Nissan

240 millió forintot kérnek ezért a kis Nissan divatterepjáróért
2020 április 4.   Hírstart
Ilyen Juke garantáltan ritkán jön szembe az utakon, ennek megfelelően a sok száz lóerős japán kompaktnak alaposan meg is kérik az árát.
240 millió forintot kérnek ezért a kis Nissan divatterepjáróért
2020 április 4.   HVG
Ilyen Juke garantáltan ritkán jön szembe az utakon, ennek megfelelően a sok száz lóerős japán kompaktnak alaposan meg is kérik az árát.
Ez a legbrutálisabb városi szabadidő-autó
2020 március 31.   Vezess
Sportautót rejtettek a Nissan Juke testébe. A 700 lóerő nem maradt titok, látszik rajta a kezelés.
10 éves garanciacsomag jár az új a Nissan crossoverekhez (x)
2020 március 23.   Vezess
A japán gyártó rendszeresen a legjobbak között szerepel azokon a megbízhatósági listákon, amelyeket vezető autós portálok és nemzetközi termékminőségi szakértők évről évre kiadnak. Úgy tűnik, a Nissan a legújabb modelljei tartósságát illetően is komolyan bízik magában, hiszen három crossoveréhez is olyan garanciacsomagot nyújtanak, amire gyakorlati
Godzilla létezik! – Nissan Skyline GT-R R33
2020 március 21.   Autónavigátor
Egy legendát nagyon könnyű lerombolni, a valóság ritkán olyan, mint mesélik. A Nissan Skyline GT-R viszont igazi. Egy csodás R33-at próbáltunk, magazinunkban olvashatsz róla.
Godzilla létezik! – Nissan Skyline GT-R R33
2020 március 21.   Autónavigátor
Egy legendát nagyon könnyű lerombolni, a valóság ritkán olyan, mint mesélik. A Nissan Skyline GT-R viszont igazi. Egy csodás R33-at próbáltunk, magazinunkban olvashatsz róla.
Megmutatta új logóit a Nissan
2020 március 21.   Autónavigátor
Különös trend alakult a gyártóknál, változnak a logók, de nem is minden téren. Az Opel, a Volkswagen és a BMW már megmutatta a leegyszerűsített márkajelzését, most a Nissan hozta az új logót és a Z sportautó emblémáját.
Megmutatta új logóit a Nissan
2020 március 20.   Autónavigátor
Érdekes trendet követnek most az autógyártók, elindult egy hullám a márkajelzések modernizálása terén. A 3D hatású emblémáknak leáldozott, legalábbis, ami
Új jelvényeket védetett le a Nissan
2020 március 20.   Totalcar
Az egyik egy jellegzetes Z betű, a másik a Nissan logó egy egyszerűsített változata.
Újfajta embléma lesz a Nissanokon
2020 március 20.   HVG
A minimalista dizájn irányába indul el a japán cég.
Lecserélik a Nissanok márkajelzését: fekete-fehér lesz az új logó
2020 március 20.   Auto Pult
A szabadalmi hivatalokhoz befutott kérvények alapján a Nissan a cég logójának lecserélését fontolgatja. Nagy-Britanniában és Dél-Amerika több országának nyilvántartásában már látható az új, letisztultabb márkajelzés: búcsút inthetünk a három dimenziós megjelenésnek és a krómos csillogásnak is.
10 éves garanciacsomaggal csábít a Nissan!
2020 március 19.   G7
A japán márka új crossovereihez jár a példátlanul hosszú garanciacsomag. Nem nagyon találunk ma az autópiacon olyan gyártót, amely 7-8 évnél hosszabb garanciát ad új autóira. Még a legmegbízhatóbb nagy márkák is csak 2-3 évet „vállalnak be”, amely mellé csak külön díj fejében kapunk 4-5 évre kiterjesztett garanciát. Ennek fényében nem egyszerűen cs
Inkább őrült mint gyors ez a 650 lóerős Nissan Micra
2020 március 17.   Vezess
A kevesebb néha több, de a megvalósítás elismerést érdemel
Nissan: a villanyautók rengeteget segítenek a klímaváltozás elleni harcban
2020 március 11.   Hírstart
2010-es premierje óta 460 000 darab Nissan Leaf talált gazdára. A 10. évforduló alkalmából a Nissan megosztott néhány statisztikai adatot arról, hogy mennyit segítenek az elektromos autók a klímaváltozás elleni harcban.
Ritka japán kincs bukkant fel egy aukción
2020 március 9.   Vezess
832 példány készült a Nissan Skyline GT-R négyajtós változatából. Ritka és bizonyára értékes is, de kár volna, ha gyűjteményben porosodna ez a pályára készített gép.
Új korszak az autóvásárlásban: A Nissan bevállalja: 10 éves garanciacsomag minden új crossoverhez
2020 március 6.   Hírstart
A Nissan Jövőálló Programjával március 3-tól új korszak kezdődik az autós piacon: minden Qashqai, új Juke és X-Trail modellre mostantól egyedülálló, 10 éves garanciacsomagot biztosít a japán márka. És ez még nem minden! A japán autóipari óriás nem először vállal nagyot. A Qashqai-jal megteremtette a crossover szegmenst, majd a Juke-kal a kompakt cr
Hiányzik Carlos Ghosn, a nagy varázsló
2020 március 3.   Magyar Nemzet
Rosszul mennek a dolgok mind a Nissan, mind a Renault háza táján azóta, hogy a korábbi sztármenedzser, Carlos Ghosn előzetes letartóztatásba került, majd kalandos körülmények között megszökött.
Emelt a téten a Nissan: 10 év garancia jár a crossoverekre
2020 március 3.   Agrofórum
A Nissan Jövőálló Programjával március 3-tól új korszak kezdődik az autós piacon: minden Qashqai, új Juke és X-Trail modellre mostantól egyedülálló, 10 éves garanciacsomagot biztosít a japán márka.
Tíz év garanciával vehet most ilyen új autót itthon
2020 március 3.   Vezess
A Nissan március 3-tól tízéves garanciacsomagot biztosít crossover modelljeihez.
Körözött Nissan rendőrkézen
2020 március 2.   Police
Körözött Nissan rendőrkézen Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 03. 02., h - 08:58 A magyar rendőrök jelzése alapján a román hatóságok foglaltak le egy gépkocsit Nagylakon.