2020. március 4. szerda

márc. 4
16:24
Mk: az Mtk egygólos előnyt szerzett Dorogon a negyeddöntőben (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, a párharc első felvonásán a Dorog az MTK-t fogadta. A két NB II-es csapat találkozóját a másodosztályt vezető budapesti együttes – Bognár István góljának köszönhetően – 1–0-ra megnyerte.
márc. 4
16:42
Uefa: Elegünk van, változásra van szükség – Ceferin (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 44. éves kongresszusán a szervezet elnöke, Aleksander Ceferin a rasszizmus, a futball fejlődése és sikerei köré fűzte fel beszédét. „Az európai futball a legnagyobb sikersztori a modern sportvilágban” – vezette fel mondandóját a szlovén sportdiplomata az uefa.com szerint.
márc. 4
16:48
Sportlövészet: Sidi már az olimpiára készül, érmet szerezne (She)
Hatodik olimpiájára készülhet a sportlövő Sidi Péter, akit az országos bajnokságon szabályellenesen büntettek. A sportlövő érmet szerezni Tokióban – írja az SzPressz Hírszolgálat.
márc. 4
16:48
Labdarúgó Magyar Kupa: Dorogon szerzett egygólos előnyt az MTK (Azenpenzem)
.
márc. 4
16:54
társához vágta a biciklit a kerekes, kizárták (She)
Nem kiváló sportteljesítménye, hanem egész más miatt került a figyelem középpontjába Gianni Moscon, az Ineos kerékpárosa. A 25 esztendős sportolót a Kuurne–Brüsszel–Kuurne egynapos versenyen rajtakapták, amint egy bukás után társához vág egy kerékpárt.
márc. 4
17:06
Óriási botrány van kirobbanóban a Forma-1-ben (Infostart)
A tíz Forma-1-es csapatból hét közös közleményben fejezte ki aggodalmát és helyezett kilátásba jogi intézkedéseket a Ferrari és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) között létrejött, de nyilvánosságra nem hozott megegyezésről az olasz istálló tavalyi motorját illetően.
márc. 4
17:12
Eb 2020: A kijutás a magyar sportnak is óriási büszkeség lenne – Lőw (She)
Lőw Zsolt szerint a magyar labdarúgó-válogatott részvétele a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon óriási öröm és boldogság lenne egy olyan kis országnak, mint Magyarország.
márc. 4
17:18
Újpesten temetik a legendás magyar focistát, itt vannak a részletek (Ripost)
Göröcs János, az Újpest és a magyar válogatott egykori labdarúgója 80 évesen hunyt el.
márc. 4
17:20
Őszinte vallomás, Shane Tusup nehéz időszakáról mesélt (Ripost)
Az amerikai úszóedző büszke magára. Nehéz éveken van túl Hosszú Katinka korábbi férje.
márc. 4
17:30
Mls: „Csak egy poén” – Sallói Dánielből nem lesz televíziós celeb (She)
Nagy ő, jókora félreértés. Csapatépítő program: Sallói Dánielt kansasi klubja nevezte be az ismert műsor színpadi változatába. Heteken át tartó forgatásról és televíziós celebségről azonban szó sincs – árulta el a Nemzeti Sportnak.
márc. 4
17:36
Bhse: együttműködés a Magyar Speciális Olimpia Szövetséggel (She)
Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ) és a Budapesti Honvéd Sportegyesület (BHSE).
márc. 4
17:42
Hat arany, 14 magyar érem a szervátültetettek téli világjátékán (Infostart)
Hat arany, hét ezüst, két bronz – ez a bravúros magyar mérleg a XI. téli világjátékokon Kanadában.
márc. 4
17:48
Jövő szerdán búcsúztatják Székely Évát (Azenpenzem)
Jövő szerdán búcsúztatják a szombaton, 92 éves korában elhunyt Székely Évát, olimpiai bajnok úszót, a Nemzet Sportolóját.
márc. 4
18:00
Férfi röplabda Bl: Barótiék előnyben, Pádárék hátrányban a negyeddöntőben (She)
A Baróti Árpádot foglalkoztató lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozle nyert, Pádár Krisztián csapata, az orosz Fakel Novij Urengoj ugyanakkor kikapott a férfi röplabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, szerdai összecsapásán.
márc. 4
18:02
Magyar Kupa: Paksi Fc–Budapest Honvéd élőben az Nso-n! (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, a párharc első felvonásán a Paks a Budapest Honvédot fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 4
18:04
„Ahogy az Nb I-es fizetések nőnek, a magyar légiósok száma csökken” (She)
Március 2-án, az európai futballpiacok közül utolsóként Lengyelországban is lezárult a téli átigazolási időszak, amely magyar szempontból nem először eredményezte a külföldön szereplő labdarúgók számának csökkenését. Érdekes ugyanakkor a lengyel és a görög vonal erősödése. A folyamatokról egy olasz menedzserrel, a Tamás Márkot Lengyelországba közve
márc. 4
18:12
Atlétika: eltiltották a női akadályfutás olimpiai címvédőjét (She)
Doppingvétség miatt négy évre eltiltották Ruth Jebetet, a női akadályfutás olimpiai címvédőjét.
