2019. november 16. szombat

nov. 16
18:12
Juventus: „Még mindig nem kaptam meg a két traktort…” (She)
Miután Moise Kean a Juventushoz került, és a világ elkezdte megismerni a fiatal tehetséget, elindult egy őrült pletyka, miszerint a futballista édesapja két traktort kért azért, hogy Moise a torinóiak utánpótláscsapatát válassza. Most pedig kiderült, a pletyka minden szava igaz volt.
nov. 16
18:24
24. Női Kézilabda-Világbajnokság, Japán, 2019 (She)
Részletes program és eredmények, a magyar válogatott útja – a 2019-es japán női kézilabda-világbajnokság adatbankja.
nov. 16
18:26
Felkészülés: a Zte ismét büntetőt rontott – iksz a Varazdin ellen (She)
A ZTE NB I-es labdarúgócsapata felkészülési meccsen, hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a horvát élvonalban sereghajtó NK Varazdinnal.
nov. 16
18:30
Kontinentális Kupa: bravúr, az Ftc legyőzte brit ellenfelét (She)
A Ferencváros jégkorongcsapata 3–2-re legyőzte a brit Nottingham Pantherst a dániai Vojensben a Kontinentális Kupa szombati játéknapján.
nov. 16
18:33
Fradi-siker a Nottingham ellen (Azenpenzem)
Az Erste Ligában címvédő zöld fehéreknek így maradt esélyük a négyes döntőbe jutásra, vasárnap a francia Amiens Gothiques gárdája ellen zárják a tornát.
nov. 16
18:36
Fft: a 7 legnagyobb öngól a futballtörténelemben (She)
A FourFourTwo magazin legújabb összeállításában ezúttal emlékezetes öngólokat gyűjtött össze.
nov. 16
18:42
Verstappené a pole pozíció Brazíliában Vettel és Hamilton előtt (She)
Max Verstappen indulhat az élről a Brazil Nagydíjon. A Red Bull holland versenyzője a hivatalos edzés mindhárom szakaszát az első helyen zárta Interlagosban, így a Magyar GP után ismét az élről várhatja a piros lámpák kialvását. Verstappen mellől Sebastian Vettel, a második sorból pedig Lewis Hamilton és (Charles Leclerc büntetése után) Valtter
nov. 16
18:48
Férfi vízi ob I: az Ftc 18, az Osc 17 gólt lőtt idegenben (She)
A címvédő FTC-Telekom 18–7-re nyert a legutóbb bronzérmes Szolnok vendégeként, míg a szintén százszázalékos OSC 17–15-re győzött Egerben a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
nov. 16
18:48
A Fradi biztosan nyerte a rangadót (Infostart)
A címvédő Ferencváros rendkívül simán, 18-7-ra nyert az előző szezonban bronzérmes Szolnok vendégeként a férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának rangadóján.
nov. 16
18:54
Ajánló: Mányoki Attila és az északi pokol (She)
Vasárnap kerül képernyőre az extrém hosszútávúszóról készült dokumentumfilm, amely az érintett tavalyi és idei küzdelmeiről szól az Északi-csatornában.
nov. 16
19:00
Federer megint lemaradt a vb-döntőről (Infostart)
A hatodik helyen kiemelt görög Sztefanosz Cicipasz két játszmában (6:3, 6:4) legyőzte a harmadikként rangsorolt svájci Roger Federert a Londonban zajló férfi tenisz ATP-világbajnokság első szombati elődöntőjében.
nov. 16
19:06
Férfi kézi Bl: a Veszprém otthon is legyőzte a Bresztet (She)
A Telekom Veszprém sima, 6 gólos győzelmet aratott hazai pályán a Meskov Breszt felett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában.
nov. 16
19:06
Összetörten közölte a család: 40 éves korában megölték a kosárlabdázót (Ripost)
Az amerikai sportolót megkéselték csütörtökön, nem sokkal később pedig életét vesztette a kórházban.
nov. 16
19:18
Curling Eb: a magyar férficsapat győzelemmel rajtolt (She)
A magyar férficsapat a Szlovákia elleni 9:5-ös győzelemmel rajtolt a helsingborgi curling Európa-bajnokság szombati nyitó napján.
