2019. november 6. szerda

nov. 6
18:48
Férfi vízi ob I: a Szeged 0–5-ös kezdés után nyert Tatabányán (She)
A Szeged 10–9-es győzelmet aratott Tatabányán a férfi vízilabda ob I alapszakaszának szerdai mérkőzésén.
nov. 6
19:00
A Juventus, a Bayern és a PSG is továbbjutott (Infostart)
Sok gólt hoztak a szerdai BL-mérkőzések is, a Bayern, a Juventus és a PSG is továbbjutott. A Real Madrid hat gólig jutott, a 18 éves Rodrygo mesterhármast szerzett.
nov. 6
19:00
El, F-csoport: a ráadásban szerzett ollózós gól miatt nem nyert az Arsenal (She)
Az Arsenal 1–1-es döntetlent játszott a Guimaraes otthonában szerdán, az Európa-liga F-csoportjában.
nov. 6
19:18
Férfi kézi Bl: Császár ismét remekelt, de csapata kikapott (She)
A Császár Gábort is soraiban tudó Kadetten Schaffhausen 27–26-ra kikapott a Dinamo Bucuresti vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. A magyar irányító hat góllal csapata legeredményesebbje volt a mérkőzésen. A bukaresti együttes sikerével bebiztosította továbbjutását.
nov. 6
19:24
Kajak-kenu: Szabó Gabriella távozik a Honvédtól (She)
A BHSE vezetősége közösségi oldalán jelentette be, hogy a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Szabó Gabriella 11 évnyi közös munka után nem kívánja meghosszabbítani szerződését.
nov. 6
19:42
Jégkorong: jövőre távozik a nemzetközi szövetség elnöke (She)
A jövő évi svájci világbajnokság után távozik posztjáról René Fasel, a Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) elnöke.
nov. 6
19:48
Dopping: tiltott szert használhatott a paralimpiai bajnok (She)
Doppingvétség gyanúja miatt felfüggesztették a kétszeres paralimpiai bajnok olasz atléta, Martina Caironi versenyzői jogát.
nov. 6
19:50
Fft: így nézne ki az angol tabella Var nélkül! (She)
Sok bosszúságot okozott már a videobíró ebben a PL-szezonban, megnéztük, milyen károkat okozott és hogyan festene a tabella nélküle.
nov. 6
19:52
Jégkorong: jól rajtolt női válogatottunk Nagymihályban (She)
A kínai válogatott felett aratott 5–0-s sikerrel rajtolt a szlovákiai Nagymihályban zajló felkészülési tornán az A-csoportos világbajnokság előtt álló magyar női jégkorong-válogatott.
nov. 6
19:54
Férfi vízilabda ob I - Ötgólos hátrányból fordítva nyert a Szeged (Infostart)
Az újonc Szeged 10-9-re nyert a sereghajtó, továbbra is pont nélkül álló Tatabánya vendégeként az E.ON férfi vízilabda ob I 6. fordulójának szerdai mérkőzésén.
nov. 6
19:54
Csupasport: fitneszversenyen ötvenkilós fogyás után (She)
Dávid Petra öt esztendeje határozta el, hogy életmódot vált, szinte rá sem lehet ismerni. Csaknem fél mázsától szabadult meg, már személyi edzőként dolgozik, s vegánként szerzett ezüstérmet.
nov. 6
19:56
Női röpi Challenge-kupa: vereséggel debütált a Kaposvár (She)
A Kaposvár hazai pályán 3:0-ra kikapott a török Türk Hava Yollari SK csapatától a női röplabda Challenge-kupa selejtezőjének szerdai első mérkőzésén.
nov. 6
20:06
Nb Ii: idegenben győzte le az Mtk a Gyirmótot (She)
A labdarúgó NB II 16. fordulójában az MTK Budapest idegenben 2–1-re verte meg a Gyirmót FC Győrt.
