2008. október 4. szombat

okt. 4
17:23
Volt ferencvárosi szomorította a Fradi-híveket (Infostart)
A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Cegléd vendégeként a labdarúgó NB II 9. fordulójában.
okt. 4
17:24
Kikapott a címvédő MTK, a Ferenváros egy pontot szerzett (Behaviour)
Az Újpest háromgólos győzelmet aratott a címvédő MTK ellen a labdarúgó Soproni Liga tizedik fordulójában, ezzel megerősítette pozícióját a tabella élén.
okt. 4
17:39
Kétgólos előnyt szórakozott el a Bayern (Infostart)
A Bayern München 3-3-as döntetlent játszott a vendég Bochummal a német labdarúgó Bundesliga 7. fordulójában.
okt. 4
17:39
Bundesliga: gázolt a Stuttgart, tovább szenved a Bayern (She)
Kifejezetten jó játékkal valósággal elgázolta a Werder Brement hazai pályán a VfB Stuttgart: a svábok 4–1-re győztek. Tovább szenved a Bayern München: a rekordbajnok hiába vezetett 3–1-re a 82. percben az Allianz Arenában, a Bochum egyenlíteni tudott és értékes pontot vitt el a bajor fővárosból. Ismét nyert a Hoffenheim, miközben Voronin hajrában lőtt góljával diadalmaskodott a BayArenában a…
okt. 4
17:41
Labdarúgó NB II: jó formában a Tatabánya, győzött a Szolnok (She)
Gólgazdagra sikerültek a labdarúgó másodosztály szombat délutáni mérkőzései, miután a Keleti csoportban három meccsen 11, a Nyugati csoportban 5 meccsen 16 gól esett. Szolnokon győzelemmel mutatkozott be új csapatában Vágó Attila, a Tatabánya továbbra is jó formában van, és hazai pályán győzte le a Felcsútot, a ZTE II pedig úgy sem tudott nyerni, hogy ezúttal náluk játszott a tizenegyesből…
okt. 4
18:15
A Fekete Macskák elvették az Arsenal szerencséjét (Infostart)
Az Arsenal 1-1-es döntetlent játszott a Sunderland vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 4
18:15
Premier League: pontot mentett a végén az Arsenal (She)
Fabregas 93. percben szerzett góljának köszönhetően mentett pontot az Arsenal Sunderlandben a Premier League 7. fordulójában. Gera Zoltán régi csapata legyőzte az újat (WBA–Fulham 1–0), míg a Middlesbrough Aliadiére 89. percben elért találatával verte meg a Wigant.
okt. 4
18:17
Championship: hazai pályán győztek Priskinék és Tímárék is (She)
Az angol másodosztályú bajnokságban hazai pályán aratott győzelmet Priskin Tamás együttese, a Watford. A magyar támadó kezdőként kapott lehetőséget a Preston elleni mérkőzésen, és a 79. cserélték le.
okt. 4
18:18
Ismét győztek a nők (Metropol)
Győzelemmel folytatta szereplését a címvédő női asztalitenisz-válogatott a Szentpéterváron zajló Európa-bajnokságon.
okt. 4
18:33
Serie B: Vassék nyertek, Vaskóék kikaptak, Filkor nem játszott (She)
Felemásra sikerült az olasz másodosztályban szereplő magyar légiósok szombati napja: egy győzelem és egy vereség a mérleg – már persze azoknak, akik pályára léptek.
okt. 4
18:35
Női röplabda: gödöllői győzelem a Kaposvár ellen (She)
A Gödöllő hazai környezetben négy játszmában nyert a Kaposvár ellen a női röplabda NB I-es Ligabajnokságban.
okt. 4
18:37
Férfi röplabda: idegenben aratott győzelmet a Szeged (She)
A Szeged négy szettben győzött a Dág vendégeként a férfi röplabda NB I-es Ligabajnokságban.
okt. 4
18:39
Cselgáncs: Ungvári nem állt ki öccse ellen az ob-n (She)
A kétszeres világbajnoki bronzérmes Ungvári Miklós nem állt ki öccse, Attila ellen a cselgáncsozók miskolci országos bajnokságán.