márc. 4
18:18
Női válogatott: magyar siker a BL-nyolcaddöntős kazah csapat ellen (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős kazah BIIK Kazigurt együttesét a törökországi felkészülési torna első fordulójában. A mieink góljait Zágor Bernadett és Németh Loretta szerezte.
márc. 4
18:30
paralimpikonunk a nemrég megjelent klip főszereplője (She)
Megjelent az OliverFromEarth – vagyis Patocska Olivér és Barabás Dávid – új klipje, a Hullámzom, amely a tokiói olimpiára és paralimpiára készülő sportolók tiszteletére készült. Az előadót junior világbajnok súlyemelőnk, Sztanó György története inspirálta a dal és a klip elkészítésére.
márc. 4
18:30
Jövő pénteken búcsúztatják Göröcs Jánost (Azenpenzem)
.
márc. 4
18:36
Fft: Jürgen Klinsmann a Spursben (She)
1994-ben szállt partra Angliában, gyűlölködés és „nehézbombázó” főcímek közepette, a következő nyáron az Év játékosaként és kultikus hősként távozott. Jürgen Klinsmann beszélt a FourFourTwo-nak aranyszezonjáról a Spursnél.
márc. 4
18:42
Tokió 2020: a Nob nem tárgyalt halasztásról vagy törlésről (She)
Thomas Bach szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) nem tárgyalt a tokiói olimpia halasztásáról vagy törléséről.
márc. 4
18:54
Légiósok: Holman kupasikernek, Tamás a debütálásának örülhet (She)
2–2-es rendes játékidőt követően azonnal a tizenegyesek következtek, s a szétlövést a Slovan Bratislava nyerte a Trencín ellen, így Holman Dávid (és) együttese jutott be a legjobb négy közé a Szlovák Kupában. Lengyelországban bemutatkozott Tamás Márk – a DVTK-tól télen megvásárolt bekk a Korona Kielce elleni 2–1-re megnyert bajnokit végigjátszotta
márc. 4
19:06
Román Kupa: először jutott be az elődöntőbe a Sepsi (She)
Ha a bajnokságban nem is, a Román Kupában legjobb szezonját futja a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely a másodosztályú Petrolul idegenbeli legyőzésével történelme során először bejutott a sorozat elődöntőjébe.
márc. 4
19:12
Csupasport: Bogár János – futás egy nagy családban (She)
Idén is ott lesz a Balaton Szupermaratonon a legendás ultrafutó, Bogár János, aki úgy érzi, sérülése sem fogja hátráltatni a négy nap során.
márc. 4
19:14
Tenisz: Kenin először nyert meccset Grand Slam-győztesként (She)
Az Australian Open-győztes Sofia Kenin két játszmában, 6:4, 6:3-ra legyőzte az orosz Vitalija Gyjacsenkót a lyoni kemény pályás női tenisztorna első fordulójában.
márc. 4
19:15
Hosszú Katinka: Sportolók számára maga lenne a rémálom, ha lemondanák a tokiói olimpiát (BorsOnline)
Az AP hírügynökség több sportolót is megszólaltatott, miután kétségessé váltaz
márc. 4
19:24
Kloppot a koronavírusról kérdezték, nem örült neki (She)
Az utóbbi időben gyakorlatilag mindenki tudomást szerzett a koronavírus okozta járványról. Az egyik újságíró a Liverpool menedzserénél, Jürgen Kloppnál érdeklődött a témával kapcsolatosan a Chelsea elleni vereséget követő sajtótájékoztatón, ám úgy tűnik, a német menedzser nem örült a kérdésnek.
márc. 4
19:24
A koronavírusról kérdezték, durván reagált Jürgen Klopp (Ripost)
A Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere őszintén reagált a koronavírust érintő kérdésre.
márc. 4
19:33
Tokió 2020: hiába a világjárvány, sem törlésről, sem halasztásról nem tárgyalt a NOB (Behaviour)
A koronavírus terjedése ellenére eltökélt a tokiói ötkarikás játékok júliusi 24-i kezdésével kapcsolatban.
márc. 4
19:48
Férfi kézi Nb I: sokáig közel állt a bravúrhoz a Füred a Veszprém ellen (She)
A Telekom Veszprém 33–30-ra nyert Balatonfüreden a férfi kézilabda NB I-ben. A hazai együttes a meccs nagy részében ott volt ellenfele nyakán, a Veszprém azonban a második félidő hajrájára fordulva négy-ötgólos előnyre tett szert, ami elég volt a sikerhez.
márc. 4
20:00
Magyar Kupa: nem született gól a Paks–Honvéd mérkőzésen (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, a párharc első felvonásán a Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéddal. A visszavágót jövő hét szerdán, Szegeden rendezik meg.
márc. 4
20:02
A 19 éves Hegedűs Olivér lett a Mol Fehérvár Fc veszte (She)
A tartalékos Zalaegerszeg otthon 2–0-ra megverte a jobb erőkből álló Mol Fehérvár FC-t a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 4
20:12
Női kézi Nb I: a Győr 17 góllal legyőzte a Békéscsabát (She)
A címvédő és listavezető Győri Audi ETO KC házigazdaként 45–28-ra legyőzte a kieső helyen álló Békéscsabát a női kézilabda NB I-ben.
