2020. január 31. péntek

jan. 31
18:09
Thiem lesz Đoković ellenfele az Australian Open döntőjében (Azenpenzem)
.
jan. 31
18:12
Tenisz: Fucsovics februárban visszakerülne a legjobb ötvenbe (She)
Fucsovics Márton szerint januári teljesítménye és eredményei azt mutatják, hogy nagyon jól működik a közös munka a Jancsó Miklós és Nagy Zoltán által alkotott új szakmai stábjával.
jan. 31
18:18
Galéria: eltemették Springer Miklóst, az Ftc alapító elnökének unokáját (She)
Pénteken a budapesti Fiumei úti sírkertben nyugalomra helyezték a tavaly december 28-án elhunyt Springer Miklóst, a klubalapító unokáját, az FTC Baráti Kör alapító tagját, majd későbbi vezetőjét, a Ferencvárosi Torna Club elnökségének tagját. Tekintse meg a szertartáson készült képekből összeállított galériánkat.
jan. 31
18:24
Brazília: a Botafogóban folytatja Honda Keiszuke (She)
A Botafogóban folytatja pályafutását Honda Keiszuke korábbi válogatott japán labdarúgó.
jan. 31
18:24
Rögtön esélyesként szállt be az Újpest a „legsértődékenyebb entitás a magyar fociban” című versenybe (888.hu)
Személy szerint a Ferencvárost tartottam a cím birtokosának, de tény, hogy az MLSZ legalább annyira rászolgált erre. Most már az Újpest is jó esélyekkel indul a címért.
jan. 31
18:24
Az újpesti képviselőtestület is beszállt a szurkolók és a belga klubtulajdonos közötti háborúba (444.hu)
Különös felállás: a többségben lévő ellenzék minden tagja kiállt a szurkolók mellett, a fideszeseknek csak a fele.
jan. 31
18:36
Bundesliga: Frankfurtba igazolt Gulácsiék válogatott csapattársa (She)
Az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Stefan Ilsanker, Gulácsi Péter és Willi Orbán eddigi lipcsei csapattársa.
jan. 31
18:38
Barca: már úton volt aláírni, amikor hívták, mégse jöjjön (She)
Érdekes átigazolási ügyről számolt be a spanyol sajtó: Cédric Bakambu, a Pejcsing Kuoan kongói csatára már útban volt Spanyolország felé, hogy aláírjon az FC Barcelonához, amikor Éric Abidal sportigazgató felhívta, nyugodtan vissza is fordulhat, mert a katalán klub meggondolta magát, és mégsem szeretné szerződtetni.
jan. 31
18:39
Fodrászbotrány a németeknél, így reagált Gulácsi Péter (Ripost)
Csapatkapitányként beszélt a történtekről. Kilenc társán verte el a port főnökük a múlt heti vereség után, a sorsdöntő rangadók előtt.
jan. 31
18:54
Honvéd: a távozó Ben-Hatira a német másodosztályba igazolt (She)
Enisz Ben-Hatira a német másodosztályban szereplő Karlsruher SC labdarúgócsapatához igazolt.
jan. 31
19:00
Dortmund: kiderítették, mennyi Haaland kivásárlási ára (She)
A német Bild beszámolója szerint a téli átigazolási időszakban a Red Bull Salzburgtól a Borussia Dortmundhoz szerződő Erling Haaland szerződésében 75 millió eurós kivásárlási ár szerepel.
jan. 31
19:06
Barcelona: brazil középpályás érkezik a nyáron – hivatalos (She)
Matheus Fernandes személyében fiatal brazil középpályás csatlakozik a nyáron az FC Barcelonához a Palmeirastól – adta hírül hivatalos honlapján a katalán klub.
jan. 31
19:18
F1: a koronavírus miatt veszélyben lehet a Kínai Nagydíj megrendezése (She)
A decemberben kitört és egyre nagyobb méreteket öltő kínai koronavírus-járvány miatt már korábban eldőlt, hogy egy évvel elhalasztják az idei fedett pályás atlétikai világbajnokságot a kínai Nankingban, emiatt törölték a február közepére kiírt első kínai alpesisí-vk-futamokat, továbbá töröltek a távol-keleti országban több labdarúgótornát, bokszver
jan. 31
19:36
Bvb: a Juve középpályásával erősítettek – hivatalos (She)
A Borussia Dortmund és a Juventus egyaránt hivatalos honlapján jelentette be, hogy az olasz együttes német válogatott középpályása, Emre Can az idény végéig a német csapatnál folytatja, továbbá a BVB-nek – különböző feltételek teljesülése esetén – a nyári átigazolási időszakban végleg meg kell vásárolnia a játékjogát.
