2020. január 28. kedd

jan. 28
18:45
Letették a gödöllői vívócsarnok alapkövét (Azenpenzem)
.
jan. 28
18:48
Megelőzte a Fradi a Liverpoolt és a Juventust is (Infostart)
A statisztikák alapján elvárt pontoknál jóval többet szerez a Ferencváros, európai összevetésben a negyedik helyen áll a hazai futballbajnokság éllovasa.
jan. 28
19:00
Dvtk: Feczkó Tamás elárulta, mi az idegenbeli sikerek titka (She)
Sok elemzés, agresszív letámadás, elszántság: Feczkó Tamással a kispadon sokkal eredményesebb a borsodi klub idegenben, mint a korábbi években.
jan. 28
19:02
Női kézi: hét játékossal, köztük Lökével és Lundéval hosszabbítottak (She)
Fél tucatnál is több játékossal, valamint a vezetőedzőjével is új szerződést kötött a Ferencváros női kézilabdacsapatának BL-riválisa, a norvég Vipers.
jan. 28
19:06
Atlétika: veszélyben-e az idei vb a koronavírus miatt? (She)
Kevesebb mint ötven nap választ el bennünket a fedett pályás atlétikai világbajnokságtól (március 13–15.), a nemzetközi szövetség honlapján zajlik a visszaszámlálás. A verseny kijelölt helyszíne a kínai Nanking, s mivel a világ legnépesebb országa a koronavírussal harcol, a nemzetközi sajtó pedzegetni kezdte: veszélybe kerülhet a vb megrendezé
jan. 28
19:08
Csupasport: Michelle Obama mozgásra ösztönöz (She)
Az Amerikai Egyesült Államok korábbi First Lady-je szerint az újévi fogadalmakat érdemes betartani, ezért egy hosszú, zeneszámokat tartalmazó listával sarkall mindenkit az aktivitás megtartására.
jan. 28
19:15
Elhunyt Darázs István, a rövidpályás gyorskorcsolyázók korábbi szakágvezetője (Azenpenzem)
Hosszú, súlyos betegség után életének 65. évében elhunyt Darázs István, a magyar korcsolyasport, ezen belül a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázás egyik meghatározó alakja – tájékoztatta kedden az Mti-t a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (Moksz).
jan. 28
19:15
A pályán sírta el magát a Kobe Bryantre emlékező sztársportoló (Ripost)
A címvédő Novak Djokovics magabiztos győzelemmel jutott be az elődöntőbe a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 28
19:18
Fedett pályás atlétikai vb 2020 Nanking, program, eredmények, győztesek, éremtábla (She)
2020. március 13. és 15. között a 8.5 millió lakosú kínai nagyvárosban, Nankingban rendezik meg a 18. fedett pályás atlétikai világbajnokságot. Íme, a verseny menetrendje! (A Kínában megbetegedéseket okozó koronavírus miatti korlátozások egyelőre nem érintik a világbajnokságot.)
jan. 28
19:27
Rekorddrága tanuszodára ad pénz a kormány (444.hu)
Egy most megjelent kormányhatározat szerint Várpalotán 1,2 milliárd forintért épülhet az uszoda, amire eredetileg 700 milliót szántak.
jan. 28
19:30
Man. City: megállapodtak a rutinos brazillal, még marad! (She)
Egy évvel, 2021 nyaráig megtoldotta a Manchester Cityvel kötött megállapodását Fernandinho, a klub 34 esztendős brazil középpályása, aki a jelenlegi idényben az egyik legbiztosabb pontnak számít Pep Guardiola csapatában.
jan. 28
19:36
Kobe Bryant halála - már kétmillió aláírásnál tart egy különleges petíció (Infostart)
Az ötlet olyan népszerű lett, hogy ez vált a change.org történetének legnagyobb tempóban gyarapodó kérvényévé.
jan. 28
19:36
Női torna Eb: teljes létszámmal utazik a magyar csapat (She)
A magyar női tornászválogatott a maximális tízfős létszámmal utazik az április 30. és május 3. között sorra kerülő olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra, Párizsba.
