2019. november 28. csütörtök

nov. 28
11:27
Rontott a magyar válogatott (Infostart)
A magyar válogatott két helyet visszacsúszva az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnoki bronzérmes Belgium vezet.
nov. 28
11:27
Darts-vb: Van Gerwen már az első este tábla elé áll (She)
A PDC nyilvánosságra hozta a december 13-ától január 1-jéig tartó profi dartsvilágbajnokság menetrendjét. Az első estén mindjárt színpadra lép a londoni Alexandra Palace-ban a világelső, egyben világbajnoki címvédő Michael van Gerwen.
nov. 28
11:27
Kirúgása után levélben búcsúzott Hosszú Katinka edzője (Ripost)
Petrov Árpád a bajnoknőt is idézte, s kijelentette, ő lesz az olimpián a legnagyobb szurkolója.
nov. 28
11:33
Fifa-világranglista: két helyet rontott a magyar válogatott (She)
A magyar válogatott két helyet visszacsúszva az 52. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnoki bronzérmes Belgium vezet.
nov. 28
11:35
Nk Osijek: Időközben Eszék-szurkoló is lettem – Orbán Viktor (She)
Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor a szerda esti órákban látogatást tett a horvátországi Eszéken, az NK Osijeknél, ahol Ivan Mestroviccsal, az eszéki egyesület elnökével, egyben társtulajdonosával is találkozott – írja vezető hírében a jelenleg a horvát bajnokság harmadik helyén álló NK Osijek hivatalos honlapja. A találkozón jelen voltak a
nov. 28
11:39
Sós Csaba: Hosszú Katinka nem marad egyedül (Infostart)
Hosszú Katinka szakított edzőjével, Petrov Árpáddal. A háromszoros olimpiai bajnok úszó közleményében azt írta: mestere nem tudott felnőni a feladathoz, több figyelmet várt tőle szakmailag és emberileg is. Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya meglepődött a döntésen, de szerinte Hosszú Katinka továbbra is sikeres marad. Azt mondta
nov. 28
11:39
Férfi kézi Ehf-kupa: francia, német és spanyol ellenfél vár a Tatabányára (She)
Csütörtökön kisorsolták a férfi kézilabda EHF-kupa csoportbeosztását. Az egyedüli magyar csapatként főtáblára kerülő Grundfos Tatabánya a francia PAUC mellett a német Füchse Berlint és a Ligetvári Patrikot is foglalkoztató spanyol Logrono La Rioját kapta meg a D-csoportban.
nov. 28
11:42
A remény megőrzéséért küzdhet a Ferencváros (Behaviour)
Versenyben marad a továbbjutásért a labdarúgó Európa-liga csoportkörében az FTC, ha ma este legyőzi az Espanyol csapatát.
nov. 28
11:48
Gulácsi Péter fejsérülése nem súlyos (Azenpenzem)
A kapus az 59. percben a vendégek második góljánál sérült meg: a ziccerben kilépő Carlos Viníciusszal ütközött, aki térdével fejen találta az elé kivetődő Gulácsit, akit az eset után lecseréltek.
nov. 28
11:57
Tenisz: Babost a hideg is kirázza, ha arra gondol, amit 2019-ben elért (She)
Babos Tímea megerősítette, jövőre is Kristina Mladenoviccsal párosozik, míg az amerikai tréner, Michael Joyce a stábjában marad.
nov. 28
12:15
Kitartanak a csapatok a Honda mellett (Behaviour)
További egy évig, azaz 2021-ben is a Honda motorjait használja majd a Red Bull és Toro Rosso.
nov. 28
12:18
Orbán Viktor nagyon elégedett Mészáros Lőrinc horvát focicsapatával, amit több milliárd forinttal támogat közpénzből a magyar kormány (444.hu)
Meglepetésvendég volt Eszéken Orbán, de nem világos, hogy magyar miniszterelnökként, felcsúti futballfelelősként vagy Mészáros Lőrinc gazdasági tanácsadójaként.
