2019. november 24. vasárnap

nov. 24
21:51
Nb I: fúvósok a lelátón, keringőző felcsútiak – képgaléria (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulóját rendezték a hétvégén. A dobogósok közül a Ferencváros ötgólos meccsen győzte le a ZTE-t, a Mezőkövesd a Kaposvárt verte meg, míg a Mol Fehérvár odahaza kikapott a Puskás Akadémiától. A játéknap legjobb képeit galériába rendeztük.
nov. 24
21:57
Kapás Boglárkáék legyőzték Hosszú Katinkáékat (Infostart)
Nemzetközi Úszóliga: Hosszúék nem lesznek ott a döntőben.
nov. 24
22:09
Davis-kupa: Nadal is nyert, Spanyolország a tornagyőztes (She)
A házigazda spanyol válogatott nyerte meg az idei tenisz Davis-kupát, miután a Kanada elleni, vasárnapi döntőben Roberto Bautista Agut sikerét követően Rafael Nadal is győzött.
nov. 24
22:24
Nem sikerült a csoda, Hosszú Katinkáék nélkül rendezik a döntőt (Ripost)
A Nemzetköz Úszóliga (ISL) európai fináléjában az Iron Team nem tudta kiharcolni a Las Vegas-i szuperdöntőt.
nov. 24
22:27
Real Madrid: Hazard reméli, pár éven belül a klub játékosa lesz Mbappé (She)
A keddi Real Madrid–PSG Bajnokok Ligája-összecsapás előtt a Le Parisiennek nyilatkozott a madridiak támadója, Eden Hazard, aki elmondta, szívesen látná Kylian Mbappét a spanyol fővárosi csapatnál.
nov. 24
22:29
Nb I: Ez utánpótlás szint! Ilyeneket nem lehet hibázni, ez tudás kérdése – Dobos Barna (She)
A ZTE FC 3–2-es legyőzésével élre állt a labdarúgó NB I-ben a Ferencváros. A mérkőzés után az egerszegiek vezetőedzője, Dobos Barna igen kritikus volt csapatával szemben, s Szerhij Rebrov, a zöld-fehérek mestere sem örült, hogy a második félidőben nem ők irányították a játékot.
nov. 24
22:39
Úszás, Isl: Hosszú Katinkáék nem lesznek ott a döntőben (She)
Hosszú Katinka csapata, az Iron a harmadik helyen végzett a Nemzetközi Úszóliga (ISL) londoni állomásán, így eldőlt, hogy nem lesz ott a sorozat Las Vegas-i fináléjában.
nov. 24
22:41
Nfl: drámai mérkőzésen győzött a Saints a Panthers ellen (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság 12. fordulójában vasárnap este a New Orleans Saint izgalmas mérkőzésen 34–31-re diadalmaskodott a Carolina Panthers fölött, úgy, hogy a mérkőzést eldöntő hárompontos mezőnygólt három másodperccel a vége előtt rúgta be Wil Lutz. A Panthersnél a rúgó Joey Slye két extra pont kísérletet és egy mezőnygól kísé
nov. 24
23:03
La Liga: a Sevilla megelőzte a botló Atléticót és már dobogós! (She)
A Sevilla Éver Banega 13. percben értékesített büntetőjével 1–0-ra legyőzte idegenben a Real Valladolidot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 14. fordulójában. Sikerével megelőzte a szombaton betliző Atlético Madridot, és feljött a tabella harmadik helyére.
nov. 24
23:05
Ligue 1: Szlimani elintézte a Bordeaux győzelmét (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában délután a Bordeaux 2–1-re legyőzte a Monacót, amelyben Iszlam Szlimani volt a főszereplő. Késő délután a Saint-Étienne ikszelt a Montpellier-vel, este meg a Toulouse kikapott hazai pályán az Olympique Marseille-től.
nov. 24
23:21
Szilágyi Liliána újra megtalálta önmagát; Higgins: „Révész Bulcsú óriási ígéret” (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
nov. 24
23:33
Hétfői sportműsor: angol és olasz bajnokik, pótolják az elmaradt meccset (She)
Egy angol és két olasz bajnokival zárul a hétvégi bajnoki forduló a topligákban – pótolják az eső miatt elhalasztott Lecce–Cagliari találkozót. Szerbia ellen folytatja vb-felkészülését a női kézilabda-válogatott. Két meccsel folytatódik a jégkorong Erste Liga, és megkezdődik a biliárdozók Mosconi-kupája is.
nov. 24
23:35
Hamleten túl – Malonyai Péter jegyzete (She)
Megemelem a kalapon Szilágyi Liliána előtt, olvasva a vele készült interjút eszembe se jut, hogy úszásról, uszodáról van szó, még az sem, hogy sportol...
nov. 24
23:37
Vezérre várva – Ballai Attila publicisztikája (She)
Kell egy csapat – hajtogatta Minarik Ede, a kissé egzaltált mosodás a Régi idők focija című filmben, de én már beérném kevesebbel is. Sándor Györggyel...
nov. 24
23:45
Bundesliga: „Futballisten” – Szalainak üzentek a Hoffenheim szurkolói (She)
Mint beszámoltunk róla, a Hoffenheim 5–1-es vereséget szenvedett Szalai Ádám csapatától, a Mainztól. A magyar csatár korábbi klubjának drukkerei nem feledkeztek meg Szalairól, akinek molinón üzentek.

Keresés