nov. 6
20:08
Női kézi Nb I: őrzi hibátlan mérlegét a Győri Eto (She)
Két mérkőzést rendeztek szerdán a női kézilabda NB I 9. fordulójában. A Vác hazai pályán hét góllal legyőzte az Alba Fehérvárt, az éllovas Győri Audi ETO KC megőrizte hibátlan mérlegét, hiszen 14 góllal nyert a Mosonmagyaróvár vendégeként.
nov. 6
20:36
Nfl: a korábbi első körös tight end 18 évre is börtönbe kerülhet (She)
A korábbi NFL-játékos, Kellen Winslow Jr. 12-től 18 évig terjedő börtönbüntetéssel néz szembe, miután nemi erőszak és szexuális zaklatás vádjában is bűnösnek vallotta magát. A vádalkuval elkerülte, hogy élete hátralevő részét a rácsok mögött töltse – írja a Sky.
nov. 6
20:54
Rodrygo és Benzema is történelmet írt, a Real Madrid kiütötte a Galatasarayt! (She)
Real Madrid Rodrygo triplájával 6–0-ra legyőzte a Galatasarayt a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában, az A jelű kvartettben. A PSG az FC Bruges-t verte meg, ezzel már biztosan ott van a legjobb tizenhat között.
nov. 6
20:56
Emlékezetes mérkőzést vívott az Atalanta és a Manchester City (She)
A Manchester City egyelőre még nem jutott tovább a Bajnokok Ligája C-csoportjából, mivel kiengedte a kezéből a győzelmet az Atalanta ellen, a Dinamo Zagreb és a Sahtar Doneck hatgólos döntetlent játszott egymással.
nov. 6
21:00
Bl, D-csoport: óriási potya az elején, álomgól és Juve-továbbjutás a végén (She)
A Juventus egy hatalmas kapushiba után esett találatnak, valamint Douglas Costa hosszabbításban szerzett pazar góljának köszönhetően 2–1-re győzött a Lokomotiv Moszkva vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában, ezzel biztossá tette továbbjutását a legjobb 16 közé. Nem úgy az Atlético Madrid, amely 2–1-re kikapott a Bayer Leverkus
nov. 6
21:02
Nb Ii: hármat vágott Szegeden a Vasas, csak ikszelt a Csákvár (She)
A labdarúgó NB II 16. fordulójában a Vasas 3–1-re győzött a Szeged-Csanád GA otthonában. A Csákvár hazai pályán csak döntetlent ért el a Tiszakécske ellen, míg a Budaörs Ajkán győzött. A Haladás három góllal verte meg a Vácot.
nov. 6
21:04
Bl, B-csoport: a Bayern továbbjutott, de a Spurs is nagy lépést tett (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjában a Bayern München Robert Lewandowski és Ivan Perisic góljával 2–0-ra legyőzte az Olympiakosz Pireuszt. A csoport másik meccsén a Tottenham 4–0-ra ütötte ki a Crvena zvezdát.
nov. 6
21:15
BL: Már két csapat is továbbjutott a csoportkörből (ATV)
A Bayern München az Olimpiakosz 2-0-s legyőzésével, a Juventus pedig a Lokomotiv Moszkva otthonában aratott 2-1-es sikerrel a csoportkör negyedik fordulóját követően biztosította helyét a 16 között a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
nov. 6
21:30
Pl: brutális sérülése után videón üzent André Gomes (She)
Mint ismert, súlyos lábtörését követően hétfőn megműtötték André Gomest, az Everton labdarúgóját. A portugál középpályás operációja sikeresnek bizonyult, és várhatóan teljesen felépülhet. André Gomes ezúttal a saját Twitter-oldalán, már otthonról üzent a szurkolóknak.
nov. 6
21:42
Gyémánt Liga: négy versenyszám is kikerül a programból (She)
Az ideinél nyolccal kevesebb, nemenként csak 12-12 szám lesz állandóan programban az atlétikai Gyémánt Ligában.
