2020. január 27. hétfő

jan. 27
11:12
Férfi vízi Eb: Ilyenkor megengedhetünk magunknak egy fél könnycseppet – Märcz (She)
Märcz Tamás láthatóan elérzékenyült a Himnusz alatt, amely a magyar férfi vízilabda-válogatott Európa-bajnoki győzelme után csendült fel a Duna Arénában. A szövetségi kapitány játékosként kétszer nyert Eb-t, de ez a budapesti győzelem a legkedvesebb a szívének. Manhercz Krisztián is mérhetetlenül boldog, Vámos Márton pedig arról beszélt az NSO Tv-n
jan. 27
11:14
Mnasz: országos sportági szakszövetség lett az Mnasz (She)
Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke szerint fontos lépés, hogy a Fővárosi Törvényszék országos sportági szakszövetséggé nyilvánította a szervezetet.
jan. 27
11:18
Autósport: országos sportági szakszövetség lett az Mnasz (She)
Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke szerint fontos lépés, hogy a Fővárosi Törvényszék országos sportági szakszövetséggé nyilvánította a szervezetet.
jan. 27
11:48
Férfi kézi Eb: rekordnézettség a Sport Televízión (She)
A svédországi férfi kézilabda Európa-bajnokság a valaha volt legerősebb nézettséget hozta a Sport1-nek – tájékoztatott közleményében a csatorna. Kiemelkedett a január 19-i Magyarország–Szlovénia találkozó, amelynek utolsó perceit 500 ezer néző követte, a mérkőzés közönségaránya minden célcsoportban a mérkőzés idejére a legnézettebb csatornává tette
jan. 27
11:50
Gyász: egy edző és az ő tinédzser lánya is ott volt Bryant gépén (She)
Vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt az NBA és a Los Angeles Lakers legendás alakja, Kobe Bryant. A híradások szerint már azonosították az áldozatokat, akik között Bryant lánya mellett egy másik 13 éves kislány is van.
jan. 27
12:06
Férfi kézi: menesztik posztjáról a francia kapitányt – sajtóhír (She)
A Francia Kézilabda-szövetség vasárnap megköszönte Didier Dinart szövetségi kapitány munkáját – írja a LÉquipe. Helyét segítője, Guillaume Gille veheti át.
jan. 27
12:06
Részvételi csúcsot döntött a Steieralauf Bad Mitterndorfban (Síelők)
Mintegy 1000 résztvevővel zajlott 2020. január 24-25-én Bad Mitterndorfban a 41. alkalommal megrendezett nemzetközi stájer sífutóverseny. Ez a régió legnagyobb téli tömegsport eseménye, ahol amatőrök is bátran benevezhetnek a belépő 10 km-es távra.
jan. 27
12:08
Heti program: rangadók a PL-ben, madridi derbi, Super Bowl (She)
A hét közben kupaküzdelmek várnak ránk – az angol Ligakupában elődöntőt, az Olasz Kupában negyeddöntőt, a Francia Kupában és a Spanyol Király-kupában pedig nyolcaddöntőt rendeznek. Nagyszerű mérkőzéseket láthatunk a topligákban a hétvége folyamán: az angol Premier League-ben Leicester–Chelsea és Tottenham–Manchester City. A La Ligában Madrid két le
jan. 27
12:18
Újpest: a svéd harmadosztályból igazoltak középpályást – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos honlapján tudatta, hogy tavaszra kölcsönvette Moussa Corso Traorét a svéd harmadosztályú Vasalunds IF-től. A 21 éves guineai középpályást az idény végén opciós joggal végleg megszerezhetik a lila-fehérek.
jan. 27
12:20
Férfi kézi: Vácról vett kölcsön szélsőt a Tatabánya (She)
Holpert József az idény végéig a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Grundfos Tatabányában folytatja pályafutását.
jan. 27
12:39
Emlékezés Kobe Bryantre (HírTV)
Nem volt olyan rangos esemény a világban vasárnap és hétfőn, ahol ne emlékeztek volna meg Kobe Bryantről.
jan. 27
12:42
Pro Bowl: az Nfl krémje is Kobe Bryantre emlékezett (She)
Az Amerikai Főcsoport (AFC) csapata nyerte meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) All Star-gálájának számító Pro Bowlt Orlandóban. Természetesen a futások, elkapások mellett itt is a helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant volt a középpontban.