márc. 4
20:27
Hatalmas összeg, ennyi pénzért vinnék a Fradi légiósát (Ripost)
Az olasz első osztályú Sampdoria a nyáron szerződtetné a Ferencváros labdarúgócsapatának ukrán kölcsönjátékosát, Olekszandr Zubkovot.
márc. 4
20:30
Gól nélküli döntetlen Pakson a Magyar Kupa negyeddöntőjében (Azenpenzem)
A Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéddal a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, szerdán.
márc. 4
20:36
Szlovák Kupa: Kalmár bemelegítés közben megsérült, nélküle is győzött a Dac (She)
A Dunaszerdahely 2–0-ra legyőzte az FK Popradot a Szlovák Kupa negyeddöntőjében, ezzel a legjobb négy közé jutott a sorozatban. Kalmár Zsolt hiába lett volna a kezdőcsapat tagja, a bemelegítés közben megsérült, állapotáról egyelőre nem tudni konkrétumot.
márc. 4
20:42
Német Kupa: emberelőnyben fordított, elődöntős a Bayer (She)
A Bayer Leverkusen az emberelőnyét kihasználva 3–1-re legyőzte hazai környezetben az Union Berlint a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében.
márc. 4
20:48
Asztalitenisz: mindkét magyar versenyző továbbjutott az U21-es Eb-n (She)
A szerdán kezdődött U21-es asztalitenisz Európa-bajnokságon András Csaba és Fehér Orsolya is sikeresen vette az első akadályt Varasdon, Horvátországban. A verseny egy újabb csoportkörrel folytatódik, ahonnan már a 16-os főtáblára jutnak a játékosok.
márc. 4
20:54
Férfi kosár Nb I: őrült meccsen ért véget a Zte győzelmi sorozata (She)
A Pécs kétszeri hosszabbítás után 119–114-re nyert házigazdaként a Zalaegerszeg ellen a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szerdai mérkőzésén.
márc. 4
20:56
Olaszország: egy hónapig minden sportesemény zárt kapus lesz (She)
Az Olaszországban rendezendő összes sporteseményt zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendeznek meg április 3-ig – jelentette be az olasz kormány szerdán. A hivatalos szervek a koronavírus okozta járvány miatt döntöttek így.
márc. 4
21:00
Erste Liga: győzött és négy között a címvédő Ferencváros (She)
A Ferencváros 4–2-re legyőzte a Fehérvári Titánokat, míg a Corona Brasov 2–1-es sikert ért el a Gyergyói HK ellen a jégkorong Erste Ligában. Mindkét csapat idegenben nyert – előbbi a négy győzelemig tartó párharcot is lezárta a legjobb nyolc között.
márc. 4
21:24
Eb 2020: „A magyarok jó munkát végeznek, remekül dolgoznak” (She)
Martin Kallen, a nyári labdarúgó Európa-bajnokság szervezőbizottságának elnöke úgy vélte, akkor lehet elégedett, ha nem kell beszélni a szervezésről, csak a futballról.
márc. 4
21:30
Gyász: elhunyt az Mksz játékvezetői bizottságának korábbi elnöke (She)
Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 73. évében elhunyt Török Péter, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) játékvezetői bizottságának korábbi elnöke.
márc. 4
21:36
Női röpi Extraliga: először nyert Németh Szabolccsal a Nyíregyháza (She)
A Nyíregyháza hazai pályán 3:0-ra nyert a sereghajtó Haladás ellen a női röplabda Extraliga alapszakaszának szerdai játéknapján.
márc. 4
21:38
Eb 2020: Harry Kane állítja, ott lesz a kontinenstornán (She)
Harry Kane, az angol válogatott és a Tottenham Hotspur sérülésből lábadozó labdarúgója kijelentette, ott lesz a nyári Európa-bajnokságon.
márc. 4
21:48
A Balatonfüred megszorongatta a címvédő Veszprémet (Azenpenzem)
A címvédő Telekom Veszprém 33-30-ra nyert a Balatonfüred otthonában a férfi kézilabda Nb I szerdai mérkőzésén.
márc. 4
21:54
Magyar Kupa: kétgólos Zte-siker a Mol Fehérvár Fc ellen (She)
A tartalékos Zalaegerszeg a ZTE Arénában 2–0-ra megverte a jobb erőkből álló Mol Fehérvár FC-t a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán.
márc. 4
22:00
A Sepsiszentgyörgy elődöntőbe jutott a labdarúgó Román Kupában (Azenpenzem)
A labdarúgó Román Kupa elődöntőjébe jutott a székelyföldi Sepsi Osk, miután szerdán 1-0-ra legyőzte a másodosztályban szereplő Petrolul Ploiesti csapatát.
márc. 4
22:12
Férfi kosár Euroliga: Hangáék alaposan megizzadtak Berlinben (She)
Hanga Ádámmal a soraiban az FC Barcelona 84–80-as győzelmet aratott az Alba Berlin vendégeként a férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának 27. fordulójában.

Keresés