2019. november 30. szombat

nov. 30
12:27
Női kézi-vb: szürreális sajtótájékoztató követte a mieink győzelmét (She)
Nem éppen szokványosan alakult a magyar női kézilabda-válogatott sajtótájékoztatója a világbajnoki nyitó mérkőzésünkön Kazahsztán felett aratott fölényes győzelmet követően. Az ázsiai ország képviselője rendesen megváratta Kim Rasmussent és Márton Grétát, akik végül előbb elmondták az értékelésüket, majd távoztak, pedig érdemes volt megvárni a kaza
nov. 30
12:29
Torna: a női csapat is bronzérmes az Orv-n (She)
A Liberecben zajló Olimpiai Reménységek Versenyén (ORV) a magyar női tornászválogatott a harmadik helyet szerezte meg a csapatversenyben, s bronzérmes lett.
nov. 30
12:33
F1: Verstappen vette át a vezetést az utolsó szabadedzésen (She)
Max Verstappen zárta az élen az Abu-dzabi Nagydíj harmadik szabadedzését. A holland az utolsó percekben taszította le az élről Lewis Hamiltont, aki végül a második pozícióban végzett. Hamilton mögött a csapattársa, Valtteri Bottas, a negyedik pozícióban pedig Alexander Albon zárt az idény utolsó tréningjén.
nov. 30
12:39
Női kézi-vb – Magabiztosan nyert a kazahok ellen a magyar válogatott (Behaviour)
A csapat 39-15-re győzött a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság szombati nyitónapján, a csoportkör első fordulójában.
nov. 30
12:41
Érdektelenségbe fulladhat a foci Eb sorsolása (Behaviour)
A különleges lebonyolítás és a kiemelés miatt kilenc csapat helye már a selejtező zárultával eldőlt - ez pedig sokaknak nem tetszik.
nov. 30
12:48
Remek kezdés a vb-n, kiütötte ellenfelét a magyar válogatott (Ripost)
A magyar válogatott 39-15-re győzte le Kazahsztánt a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában.
nov. 30
12:51
2020-as Eb-sorsolás: Cristiano Ronaldóékkal is játszhatnak a magyarok a Puskásban (BorsOnline)
Szombat este hat órától Bukarestben sorsolják a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság csoportbeosztását. Kiderül, kivel játszhat a magyar válogatott, ha a márciusi NL-rájátszásban kiharcolja a részben hazai rendezésű tornára való kijutást.
nov. 30
13:03
Verstappen volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (Infostart)
Red Bull, Mercedes, Mercedes a sorrend.
nov. 30
13:03
A Real Madrid védőgólokkal nyert az Alavés otthonában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójának szombati játéknapján a Real Madrid 2–1-re nyert a Deportivo Alavés otthonában.
nov. 30
13:05
Puskás Akadémia: szerződést hosszabbítottak a fiatal kapussal (She)
Az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia 2022 nyaráig meghosszabbította a 22 éves kapus, Tóth Balázs szerződését.
nov. 30
13:39
Hamiltoné a pole az utolsó időmérőn, a Ferrari ismét eltaktikázta magát (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az Abu-dzabi Nagydíj időmérőjén, így a Mercedes versenyzője indulhat a pole pozícióból vasárnap. Bár a brit mögött Valtteri Bottas végzett a másik Mercedesszel, a finn a rajtbüntetése miatt csak a mezőny végéről vághat majd neki a futamnak. A második helyet így Max Verstappen (Red Bull) örökölte meg, míg a második
nov. 30
13:45
Liga 2: újabb döntetlen az Fk Csíkszereda hazai meccsén (She)
Az FK Csíkszereda hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Gloria Buzau ellen a román labdarúgó-másodosztály 20. fordulójában.
nov. 30
13:47
Nfl: az Eagles a legjobban fizetett falemberré tette LJ-t (She)
Továbbra is előre költekezik a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles, amely ezúttal Lane Johnsont kötötte le hosszú távra.
nov. 30
14:33
Arsenal: a klub korábbi középhátvédje lesz Ljungberg segítője (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az Arsenal labdarúgócsapata menesztette Unai Emeryt a vezetőedzői posztról, a helyét pedig ideiglenesen Freddie Ljungberg vette át, akinek a segítője Per Mertesacker lesz.
nov. 30
14:35
Sífutó-vk: mindent vittek a norvégok Rukában (She)
A finnországi Rukában kezdődött meg a sífutók és az északiösszetett-versenyzők világkupája. A férfi és női sprintversenyt, illetve az északi összetett viadalt is norvég versenyzők nyerték.
nov. 30
14:39
F1: a Ferrari-drukker Inter-legenda CR-ről és Messiről is beszélt (She)
Az Inter korábbi szerb klasszisa a mai napig gyakran felidézi magában a klub szenzációs 2009–2010-es idényét, és két korábbi ellenfeléről, Cristiano Ronaldóról, valamint Lionel Messiről is elmondta a véleményét.