jan. 28
19:42
Gyász: elhunyt Darázs István, a korcsolyasport meghatározó alakja (She)
Hosszú, súlyos betegség után életének 65. évében elhunyt Darázs István, a magyar korcsolyasport, ezen belül a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázás egyik meghatározó alakja – olvasható a Magyar Országos Korcsolyázó-szövetség (MOKSZ) honlapján.
jan. 28
19:44
Futsal: két brazil és egy szerb játékost igazolt a Veszprém (She)
Szerb válogatottal és két brazil játékossal kötött szerződést az 1. Futsal Club Veszprém – jelentette be a klub ügyvezetője kedden Veszprémben, sajtótájékoztatón.
jan. 28
19:48
Nb I: kétmeccses eltiltást kapott a Honvéd játékosa – fegyelmik (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága két mérkőzésre eltiltotta Naser Alijit, a Budapest Honvéd játékosát.
jan. 28
20:06
Női kosár Euroliga: soproni siker Lengyelországban (She)
A Sopron Basket tíz ponttal győzött a lengyel Gdynia vendégeként a női kosárlabda Euroliga keddi játéknapján.
jan. 28
20:09
A Magyar Evezős Szövetség közel 100 millió forint értékben kilenc mikrobuszt vásárolt (Azenpenzem)
Budapest/Vác, 2020. január 28., kedd (Mti) – A Magyar Evezős Szövetség (Mesz) közel 100 millió forint értékben kilenc mikrobuszt vásárolt.
jan. 28
20:18
Férfi kosár Bl: nyert a Falco, él a remény a továbbjutásra (She)
Szenzációs második félidei teljesítménnyel verte meg a Falco a Brindisit a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján, és még van esélye továbbjutni a nyolcaddöntőbe.
jan. 28
20:18
Szívszorító titokra derült fény: Kobe Bryant megérezte a halálát? (Ripost)
Valósággá vált rémes félelmük. A gyerekeik érdekében különleges megállapodásuk volt a feleségével.
jan. 28
20:21
Már kétmillióan támogatják, hogy Kobe Bryantről mintázzák újra az NBA-logót (Azenpenzem)
.
jan. 28
20:36
Man. City: újra edzésben a Bayern nyári kiszemeltje (She)
Ismét edzésbe állt Leroy Sané, a Manchester City német válogatott szélsője, akinek több mint öt hónapot kellett kihagynia. Korábban a Bayern München vezetősége úgy nyilatkozott, ha Sané visszatér és a térde újra játékra alkalmas lesz, akkor újra felvehetik a kapcsolatot a Cityvel egy esetleges átigazolás ügyében.
jan. 28
20:42
Olasz Kupa: Milan–Torino – élőben az Nso-n! (She)
Két hely már elkelt, két hely még kiadó az Olasz Kupa elődöntőjében. A Napoli és a Juventus már páholyban, ma viszont a Milan és a Torino hívei bizakodhatnak. A hazaiak valamivel kedvezőbb előjelekkel várják a találkozót, bár egyik csapat sem lehet büszke a bajnokságban nyújtott eddigi teljesítményére. Most a kupában csapnak össze, márpedig egy mér
jan. 28
20:44
Erste Liga: 4/4 – szenved a középszakaszban a Csíkszereda (She)
A jégkorong Erste Liga középszakaszának keddi játéknapján a felsőházban a Dunaújváros hazai környezetben 3–2-re legyőzte a Csíkszeredát. Az erdélyi együttes pocsékul kezdte a középszakaszt, eddig mind a négy mérkőzését elveszítette. Az alsóházban megszerezte első győzelmét a sereghajtó Vasas, amely a Hokiklub Budapest vendégeként nyert.
jan. 28
20:46
Angol Ligakupa: Aston Villa–Leicester City élőben az Nso-n! (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének visszavágóján az Aston Villa a Leicester Cityt fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jan. 28
21:00
Kassai Viktor: Nagy feladatokra vagyok képes és hivatott (She)
Kassai Viktor hosszú interjút adott a Szport-Ekszpressz újságírójának, és a beszélgetés során kiderült, felkészült a moszkvai életre, és arra is, hogy az új kihívás emberpróbáló feladat elé állítja.
jan. 28
21:06
Elhunyt Darázs István (Behaviour)
A rövidpályás gyorskorcsolyázók korábbi szakágvezetője életének 65. évében halt meg.