nov. 28
12:27
Hertha: korábbi Bayern-edző válthat korábbi Bayern-edzőt (She)
Német lapértesülések szerint nem véletlen, hogy Jürgen Klinsmann csupán az idény végéig kötelezte el magát a Hertha vezetőedzőjeként. Az igazgatói tanácsból előlépő szakember a Kicker szerint aligha marad a csapat kispadján 2020 nyarától, helyét egy klubikon, a Klinsmannhoz hasonlóan korábban a Bayern Münchent is edző tréner veheti majd át: Niko Ko
nov. 28
12:39
Amerikai futball: újabb liga ment csődbe a tengerentúlon (She)
A tulajdonosok hivatalos bejelentése szerint lehúzza rólóit a tengerentúlon több mint 30 éven át működő Aréna Futball-liga (AFL).
nov. 28
12:41
Nem csak a huszonéveseké a Bl! Kluiverték óta nem lőttek ennyi gólt a tinédzserek (She)
A Bajnokok Ligája mostani idényében még nem ért véget a csoportkör, de máris rekordot jelentő, 18 olyan gólt láthattunk, amelynek szerzője (a találat napján) nem töltötte be huszadik életévét. A csúcsot a 1995–1996-os évadban állították fel Raúl és Patrick Kluivert vezérletével. Utóbbi abban az idényben döntőt játszott az elitsorozatban…
nov. 28
12:45
Női kézi-vb: töltse le és töltse ki az Nso szurkolói szoftverét! (She)
A Nemzeti Sport Online Gyurka Szilárd segítségével a szombaton kezdődő női kézilabda-világbajnokság  kapcsán is készült szurkolói szoftverrel. Kövesse a mérkőzéseket, vezesse az eredményeket, kalkulálja ki ön is, hogyan alakulhat a torna! További szurkolói szoftvereket – többek közt a top futballbajnokságokról és a magyar csapatsportok pon
nov. 28
13:03
Man. City: újabb testvércsapatot és plusztőkét is kapott a klub (She)
Szép új franchise-világ: újabb testvércsapatot, immáron a hetediket, kapott maga mellé a City Football Group által irányított Manchester City. A CFG az indiai élvonalban szereplő Mumbai City többségi tulajdonosa lett.
nov. 28
13:15
F1: Bottast megbüntették – a mezőny végéről indulhat Abu-Dzabiban (She)
Valtteri Bottas a mezőny végéről vághat neki a soron következő F1-es Abu-dzabi Nagydíjnak, miután a Brazíliában meghibásodott erőforrását cserélni kell az autójában. A finn emellett hivatalosan is megerősítette, hogy válik.
nov. 28
13:27
Formula–1: megszületett Vettel harmadik gyermeke (She)
Megszületett a négyszeres Formula–1-es világbajnok Sebastian Vettelnek és feleségének, Hannának a harmadik gyermeke, ezért a Ferrari versenyzője csak pénteken érkezik meg az idényzáró Abu-dzabi Nagydíj helyszínére.
nov. 28
13:33
Botrány a válogatottnál? Szoboszlai édesapja reagált a pletykára (Ripost)
Szoboszlai Dominik édesapja reagált a balhéra, ami állítólag a magyar labdarúgó-válogatott öltözőjében történt.
nov. 28
13:39
Kerékpár: kihagyja az olimpiát a négyszeres világbajnok (She)
Kihagyja a tokiói olimpiát Tony Martin, a németek négyszeres világbajnok országúti kerékpárosa.
nov. 28
13:51
A Ferencváros magyar csúcsot dönt, ha megveri az Espanyolt! (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön az utolsó hazai csoportmeccsét játssza az Európa-ligában. Az Espanyol elleni győzelemmel nagy lépést tehetne a Fradi a továbbjutás felé, és ha nyer, akkor az eddigi csoportkörös magyar rekordot is megdönti.
nov. 28
14:09
Úszás: Milák az ob-ra készül; nem csak egy érmet szeretne Tokióban (She)
Milák Kristóf szeretne jó időket úszni a decemberi rövidpályás országos bajnokságon, a jövő évi, tokiói olimpiáról pedig nem akar „csak” egy éremmel hazatérni.
nov. 28
14:15
Real: 750 milliós kivásárlási ár mellett hosszabbított a játékos – sajtóhír (She)
Federico Valverde 2025-ig szóló szerződéshosszabbításról állapodott meg a Real Madriddal. A 21 éves uruguayi labdarúgó kivásárlási ára 750 millió euróra emelkedik az új megállapodás szerint – írja a Marca.