jan. 31
19:42
Rb Leipzig: a Man. City védője érkezett kölcsönbe – hivatalos (She)
Az idény végéig kölcsönvette Angelinót a Manchester Citytől a Bundesligában éllovas RB Leipzig labdarúgócsapata – adta hírül hivatalos honlapján a lipcsei klub.
jan. 31
19:44
Parasport: a kerekesszékes kosár kikerül a paralimpia programjából (She)
A kerekesszékes kosárlabda pénteken kikerült a 2024-es paralimpia programjából, a sportág szereplése pedig a nyári tokiói paralimpián is veszélybe került.
jan. 31
20:00
Babos Tímea édesapja lemaradt a melbourne-i döntőről (Infostart)
Kimagaslott a párosok mezőnyéből Babos Tímea és Kristina Mladenovic, csak az volt a kérdés, hogy mennyi idő alatt nyerik meg az Ausztrál Open döntőjét – vélekedik a legújabb magyar teniszsikerről Taróczy Balázs. Babos Tímea édesapja babonából nem nézte a meccset, de szerinte a könnyű siker magas szintű teljesítményt jelez,
jan. 31
20:00
Tipsport Liga: idei második győzelmének örülhetett a Dvtk (She)
A Tipsport Ligában szereplő DVTK Jegesmedvék csapata hosszú idő, három hét után tudott újra bajnoki mérkőzésen diadalmaskodni, miután 3–2-re győzött a sereghajtó Liptovsky Mikulás otthonában. Nyert a MAC is, hazai pályán a Mihalovce ellen.
jan. 31
20:03
Több mint 30 millió euróért igazolt csatárt a Bragától az FC Barcelona (Azenpenzem)
.
jan. 31
20:06
Férfi kézi Nb I: Lékai visszatért, 39 gólt lőtt a Veszprém a sereghajtónak (She)
A Telekom Veszprém is lejátszotta első tétmérkőzését a válogatott szünet után, az NB I 14. fordulójában 39 gólt lőve nyert az utolsó helyezett Vác vendégeként.
jan. 31
20:18
Férfi kosár Nb I: a Szolnok a Zalaegerszegtől is kikapott (She)
Ante Nazor irányításával a második mérkőzését is megnyerte a ZTE kosárlabdacsapata a férfi NB I-ben: a zalaegerszegi együttes pénteken a Szolnok vendégeként győzött 78–73-ra.
jan. 31
20:30
Kosár: a pécsi Ugochukwu 33 pontot szórt a debreceni fiataloknak (She)
Elkezdődött a fiú junior kosárlabda-bajnokság felsőházi rájátszása, amelynek nyitómeccsein a Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs, a Budapesti Honvéd és a Falco KC Szombathely is győzelmet aratott. A legjobb statisztikai mutatókkal a pécsiek kiválósága, Nnaji James Ugochukwu büszkélkedhet, aki 33 pontot és 18 lepattanót szerzett.
jan. 31
20:36
Erste Liga: az Újpest verte Hokiklubot, élre ugrott a Gyergyó (She)
A jégkorong Erste Liga középszakaszának alsóházában péntek este a Gyergyói HK 4–2-re legyőzte az alsóházban eddig listavezető Fehérvári Titánokat, és a tabella élére ugrott. A Titánokat ráadásul a Hokiklubot 6–0-ra legyőző Újpest is megelőzte.
jan. 31
21:06
Férfi vízi ob I: az Eger nyolc, az Osc négy góllal győzött (She)
Lejátszották az első mérkőzéseket a férfi vízilabda ob I-ben a vasárnap véget ért Európa-bajnokság után: az Eger Kaposváron, az OSC Szombathelyen aratott magabiztos győzelmet.
jan. 31
21:08
Super Bowl: Chiefs vagy 49ers? Itt a cheerleaderek csatája! (She)
Ahogy azt eddig minden évben tettük, most sem megyünk el szó nélkül a Super Bowl cheerleaderei mellett. Íme, a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers szurkolólányai! A főszereplők ugyan nem ők, az azonban biztos, hogy nem kerüli el őket a reflektorfény!
jan. 31
21:12
Ebel: hosszabbításos sikerrel kezdte a középszakaszt a Fehérvár (She)
Péntek este megkezdődtek az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság középszakaszának küzdelmei, s az alsóházban érdekelt Fehérvár AV19 a közvetlen rivális Znojmo otthonában aratott hosszabbításos győzelmet, így hátránya egy pont a csehek mögött a 4. helyen.
jan. 31
21:30
Milan: az Anderlechttől érkezett 20 éves középpályás – hivatalos (She)
Egy játékos kölcsönbe érkezett, egy kölcsönből visszatért az AC Milan labdarúgócsapatához a téli átigazolási időszak utolsó napján.