nov. 6
21:54
Bl: elképesztő támadás végén szerzett gólt a Tottenham (She)
A Tottenham nem mindennapi támadás végén szerzett vezetést a Crvena zvezda otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának 4. fordulójában: mielőtt Giovani Lo Celso a kapuba küldte a labdát, kétszer is eltalálta a kapufát az angol csapat.
nov. 6
22:00
Bl: hihetetlen öngólt fejelt az Atlético középpályása (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának 4. fordulójában hihetetlen öngóllal szerzett vezetést a Bayer Leverkusen: az Atlético Madrid középpályása, Thomas Partey egy szöglet után a saját kapujába fejelte a labdát.
nov. 6
22:06
Női kosár Euroliga: a Sopron 19 pontos előnyről kapott ki Lyonban (She)
A Sopron a harmadik negyedben még 19 ponttal (36–17), a negyedik elején 15-tel (50–35) vezetett, ám végül 62–59-es vereséget szenvedett a Lyon vendégeként a női kosárlabda Euroliga csoportkörének 4. fordulójában.
nov. 6
22:08
Eb 2020: bemutatták a kontinenstorna labdáját (She)
Bemutatták az Uniforiát, Uruguay ellen már ezt tesztelheti a magyar válogatott november 15-én a Puskás Aréna avatóján.
nov. 6
22:48
Női kosár Nb I: a Csata 32 ponttal verte meg a sereghajtót (She)
A sereghajtó PINKK-Pécsi 424 csapata hetedik mérkőzését is elveszítette a női kosárlabda NB I alapszakaszának szerdai játéknapján. A baranyaiak ezúttal a vendég NKE-FCSM Csata együttesétől kaptak ki.
nov. 6
22:54
U17-es vb: Mexikó és Spanyolország is a legjobb nyolc között (She)
Az U17-es világbajnokság nyolcaddöntőjében Mexikó 2–0-ra legyőzte Japánt, Spanyolország pedig 2–1-re verte Szenegál válogatottját.
nov. 6
23:00
Bl, A-csoport: sima Real-siker; a Psg továbbjutott (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a Paris Saint-Germain kivívta a továbbjutást, méghozzá az FC Bruges 1–0-s legyőzésével. A négyes másik mérkőzésén a Real Madrid 6–0-val küldte haza a Galatasarayt, így egy lépésre került a nyolcaddöntőtől.
nov. 6
23:06
Bl, D-csoport: kellett hozzá egy öngól is, de kikapott az Atlético (She)
Az Atlético Madrid 2–1-re kikapott idegenben a Bayer Leverkusentől a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában, így a Juventusszal ellentétben egyelőre nem tudta biztossá tenni továbbjutását a legjobb 16 közé.
nov. 6
23:12
Bl, C-csoport: ikszelt a Man. City; hatgólos thriller Zágrábban (She)
A C-csoport mindkét mérkőzésén döntetlen született a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. A Manchester City az Atalanta otthonában játszott 1–1-et, míg a Dinamo Zagreb hazai pályán 3–3-ra végzett a Sahtar Doneckkel.
nov. 6
23:24
Rebrov támadásokra készítette fel a Fradit; Uruguay ellen már az Eb-labdával (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
nov. 6
23:26
Gesztus – Thury Gábor jegyzete (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke kijelentette: Marco Rossi akkor is a válogatott szövetségi kapitánya marad, ha a csapatnak ne...
nov. 6
23:28
Zalai Schnellinger – N. Pál József publicisztikája (She)
Papp Antal – Zalában mindenki Tóniként emlegette – a ZTE 1972-ben NB I-be jutó gárdájának mindenki által szeretett, játéka miatt sosem szidott...
nov. 6
23:33
Továbbjutott a PSG, fölényesen nyert a Real Madrid (Azenpenzem)
A Paris Saint-Germain a Club Brugge 1-0-s legyőzésével a csoportkör negyedik fordulóját követően biztosította helyét a 16 között a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

Keresés