nov. 16
19:30
Női kézi Bl: Metz–Ftc-Rail Cargo Hungaria élőben az Nso-n! (She)
Nehéz menet vár Elek Gábor tanítványaira Franciaországban: az FTC-Rail Cargo Hungaria a Metzhez látogat a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában. Kövesse a mérkőzés élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 16
19:36
Úszás: Köhler rövid pályás világcsúcsa 1500 m gyorson (She)
Hazája országos bajnokságán rövid pályás világcsúcsot úszott női 1500 méter gyorson Sarah Köhler.
nov. 16
19:38
Női kézi Nb I: a Szombathely legyőzte a Mosonmagyaróvárt (She)
A Szombathely 32–26-ra legyőzte a Mosonmagyaróvárt a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
nov. 16
19:42
A szünet után villant a Veszprém (Infostart)
Telekom Veszprém jó második félidei játékával 31-25-re legyőzte a vendég fehérorosz Meskov Breszt csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján.
nov. 16
20:00
Cselgáncs: két-két arannyal és bronzzal indult az ifi Ek-verseny (She)
Négy magyar érmet (két arany, két bronz) hozott a hazai rendezésű ifjúsági cselgáncs Európa–kupa-viadal. Szegedi Dániel és Kőszegi Rebeka állhatott a dobogó tetejére a nyitónapon.
nov. 16
20:06
Eb 2020, E-csoport: Wales két góllal nyert Azerbajdzsánban (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezős csoportjában Wales megérdemelten győzött 2–0-ra Azerbajdzsánban.
nov. 16
20:08
Eb 2020, G-csoport: egy öngól életben tartotta Szlovéniát (She)
Szlovénia szombat este hazai pályán 1–0-ra legyőzte Lettországot a két labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőjén (G-csoport).
nov. 16
20:12
Erste Liga: a Gyergyó nyert a Corona Brasov ellen (She)
A romániai Gyergyói HK hazai környezetben hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a szintén romániai Corona Brasovot a jégkorong Erste Liga szombati játéknapján.
nov. 16
20:14
F1: a Magyar Gp után rajtolhat ismét az élről Verstappen (She)
Max Verstappen indulhat az élről a Brazil Nagydíjon. A Red Bull holland versenyzője a hivatalos edzés mindhárom szakaszát az első helyen zárta Interlagosban, így a Magyar GP után ismét az élről várhatja a piros lámpák kialvását. Verstappen mellől Sebastian Vettel, a második sorból pedig Lewis Hamilton és (Charles Leclerc büntetése után) Valtteri Bo
nov. 16
20:18
Wales győzött - így áll most a magyar csoport (Infostart)
A walesi labdarúgó-válogatott 2-0-ra győzött Azerbajdzsán vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat magyar érdekeltségű csoportjában, sikerével pedig versenyben maradt a részvételt jelentő második helyért.
nov. 16
20:24
Verstappené a pole Brazíliában (Infostart)
Max Verstappen nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
nov. 16
20:42
Szlovákia ráijesztett Horvátországra, de Modricék fordítottak és csoportelsők (She)
Hiába vezetett egy félidő után Szlovákia, végül 3–1-es vereséget szenvedett Rijekában Horvátországtól. A 2018-as világbajnokság ezüstérmese ezzel biztosította helyét a jövő évi Európa-bajnokság 24 csapatos mezőnyében. Vlasic és Petkovic második félidei találata után Mak második sárga lapja és kiállítása pecsételte meg a vendégek sorsát, végül
nov. 16
20:45
Labdarúgó Eb-selejtezők: Belgium Oroszországban is százszázalékos maradt (Azenpenzem)
.
nov. 16
21:06
Női kézi Bl: hihetetlen végjáték, ikszelt a Fradi Metzben (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria hihetetlenül izgalmas mérkőzésen 24–24-es döntetlent játszott a Metzcel a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában.
nov. 16
21:08
Férfi kosár Nb I: kikapott a Kte, nyert az Olaj és a Körmend (She)
A Szolnok 84–70-re nyert a vendég Sopron ellen a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján. A Körmend könnyedén győzött az Alba Fehérvár ellen, viszont az eddig csak egy vereséggel álló KTE kikapott a DEAC-tól.
