2020. január 27. hétfő

jan. 27
17:02
Elvesztette a fejét az NB I-es focista, elnézést kért a szurkolóktól (Ripost)
Kihozta a sodrából Fiola Attila. Az albán válogatott játékos tisztában van vele, hogy nagy hibát követett el Székesfehérváron.
jan. 27
17:12
Férfi vízilabda Eb: közel egymillióan néztek bele a döntőbe (She)
Közel egymillió ember kapcsolódott be legalább egy percre a magyar férfi vízilabda-válogatott győzelmével záruló Európa-bajnokság döntőjének közvetítésébe az M4 Sporton – tájékoztatott az MTVA sajtóosztálya.
jan. 27
17:21
Két év múlva férfiak, négy év múlva nők (Azenpenzem)
A férfikézilabda Európa-bajnokság stockholmi záró hétvégéjén örömmel nyugtáztuk, hogy nem lehetett nem beszélni a magyarokról.
jan. 27
17:30
Nb I: ismét Lanzafame lett a legjobb a Hlsz szavazásán (She)
Az előző kettőhöz hasonlóan a 2018–2019-es idényben is az olasz Davide Lanzafamét választották meg a legjobb mezőnyjátékosnak az OTP Bank Ligában a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) szavazásán.
jan. 27
17:36
Gulácsi és Lanzafame újabb elismerése (Infostart)
Az előző kettőhöz hasonlóan a 2018/19-es idényben is az olasz Davide Lanzafamét választották meg a legjobb mezőnyjátékosnak az OTP Bank Ligában a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) szavazásán.
jan. 27
17:36
Gyász: CR-t, Messit és Neymart is megdöbbentette Bryant halála (She)
Vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt az NBA és a Los Angeles Lakers legendás alakja, Kobe Bryant. A történtek után számos futballista is megemlékezett valamilyen formában a „Fekete Mambáról”.
jan. 27
17:38
Csupasport: az új csodabringa négy kilónál is kevesebb (She)
Egy szlovén cég voltaképpen véletlenül rukkolt ki karbonvázas országúti kerékpárjával – mire lehet jó egy ilyen könnyű vasparipa?
jan. 27
17:42
A Fradi válogatottja pályafutása leghosszabb kihagyása után tért vissza (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a több mint egy év kihagyás után visszatérő ferencvárosi Otigba Kenneth, az első újpesti meccsén kiállított Bacsa Patrik, a DVSC-ben két gólt szerző Szécsi Márk. Megszólal az egyaránt nagy helyzetet kihagyó kaposvári Nagy Richárd és a fehérvári Kovács István, valamint az előbb az
jan. 27
17:48
Jürgen Klopp fellázadt, a "kölyköket" küldi a pályára (Infostart)
A Liverpool (tulajdonképpeni B) csapata kétgólos vezetése után is csak 2-2-re végzett az angol FA-kupában a Shrewsbury Town ellen. „Alapesetben” ilyenkor az történik, hogy a sztárcsapat az immár hazai pályán rendezendő visszavágóra csatába hívja az első meccsen mellőzött kulcsembereit, aztán továbbjut. Ám Jürgen Klopp más forgatókönyvet ír.
jan. 27
17:48
teljesen összezavarodott a liverpooli cserétől Szalah (She)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 2–2-es döntetlent játszott a harmadosztályú Shrewsbury Town vendégeként az angol labdarúgó FA-kupában, így a párharcot meg kell ismételni a legjobb 16 közé jutásért. És bár a Liverpool tartalékos összeállításban lépett pályára, 10 percet azért kapott Mohamed Szalah, akit viszont teljesen összezavart az, hogy a p
jan. 27
18:18
Argentína: nem bírták a meleget a kommentátorok, nekivetkőztek (She)
Nem éppen barátságosak a körülmények mostanában Argentínában, ahol helyenként akár a 38 fokot is eléri a hőmérő higanyszála. Hasonló volt a hőség Santiago del Esteróban is, ahol a minap a  Central Córdoba a Colón együttesét győzte le 1–0-ra az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A játékosoknak sem volt egyszerű dolguk, de a kommentátoro
jan. 27
18:30
Férfi kézi: Egyiptom botrányos döntőben lett kontinensbajnok (She)
A férfi kézilabda Afrika-kupa döntőjében Egyiptom 27–23-ra legyőzte a házigazda és címvédő Tunéziát, így közvetlenül kvalifikálta magát a tokiói olimpiára. A mérkőzés nem múlt el botrány nélkül, két perccel a találkozó vége előtt rövid időre félbe is kellett szakítani a játékot.
jan. 27
18:42
Hertha: megdőlt az átigazolási rekord, francia játékos érkezik (She)
Megdőlt az átigazolási rekord a Hertha BSC-nél! A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő csapat ugyanis most hivatalosan bejelentette Lucas Tousart szerződtetését a Lyontól.
jan. 27
18:45
21 év után újra Európa-bajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott - nyilatkozatok (ATV)
21 év után ismét Európa-bajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott, miután vasárnap este a Duna Arénában a rendes játékidő után büntetőpárbajban 14-13-ra legyőzte a spanyolokat. Mercz Tamás, a csapat szövetségi kapitánya híradónknak azt mondta: a spanyolok nagyon jól kezdtek, összeszedetten játszottak, és nehéz helyzetbe hozták a magyarokat, d
jan. 27
18:48
Gyász: Bryant a Hírességek Csarnokának tagja lesz (She)
Bekerül idén a kosárlabdázó Hírességek Csarnokába Kobe Bryant, aki vasárnap halt meg helikopter-balesetben.