jan. 27
12:48
Beütött a krach, nagyon rossz hírt közölt Fucsovics Márton (Ripost)
A jelek szerint továbbra sincs béke a magyar szövetség és legjobb teniszezőnk között.
jan. 27
12:57
Egy nyert szett után Fucsovics összeomlott (Azenpenzem)
Fucsovics harmadszor találkozott Federerrel, most először sikerült elvenni szettet tőle, de nagy kérdés, adódik-e még alkalma arra, hogy le is győzze.
jan. 27
13:06
Aus. Open: Nadal túlélte Kyrgiost, Thiem vár rá a 8 között (She)
Rafael Nadal négy játszmában, 6:3, 3:6, 7:6, 7:6-ra legyőzte Nick Kyrgiost az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság negyedik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé, ahol Dominic Thiem vár rá. A felső ág másik negyeddöntőjét szerdán a 2014-es bajnok Stan Wawrinka és Alexander Zverev vívja. A hölgyeknél az egyaránt kétszeres Grand Slam-győzt
jan. 27
13:24
Női kézi Bl: Kovacsics gólja és Bíró Blanka is a legjobbak között (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria legyőzte hazai pályán a CSM Bucuresti-et. A zöld-fehérektől Kovacsics Anikó és Bíró Blanka is bekerült a forduló legjobbjait felvonultató összeállításokba az európai szövetségnél (EHF).
jan. 27
13:27
Vége a Lipcse sorozatának, Barca-kudarc (Azenpenzem)
.
jan. 27
13:36
Őrületes sorozatot produkál Ausztráliában Babos Tímea és párospartnere (Infostart)
Már a legjobb nyolc között jár a soproni sportoló és francia párostársa, az elődöntőért jöhet egy amerikai duó.
jan. 27
13:36
Aus. Open: Nadal túljutott Kyrgioson, Thiem vár rá a 8 között (She)
Rafael Nadal négy játszmában, 6:3, 3:6, 7:6, 7:6-ra legyőzte Nick Kyrgiost az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság negyedik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé, ahol Dominic Thiem vár rá. A felső ág másik negyeddöntőjét szerdán Alexander Zverev és a 2014-es bajnok Stan Wawrinka vívja. A hölgyeknél az egyaránt kétszeres Grand Slam-győzt
jan. 27
13:38
Gyász: Kobe Bryant a cserepadon kezdte, aztán helyi hőssé vált – sajtóvisszhang (She)
A nemzetközi sajtó Kobe Bryant sportolói pályafutását és emberi nagyságát egyformán hangsúlyozta a 41 évesen, vasárnap tragikus helikopter-balesetet szenvedő kosárlabdázó halálának másnapján.
jan. 27
13:45
A Puskás-díjas Zsóri Dániel az NBI helyett a másodosztályban juthat játéklehetőséghez (444.hu)
Zsóri még egyetlen egy NBI-es meccset sem játszott végig. A Fehérvárnál ősszel összesen 42 percet kapott, Budaörsön többet tölthet a pályán.
jan. 27
13:51
Michael Jordant sokkolta a halálhír, a testvérének nevezte Bryantet (Ripost)
Kobe Bryant halálhíre sokkolta a sportvilágot. Michael Jordan is megemlékezett a barátjáról.
jan. 27
13:57
A helikopterbalesetben elhunyt Kobe Bryantet méltatja a nemzetközi sajtó (Azenpenzem)
Egy férfi, aki elhitette velünk, hogy a megfelelően elvégzett munkával és akarattal bármikor győzhetünk – írta többek között a Los Angeles Times az elhunyt kosarasra emlékezve.
jan. 27
14:18
Motorsport Games: Franciaországban lesz az idei „autós olimpia” (She)
Október 23-25-én a franciaországi Marseille-ben és a Paul Ricard Formula–1-es versenypályán rendezik meg az idei Motorsport Games elnevezésű „autósport olimpiát”, melyen a versenyzők a nemzetüket képviselve küzdenek meg az érmekért és az összetett győzelemért járó trófeáért a különböző kategóriákban.