nov. 30
14:45
Női kézi-vb: a norvégok, a dánok és a svédek is könnyedén győztek (She)
A Japánban zajló női kézilabda-vb 1. fordulójában, magyar idő szerint kora délután három mérkőzést rendeztek. A norvégok a kubaiak, a dánok az ausztrálok, a svédek a kongóiak fölött arattak fölényes sikert.
nov. 30
14:51
Eb 2020: a Bulgária–Magyarországon már jöhet a Var (She)
Metodi Sumanov bolgár újságíró arról számolt be a hivatalos Twitter-oldalán, hogy az UEFA kérésére a szófiai nemzeti stadiont alkalmassá kell tenni arra, hogy a videobíró rendszerét használni lehessen a bolgár válogatott Magyarország elleni márciusi Nemzetek Ligája-mérkőzésén.
nov. 30
14:54
Súlyos sérülés, idén már nem játszhat a Barcelona sztárja (Ripost)
Ousmane Dembélé az FC Barcelona szerdai BL-csoportmérkőzésén szenvedett sérülést, amit a Barca a támadó korábbi klubja, a Borussia Dortmund ellen vívott.
nov. 30
15:03
La Liga: a Real Madrid egy góllal nyert az Alavés otthonában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójának szombati játéknapján a Real Madrid 2–1-re nyert a Deportivo Alavés otthonában.
nov. 30
15:15
F1: Hamilton rajtolhat az élről az Abu-dzabi GP-n (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az Abu-dzabi Nagydíj időmérőjén, így a Mercedes versenyzője indulhat a pole pozícióból vasárnap. Bár a brit mögött Valtteri Bottas végzett a másik Mercedesszel, a finn a rajtbüntetése miatt csak a mezőny végéről vághat majd neki a futamnak. A második helyet így Max Verstappen (Red Bull) örökölte meg, míg a máso
nov. 30
15:24
Verstappen volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (Behaviour)
Lewis Hamilton zárt a második helyen, megelőzve csapattársát, a finn Valtteri Bottast.
nov. 30
15:27
Nb Ii: a Vác továbbra is szenved, most a Szegedtől kapott ki (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójában a Szeged 2–1-re legyőzte a Vác együttesét.
nov. 30
15:33
Pl: nem ért győzelmet De Bruyne csodagólja Newcastle-ban (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójában a Manchester City hiába szerzett kétszer is vezetést, nem tudta legyőzni idegenben a Newcastle Unitedet.
nov. 30
15:39
Nb I: Zte Fc–Dvsc – élőben az Nso-n! (She)
ZTE FC–DVSC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 30
15:39
Milák Kristóf kemény vállalása: utolérni Hosszú Katinkát (Infostart)
Egyre több támogató áll Milák Kristóf mögé, aki nemrég a Szerencsejáték Zrt. legújabb kampányának reklámarca lett. A Honvéd világbajnok úszója az InfoRádiónak vázolta impresszív céljait az olimpiai szereplésektől Hosszú Katinka beéréséig.
nov. 30
15:41
Fortuna Liga: otthon hozta a kötelezőt a Dac (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 17. fordulójában a DAC hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Nitrát (Nyitra). A dunaszerdahelyi csapat gólját Marko Divkovic szerezte a 63. percben.
nov. 30
15:45
F1: újabb hiba, Leclerc nem ért fel a mért körére (She)
Az Abu-dzabi Nagydíj időmérőjén újabb hibát követett el a Ferrari: Charles Leclerc nem tudta megkezdeni az utolsó mért körét, mivel túl hosszúra nyújt a kivezető köre, így már csak a kockás zászló felmutatása után haladt át a rajtvonalon. Csapattársa, Sebastian Vettel közvetlenül előtte haladt, ő meg tudta kezdeni a gyors körét, ám javítania nem
nov. 30
15:51
Hamiltoné a pole Abu-Dzabiban (Infostart)
A 34 éves Hamiltonnak ez az idei 11. és pályafutása 88. pole pozíciója.
nov. 30
15:57
Három magyar döntős, egy érem a rövidpályás gyorskorcsolya vk-n (Behaviour)
Liu Shaoang a második lett 1000 méteren.
nov. 30
15:59
Abu-Dzabi Nagydíj: Hamilton rajtolhat az élről (Behaviour)
A Mercedes pilótájának ez az idei 11. és pályafutása 88. pole pozíciója.
nov. 30
16:09
Férfi vízi ob I: sima ferencvárosi diadal az Uvse ellen (She)
A címvédő Ferencváros magabiztosan nyert az UVSE vendégeként a férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának első mérkőzésén.
nov. 30
16:11
Női vízilabda Euroliga: döntetlennel folytatta az Uvse (She)
A magyar bajnoki címvédő UVSE 13–13-as döntetlent játszott a holland Utrechttel a női vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörének szombati második napján.
