2019. november 14. csütörtök

nov. 14
18:18
Egy játékos elvágta magát Rossinál (Infostart)
Marco Rossi szövetségi kapitány Nagy Zsolt személyében újoncot avat majd a magyar labdarúgó-válogatottban Uruguay ellen, a Puskás Aréna pénteki avatómérkőzésén.
nov. 14
18:24
Edzősors: újra hazájában kapott munkát a Fehérvár korábbi trénere (She)
Hivatalos honlapján jelentette be a portugál élvonalban szereplő CS Marítimo, hogy az október elején az angol másodosztályú Readingtől távozó José Gomes lesz a klub új vezetőedzője. A 2013-ban a Videotonnal bajnoki ezüstérmet szerző portugál szakember tavaly december után dolgozhat ismét a hazájában – akkor a Rio Ave trénere volt.
nov. 14
18:48
Uefa: eldőlt, hogy kizárják-e a BL-ből a Man. Cityt – sajtóhír (She)
A The Athletic információi szerint megszületett a döntés a gyanú szerint a szponzorpénzekkel trükköző Manchester City esetleges kizárásáról a Bajnokok Ligájából – s nem túl meglepő módon a legsúlyosabb szankciókat elkerülik. A brit sportlap beszámolója szerint az UEFA decemberben küldi meg a hivatalos papírokat a City vezetőségéhez, ebben pedig pén
nov. 14
19:06
Válogatott: Magyarország–Uruguay, a Puskás Aréna avatója – Élő Felvezetés (She)
Péntek este a Magyarország–Uruguay felkészülési mérkőzéssel avatják fel az új nemzeti stadiont, a Puskás Arénát. Folyamatosan frissülő, élő szöveges cikkünkben számolunk be a találkozót megelőző 24 óra történéseiről az Arénából, az Arénával és a meccsel kapcsolatban.
nov. 14
19:18
Edzősors: kikaptak Szíriától, 9 hónap alatt másodszor mondott le az olasz (She)
„Nagyon magas fizetést kapok, vállalnom kell a felelősséget a blamáért” – beszámolók szerint ezzel a mondattal búcsúzott Marcello Lippi a kínai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjától, miután együttese 2–1-es vereséget szenvedett Szíriától világbajnoki selejtező mérkőzésen.
nov. 14
19:24
Válogatott: „Nekünk a régi Népstadion volt a szentély, hiába volt kopott” (She)
A Puskás Aréna avatója előtti napon Sallai Sándor, korábbi 55-szörös válogatott labdarúgó is megtekintette az új nemzeti stadiont. Az NSO Tv-nek elmondta, mennyi hasonlóságot lát a Népstadionnal, s természetesen felidézte a régi pályán átélt legszebb emlékeit.
nov. 14
19:26
Sallai Sándor – Nekünk a régi Népstadion volt a szentély, hiába volt kopott (She)
.
nov. 14
19:36
Fft: emlékezetes brazil–argentin csaták a múltból (She)
A két ősi rivális pénteken Szaúd-Arábiában játszik egymással felkészülési találkozót. A FourFourTwo.com legújabb válogatásában összegyűjtött néhány emlékezetes randevút a múltból.
nov. 14
19:45
Bejelentette visszavonulását Jorge Lorenzo (Behaviour)
„Mindannyian tudjátok, hogy imádom a versengést, imádom ezt a sportot és mindenekfelett imádok nyerni. Viszont valamikor rájöttem, hogy a győzelem nem lehetséges. A karrierem ezen pontján lehetetlenné vált, hogy motivált maradjak. A cél, amit a szezon elején kitűztem magamnak nem volt reális” – nyilatkozta Jorge Lorenzo, a gyorsaságimotoros-világba
nov. 14
19:51
Őrült ajánlattal készül Szoboszlaiék megszerzésére a sztárklub (Ripost)
Óriási a verseny értük. Nem csak a topliga és a pénz lehet vonzó a salzburgi szupertehetségek számára.
nov. 14
19:54
Női röpi Extraliga: továbbra is veretlen a Nyíregyháza (She)
Az előző idényben ezüstérmes Fatum Nyíregyháza hazai pályán könnyedén, 3:0-ra legyőzte az Újpestet a női röplabda Extraliga csütörtöki mérkőzésén.
