros ironmant az 55 éves komáromi Szőnyi Ferenc: 2010-ben győzni tudott, ezúttal második lett. A mexikói Leónban rendezett viadal után hazatérve beszélt az InfoRádióban a 76 kilométer úszásból, 844 kilométer futásból és 3600 kilométer kerékpározásból álló, nagyjából háromhetes megmérettetés ta
nov. 10
16:54
Csányi Sándor örülne, ha kettős rangadót is rendeznének a Puskás Arénában (She)
Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke hosszabb interjút adott a napokban az M4 Sportnak, melyben több témát is érintett. Korábban néhány részletet már közöltünk az interjúból, amelyet ma sugárzott teljes egészében a csatorna.
nov. 10
16:57
Hátrányból győzte le 2-1-re az Atheltic Bilbao a Levantét (ATV)
Az Atheltic Bilbao hátrányból győzte le 2-1-re a vendég Levantét a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 10
17:00
Férfi kézi Bl: Szeged–Elverum mérkőzés élőben az Nso-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 7. fordulójában a Mol-Pick Szeged az eddig egy pontot szerző Elverumot fogadja. Kövesse a meccset élő közvetítésünk segítségével!
nov. 10
17:02
Rali: Turán nyerte a Rally Hungary-t, Ingram az Európa-bajnok (She)
Szélsőséges időjárási körülmények között, fordulatos napot teljesített a mezőny a magyar ERC-futamon – a két fő hír: Turán Frigyes nyerte meg a versenyt, amelyen Chris Ingram Európa-bajnok lett.
nov. 10
17:06
Rali: Turán nyerte a Rally Hungary-t, Ingram az Európa-bajnok (She)
Szélsőséges időjárási körülmények között, fordulatos napot teljesített a mezőny a magyar ERC-futamon – a két fő hír: Turán Frigyes nyerte meg a versenyt, amelyen Chris Ingram Európa-bajnok lett.
nov. 10
17:08
Milyen fáradtság? A Fradi hat gólt rúgott Debrecenben! (She)
Alaposan kitömte a Lokit Debrecenben a Ferencváros: a fővárosiak 6–1-re nyertek idegenben a labdarúgó NB I 12. fordulójának záró mérkőzésén.
nov. 10
17:24
Serie A: a Lazio megint nyert, az Atalanta botlott Genovában (She)
A Lazio 4–2-re legyőzte hazai környezetben a Leccét, míg az Atalanta gól nélküli döntetlenre végzett Genovában a Sampdoriával az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában vasárnap.
nov. 10
17:26
parádés hangulat Liverpoolban a rangadó előtt (She)
A szurkolók is felkészültek a Premier League 12. fordulójának legnagyobb rangadójára: a Liverpool–Manchester City találkozó előtt rengeteg rajongó várta az érkező csapatbuszokat az Anfield Roadnál. Egy biztos: a hangulat adott!
nov. 10
17:28
Légiósok: a válogatott keretből kikerült Kádár kispados volt a Dinamóban (She)
Mint ismeretes, Kádár Tamás a héten sérülés miatt kikerült a magyar labdarúgó-válogatott keretéből, Szalai Attila került a helyére, ezek után azonban a Dinamo Kijev védője bekerült csapata meccskeretébe a Shatar elleni rangadón.
nov. 10
17:30
Liga 1: kapufák és meg nem adott 11-es, a 83. percben kapott gól lett a Sepsi veszte (She)
Még a „szokásos” döntetlen sem jött össze a Gaz Metan ellen a Sepsi OSK-nak a román élvonalban. Az újabb hazai vereséggel a székelyföldi csapat az alsóházba esett vissza.
nov. 10
17:32
Álomkezdés után a címvédőt is elintézte a Liverpool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójának csúcsrangadóján a listavezető Liverpool hazai pályán 3–1-re legyőzte a címvédő Manchester Cityt.
nov. 10
17:48
Hoki: gólt sem kapva nyert Lengyelországban a magyar válogatott (Infostart)
Jarmo Tolvanen legénysége felkészülési tornán vett részt, csak Olaszországtól kapott ki, és megnyerte a tornát.
nov. 10
17:48
Pl: három gólt szerezve, magabiztosan nyert az MU (She)
Vasárnap délután hazai pályán fogadta a Manchester United a Brightont, és már az első félidőben kétgólos előnyhöz jutott Ole Gunnar Solskjaer alakulata. A vendégek ugyan a második félidőben betaláltak, de csupán két percig gondolhatták közel magukat az egyenlítéshez.
nov. 10
17:54
Fabinho-bomba, Szalah-fejes, 2 gólos előnyben a Pool (She)
Már a 6. percben megszerezte a vezetést a Liverpool FC a Manchester City ellen a Premier League 12. fordulójának rangadóján. Mané balról érkező beadása után nem sikerült jól a vendégek felszabadítása, Fabinho pedig köszönte szépen, és körülbelül 23 méterről Bravo kapujába lőtt. A 13. percben Robertson remek beadása után Szalah duplázta meg a hazaia
nov. 10
18:00
Légiósok: Holman gyönyörű góljával győzött a Slovan (She)
A listavezető Slovan Bratislava a magyar válogatott Holman Dávid góljával 1–0-ra győzött a Zlaté Moravce vendégeként a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
nov. 10
18:12
Gigantikus sajtópáholyt kapott az új Puskás (Infostart)
180 munkahely és csomagmegőrző is rendelkezésre áll az újságíróknak, akik között többszörös volt a túljelentkezés a nyitómeccs tudósítására.
