2009. október 11. vasárnap

okt. 11
17:39
NB II, Keleti csoport: csak döntetlent játszott a listavezető DVSC-DEAC (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a listavezető DVSC-DEAC vasárnap délután 1–1-et játszott a Bőccsel. A debreceniek első számú üldözője, a REAC idegenben nyert 3–2-re a Cegléd ellen.
okt. 11
17:41
Vb 2010: Ballack bokasérülést szenvedett az oroszok ellen (She)
Bokasérülést szenvedett az oroszok elleni, moszkvai vb-selejtezőn Michael Ballack, a német labdarúgó-válogatott középpályása.
okt. 11
17:57
Díjlovaglás: magyar harmadik hely a döntőben Kaposváron (She)
Szép magyar eredménnyel ért véget a díjlovagló világkupa magyarországi fordulója a kaposvári Pannon Lovas Akadémián. A vasárnapi program zárásaként a Nagydíj-kűrt izgulhatta végig a népes közönség, és a magas színvonalra jellemző, hogy hat páros is 68 százalék felett teljesített.
okt. 11
18:15
Komló-rali: Hideg Krisztián nyert, Herczig a bajnok (She)
A Hideg Krisztián, Notheisz Ivett páros volt a leggyorsabb a rali országos bajnokság utolsó futamán, a Komló-ralin. Mivel a Herczig Norbert, Baranyai László kettős a szombati prológ teljesítésével már megnyerte az ob-t a nyílt kategóriában, ők vasárnap már nem álltak rajthoz.
okt. 11
18:51
Vb 2010: Ivica Olic nem játszhat a kazahok elleni selejtezőn (She)
Combsérülése miatt nem játszhat a Kazahsztán elleni labdarúgó vb-selejtezőn Ivica Olic, a horvát válogatott és a Bayern München csatára.
okt. 11
19:09
Női röplabda: sima BSE- és Miskolc-siker az Extraligában (She)
Mind a BSE, mind a Miskolci VSE játszmaveszteség nélkül abszolválta a vasárnapi mérkőzését a női röplabda Extraligában.
okt. 11
19:11
Labdarúgás: Dániába igazolhat a világ egykori legdrágább játékosa (She)
Dániában keres ügynöke csapatot Denílsonnak, a világ egykori legdrágább labdarúgójának.
okt. 11
19:13
Férfi kézi BL: a második mérkőzését már megnyerte a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 2. fordulójában megszerezte az első pontjait az MKB Veszprém, miután 16–10-es félidő után 29–19-re győzött a francia Chambéry otthonában.
okt. 11
19:27
NB II, Nyugati csoport: esélye sem volt a Hévíznek Pécsen (She)
A Pécsi MFC csapata nagyon sima, 4–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Hévíz ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában.
okt. 11
19:29
Vb 2010: Benin elvette a ghánaiak veretlenségét Cotonouban (She)
A benini labdarúgó-válogatott hazai pályán, Cotonouban nagy meglepetésre 1–0-ra legyőzte a 2010-es vb-re már korábban kijutó Ghánát.
okt. 11
19:31
NB II, Keleti csoport: Rob Kornél a 90. percben döntött Békéscsabán (She)
Változatos, gólgazdag mérkőzést játszott egymással a Békéscsaba és a Vác a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. A kilencvenes évek elején még rangadónak számító meccset a vendégek Rob Kornél 90. percben szerzett találatával döntötték el, a Vác így 3–2-re nyert.
okt. 11
19:45
Férfi röplabda Extraliga: idegenben nyert a Kecskemét és a Veszprém (She)
A Kecskemét magabiztosan legyőzte vasárnap idegenben a Szeged együttesét a férfi röplabda Extraligában. A Veszprém a MAFC otthonából távozhatott győztesen.
okt. 11
19:48
Pályacsúccsal nyert az olimpiai bajnok (Metropol)
Az olimpiai bajnok kenyai Samuel Wanjiru 2:05:41 órás pályacsúccsal nyerte meg a vasárnap rendezett Chicago Marathont.
okt. 11
19:50
Fontos veszprémi siker Chambéryben (Metropol)
Az első fordulóbeli vereség után vasárnap Chambéryben könnyedén nyert 29-19-re az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
okt. 11
20:03
Tenisz: Andrejevet honfitársa búcsúztatta a sanghaji első fordulóban (She)
A Sanghajban zajló férfi tenisztorna első fordulójában az orosz Igor Kunyicin honfitársával, Igor Andrejevvel csapott össze, és nyert ellene szetthátrányból fordítva. A következő körben egy másik orosz, Nyikolaj Davigyenko vár Kunyicinra.
okt. 11
20:05
Jégkorong, EBEL: a Volán idegenben is legyűrte a Medvescak Zagrebet (She)
A SAPA Fehérvár AV 19 4–3-ra győzött a Medvescak Zagreb otthonában az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) 12. fordulójában. A két csapat kilenc nappal ezelőtti összecsapásán ugyancsak a magyar együttes nyert, akkor 6–5-re, hosszabbítás után.