jan. 27
14:36
Gyász: hirtelen nagyot emelkedett, mielőtt lezuhant Bryant gépe (She)
Az ESPN és a tragédiáról elsőként cikkező TMZ is kiderített néhány információt a Kobe Bryant, valamint nyolc másik ember halálát követelő helikopter-balesettel kapcsolatban.
jan. 27
14:38
Kerékpár: Dinának tetszik az összetett menő szerepe (She)
Nagy nyomással jár, de tetszik az összetett menő szerepe Dina Mártonnak Alberto Contador országúti kerékpáros csapatában, a kontinentális besorolású Kometa-Xstrában.
jan. 27
14:39
Máris növelte az előnyét a Fradi (Azenpenzem)
A Fradi ott folytatta, ahol az ősszel abbahagyta: nagyon egységes csapat képét mutatva és remekül futballozva simán győzte le 4-0-ra a semmit sem mutató Paksot.
jan. 27
14:54
Óriási sikert arattak Babos Timiék, következik az amerikai csodatini (Ripost)
Megállíthatatlan a világbajnok páros. Már a kilencedik Grand Slam-tornájukon jutottak be a negyeddöntőbe.
jan. 27
15:00
Női vízi Eb: brutális lesz a kvalifikációs torna – Bíró (She)
Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint „brutális" lesz a márciusi, trieszti kvalifikációs torna, amely az utolsó lehetősége az együttesnek arra, hogy kivívja a tokiói indulást.
jan. 27
15:06
Egy legenda, egy globális ikon távozott (Infostart)
A helikopter-balesetben vasárnap elhunyt Kobe Bryantet nemcsak sportolók és politikusok méltatták, hanem a világlapok is megemlékeztek a kosárlabdázóról.
jan. 27
15:06
Tokió 2020: Brutális lesz a kvalifikációs torna – Bíró Attila (She)
Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint „brutális" lesz a márciusi, trieszti kvalifikációs torna, amely az utolsó lehetősége az együttesnek arra, hogy kivívja a tokiói indulást.
jan. 27
15:12
Wada: több vizsgálat, arányaiban kevesebb pozitív eredmény (She)
Az ellenőrzések száma nőtt, a pozitív eredménnyel zárult tesztek aránya viszont minimálisan csökkent 2018-ban az előző évihez képes a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) összesítése alapján.
jan. 27
15:42
Felpörögtek a doppingellenőrök (Infostart)
Az ellenőrzések száma nőtt, a pozitív eredménnyel zárult tesztek aránya viszont minimálisan csökkent 2018-ban az előző évihez képest a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) összesítése alapján.
jan. 27
15:48
Gyász: egy történet, ami megmutatja, mennyire szerették Bryantet LA-ben (She)
A Yahoo egyik Los Angelesben dolgozó újságírója osztott meg magyar idő szerint hétfő hajnalban egy történetet, ami hűen tükrözi, mekkora szeretet és tisztelet övezi a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryantet a városban.
jan. 27
15:54
Liverpool: „Majd a gyerekek kiállnak” – Klopp „eltiltotta” csapatát az FA-kupától (She)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool labdarúgócsapata kétgólos előnyét leadva csak 2–2-es döntetlenre végzett a harmadosztályú Shrewsbury Town vendégeként az FA-kupa vasárnapi játéknapján, így újrajátszandó mérkőzésre kényszerül a legjobb tizenhat közé jutásért kiírt párharcban. Igen ám, de ezt a meccset az angol szövetség a jövő hétre ütemezte, am
jan. 27
15:57
Szabó Tünde: Az arany hétvége megmutatta mennyit jelent a hazai rendezés (Azenpenzem)
Az államtitkár szerint a hazai rendezésű Európa-bajnokságokon elért múlt hétvégi magyar sportsikerek megmutatták, mennyi pluszt tud adni a sportolóknak az, hogy saját közönségük előtt versenyezhetnek.
jan. 27
16:00
Fft: a cserélés művészete (She)
„Hozd már le!” – üvölti a lármás közönség a lelátón. Mintha ennyire egyszerű volna korrigálni a pályán gyengélkedők hibáit. A FourFourTwo bizonyítja: a csere művészet!
