2008. január 13. vasárnap

jan. 13
7:37
Videó: harc a Földért! (Piac és Profit)
Az alábbi kisfilm a Greenpeace harcát mutatja be: hogyan küzdenek a bolygónk jövőjéért, illetve egyre inkább jelenéért.
jan. 13
8:40
Múlt heti fonákság - nem szocport nyelő szocialistákkal (Piac és Profit)
Ha Gyurcsány is aláír a Ligának, akkor a neve alatt üres maradna az ív, következésképp nem is jönne össze a 200 ezer népszavazáshoz kellő kézjegy.
jan. 13
10:42
Jaj a kisvállalkozóknak! (Piac és Profit)
A magyar családi mikro-, kis- és középvállalkozások nehéz év elé néznek 2008-ban, mert egyre szűkül a piacuk a fizetőképes kereslet csökkenése miatt, és a közterhek növekedése létéüket veszélyezteti - mondta Szűcs György, az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) elnöke.
jan. 13
10:42
Használja ki az utolsó lehetőséget: irány a múzeum (Privátbankár)
A nagy érdeklődésre való tekintettel vasárnap, az utolsó nyitva tartási napon este 8 óráig látható a Hundertwasser-kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. 90 ezren már látták a tárlatot
jan. 13
10:53
Magyarország válaszolt az Európai Bizottságnak a lex Mol-ügyben (Infostart)
Magyarország elküldte válaszát az Európai Bizottságnak a közellátás biztonsága szempontjából különösen fontos vállalatokról szóló magyar szabályozás ügyében - mondta a Külügyminisztérium szóvivője. Szelestey Lajos részleteket nem közölt.
jan. 13
12:41
Minőségi hússal versenyeznek a feketézőkkel (Piac és Profit)
A versenyképességet és a fogyasztói biztonságot kívánja a korábbinál markánsabban érvényesíteni tevékenységében a Vállalkozók Húsiparosok és Húskereskedők Szövetsége (Húscéh) - közölte Remény Ervin, a szervezet új elnöke.
jan. 13
14:39
Még várhatnuk az adócsökkentésre (Piac és Profit)
Bár január végére ígérte a kormány, legkorábban legfeljebb februárban tudnak majd megállapodni a kormánypártok a 2009-es adóváltozásokról: reményeik szerint azért a parlamant tavaszi ülésszakán benyújtják a törvénycsomagot.
jan. 13
16:39
Akár az ágyból is találhatunk munkát (Piac és Profit)
A 168 helyi munkaügyi kirendeltség közül az elmúlt évek során 80-at újítottak fel, a program keretében az Állami Foglalkoztatási Szolgálat informatikai rendszerét is fejlesztették, így több új szolgáltatással segítik az álláskeresést - közölte Lengyel János, a program szolgáltatási- és kutatási komponensének vezetője.
jan. 13
18:38
Segítséget kapnak a női álláskeresők (Piac és Profit)
A nők munkaerőpiaci visszatérését segítő Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) ingyenes tanfolyamaira január 20-áig jelentkezhetnek az érdeklődők a fővárosból és az agglomerációból.
jan. 13
20:42
Hazai vállalkozásokat segítenek (Piac és Profit)
A jövő héten még lehet jelentkezni szellemi alkotással, vállalkozással arra a versenyre, melynek célja az alkotások piaci hasznosításának elősegítése.

Keresés