nov. 28
14:36
WC-deszkával tüntettek Ibrahimovic ellen (Ripost)
Szerda este botrány tört ki a Malmö stadionja mellett. A drukkerek Zlatan Ibrahimovic ellen tüntettek.
nov. 28
14:45
Bulgária: a Man. City volt támadója beajánlotta magát Magyarország ellen (She)
Beajánlotta magát a Magyarország ellen készülő Európa-bajnoki pótselejtezőre Valeri Bozsinov, a Botev Vraca 33 esztendős támadója. A húszas évei elején a Juventust és a Manchester Cityt is megjárt csatár 2015 óta nem szerepelt a bolgár válogatottban, de amondó „24. számú választásként” is tudna segíteni a nemzeti csapaton.
nov. 28
14:47
Úszás: Sós nem Tusup miatt hagyta ki az Eb-keretből Szilágyi Liliánát (She)
Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya nem azért hagyta ki Szilágyi Liliánát az Európa-bajnoki keretből, mert Shane Tusup az edzője – a szakember ezt a Borsnak mondta el.
nov. 28
15:06
Reméli, nem takarítónő lesz Berlinben – Klinsmann taccsra tette Petryt (BorsOnline)
Szombaton a Borussia Dortmund ellen már Jürgen Klinsmann ül a Hertha BSC edzői kispadján, viszont a német focicsapat kapusedzője, Petry Zsolt lemarad arról, ugyanis felfüggesztették berlini munkavégzését.
nov. 28
15:15
Nem enged elhatározásából Schumacher (Infostart)
Az olasz istálló csütörtökön, az idényzáró Abu-Dzabi Nagydíj helyszínén hozta nyilvánosságra a 2020-as pilótáinak nevét.
nov. 28
15:24
Ifjabb Knézy Jenő újra bebizonyította, hogy a magyar sportkommentátornak nincs párja (444.hu)
Levezette, hogy a Messi, Suarez, Griezmann trió képtelen együtt játszani. Mindhárman gólt rúgtak.
nov. 28
15:48
Rebrov végre gólt remél (Azenpenzem)
Kulcsmérkőzést játszik ma a Ferencváros az Európa-ligában: ha le tudná győzni a már továbbjutott spanyol Espanyolt, esélye maradna a kieséses szakaszra.
nov. 28
15:51
Hertha: a magyar kapusedző marad, de nem az első keretnél (She)
Amint arról beszámoltunk, Ante Covicot a korábbi német szövetségi kapitány Jürgen Klinsmann váltotta a Hertha Berlin kispadján. Az edzőváltás az eddigi kapusedzőt, Petry Zsoltot is érinti, akinek helyét a német válogatott trénere, Andreas Köpke veszi át Klinsmann szakmai stábjában – a tervek szerint ideiglenesen.
nov. 28
15:53
Formula–1: Épp elég a kutyákat nevelni – Hamilton (She)
Sebastian Vettel harmadik gyermekének születése kapcsán Lewis Hamilton csütörtöki sajtótájékoztatóján is szóba került az esetleges családalapítás, ám a hatszoros világbajnok elmondta, már az is csoda, hogy kutyái életben vannak.
nov. 28
16:09
Este nincs mese: gólt kell végre rúgnia a Fradinak (Infostart)
Ki fog itt gólt lőni? Az idősebbek talán emlékeznek rá, ez volt a hetvenes években a Mikroszkóp Színpad kabaréjának a címe. Most is aktuális: csak a győzelem jó a Ferencvárosnak az Espanyol ellen.
nov. 28
16:15
Atlétikai vb: kormányhatározatba foglalták Ferencváros feltételeit (She)
Stadion helyett olyan szabadidő- és tömegsport-központ jön létre Ferencvárosban, amely alkalmas nagy sportrendezvények megtartására is – mondta Baranyi Krisztina, a kerület polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.
nov. 28
16:21
Bl: Gulácsi Péter rendbern van, üzent a sérülése után (She)
Gulácsi Péter, az RB Leipzig magyar válogatott kapusa a Facebook-oldalán üzent a szurkolóknak egy nappal azután, hogy a Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen (2–2) megsérült és le kellett cserélni.
nov. 28
16:23
Autósport: Mick Schumacher marad a Formula–2-ben (She)
A következő szezonban is a Formula–2-es Prema istállónál versenyez Mick Schumacher, a legendás hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher fia.