okt. 4
18:41
Sportlövészet: Kárpáti Zoltán győzött szabadpisztolyban (She)
Kárpáti Zoltán nyerte a férfi szabdpisztolyosok versenyét a sportlövő országos bajnokságon. Az ob pogramjának nagy részét a múlt hét végén bonyolították le Budapesten, ezt a számot viszont most szombaton pótolták.
okt. 4
18:54
Ungvári nem lépett tatamira öccse ellen (Metropol)
A kétszeres világbajnoki bronzérmes Ungvári Miklós nem állt ki öccse, Attila ellen a cselgáncsozók miskolci országos bajnokságán.
okt. 4
19:09
Férfi kézilabda: a Dunaferr idegenben győzte le a Komlót (She)
A férfi kézilabda NB I hatodik fordulójában a Komló a Dunaferr együttesét fogadta. A találkozó négygólos vendégsikerrel ért véget.
okt. 4
19:45
Női vízilabda: Sós Ildikó bravúrjai győzelmet értek (She)
A női vízilabda-bajnokságban viszonylag szoros meccset vívott egymással a Dunaújváros és a Szentes, végül a helyzeteit rosszul kihasználó két csapat találkozóján Sós Ildikó jó kapusteljesítménye és a vendégek pocsék lövőszázaléka döntött.
okt. 4
19:47
Női kézilabda: a továbbjutás küszöbén a Fehérép az EHF-kupában (She)
Fölényes, húszgólos győzelmet aratott a Fehérép-Alcoa a pályaválasztói jogát feladó fehérorosz Arkatron ellen a női kézilabda EHF-kupában, Székesfehérváron.
okt. 4
19:49
Oroszország: biztosan menetel a bajnoki cím felé a Rubin (She)
Sima, 3–0-s győzelmet aratott, ezzel pedig továbbra is menetel története első orosz bajnoki címe felé a Rubin labdarúgócsapata. A kazanyiak Buharov egy találatával és Szavo Milosevics duplájával verték a Szpartak Nalcsikot. Győzött két moszkvai nagycsapat is: a Dinamo otthon, a Lokomotiv idegenben diadalmaskodott.
okt. 4
20:03
Soproni Liga: a Debrecen nagyon simán verte a REAC-ot (She)
A Soproni Liga 10. fordulójában 6–2-es győzelmet aratott a Debrecen a REAC együttese ellen.
okt. 4
20:05
Női kézilabda: négy góllal győzött a Kiskunhalas a Vác ellen (She)
A hazai Kiskunhaladban több jó teljesítményt nyújtó játékos is akadt, így Zsadányi Sándor edző tanítványai megérdemelten szerezték meg a győzelmet a Vác ellen a női kézilabda-bajnokság 6. fordulójában.
okt. 4
20:07
Serie A: Simone Inzaghi a végén mentett pontot a Laziónak (She)
Hiába támadott sokkal többet a Lazio a Lecce ellen a Serie A 6. fordulójának nyitómérkőzésén, a fővárosiak csak a 89. percben tudták 1–1-re menteni a meccset. A sárga-pirosak a 25. percben Simone Tiribocchi góljával szereztek vezetést, és a véghajráig tudták is tartani az eredményt, ekkor azonban egy másik Simone, Inzaghi egalizálni tudott. A Lazio a döntetlen után két ponttal vezet a tabellán.
okt. 4
20:39
Premier League: a Blackburn otthonában nyert a Manchester (She)
Az angol bajnokság hetedik fordulójában a Blackburn Rovers fogadta a címvédő Manchester United együttesét.
okt. 4
20:41
Férfi kézilabda: nagy küzdelemben nyert a Mezőkövesd (She)
Szoros mérkőzésen három góllal nyert a Mezőkövesdi KC a Csurgó ellen a férfi kézilabda élvonal 6. fordulójában.
