2007. szeptember 4. kedd

szept. 4
19:15
Atlétika-vb, Oszaka: francia Európa-bajnok doppingesete (She)
Fennakadt a doppingvizsgálaton a francia Naman Keita, akinek szervezetében a megengedettnél magasabb volt a tesztoszeronszint a vasárnap zárult oszakai atlétikai világbajnokságon.
szept. 4
19:20
Werder Bremen: teltház lesz minden BL-összecsapáson (She)
Két héttel az első forduló előtt biztossá vált, hogy a Werder Bremen labdarúgócsapata minden egyes hazai Bajnokok Ligája-mérkőzését teltház előtt játssza.
szept. 4
19:22
Soproni Liga: kompromisszumos megoldás "sörügyben" (She)
Végleges, s mindenki számára elfogadható megoldással kecsegtető egyeztetés kezdődött kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga (MHLL), a Heineken Hungária Sörgyárak Nyrt., a Borsodi Sörgyár Zrt., és támogatottja, a DVTK futballklub között.
szept. 4
19:38
Ülőröplabda-Eb: győzelem a görög válogatott ellen (She)
Az orvosi vizsgálatok után keletkezett zűrzavart követően meglepően jó játékkal rukkolt elő a magyar válogatott, és első mérkőzésén a görögök felett nagy sikert aratva nyert.
szept. 4
19:55
MTK: orrcsonttörés miatt műtötték Pollákot, több hetes kihagyás (She)
Elmozdulásos orrcsonttörés miatt műtötték meg Pollák Zoltánt, az MTK fiatal labdarúgóját. A klub hivatalos honlapja szerint leglább négy hetes kihagyás vár a védőre.
szept. 4
20:19
EURO 2008: Bak és Golinski nélkül a lengyelek (She)
A védő Jacek Bak és a középpályás Michal Golinski nem léphet pályára a lengyel labdarúgó-válogatottban a portugálok és a finnek elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőn. Mindkét játékos sérüléssel bajlódik.
szept. 4
20:24
Férfi kosárlabda Eb: hibátlan az orosz és a litván válogatott (She)
Az orosz és a litván csapat is nyert a Spanyolországban zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság 2. fordulójában, így mindkét válogatott százszázalékos teljesítménnyel várja a folytatást. Ezzel mindkét gárda biztos résztvevője a középdöntőnek.
szept. 4
20:43
Jégkorong ob I: Alba Volán-siker az SC Csíkszereda ellen (She)
A jégkorong ob I-ben: Alba Volán-FeVita - SC Csíkszereda 4-3 (1-1, 1-0, 2-2). A hazaiaktól Gröschl mesterhármast ütött, míg az erdélyi csapatban hárman is végleges kiállítást kaptak.
szept. 4
20:49
Szávay párosban már elődöntős a US Openen! (Infostart)
Elődöntőbe jutott az amerikai nyílt teniszbajnokság női páros versenyében Szávay Ágnes, aki a cseh Uhlirova oldalán 3:6, 6:3, 6:3-ra nyert a Foretz-Svedova francia-orosz kettős ellen.
szept. 4
21:34
EURO 2008, Magyar-bosnyák: Vaskó Tamás kórházban (She)
Gyomorfertőzést kapott Vaskó Tamás, a szombati, Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott védője.
szept. 4
21:45
Férfi kosárlabda Eb: Parker brillírozott, győztek a franciák (She)
A francia csapat Tony Parker vezetésével hét ponttal nyert az olaszok ellen a Spanyolországban zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság 2. fordulójának legnagyobb rangadóján.
szept. 4
22:41
Kajak-kenu: pénzdíjas versenyeken ?portyáznak? klasszisaink (She)
Az augusztusi duisburgi világbajnokság után legtöbb válogatott versenyzőnk pihen, néhányan azonban pénzdíjas viadalokon ?portyáznak? szeptemberben.
szept. 4
22:43
Kosárlabda: Farkas Sándor új csapatot épít a Városmajorban (She)
Nem lesz könnyű dolga a BSE női együttesének szakmai munkáját irányító Farkas Sándornak a következő szezonban. A tavalyi csapatból ugyanis az alapozás augusztus 15-i kezdetén csupán Vida Anna jelentkezett munkára a Városmajorban.
szept. 4
22:47
Kosárlabda: minden a terv szerint halad a bajnokcsapatnál (She)
Szolnokon az Olaj KK férficsapatánál megy minden a terv szerint. Lassan megjönnek a légiósok.
szept. 4
23:35
Torna-vb: Berki Krisztián döntős, Gál Róbert még bizakodik (She)
Berki Krisztián bejutott a lólengés szombati szerenkénti döntőjébe a stuttgarti tornász-világbajnokságon, míg Gál Róbertnek egyelőre várnia kell, szerez-e olimpiai kvótát.

Keresés