jan. 28
21:09
Újra Angliából igazolt az Inter (Azenpenzem)
A hetek óta tartó pletykák után kedden biztossá vált, hogy Christian Eriksen a Tottenham Hotspurtól az Internazionale labdarúgócsapatához szerződik.
jan. 28
21:21
Ez pörög a neten: különleges elismerést kaphat Kobe Bryant (Ripost)
81 éves „pótapjától” örökölheti. Világszerte milliók álltak az ügy mellé, de az NBA még nem reagált a kezdeményezésre.
jan. 28
21:27
Ivanisevic és Martinez a tenisz Hírességek Csarnokába kerül (Azenpenzem)
.
jan. 28
21:30
Kosárlabda: a Csata nyerte a leányok juniorbajnoki csatáját (She)
Hatalmasat meccselt egymással Vasas Akadémia és a Csata DSE a leánykosarasok juniorbajnoki rájátszásában, a Pasaréti Sportcentrumban. A kérdés az volt, hogy melyik csapat marad továbbra is veretlen az évadban. Noha a hazaiak − elképesztő erőre kapva − tízpontos hátrányból feljöttek a végjátékban, a vendégek okosan tartották meg az előnyüket, és ara
jan. 28
21:36
Tenisz: Cori Gauff is ott lesz az amerikai csapatban a Fed-kupán (She)
Cori Gauff is tagja lesz az amerikai teniszválogatottnak a Fed-kupa jövő hétvégi selejtezőjén.
jan. 28
22:00
Francia Kupa: kilencgólos őrület végén jutott tovább a Rennes (She)
Emlékezetes csatában győzött 5–4-re a Rennes az Angers vendégeként a labdarúgó Francia kupa nyolcaddöntőjének keddi játéknapján. A Dijon nagy csatában átverekedte magát ötödik ligás ellenfelén, a Montpellier elvérzett a negyedosztályú Belfort ellen, míg késő este a Saint-Étienne kiejtette vendéglátóját, a Monacót.
jan. 28
22:06
Légiósok: Dzsudzsák hosszabbíthat, Európából nem keresték (She)
Dzsudzsák Balázst marasztalja jelenlegi klubja, Európából viszont nem kapott megkeresést – árulta el a 33 éves szélső menedzsere. A 108-szoros válogatott futballista szerződése nyáron lejár az al-Ittihad Kalbánál. Varga Rolandot vitték volna a télen, Pátkai Máté új szerződést kaphat Fehérváron – tette hozzá Vörösbaranyi József.
jan. 28
22:24
Alpesisí-vk: Kristoffersen nyert Schladmingban és növelte előnyét (She)
Az ausztriai Schladmingban férfi műlesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet az összetett világkupában is vezető norvég Henrik Kristoffersen diadalmaskodott. Az első futamot megnyerő osztrák Marco Schwarz a pálya elején nagyot hibázott, majd a végén kaput is tévesztett, így helyezetlenül zárt.
jan. 28
22:48
Angol Ligakupa: drámai végjáték, döntőben az Aston Villa (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének visszavágóján az Aston Villa hazai pályán 2–1-re legyőzte Leicester Cityt, így 3–2-es összesítéssel bejutott a fináléba, amelyben a Manchester City–Manchester United párharc győztesével találkozik március 1-jén a Wembley Stadionban.
jan. 28
23:09
Dzsudzsákot keresték ugyan, de már „nem topcsapatok, nem topligákból” (444.hu)
Menedzsere szerint a válogatott kapitánya valószínűleg marad az Emírségekben, mert ott megbecsülik. És Európából amúgy sem keresték.
jan. 28
23:18
Oroszországi interjú Kassai Viktorral; Bese Barnabás a terveiről (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
jan. 28
23:30
Olasz Kupa: hosszabbítás után elődöntős a Milan (She)
Hatalmas küzdelemben jutott az Olasz Kupa legjobb négy csapata közé a Milan, amely a rendes játékidőben vesztésre állt, de előbb sikerült kiharcolnia a hosszabbítást, majd a hosszabbításban két góllal megnyerte a Torino elleni meccset. Az elődöntőben a Juventus vár a Milanra.

Keresés