okt. 4
20:43
Öttusa VK-döntő: Tóth Adrienn tizenkettedik (She)
Tóth Adrienn a 12. helyen végzett az öttusázók Világkupa-döntőjén a portugáliai Caldas da Rainhában. Győzött a litván Donata Rimsaite. A hazai szövetségtől származó információ szerint a női verseny egyetlen magyar résztvevője 179 kört lőtt, 872 pontot vívott, 2:19,72 percet úszott 200 méteren, 1196 pontot lovagolt és 11:45,11 perc alatt futotta le a 3000 métert. Vasárnap a férfiak versenyét…
okt. 4
20:45
Női kosárlabda: kétszer több pontot dobva verte a Szeged a Ceglédet (She)
A női kosárlabda NB I második fordulójában sima győzelmet aratott a Szeged a Cegléd ellen. A játéknap másik két mérkőzésén zalaegerszegi és BSE-siker született.
okt. 4
20:57
Tenisz, Stuttgart: Jankovics kínok között jutott döntőbe (She)
okt. 4
20:59
NHL: a Rangers legyőzte a Tampát a prágai idénynyitó meccsen (She)
Remek hangulatú, izgalmas mérkőzéssel kezdődött meg az észak-amerikai jégkorongbajnokság történelmének 91. idénye Prágában. Gól nélküli első harmad után a New York Rangers 2–1-re verte a Tampa Bay Lightingot.
okt. 4
21:01
Görögország: gólzápor Láriszában, góliszony máshol (She)
Kitűnő, gólzáporos mérkőzést hozott a görög labdarúgó élvonal 5. fordulójában a Lárisza–OFI mérkőzés: végül a thesszáliaiak 4–3-ra verték a krétai csapatot, melyben Orosz Péter nem lépett pályára. A PAOK idegenben ikszelt az Ergotelisszel (Posza Zsoltot nem nevezte a hazai csapat), míg az Arisz 1–0-ra verte a szaloniki kisrangadót.
okt. 4
21:15
Ligue 1: tíz emberrel is nyert az Olympique Marseille (She)
A hétközi Bajnokok Ligája-kudarcok után két francia élcsapat is javítani tudott, igaz, a hazai porondon. A francia labdarúgó élvonal 8. fordulójában győzni tudott az Olympique Marseille és a Girondins Bordeaux is, ráadásul az OM-nek Karim Ziani kiállítása miatt (három percen belül kapott két sárga lapot…) 21 percig emberhátrányban kellett játszania.
okt. 4
21:51
Videó: nézze meg Ibrahmovic Bolognának sarkalt gólját! (She)
Fantasztikus góllal szerzett vezetést Zlatan Ibrahimovic az Internazionale–Bologna olasz bajnoki találkozón a milánói együttesnek. Íme a videó a nem mindennapi mozdulatról!
okt. 4
21:53
Hollandia: nyert a PSV, Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt (She)
Dzsudzsák Balázzsal a kezdőcsapatban győzött simán 3–0-ra a címvédő PSV a holland labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a De Graafschap ellen.
okt. 4
22:09
Belgium: Tőzsér gólt lőtt, Tóthtal együtt végig játszott (She)
Nem akármilyen mérkőzést nyert meg a két magyar középpályást is foglalkoztató belga Genk csapata. Tóth Balázs és Tőzsér Dániel is a kezdőben kapott helyet a Mechelen ellen, és Tőzsér már a találkozó második percében megszerezte csapatának a vezetést. A Genk az első negyedóra végén tovább növelte előnyét. A KVM még az első félidőben szépített, majd a 70. percben emberelőnybe is került, ám a…
okt. 4
23:57
Spanyol bajnokság: fél tucatot lőtt a Barca az Atleticónak (She)
A spanyol bajnokság 6. fordulójában a Barcelona alig tíz perc alatt letudta az Atletico Madrid elleni mérkőzést: a 8. percben már 3–0-ra vezetett, majd a hátralévő 82 percet is megnyerte 3–1-re, vagyis a madridiakat a játék minden elemében felülmúló katalán csapat 6–1-re győzött.
okt. 4
23:57
A Barcelona ízekre tépte madridi riválisát (Infostart)
A Barcelona 6-1-re kiütötte a vendég Atletico Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti rangadóján.

Keresés