nov. 30
16:39
Jövőre 40 ország 9 sportágban verseng a kecskeméti gyerekolimpián (She)
Negyven ország mintegy ezerötszáz fiatal sportolóját várják a jövőre Kecskeméten rendezendő 54. Nemzetközi Gyermek Játékokra, ahol a 12-15 éves korú gyerekek kilenc sportágban mérhetik össze tudásukat.
nov. 30
16:41
Női Nb I: az Mtk fölényes győzelmet aratott Győrben (She)
Az MTK 4–0-s győzelmet aratott Győrben a női labdarúgó NB I idei utolsó, 12. fordulójában.
nov. 30
16:45
Pontokat vesztett Newcastle-ben a Manchester City (Infostart)
A címvédő Manchester City 2-2-es döntetlent játszott a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
nov. 30
16:51
Női kézi-vb: Neagu semmi jót nem látott a románok játékában (She)
A brassói játékosok doppingbotránya és távolmaradása ellenére a román kézilabda-társadalom igencsak optimistán várta a világbajnokság első mérkőzését, mondván, a spanyolok ellen mindig jól ment a női válogatottnak. Ehhez képest az elmúlt nyolc év legsúlyosabb vereségébe szaladtak bele Neaguék, a 31–16-os eredménynél nagyobb különbséggel legutóbb Fr
nov. 30
16:53
Nb I: Paks–Újpest mérkőzés élőben az Nso-n! (She)
Paksi FC–Újpest FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 30
16:57
Nb I: Puskás Akadémia–Mezőkövesd – élőben az Nso-n! (She)
Puskás Akadémia–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 30
16:59
Kép: Mourinho betartotta ígéretét, megjutalmazták a labdaszedőt (She)
Mint beszámoltunk róla, Callum Hynes, egy labdaszedőfiú volt a Tottenham Hotspur–Olympiakosz Pireusz (4–2) Bajnokok Ligája-mérkőzés egyik hőse. A londoni együttes menedzsere, José Mourinho a találkozó után megígérte, a remek helyzetfelismeréséért jutalmat kap a 15 éves srác, aki a Bournemouth bajnoki előtt együtt ebédelhetett a Tottenham-játékosok
nov. 30
17:00
Fürdőruhás fotó, így pihen a magyar sportolónő (Ripost)
A klasszis teniszező, Babos Tímea idén sorozatban harmadszor nyerte meg párosban a női WTA-világbajnokságot.
nov. 30
17:03
Nb I: Kisvárda–Bp. Honvéd – élőben az Nso-n! (She)
Kisvárda–Budapest Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 30
17:05
Ajánló: sakkboksz és Fierljeppe, avagy a legszokatlanabb sportok (She)
A Csupasport összegyűjtött néhányat a világ legfurcsább sporttevékenységei közül, amelyek legalább annyira nehezek, mint amennyire különlegesek.
nov. 30
17:09
Férfi kézi Bl: Császárék vereséggel búcsúztak, nyert a Kielce (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának záró fordulójában Császár Gábor együttese, a Kadetten Schaffhausen 29–27-re kikapott a Csehovszkije Medvegyi otthonában. A magyar irányító egy gólt szerzett.
nov. 30
17:21
Serie A: Pasalic a nyerőember – egyet fejjel, egyet sarokkal (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában az Atalanta idegenben 3–0-ra legyőzte a Bresciát.
nov. 30
17:23
Férfi kézi Bl: Szeged–Zagreb – élőben az Nso-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 10. fordulójában a Szeged a Zagrebet fogadja a Tisza-parton. A forduló előtt a harmadik helyen álló hazaiaknak győzniük kell a csoport egyik leggyengébb csapata ellen. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
nov. 30
17:24
„Magyarock” szlogennel, agancsos logóval megyünk neki az olimpiának (444.hu)
A Magyar Olimpiai Bizottság szombati közgyűlésén megválasztották az ötkarikás szervezet etikai bizottságát és bemutatták a magyar csapat új arculatát is.
nov. 30
17:30
Mob-közgyűlés: Alapszabály-módosítás, etikai bizottság, új arculat (HírTV)
Az alapszabály módosítása mellett a Magyar Olimpiai Bizottság (Mob) szombati közgyűlésén megválasztották az ötkarikás szervezet etikai bizottságát és bemutatták a Magyar Csapat új arculatát is.
nov. 30
17:33
Tekvondó: két magyar kilencedik hely a dublini Eb-n (She)
A 67 kilogrammos Füredi Rebeka és a 49 kg-os Kopcsik Laura is kilencedik lett az olimpiai súlycsoportos dublini tekvondó Európa-bajnokságon, amelynek felnőtt küzdelmeit pénteken és szombaton rendezték.
nov. 30
17:35
Bundesliga: a Hertha nem élt emberelőnyével, javított a Bvb (She)
A Borussia Dortmund 2–1-re legyőzte idegenben az edzőváltáson áteső Herthát, míg a Willi Orbán és Gulácsi Péter nélkül felálló RB Leipzig 3–2-es győzelmet aratott a sereghajtó Paderborn vendégeként a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójában szombaton.

Keresés