nov. 14
20:06
Eb 2020, H-csoport: a törökök és a franciák is kijutottak a tornára (She)
Kijutott a labdarúgó Európa-bajnokságra a török válogatott, amelynek elég volt ehhez egy pont is az izlandiak elleni mérkőzésen, amely gól nélküli döntetlenre végződött.
nov. 14
20:18
Az uruguayiak sztárja: A Puskás Aréna az egyik legszebb stadion, amit valaha láttam (BorsOnline)
Lenyűgözte az új Puskás Aréna a nyitómeccs vendégcsapatának, az uruguayi válogato
nov. 14
20:24
Man. City: Pep Guardiola levelet írt 114 szurkolónak – kép (She)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere levelet írt annak a 114 vendégszurkolónak, aki a helyszínen, Harkivban tekintette meg az ukrán Sahtar Doneck elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést.
nov. 14
20:26
Női vízi ob I: 7 másodperccel a vége előtt egyenlített az Uvse az Ftc ellen (She)
A hat mérkőzéséből hatot megnyerő, listavezető Ferencváros és az öt meccs után szintén százszázalékos UVSE 12–12-es döntetlent játszott egymással a női vízilabda ob I rangadóján. A zöld-fehérek az utolsó negyedben már három góllal is vezettek az ötszörös címvédő ellen, ám a lilák hét másodperccel a vége előtt Szücs Gabriella találatával egyenlíteni
nov. 14
20:30
Puskás Aréna: Ez az egyik legszebb stadion, amiben valaha jártam – Godín (She)
A magyar labdarúgó-válogatott után az uruguayiak is megtartották sajtótájékoztatójukat a Puskás Aréna nyitómérkőzése előtt. A vendégek részéről a szövetségi kapitány, Óscar Tabárez, és a csapatkapitány, Diego Godín válaszolt a média munkatársainak kérdéseire.
nov. 14
20:42
Női röpi Extraliga: módosították a Vasas–Ute végeredményét (She)
A Magyar Röplabdaszövetség (MRSZ) utólag 3:0 (75–0)-ra módosította a múlt pénteki Vasas Óbuda–UTE női röplabda Extraliga-mérkőzés végeredményét.
nov. 14
20:44
Gálát, hét gólt és Eb-kijutást hozott az angol válogatott 1000. meccse (She)
Az angol labdarúgó-válogatott története 1000. mérkőzésén kiharcolhatja az Európa-bajnoki szereplést, az ellenfél csütörtök este Montenegró lesz. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
nov. 14
20:48
Cristiano Ronaldo mesterhármassal jelentezett, portugál gála (She)
Visszatérnek az Eb-selejtezők, Portugália Litvániát fogadja, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 14
20:54
Nagyhatalmú futballvezér érkezik Budapestre (Ripost)
Számos illusztris vendég érkezik Budapestre a Puskás Aréna pénteki megnyitójára.
nov. 14
21:00
Az uruguayi sztároknak is leesett az álla a Puskásban (Infostart)
Oscar Tabarez szövetségi kapitány és Diego Godin csapatkapitány is megtiszteltetésnek nevezte, hogy a magyarok éppen az uruguayi labdarúgó-válogatottal játsszák pénteken a Puskás Aréna avatómérkőzését.
nov. 14
21:06
Képgaléria: így edzettek a péntek esti főszereplők a Puskás Arénában (She)
A pénteki Magyarország–Uruguay válogatott találkozó egyben a Puskás Aréna avatómérkőzése is lesz. A meccs előtti délután előbb a magyar, majd a dél-amerikai csapat tréningezett az új létesítményben, s ezen lapunk fotósai is ott voltak. A két edzés legjobb képeiből készült galériát képre kattintva tekinthetik meg.
nov. 14
21:18
„Kívánom, hogy legyen a stadion a magyarok szerencsés futballszentélye!” (She)
Az Orosz Labdarúgó-szövetség alelnöke, a Szpartak Moszkva négyszeres bajnok, hússzoros szovjet válogatott, olimpiai bajnok csatára az 1953-as Népstadion-nyitómeccsen gólt lőtt, pénteken – 93 évesen – ő végzi el a kezdőrúgást.
nov. 14
21:24
A MOB is kiáll a budapesti sportrendezvények mellett (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság sportolói bizottsága és elnöksége támogatja a már elnyert fővárosi sportesemények megrendezését.