jan. 27
16:03
Szabó Tünde: az arany hétvége megmutatta mennyit jelent a hazai rendezés (HírTV)
A hazai rendezésű Eb-n elért sportsikerek megmutatták, mennyi pluszt tud adni, hogy saját közönségük előtt versenyezhetnek a magyarok.
jan. 27
16:06
Paks: kölcsönvették a Mezőkövesd támadóját – hivatalos (She)
A Paks és a Mezőkövesd is a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a kövesdiek 24 éves támadója, Sajbán Máté 2020 nyaráig a tolnai csapatnál szerepel kölcsönben.
jan. 27
16:09
FTC-bravúr, győri döntetlen (Azenpenzem)
Az elmúlt hetekben botladozó Ferencváros megtáltosodott, és az idény legjobb játékával 33-23-ra kiütötte a román Csm Bucureștit, a Győr viszont nem lábalt ki a hullámvölgyből.
jan. 27
16:18
Megható üzenetekkel búcsúzik a sportvilág Kobe Bryanttől (Infostart)
A kosárlabdázók mellett más sportolók és politikusok is részvétüket fejezték ki a helikopter-balesetben meghalt NBA-legenda családjának.
jan. 27
16:18
Gyász: „Lehúzták a rolót, hányingerem lett” – Dávid Kornél így értesült Bryant haláláról (She)
Dávid Kornél, a Chicago Bulls, a Cleveland Cavaliers, a Toronto Raptors és a Detroit Pistons korábbi kosárlabdázója a Nemzeti Sportnak mesélt arról, hogyan értesült Kobe Bryant tragikus hirtelenségű halálhíréről.
jan. 27
16:20
Milánó nagy fogása: egy dán Londonból (Infostart)
Talán az a tény, hogy a csapat nyeretlen maradt a legutóbbi három bajnoki fordulóban, még nagyobb aktivitásra serkentette a milánói Inter vezérkarát. Ma orvosi vizsgálaton vesz részt a lombard városban Christian Eriksen, a Tottenham dán középpályása.
jan. 27
16:24
Gyász: „Lehúzták a rolót, elsötétült a világ” – Dávid Kornél így értesült Bryant haláláról (She)
Dávid Kornél, a Chicago Bulls, a Cleveland Cavaliers, a Toronto Raptors és a Detroit Pistons korábbi kosárlabdázója a Nemzeti Sportnak mesélt arról, hogyan értesült Kobe Bryant tragikus hirtelenségű halálhíréről.
jan. 27
16:26
Férfi vízi: milyen eredményt ér el Tokióban a magyar válogatott? (She)
Mint ismert, magyar férfi vízilabda-válogatott óriási küzdelemmel, 9–9-es döntetlen után szétlövéssel győzte le Spanyolországot a Duna Arénában, és 21 év után újra Európa-bajnok lett. Ön szerint Märcz Tamás csapata milyen eredményt ér majd el a tokiói olimpián?
jan. 27
16:30
Brutális torna vár a női vízilabdázókra (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatottnak a márciusi, trieszti kvalifikációs torna az utolsó lehetősége arra, hogy kivívja a tokiói indulást.
jan. 27
16:39
Szabó Tünde: Az arany hétvége megmutatta mennyit jelent a hazai rendezés (Azenpenzem)
Nagyszerű érzés volt a hétvégén magyar szurkolónak lenni, hiszen sportolóink már az év elején komoly sikereket szállítottak – nyilatkozta az államtitkár.
jan. 27
16:48
Sportdiplomácia: A hétvége megmutatta, mennyit jelent a hazai rendezés – Szabó Tünde (She)
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint a hazai rendezésű Európa-bajnokságokon elért múlt hétvégi magyar sportsikerek megmutatták, mennyi pluszt tud adni a sportolóknak az, hogy saját közönségük előtt versenyezhetnek.
jan. 27
16:54
Búcsú a Fekete Mambától – Kobe Bryantre emlékezünk (She)
Mint azt már mindenki tudja, 41 évesen helikopter-balesetben elhunyt a Los Angeles Lakers legendás kosárlabdázója, Kobe Bryant. A Fekete Mambától búcsúzunk.
jan. 27
17:00
A magyar pólósztár a párjával ünnepelte az Eb-aranyat (Ripost)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 21 év után nyert újra Európa-bajnoki címet.

Keresés