2020. január 1. szerda

jan. 1
19:36
A győztes után több mint négy nappal ért be az utolsó hajó egy vitorlásversenyen (ATV)
A győztes LDV Comanche után több mint négy nappal ért be az utolsó hajó, a Take Five a 75. alkalommal kiírt Sydney-Hobart vitorlásversenyen.
jan. 1
19:54
Ebel: évkezdésként nagy pofonba szaladt bele Bécsben az Av19 (She)
Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) első 2020-as játéknapján a Fehérvár AV19 kiütéses, 8–2-es vereséget szenvedett a Vienna Capitals otthonában. A hazai csapat már a mérkőzés 26. másodpercében megszerezte a vezetést, s az első 10 percben négyszer volt eredményes.
jan. 1
19:56
Darts-vb: Van Gerwen–Wright döntő élőben az Nso-n! (She)
A londoni Alexandra Palace-ban a holland Michael van Gerwen és a skót Peter Wright küzd meg a dartsvilágbajnokság döntőjében. Kövesse figyelemmel közvetítésünket!
jan. 1
20:06
Férfi kosár Nb I: Ivkovics leül a Kaposvár kispadjára (She)
Nem szerepelt eddig fényesen a Kaposvári KK, amelynél a továbbiakban Ivkovics Sztojan szakmai igazgatóként a kispadról próbál segíteni, hogy a somogyi férfi kosárlabdacsapat harcban legyen a playoffhelyekért.
jan. 1
20:21
Kardos és Német kimaradt (Behaviour)
A kapus Kardos Gergely és a center Német Toni került ki a január 12-én Budapesten kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar vízilabda-válogatott keretéből. Märcz Tamás szövetségi kapitány úgy döntött, ezt a két játékost nem viszi magával a hétvégi cuneói nemzetközi felkészülési viadalra.
jan. 1
20:30
Pl: Gabriel Jesus okozta Carlo Ancelotti csapatának vesztét (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulóján a Manchester City hazai pályán 2–1-re legyőzte Carlo Ancelotti Evertonját.
jan. 1
21:00
Arteta győzelemnek örülhetett, az Arsenal simán legyőzte az MU-t (She)
Az angol labdarúgó Premier League 21., újévi fordulójának nagy presztízsmérkőzésén az Arsenal 2–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az Emirates Stadionban.
jan. 1
21:30
Olaszország: balesettel indította az évet Balotelli (She)
Nem indult ideálisan az új év Mario Balotelli számára: a Serie A-ban szereplő Brescia futballistája január 1-jén hajnalban autóbalesetet szenvedett.
jan. 1
21:36
Fontos gól, Dzsudzsák Balázs jól indította az évet (Ripost)
Az arab emírségekbeli élvonal 12. fordulójában az al-Ittihad Kalba 3–2-re legyőzte a Horfakkant.
jan. 1
21:48
Portugália: öt és fél év után hazatér a magyar labdarúgó (She)
Több portugál honlap is beszámol röviden arról, hogy a magyar utánpótlás-válogatott labdarúgó, a 21 éves Bíró Bence szerződést bontott a Vitória Guimaraessel, és hazatér Magyarországra.
jan. 1
21:48
Súlyos vereséget szenvedett a Fehérvár az osztrák jégkorongligában (Azenpenzem)
A Fehérvár Av19 hatgólos vereséget szenvedett a Vienna Capitalstól Bécsben az osztrák jégkorongliga (Ebel) alapszakaszának szerdai játéknapján.
jan. 1
22:12
Darts-vb: legyőzte a címvédőt, Peter Wright a világbajnok! (She)
A skót Peter Wright 7–3-ra legyőzte a címvédő, holland Michael van Gerwent a Londonban zajló PDC-világbajnokság szerda esti döntőjében, ezzel életében először megnyerte a nagy presztízsű versenyt.
jan. 1
22:39
Örülhetnek a magyar sportrajongók, jó hírrel indult az év (Ripost)
Nagyszerű hírt kaptak újév első napján a Digi előfizetői, hiszen a szolgáltató megerősítette, marad a Sport1 és a Sport2 is a kínálatban.
jan. 1
22:42
2020-as eseménynaptár; Gulácsi három fronton harcol (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jan. 1
22:44
Darts-vb: nem hittem el, hogy az első két nyilam mellément – Peter Wright (She)
Peter Wright személyében új világbajnok került a darts-világ csúcsára, legalábbis a rangosabb szervezet, a PDC égisze alatt rendezett tornán. A szerda este véget ért vb-döntőn a címvédő Michael van Gerwent legyőző 49 éves skót a könnyeivel küzdve nyilatkozott a győzelem után.
jan. 1
23:00
Darts: újoncok a PL-mezőnyben, Sherrock az egyik „kihívó” – a résztvevők! (She)
Röviddel azután, hogy Peter Wright megnyerte a 2020-as dartsvilágbajnokságot, a PDC nyilvánosságra hozta az idei Premier League-sorozat mezőnyét, melyben két újonc, Glen Durrant és Nathan Aspinall is helyet kapott.
jan. 1
23:06
Pl: az Mu nem tudta megnehezíteni az Arsenal dolgát (She)
Az angol labdarúgó Premier League 21., újévi fordulójának nagy presztízsmérkőzésén az Arsenal 2–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az Emirates Stadionban.
jan. 1
23:48
Nba: elhunyt David Stern, aki 30 év alatt felvirágoztatta a ligát (She)
Szerdán Manhattanben, 77 éves korában elhunyt David Stern, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) korábbi első embere, komisszárja.

Keresés