nov. 28
16:27
Bl: elsőre nem tudott leszállni a Dortmundot szállító repülőgép (She)
Izgalmas pillanatokat éltek át csütörtökön a Borussia Dortmund labdarúgói, az őket szállító gép ugyanis elsőre nem tudott leszállni a dortmundi repülőtéren.
nov. 28
16:29
Tenisz: két év szünet után visszatér a volt női páros világelső (She)
Jövő januárban visszatér a WTA mezőnyébe a korábbi páros világelső teniszező, Sania Mirza.
nov. 28
16:33
A továbbjutásért játszik ma a Fradi (888.hu)
Csütörtökön kieshet az FTC az Európa-ligából, de akár karnyújtásnyira is kerülhet a továbbjutástól.
nov. 28
17:09
Dzsudzsák a válogatott összes meccsén játszott, Szalai Ádámé a legtöbb perc (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2019-ben tíz mérkőzést játszott. Ezeken harminc futballistának szavazott bizalmat Marco Rossi szövetségi kapitány, a legtöbb időt Szalai Ádám töltötte a pályán, aki kilenc találkozón 780 percet játszott, viszont Dzsudzsák Balázs az egyetlen, aki mind a tíz találkozón szerepelt. Idén hét újoncot avattunk.
nov. 28
17:12
Női kézi-vb: Rasmussen nagy döntés előtt áll (Behaviour)
Megérkezett Japánba, de első edzését egyből le is mondta a női kézilabda-válogatott Kumamotóban.
nov. 28
17:42
Belgium maradt az élen, Magyarország visszacsúszott az 52. helyre a FIFA-világranglistán (Azenpenzem)
A magyar válogatott két helyet visszacsúszva az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (Fifa) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnoki bronzérmes Belgium vezet.
nov. 28
17:45
Kiderült, hogy van Gulácsi a BL-ben elszenvedett horrorsérülése után (Ripost)
Edzője, Julian Nagelsmann gyorsjelentést adott a klasszis magyar kapus állapotáról.
nov. 28
17:47
Vettel csupa öröm, nagy a boldogság a családban (Ripost)
Sebastian Vettel személyes okok miatt kihagyja a csütörtöki médianapot a Forma-1-es világbajnokság záró versenyén Abu Dhabiban.
nov. 28
17:54
Szabó Tünde: A magyar utánpótlás-nevelés a világ élvonalába tartozik (Azenpenzem)
A kormány a utánpótlás-nevelést nemzeti ügynek tekinti, és kiemelt figyelmet fordít a támogatására, hiszen egy ország olyan lesz, amilyen a fiatalsága – hangsúlyozta az államtitkár.
nov. 28
17:57
Jótékonyság: Bölöni László Fellaini mezét ajánlotta fel (She)
A marosvásárhelyi születésű Bölöni László is csatlakozott a közmédia Jónak lenni jó koraszülöttek mentését támogató akciójához: a belga válogatott Marouane Fellaini aláírt dresszét ajánlotta fel.
nov. 28
18:09
Wladár Sándor: lehetett érezni, hogy a struktúra változik (Infostart)
Hosszú Katinka nem folytatja tovább a közös munkát edzőjével, Petrov Árpáddal, akivel 16 hónapot dolgozott együtt. A Magyar Úszó Szövetség elnöke az InfoRádiónak azt mondta, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó felelős döntést hozott.
nov. 28
18:27
Labdarúgás: újabb magyar remekelt a Premier League-kupában (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a 19 éves, korosztályos válogatott Csoboth Kevin veretlenül menetel csapatával, a Benficával a Premier League International Cup elnevezésű U23-as nemzetközi tornán, melyen egy másik magyar játékos is pályára lépett a héten – a West Hamben bravúrok sorát bemutató kapus, a 17 éves Hegyi Krisztián.
nov. 28
18:29
El: látni kell mit hagyott ki az Manchester United tehetsége (She)
Az Európa-liga csoportkörében a Manchester United fiatal játékosa, Tahith Chong előtt óriási esély adódott a gólszerzésre a az Asztana elleni mérkőzés 54. percében. A holland középpályásnak öt méterről csak az üres kapuba kellett volna passzolnia, ehelyett...

Keresés