jan. 27
18:54
Klopp nem kér a Barcelona által felajánlott „hűtlenből” (She)
Újra kinyílott a világ második legkedveltebb ablaka, a labdarúgás nevű sportág téli átigazolási ablaka, így jelentkezünk szokásos topligás transzfer-összefoglalónkkal. Mint rendesen, a Premier League-é a kezdés joga, ezúttal a minden bizonnyal leendő bajnokkal foglalkozunk.
jan. 27
19:00
Inter: már át is esett az orvosin a várva várt karmester (She)
Ahogyan azt várni lehetett, a Tottenham nyáron lejáró szerződésű játékmestere, a dán Christian Eriksen az olasz Internazionaléhoz igazol. Már a repülőtéren „lebukott”, majd vidáman integetett a szurkolóknak az orvosi vizsgálat után.
jan. 27
19:03
Fucsovics Márton játéka kérdéses a Davis Kupában (Azenpenzem)
.
jan. 27
19:06
Újabb csaló milliárdost buktatott le a Budapesten elfogott hekker (Ripost)
Tavaly decemberben már befagyasztották Isabel dos Santos vagyonát Angolában.
jan. 27
19:42
Vízi Eb: Ezt máshogy nem is lehetett volna megkoreografálni – Vári (She)
Vári Attila, a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) elnöke szerint mindkét válogatott újra megmutatta a vasárnap befejeződött budapesti Európa-bajnokságon, hogy a világ legjobbjai közé tartozik.
jan. 27
19:48
Roma: szélsőt vesznek kölcsön a Barcelonától, természetesen ocióval (She)
Olasz és spanyol források szerint megegyezett egymással a Barcelona és az AS Roma: a katalánok kölcsönadják Carles Pérezt az olaszoknak, 13 millió eurós kötelező vételi opcióval.
jan. 27
20:06
Kajak-kenu: tisztázták a doppinggyanú alól a 11-szeres világbajnokot (She)
Tisztázták a doppinggyanú alól Laurence Vincent-Lapointe-et, a kanadaiak 11-szeres világbajnok kenusát.
jan. 27
20:18
Szép gesztussal tisztelegnek Kobe Bryant emléke előtt (Infostart)
Bekerül idén a kosárlabdázó Hírességek Csarnokába Kobe Bryant, aki vasárnap halt meg tragikus helikopter-balesetben.
jan. 27
20:21
Vári Attila: Mindkét válogatott megmutatta, hogy a világ legjobbjai közé tartozik (Azenpenzem)
.
jan. 27
20:24
Erste Liga: az Ftc ismét legyőzte az alapszakaszelsőt (She)
Három nappal a Székelyföldön rendezett mérkőzésük után ezúttal Budapesten találkozott egymással a címvédő FTC-Telekom és az alapszakaszelső SC Csíkszereda, s a ferencvárosiak – akárcsak idegenben – saját közönségük előtt is legyőzték az erdélyi csapatot a jégkorong Erste Liga középszakaszának felsőházban.
jan. 27
20:26
Férfi kézi: Mindenki ismer már, ami a szívemen, az a számon – Bánhidi (She)
Bánhidi Bence, a magyar kézilabda-válogatott és a Mol-Pick Szeged beállója az őt képviselő ügynökség Facebook-oldalának adott interjúban beszélt a múlt héten befejeződő Európa-bajnokságról, csapaton belüli szerepéről, az Eb utáni, meglehetősen kritikus nyilatkozata visszhangjairól, de érintette a szakmai stábon belüli munkamegosztás kérdését is.
jan. 27
21:06
FA-kupa: Chelsea–Liverpool lehet a 16 között – sorsolás (She)
Hétfő este, a Bournemouth–Arsenal mérkőzés előtt megtartották a labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjének sorsolását. A címvédő Manchester City a másodosztályú Sheffield Wednesday vendége lesz, továbbá ha a harmadosztályú Shrewsbury Town elleni megismételt mérkőzésen továbbjut a Premier League-et vezető Liverpool, akkor Jürgen Klopp csapata a Chelsea ott
jan. 27
21:30
Vári Attila: ezt máshogy nem is lehetett volna megkoreografálni (Infostart)
Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke szerint mindkét válogatott újra megmutatta a vasárnap befejeződött budapesti Európa-bajnokságon, hogy a világ legjobbjai közé tartozik.
jan. 27
22:09
Majdnem félmillióan nézték a vízilabda Európa-bajnokság döntőjét (Azenpenzem)
.
jan. 27
23:06
FA-kupa: remek kezdés után továbbjutott az Arsenal (She)
Az Arsenal 2–1-re nyert a Bournemouth otthonában, így bejutott a labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjébe, amelyben a harmadosztályú Portsmouth vendége lesz.
jan. 27
23:12
Légiósok: Bese állítgatás nélkül kilőtte a jobb alsót (She)
A francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság hétfő esti meccsén a Le Havre a magyar válogatott védő, Bese Barnabás góljával 1–0-ra győzött a Troyes ellen.
jan. 27
23:18
Keddi sportműsor: pályán a Leicester, a Milan és a Bilbao (She)
Kedden több labdarúgó-kupamérkőzést láthatunk – az angol Ligakupa elődöntőjének visszavágóján Aston Villa–Leicester, az Olasz Kupa negyeddöntőjében Milan–Torino. A Franca Kupa nyolcaddöntőjéből négy meccset rendeznek ezen a napon, de lesz még egy Király-kupa-találkozó is. A további programban jégkorong Erste Liga, női kosárlabda Euroliga és Austral

Keresés