jan. 31
21:36
Csupasport: látványos és könnyen futható a Mókus kör (She)
A futók körében is egyre népszerűbbek a gombamód szaporodó instant körök. A Mókus kör ötletgazdája, Karlovitz Máté elárulja, miben látja a siker titkát.
jan. 31
21:48
Chelsea: a Premier League-en belül váltott klubot a védő (She)
A Chelsea labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a felnőttek között nemrég bemutatkozó Tariq Lamptey a szintén a Premier Legue-ben szereplő Brighton & Hove Albionban folytatja pályafutását.
jan. 31
21:48
Megszerezte az "új Cristiano Ronaldót" a Barcelona (Ripost)
A 20 éves támadó 31 millió euróért (10,4 milliárd forint) költözik Spanyolországba.
jan. 31
22:00
Tipsport Liga: újra győzött a minden harmadban eredményes Mac (She)
A szlovák jégkorongbajnokság péntek esti mérkőzésén a MAC Újbuda hazai pályán 3–1-re legyőzte a Dukla Mihalovcét – az idény során először –, ezzel Majoross Gergely csapata két egymást követő mérkőzését is megnyerte.
jan. 31
22:02
Öttusa: nagyot ment Gulyás Michelle a budapesti versenyen (She)
Nagyot ment Gulyás Michelle a nemzetközi fedett pályás viadalon, a KSI juniorkorú versenyzője az ötödik helyen zárt, és értékes olimpiai pontokat szerzett.
jan. 31
22:04
Pl: 17 évesen gólt lőtt az MU-nak, most megvette a Wolves (She)
A Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy mindenben megegyezett a harmadosztályú Rochdale-lel a 17 éves Luke Matheson átigazolásáról, aki az idény végéig kölcsönben jelenlegi együttesénél marad.
jan. 31
22:12
Női röplabda Extraliga: az Mtk kikapott a Jászberényben (She)
A Jászberény négy játszmában bizonyult jobbnak a vendég MTK-nál a női röplabda Extraliga pénteki összecsapásán.
jan. 31
22:24
Asztalitenisz: fiatalít a szövetség az Extraliga-csb-ben (She)
Több, az utánpótlást is érintő döntés született a Magyar Asztalitenisz Szövetség legutóbbi elnökségi ülésén. Ezekről beszélgettünk a sportszakmai igazgatóval, Fazekas Péterrel.
jan. 31
22:30
Atlétika: szabályváltozások az utcai futók cipőinél (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) jelentős szabályváltozásokat vezetett be egyes versenycipőkre vonatkozóan.
jan. 31
22:36
Bundesliga: Piatek debütáló meccsén a Hertha kaput sem talált (She)
A Hertha BSC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Schalkéval a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójának nyitó mérkőzésén.
jan. 31
23:00
Ligue 1: a 95. percben még hátrányban volt, mégis nyert a Rennes (She)
A francia élvonal 22. fordulójának első meccsén az ötödik helyen álló Nantes a 95. perc elején még 2–1-re vezetett, a végén mégis a vendéglátó Rennes örülhetett a három pontnak.
jan. 31
23:06
Ligue 1: a 95. percben még hátrányban volt, mégis nyert a Rennes (She)
A francia élvonal 22. fordulójának első meccsén az ötödik helyen álló Nantes a 95. perc elején még 2–1-re vezetett, a végén mégis a vendéglátó Rennes örülhetett a három pontnak.
jan. 31
23:24
Serie A: tavaly a Barca vette kölcsön Boatenget, most más (She)
Fél év után ismét klubot váltott Kevin-Prince Boateng, akit az olasz élvonalbeli Fiorentina labdarúgócsapata az idény végéig kölcsönadott a Besiktasnak.
jan. 31
23:42
Babosék megnyerték az Australian Opent (MMonline)
Második Australian Openjüket, harmadik Grand Slamjüket nyerték
jan. 31
23:44
Levelében méltatja Orbán Viktor a december végén elhunyt Springer Miklóst (MMonline)
Orbán Viktor: Minden ember vágya, hogy egy olyan közösség tagja lehessen, amelyet egy egész életen át építhet és szolgálhat
jan. 31
23:46
Az Aston Martin gyári Forma-1-es csapata lesz a Racing Point (MMonline)
A 60 éves kanadai milliárdos üzletember, Lawrence Stroll által vezetett konzorcium 16,7 százalékos részesedést vett meg a brit luxusautó-gyártó cégben
jan. 31
23:48
Verhetetlen Babosék; Csang Csing Lina érzi a bizalmat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
jan. 31
23:54
Fehérvár: szerződést bontottak a Chelsea kölcsönjátékosával – hivatalos (She)
Felbontotta Danilo Pantics kölcsönszerződését a labdarúgó NB I-ben második helyen álló Mol Fehérvár FC – adta hírül a magyar klub a hivatalos honlapján.

Keresés