nov. 10
18:12
kezezés miatt reklamált a Man. City, elmaradt a 11-es (She)
A Liverpool FC első gólja után megrohamozták a Manchester City futballistái Michael Oliver játékvezetőt a Liverpool–Manchester City rangadón. Még a találat előtt történtek miatt Guardiola játékosai tizenegyest reklamáltak, de Oliver és a VAR szerint ez nem ért tizenegyest.
nov. 10
18:18
Légiósok: Holman gyönyörű góljával győzött a Slovan (She)
A listavezető Slovan Bratislava a magyar válogatott Holman Dávid góljával 1–0-ra győzött a Zlaté Moravce vendégeként a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
nov. 10
18:20
La Liga: Morata remekelt, fordított és nyert az Atlético az Espanyol ellen (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán 3–1-es sikert ért el az Espanyol ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójában, ezzel a tabella 3. helyén áll.
nov. 10
18:27
Csányi: A fociban nem haladunk olyan gyorsan, mint az OTP a bankszektorban (444.hu)
A bankelnök nagyon szeretné, ha végre a fiatal magyar focisták is labdába rúghatnának. Rossit pedig aakkor is megtartaná, ha nem jutnánk ki az Eb-re.
nov. 10
18:33
Csányi Sándor szerint az új Puskás Európa egyik legszebb stadionja lehet (Azenpenzem)
Európa egyik legszebb és talán műszakilag is az egyik legjobb stadionja lehet a nemzeti aréna, amely kiváló a hangosítása miatt a sport mellett kulturális élményt is adhat, bármilyen nagy rendezvényre alkalmas.
nov. 10
18:42
Férfi kézi Bl: sorozatban negyedszer nyert a Szeged (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 7. fordulójában a Mol-Pick Szeged otthon 32–25-re megverte a norvég Elverumot, így zsinórban a negyedik meccsét nyerte meg a sorozatban.
nov. 10
18:48
Ralikrossz-vb: Szabó Krisztián tizedik lett összetettben (She)
A 10. helyen zárta a ralikrossz-világbajnokság idei szezonjának összetett pontversenyét Szabó Krisztián, aki az idényzáró dél-afrikai futamon nem jutott be a döntőbe.
nov. 10
18:50
Fft: Tony Adams megvédte Emeryt, és elmondta, mi a baj az Arsenallal (She)
Unai Emery, az Arsenal spanyol trénere az elmúlt hetekben óriási nyomás alá került, legutóbb a Leicester City ellen szenvedett 2–0-s vereséget szombaton, és ez azt jelenti, hogy 1982–1983-as idény óta nem kezdett ilyen rosszul a bajnokságban az Arsenal.
nov. 10
19:00
Nb Ii: budaörsi gála Kécskén, fölényes Mtk-siker a Siófok ellen (She)
Nem jött be az edzőcsere Tiszakécskén, hiszen az alföldi együttes egy ötös kapott odahaza a  Budaörstől a labdarúgó NB II 17. fordulójában. A további esti találkozókon a listavezető MTK magabiztos győzelmet aratott a Siófok ellen, a Haladás pedig újabb vereséget gyűjtött be Budafokon. A Dorog négy nyertes meccs után döntetlent ért el Ajkán, ahol ug
nov. 10
19:06
Ausztria: Szoboszlait becserélték, Haaland-triplával Salzburg-siker (She)
A címvédő és listavezető Red Bull Salzburg 3–0-ra nyert a Wolfsberger AC vendégeként az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.
nov. 10
19:12
Nb Ii: budaörsi gála Kécskén, fölényes Mtk-siker a Siófok ellen (She)
Nem jött be az edzőcsere Tiszakécskén, hiszen az alföldi együttes egy ötös kapott odahaza a Budaörstől a labdarúgó NB II 17. fordulójában. A további esti találkozókon a listavezető MTK magabiztos győzelmet aratott a Siófok ellen, a Haladás újabb vereséget gyűjtött be Budafokon. A Dorog négy nyertes meccs után döntetlent ért el Ajkán, ahol ugyanúgy
nov. 10
19:14
Ligue 1: ötgólos mérkőzésen nyert és már dobogós a rekordbajnok! (She)
Zsinórban hatodik bajnokiján is veretlen maradt a Saint-Étienne a francia élvonalban, a rekordbajnok ezúttal a Nantes otthonában gyűjtötte be a három pontot, s ezzel feljött a tabella 3. helyére – igaz, a forduló végén a Marseille még megelőzheti.
nov. 10
19:15
Debreceni Vsc - Ferencvárosi Tc 1 - 6 (HírTV)
A címvédő Ferencváros kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott Debrecenben.

Keresés