2008. október 5. vasárnap

okt. 5
20:25
Jégkorong: az Újpest három góllal nyert Miskolcon (She)
Az Újpest 5–2-re győzött a Miskolci JJSE otthonában a MOL Liga vasárnapi játéknapján.
okt. 5
20:39
Kézilabda BL: a Pick-Szeged is sikerrel vette az első akadályt (She)
A férfi kézilabdázók elitligájában Lengyelországban, a Wisla Plock csapatánál vendégeskedett a Pick-Szeged együttese. A találkozó sima, teljesen megérdemelt, 26–16-os magyar sikerrel ért véget.
okt. 5
20:41
Öttusa: Kasza Róbert nyerte meg a Világkupa-döntőt (She)
Kasza Róbert nyerte az öttusázók Világkupa-döntőjét a portugáliai Caldas da Rainhában.
okt. 5
21:15
Teke: Európa Kupa-győztes a ZTK, az NBC-n az FTC nyert (She)
A férfiaknál a Zalaegerszegi TK-FMVas nyerte az Európa Kupát, míg a Ferencváros csapata az NBC-kupán diadalmaskodott a hölgyek mezőnyében. A Szegedi TE-Gabonatransz a férfi Világkupa döntőjében alulmaradt a német SKV Rot-Weiß Zerbsttel szemben, így második lett, a KV Szolnoki MÁV SE pedig az NBC-kupán kikapott az elődöntőben és a döntőben is, így a negyedik helyen végzett.
okt. 5
21:17
Női kosárlabda NB I: a pécsi Vajda Anna 32 pontot szórt a Győrnek (She)
A bajnoki ezüstérmes Pécs főként Vajda Anna 32 pontja révén fölényes győzelmet aratott a vendég Győr felett az UNIQA női kosárlabda-bajnokságban.
okt. 5
21:33
Szerbia: a Partizan nyerte meg a belgrádi városi derbit (She)
A vendég Partizan Beograd nyerte meg a Crvena zvezda elleni belgrádi derbit a szerb labdarúgó élvonal 7. fordulójában, így előnye már 6 pont a tabellán a második helyezett Vojvodina ellen
okt. 5
21:35
Jégkorong: lenullázták a román Steauát Dunaújvárosban (She)
Megemberelte magát a tegnap óta új vezetőedzővel készülő dunaújvárosi jégkorongcsapat, és a hét közben az NZ Starstól elszenvedett hazai 6–0-s vereség után 5–0-ra győzte le a román Steaua Bucuresti-t a MOL Liga vasárnapi játéknapján.
okt. 5
21:51
Snooker: Ricky Walden legyőzte O’Sullivant, így ő Sanghaj bajnoka (She)
A 25 éves Ricky Walden nyerte a 2008–2009-es snookerszezon második pontszerző versenyét, a Sanghaji Mesterek Tornáját.
okt. 5
22:09
NHL: a Rangers ismét 2-1-re győzte le a Tampát Prágában (She)
A tegnapi 2–1-es győzelem után vasárnap ismét ugyanilyen különbséggel verte meg a Tampa Bay Lightningot a New York Rangers az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) második prágai mérkőzésén.
okt. 5
22:27
Szlovákia: Regedei Csaba a hajrában góllal segítette csapatát (She)
A Dunajská Streda 2–0-ra legyőzte a Zilinát a szlovák első osztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, a győztes csapat második gólját Regedei Csaba szerezte a 90. percben.
okt. 5
22:29
Serie A: az utolsó Cagliari otthonában botlott a Milan (She)
Az olasz bajnokság hatodik fordulójának záró mérkőzésén a Cagliari fogadta az AC Milan együttesét. A találkozó nem hozott gólt, így a Cagliari megszerezte első bajnoki pontját.
okt. 5
23:03
Portugália: a Porto idegenben verte meg a Sporting CP-t (She)
A portugál bajnokság ötödik fordulójának rangadóján a Sporting fogadta az FC Porto együttesét. A találkozó a vendégek 2–1-es sikerével zárult.
okt. 5
23:05
La Liga: a Real Madrid ikszelt hazai pályán az Espanyollal (She)
A Real Madrid hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az Espanyollal a spanyol bajnokság hatodik fordulójában, a királyi gárdának ez volt az első iksze a szezon során.
okt. 5
23:21
Ligue 1: a Nancy vendégeként játszott döntetlent a PSG (She)
A Nancy hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Paris Saint-Germain együttesével a francia bajnokság 8. fordulójának záró meccsén.
okt. 5
23:39
A Real bánata: Raúl csak egy van (Infostart)
Sem a Real Madrid, sem a Milan nem tudott nyerni vasárnap este. A spanyol bajnok az Espanyol ellen játszott 2-2-es döntetlent, az olasz klub a Cagliari otthonában végzett döntetlenre. Pedig általában ment a hét végén a nagycsapatoknak: győzött a Barcelona, a Valencia, a Villarreal, a Manchester United, a Chelsea, a Liverpool, valamint az Inter is. Mélyül ellenben a Bayern, a Juve és az AS Roma…
okt. 5
23:57
Törökország: a kínos Fener-fiaskó Aragonés állásába kerülhet (She)
Könnyen lehet, hogy ma ült utoljára a török Fenerbahce kispadján Luis Aragonés vezetőedző, akit a nyár folyamán neveztek ki az isztambuli csapat élére.

Keresés