nov. 14
21:27
Mészöly Kálmán: Mi, magyarok a futballra születtünk (444.hu)
A 78 éves focistát a Puskás Aréna avatójával kapcsolatban kérdezte a köztévé.
nov. 14
21:42
Puskás Aréna: Mi, magyarok a futballra születtünk – Mészöly Kálmán (She)
Az új Puskás Aréna felépülése azt bizonyítja, hogy a labdarúgás nem halt meg Magyarországon – mondta a 61-szeres válogatott Mészöly Kálmán az M4 Sportnak adott exkluzív interjújában.
nov. 14
21:44
Mob: támogatják a már elnyert budapesti sportesemények megrendezését (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság sportolói bizottsága és elnöksége támogatja a már elnyert fővárosi sportesemények megrendezését.
nov. 14
21:48
Női kosár Eb-selejtező: rossz játék, vereség Hollandiában (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott nagyon rosszul játszva csúnya vereségbe szaladt bele Hollandiában – a kvalifikáció reményét vasárnap lehet és kell életben tartani.
nov. 14
22:00
Ünnepi megemlékezés és fotókiállítás Kocsis Sándorról (Azenpenzem)
Tarlós István miniszterelnöki megbízott beszédében azt mondta, ötéves kora óta a Ferencvárosnak szurkol, és ő még látta élőben játszani Kocsist, aki a kedvenc játékosa volt.
nov. 14
22:12
U21: Gera Zoltán csapata döntetlent játszott az északírekkel (She)
1–1-es döntetlent játszott Észak–Írországban az U21-es magyar labdarúgó-válogatott, ezzel Gera Zoltán öt mérkőzés után még nyeretlen a korosztályos együttes szövetségi edzőjeként.
nov. 14
22:18
U21: Gera Zoltán csapata döntetlent játszott az északírekkel (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Észak–Írországban, ezzel Gera Zoltán öt mérkőzés után még nyeretlen a korosztályos együttes szövetségi edzőjeként.
nov. 14
22:27
Villám csapott a magyar női kosárválogatott repülőgépébe (Behaviour)
Hála Istennek senkinek semmi baja, de az Eb-selejtezőn Hollandiától kikapott a csapat.
nov. 14
22:42
Atp-vb: Federer legyőzte Djokovicsot és elődöntőbe jutott (She)
Roger Federer két szettben legyőzte Novak Djokovicsot a Londonban zajló ATP-világbajnokságon, ezzel bejutott a torna elődöntőjébe.
nov. 14
22:44
Eb 2020, B-csoport: Cr mesterhármast szerzett, nyertek a szerbek (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában csütörtökön Portugália simán legyőzte Litvániát, a másik meccsen pedig a szerbek 3–2-re nyertek Luxemburg ellen.
nov. 14
22:48
Eb 2020, A-csoport: Anglia mészárolt, Csehország jól hajrázott – mindkettő kijutott (She)
Anglia 7–0-ra kiütötte Montenegrót a 2020-as Európa-bajnokságra vezető selejtezősorozatbeli utolsó hazai mérkőzésén, ezzel biztosította a helyét a kontinenstornán. Csehország a 71. és a 79. percben született gólokkal fordított és szintén kijutott az Eb-re Koszovóval szemben.
nov. 14
22:54
Eb 2020, H-csoport: nehéz francia siker, andorrai történelem (She)
A jövő évi Európa-bajnokság selejtezősorozatának 9. fordulójában a H-csoport esti két meccsén kissé meglepő eredmények születtek: a világbajnok francia válogatott Moldovát fogadva csak nagy nehézségek árán, Olivier Giroud 79. percben szerzett találatával tudott győzni, míg Andorra idei első góljait szerezve 2–2-t játszott Albánia vendégeként.
nov. 14
23:06
U17-es vb: Mexikó tizenegyesekkel jutott a döntőbe (She)
Hiába játszott szinte végig mezőnyfölényben, 1–1-es döntetlen, majd szétlövés után kiesett a brazíliai U17-es világbajnokságról a holland labdarúgó-válogatott. Mexikó ellenfele Franciaország vagy Brazília lesz a fináléban.
nov. 14
23:06
Anglia, Franciaország és Csehország kijutott a 2020-as foci Eb-re (Azenpenzem)
.
nov. 14
23:48
Végre avatunk!; Gera csapata: Király, Juhász... Bozsik, Albert, Puskás (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés