2019. november 20. szerda

nov. 20
10:27
Még az UEFA is segíthet a magyar válogatotton (Infostart)
Pótselejtezőn vívhatja ki még a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra részvétel jogát a magyar labdarúgó-válogatott. Pénteken dől el, hogy melyik csapat ellen jön a mindenképpen idegenbeli folytatás, de addig még ez európai szövetség is a mieink segítségére siethet.
nov. 20
10:27
Spurs: sokatmondó elszólás, hetek óta tudták, hogy Mourinho érkezik? (She)
Előkerült egy néhány héttel ezelőtti bejegyzés, ami arra enged következtetni, José Mourinho már október közepén tisztában volt vele, hogy a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatánál vállal munkát.
nov. 20
10:29
Jótékonyság: összefogás az uszodában, másfél milliót gyűjtöttek (She)
Ugyan a férfi vízilabdacsapat kikapott, Eger és a vízilabdacsalád győztesen hagyta el az uszodát szombaton, hiszen jótékonysági süteményvásárral több mint másfél millió forintot gyűjtött Kovács Máténak.
nov. 20
10:33
Sportlövő vk-döntő: Major Veronika 13. lett Kínában (She)
Major Veronika a 13. helyen végzett női sportpisztolyban a kínai Putienben zajló sportlövő világkupadöntőn.
nov. 20
10:39
Tenisz: Idén voltak problémáim az edzőkérdéssel – Fucsovics (She)
Legmagasabban jegyzett játékosunk az anyanyelvén akar kommunikálni az edzőivel, ezért a jövőben Jancsó Miklós és Nagy Zoltán készíti fel a versenyekre.
nov. 20
11:03
Kulcsembereiket veszítették el a románok (Azenpenzem)
Miután kiderült, hogy intravénás lézerkezelést alkalmaztak a brassói Corona együttesénél, a brassóiaktól behívott két játékos, Cristina Laslo és Bianca Bazaliu nem utazhat a világbajnokságra.
nov. 20
11:18
Lusta és túlsúlyos a Real Madrid legdrágább játékosa (Ripost)
Őszinte véleményt formáltak a Real Madrid egyik legjobb labdarúgójáról.
nov. 20
11:21
Női kézi-vb: Montenegróig is elért a román doppingbotrány (She)
A Romániában kirobbant női kézilabdás doppingbotrány Montenegróig is elért: a Brassóban légióskodó Ivona Pavicsevics kikerült a világbajnokságra készülő keretből – adta hírül a montenegrói szövetség hivatalos közleményben.
nov. 20
11:21
Azért az nem kis bravúr, hogy a Puskás Akadémián kinevelt védő 39-szer veszítette el a labdát Wales ellen (444.hu)
Nagy Zsoltnak igyekeznie kellett, alig 90 perce volt.
nov. 20
11:23
Mu: nem lehetnek 10 percnél tovább a játékosok a szabadban Asztanában (She)
Az ESPN információi szerint a Manchester United labdarúgói, illetve stábtagjai 10 percnél többet nem tölthetnek a szabadban, amikor a klub Kazahsztánba utazik, hogy összecsapjon az Asztanával az Európa-ligában.
nov. 20
11:25
Walesi–magyar: Bale a nagy örömködése közben káromkodott egyet (She)
Mint ismert, a walesi válogatott Aaron Ramsey duplájával 2–0-ra legyőzte Magyarországot, így kijutott az Európa-bajnokságra. A lefújást követően a csapatkapitány Gareth Bale azon örömét fejezte ki, hogy Juventusban játszó társa végre jól teljesít a válogatottban, amikor egy pillanatra megfeledkezett a televíziós közvetítésről.
nov. 20
11:33
Tottenham: mélyen a zsebükbe kellett nyúlni, hogy kirúghassák Pochettinót (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Mauricio Pochettinót öt év után menesztette a Tottenham Hotspur a kispadról, helyette pedig José Mourinhót nevezte ki új menedzsernek. Az argentin szakember 2018-ban írt alá ötéves szerződést, így a klubnak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, hogy kifizesse a végkielégítését.
nov. 20
11:39
Eb 2020: nemes gesztussal ünnepelte az 50. gólját Lukaku (She)
Romelu Lukaku betartotta az ígéretét: miután megszerezte az 50. gólját a belga labdarúgó-válogatottban, 5 ezer ingyenjegyet osztott ki a Ciprus elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre.
nov. 20
11:41
Tenisz: Akkor hagyom abba, amikor... – Federer (She)
A volt világelső Roger Federer azt mondta, addig folytatja a teniszkarrierjét, amíg azt a teste engedi.
nov. 20
11:43
Curling Eb: a magyar válogatott legyőzte a listavezető olaszokat (She)
A magyar női csapat 6:5-re legyőzte Olaszországot a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság szerdai játéknapján.
nov. 20
12:03
Eb 2020: 250 meccs, 801 gól, 19 kieső – véget ért a selejtező (She)
Március 21-én kezdődött és november 19-én ért véget a 2020-as Európa-bajnokság selejtezője, amelyben rendhagyó módon a kontinens mind az 55 válogatottja részt vett (nem volt automatikus Eb-résztvevő). Összesen 19 csapat intett búcsút az Eb-szereplésnek, 20 együttes tette biztossá helyét a tornán, további 16 pedig a maradék négy helyért küzd meg
nov. 20
12:09
F1: A 2021-es szabályok nem fognak működni – Ecclestone (She)
A Formula–1 korábbi első számú vezetője, Bernie Ecclestone szerint a Liberty Media 2021-re tervezett új F1-es szabályai – amelyeknek a célja, hogy megkönnyítsék a hátul jövő versenyző dolgát az előzésnél –nem sok változást fognak hozni.
nov. 20
12:21
Atlétika: a nemzetközi szövetség felmentett egy orosz futót (She)
Júniusi felfüggesztése után felmentették a vádak alól Artyom Gyenymuhametov orosz atlétát, aki azért nem versenyezhetett, mert a gyanú szerint egy örökre eltiltott edzővel dolgozott együtt.
nov. 20
12:21
Váratlan döntést hozott Shane Tusup, így hagyta el Budapestet (Ripost)
Egyszerű fizető vendégként edzenek a csapat tagjai a kelet-magyarországi uszodában.
nov. 20
12:23
Bundesliga: hosszabbított fiatal tehetségével a Bayern (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Christian Früchtl szerződését.
nov. 20
12:51
Walesi–magyar: 1.5 millióan néztek bele a meccsbe (She)
Az Uruguay elleni stadionavatót követően fokozott érdeklődéssel várták a nézők a kedd esti Wales–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést is. A tévében és az interneten több mint másfél millióan kapcsoltak az M4 Sport közvetítésére, a találkozót pedig átlagosan 724 ezren nézték. Ezzel a közszolgálati sportcsatorna egy héten belül másodszo
nov. 20
12:51
Áttörésre készül az ifjú nemzedék (Azenpenzem)
A vasárnap a görög Sztefanosz Cicipasz győzelmével véget ért Atp-világbajnokság után ismét napirendre került a közelgő, sőt elkerülhetetlen őrségváltás a férfiteniszben.
nov. 20
12:53
Lesen vagyunk: Lecsapott a walesi bárd (She)
Kikaptunk Walestől, így a negyedik kalapból sorsolt csapatként a csoport negyedik helyén végeztünk, és már csak a hátsó ajtón keresztül juthatunk el a részben saját rendezésű Eb-re. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) természetesen sokat beszélt a tegnapi mérkőzésről, na meg arra is mi vár ránk tavasszal. Persze José Mourin
nov. 20
13:03
Walesi-magyar: másfélmilliónál többen néztek bele a közvetítésbe (She)
A kedd esti, Wales-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés során a tévében és az interneten több mint másfél millióan kapcsoltak az M4 Sport közvetítésére, a találkozót pedig átlagosan 724 ezren nézték.
nov. 20
13:24
Maradona előbb fenyegetőzött, majd fontos döntést hozott (Ripost)
Idő előtt távozik jelenlegi együttesétől Diego Maradona.
nov. 20
13:33
Oktatás: együttműködés a Tf és a cselgáncsozók között (She)
Együttműködési megállapodást kötött a Testnevelési Egyetem (TF) és a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF).
nov. 20
13:39
Eb 2020: a Puskás Arénában találkozhat a vb-győztes és a címvédő (She)
Immár húsz résztvevő kiléte ismert a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon, sőt a rendhagyó lebonyolításnak köszönhetően azt is tudjuk, melyik csoportba kerültek vagy kerülhetnek a válogatottak. Nézzük!
nov. 20
13:45
Oktatás: idén is pályázhatnak ösztöndíjra az élsportolók (She)
A BOM a Magyar Sportért Közhasznú Alapítvány idén hetedik alkalommal hirdeti meg tanulmányi ösztöndíjpályázatát, amelyre január 15-ig várják a jelentkezéseket.
nov. 20
14:03
Férfi kosár Bl: jó hangulatú dobóedzéssel hangolt a Falco (She)
Jó hangulatú dobóedzéssel hangolt az esti, olasz Brindisi elleni idegenbeli csoportmeccsre a magyar bajnok Falco.
nov. 20
14:15
Eb 2020: Dicsőséges éjszaka; Ramsey kilőtte Waleset az Eb-re – sajtóvisszhang (She)
Nemcsak a walesi, hanem az egész brit sajtó címplapon számolt be a kedd esti Wales–Magyarország (2–0) Európa-bajnoki selejtezőről, amivel Gareth Bale-ék kijutottak a kontinenstornára.
nov. 20
14:27
Walesi–magyar: Bale az ünneplés közben is sportszerű maradt (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedd este 2–0-ra kikapott Walesben, amivel eldőlt, hogy már csak a Nemzetek Ligája rájátszásán keresztül juthat ki a jövő évi Európa-bajnokságra. A lefújás után igazán megható jelenet játszódott le a pályán Gareth Bale főszereplésével.
nov. 20
14:33
Tokió 2020: egy magyar országúti kerékpáros elindulhat az olimpián (She)
Egy magyar kerékpáros rajthoz állhat jövőre a tokiói olimpián a férfiak országúti mezőnyversenyében – közölte szerdán a magyar szövetség honlapja.
nov. 20
14:39
Modellkedésre váltott a gyönyörű ukrán teniszező (She)
Angelina Dimova még egyetlen felnőtt teniszversenyen sem indult, mégis rendkívül nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában: a 18 éves ukránt közel 150 ezren követik az Instagramon.
nov. 20
14:51
Bűnügy: Póczik József megszólalt a Borkai-nyomozás ügyében (She)
Póczik József állítása szerint elvitte a hozzá eljuttatott felvételeket az 1988-as szöuli olimpián lólengésben aranyérmes Borkai Zsoltnak, de nem zsarolta meg a korábbi MOB-elnököt – derül ki a 24.hu cikkéből. Információnk szerint az ügy egyik tanúja másképpen ismeri a történetet.
nov. 20
14:57
Nyerhet a Tour de Hongrie a Giróval (Azenpenzem)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (Uci) elfogadta a Tour de Hongrie szervezőinek kérését, s a magyar körverseny kiváló időponttal került be a nemzetközi versenynaptárba.
nov. 20
15:03
Tottenham: nem Mourinho volt a fő jelölt Pochettino helyére (She)
Brit sajtóinformációk szerint Brendan Rodgers volt a Tottenham fő jelöltje Mauricio Pochettino helyettesítésére, nem José Mourinho.
nov. 20
15:05
Rali-vb: a Citroën nem indít csapatot jövőre (She)
A francia autógyártó szerdán közölte döntését, amelyet azzal indokolt, hogy a hatszoros világbajnok francia Sébastien Ogier szezon végi távozásával nem áll rendelkezésére első osztályú pilóta a 2020-as évadra.
nov. 20
15:15
Ideje lenne végre a helyén kezelni a magyar focit! (888.hu)
A válogatott eredményei abszolút a realitást tükrözik.
nov. 20
15:27
Davis-kupa: Djokovics és Murray is győzelemmel kezdett (She)
A legnagyobb sztárok közül Novak Djokovic és a szintén volt világelső Andy Murray is győzelemmel kezdte meg szereplését a tenisz Davis Kupa madridi döntőjében.
nov. 20
15:29
Cardiffban könnyűnek találtattunk, de miben lehet más a pótselejtező? (She)
A magyar labdarúgó-válogatott sima 2–0-s vereséget szenvedett Walestől Cardiffban kedd este, s ezzel eldőlt, egyenes ágon nem jut ki a 2020-as Európa-bajnokságra, melynek Budapest társrendezője. A pótselejtezőn még ki lehet harcolni a részvételt, ehhez két mérkőzést kell sikerrel abszolválni – az elsőt idegenben, ami már évek óta kritikus pontnak s
nov. 20
15:31
Spanyolország: Luis Enrique kérte, hogy Moreno távozzon? (She)
A Cadena Cope beszámolója szerint maga Luis Enrique kérte, hogy a spanyol labdarúgó-válogatottat Robert Moreno távozzon a szakmai stábból a visszatérését követően.
nov. 20
15:39
Mezey György: Horváth nélkül nem lettem volna bajnok a Vidivel (BorsOnline)
Dr. Mezey Györgynek a 2010/2011-es futballidényben első bajnoki címét köszönhette a Videoton együttese. A 78 éves szakember egy megkésett siratóban arra a segítőjére emlékezik, aki már nincs az élők sorában: Horváth Gáborra.
nov. 20
15:57
Ismét piacvezető volt az M4 Sport (Azenpenzem)
A kedd esti, Wales-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés során a tévében és az interneten több mint másfél millióan kapcsoltak az M4 Sport közvetítésére.
nov. 20
16:09
Nfl: Matt Ryan a top 10-ben, még sosem történt ilyen Bradyvel! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójában Matt Ryan bekerült az örökranglista 10 legjobbja közé, Tom Bradyvel sosem látott dolog fordult elő, Jimmy Garoppolo „halhatatlanokat”, a Redskins a bajnok Ravenst idézte. És mint mindig, jönnek a tippek is.
nov. 20
16:27
Sírva búcsúzott el a sikerkapitány (Azenpenzem)
A hétfő esti találkozók sok gólt hoztak, és két edző is elbúcsúzott a játékosaitól – meglepő módon ugyanannak a találkozónak a két kapitánya köszönt el.
nov. 20
16:33
Davis-kupa: Djokovics és Murray is győzelemmel kezdett (She)
A legnagyobb sztárok közül Novak Djokovics és a szintén volt világelső Andy Murray is győzelemmel kezdte meg szereplését a tenisz Davis-kupa madridi döntőjében.
nov. 20
16:34
Eldőlt, sztárcsapatnál vállalt munkát José Mourinho (Ripost)
Mauricio Pochettinót kedden menesztette az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur.
nov. 20
16:42
A magyar válogatott a Nemzetek Ligájából még kijuthat az Eb-re (HírTV)
2-0-ra győzött Wales a magyar labdarúgó válogatott ellen Cardiffban, így Marco Rossi együttese nem tudott egyenes ágon kijutni a jövő nyári Európa-bajnokságra.
nov. 20
17:03
Alpesi sí, világkupa 2019-2020, férfiak (She)
ALPESI SÍ, VILÁGKUPA 2019-2020, FÉRFIAK Dátum Helyszín Szakág Győztes 2019. okt. 27. Sölden (Ausztria) óriás-műlesi...
nov. 20
17:09
Úszás: három hétig Egerben készülhetnek Shane Tusupék (She)
Nem Derecskén és nem is Hajdúszoboszlón, hanem Egerben készíti fel a versenyzőit Shane Tusup, de csak három hétig.

Keresés