nov. 16
21:12
Nagy a baj: agydaganattal műtötték a legendás brit focistát (Ripost)
A 45 éves sportolót a hét elején műtötték meg, de még most is a kórházban lábadozik.
nov. 16
21:42
F1: bízik a Ferrari tempójában Vettel; Leclerc haragszik magára (She)
Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót az F1-es Brazil Nagydíj időmérőjén, és az egy évvel ezelőtt történtek után nincs is más célja, mint győzelemre váltani az elsőségét. A második Sebastian Vettel, bár bízik az autójában, elmondta, gumikezelésben a Red Bullt és a Mercedest is jobbnak tartja náluk. A harmadik Lewis Hamilton annak örült, hogy
nov. 16
21:42
Bravúrt ért el a Fradi (Infostart)
A Ferencváros 24-24-es döntetlent játszott a francia Metz HB otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában, így egy pontot visz magával a középdöntőbe.
nov. 16
22:24
Férfi kosár Nb I: a Kaposvár legyőzte a veretlen Pécset (She)
A férfi kosárlabda NB I szombat esti meccsén a Kaposvár 99–82-re győzött Pécsen, ezzel megfosztotta veretlenségétől a PVSK-t.
nov. 16
22:36
Női röpi Extraliga: szettet sem vesztett Szombathelyen a Vasas (She)
Egy Extraliga- és három NB I-es mérkőzést játszottak le szombaton a női röplabda-bajnokságban. A címvédő Vasas magabiztos sikert aratott Szombathelyen, a házigazdák ezúttal csak az első szettben szorongatták meg a piros-kékeket.
nov. 16
22:42
Eb 2020, E-csoport: nyert Horvátország, és kijutott az Eb-re (She)
Hiába vezetett egy félidő után Szlovákia, végül 3–1-es vereséget szenvedett Rijekában Horvátországtól. A 2018-as világbajnokság ezüstérmese ezzel biztosította helyét a jövő évi Európa-bajnokság 24 csapatos mezőnyében. Vlasic és Petkovic második félidei találata után Mak második sárga lapja és kiállítása pecsételte meg a vendégek sorsát, végül Peris
nov. 16
22:48
Eb 2020, G-csoport: Szabics és az osztrákok Eb-résztvevők! (She)
Ausztria szombat este hazai pályán 2–1-re legyőzte Észak-Macedóniát a két labdarúgó-válogatott Eb-selejtezőjén a G jelű csoportban, ezzel biztossá tette, hogy ott lesz a jövő évi Európa-bajnokságon. Lengyelország már biztos továbbjutóként utazott Izraelbe, és 2–1-es győzelme révén biztos csoportelsőként utazott haza. Kora este Szlovénia is nyer
nov. 16
22:50
Eb 2020, C-csoport: kijutottak a németek és a hollandok is (She)
A német válogatott hazai pályán nem hibázott, és 4–0-ra legyőzte Fehéroroszországot a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat C-csoportjának 9. fordulójában. Mivel Hollandia gól nélküli döntetlent játszott Észak-Írországgal, biztossá vált, hogy Németország és az oranje is ott lesz a jövő évi Eb-n.
nov. 16
22:51
Verstappen indulhat a pole pozícióból a Forma-1-es Brazil Nagydíjon (Azenpenzem)
.
nov. 16
22:54
Horvátország a csoportelső - így állnak az esélyek (Infostart)
A horvát válogatott 3-1-re nyert Szlovákia ellen, ezzel kijutott a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságra a magyarok csoportjában.
nov. 16
22:57
A horvátok győzelemmel jutottak ki a 2020-as foci Eb-re (Azenpenzem)
Kedden a walesi-magyar mérkőzés győztese csoportmásodikként kijut a részben budapesti rendezésű Eb-re, döntetlen esetén viszont még a szlovákok is révbe érhetnek
nov. 16
23:54
Rossi nyílt kártyákkal játszik; Uli Hoeness: az alkotó pihen (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Keresés