okt. 11
20:21
Méhraj támadta meg a salvadori kaput a futballvilágbajnoki selejtezőn - nézze meg a videót (Infostart)
Méhek indítottak támadást a salvadori kapu ellen Mexikóvárosban, a Mexikó-Salvador világbajnoki selejtezőn. A szinte példátlan eset miatt a játékvezető a kezdés után megállította a játékot, a rendezők pedig vegyi támadást indítottak az állatok ellen.
okt. 11
20:21
Férfi kézilabda BL: hazai pályán kapott ki a Barcelona a Kieltől (She)
A Veszprém mérkőzésén kívül is rendeztek még összecsapásokat vasárnap a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Szeged csoportjában nem bírt egymással a Valladolid és a Csehovszkije Medvegyi, míg a Veszprémmel együtt szereplő szlovén Velenje egy góllal bizonyult jobbnak a Bosna Sarajevónál. A C-csoportban a dán házi rangadón az FCK Handbold magabiztosan győzte le a Fyllingent, a D-csoportban pedig…
okt. 11
20:23
Vb 2010: drámai csatában őrizte meg esélyét Nigéria (She)
Egyaránt egygólos hazai győzelmet aratott az afrikai vb-selejtezőkön Tunézia és Nigéria, s ezzel a „Karthágói Sasok” megőrizték az előnyüket az utolsó kör előtt a „Szuper Sasokkal” szemben.
okt. 11
20:25
Jégkorong, Mol-liga: az Újpest három góllal volt jobb a Vasasnál (She)
Mindhárom harmadot 1–0-ra megnyerve 3–0-ra győzött az Újpest a Vasas Bp. Stars ellen jégkorong Mol-liga vasárnapi játéknapján.
okt. 11
20:57
Tenisz: Henri Leconte sikerével ért véget a budapesti gála (She)
A francia Henri Leconte nyerte a budapesti Tennis Classics elnevezésű viadalt, miután a vasárnapi döntőben nagy csatában győzött az ausztrál Pat Cash ellen.
okt. 11
20:59
U20-as vb: uruguayi játékvezető a magyar válogatott elődöntőjén (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése értelmében uruguayi játékvezető dirigálja a magyar válogatott Ghána elleni elődöntőjét az U20-as világbajnokságon. A vezetőbíró Jorge Larrionda lesz, akit a világ legjobbjai között tartanak számon, és szinte bizonyos, hogy találkozunk a nevével a jövő évi dél-afrikai világbajnokságon is.
okt. 11
21:15
Vb 2010: Lippi - ennél több kell a válogatott tagjaitól! (She)
Jobb teljesítményt vár a jövőben játékosaitól Marcello Lippi, az Írország ellen kiharcolt döntetlennel (2–2) a 2010-es vb-re kijutó, címvédő olaszok szövetségi kapitánya.
okt. 11
21:17
U20-as vb: Simon Ádám és Koman felépült, Dudás térde fáj (She)
Vasárnap délután a Ghána elleni, keddi elődöntő (16.30) helyszínén, a kairói Nemzetközi Stadion egyik edzőpályáján tartott másfél órás edzést Egervári Sándor vezetőedző az U20-as labdarúgó-válogatott tagjainak.
okt. 11
21:18
Nyert az Alba Volán Zágrábban (Metropol)
A Sapa Fehérvár AV19 4-3-ra nyert a horvát Medvescak Zagreb otthonában az osztrák jégkorongliga vasárnapi fordulójában.
okt. 11
21:33
Real Madrid: egy hónapig nem bevethető Cristiano Ronaldo (She)
Legalább három, de valószínűbb, hogy négy hétig nem léphet pályára Cristiano Ronaldo, a Real Madrid és a portugál labdarúgó-válogatott klasszisa.
okt. 11
21:51
Anglia: félmillióan nézték meg a neten az ukránok elleni selejtezőt (She)
Közel félmillióan nézték végig az internetes stream segítségével az Ukrajna-Anglia (1–0) labdarúgó vb-selejtezőt. Az 500 ezer néző mintegy fele volt azonban csupán előfizető.
okt. 11
21:53
Spanyolország: ismét döntetlent játszott Szalai Ádám csapata (She)
Legutóbbi hat mérkőzésén már az ötödik döntetlenjét játszotta a spanyol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában a Szalai Ádámmal felálló Real Madrid Castilla. A „kis Real” a Puertollano otthonában játszott 1–1-et, egyenlítő gólját David Vázquez szerezte a 49. percben
okt. 11
22:45
Bordeaux: Gourcuff a csapattól külön, de már újra edz (She)
A francia labdarúgó-válogatott Feröer és Ausztria elleni vb-selejtezőjét combhajlítóizom-sérülése miatt kihagyó Yoann Gourcuff klubjában elkezdte a könnyített edzéseket.
okt. 11
23:03
Vb 2010: Algéria a világbajnoki szereplés küszöbén (She)
Egygólos hátrányból fordítva 3–1-re győzött a sereghajtó Ruanda ellen Algéria a vb-selejtezők afrikai zónájában, ezzel az észak-afrikaiak a kijutás küszöbén vannak.
okt. 11
23:57
Vb 2010: Bolíviában a brazilok számára sem termett babér (She)
A hazai pályán korábban Argentínát 6–1-re elgázoló Bolívia a vb-kvalifikációt már korábban kivívó brazil labdarúgó-válogatottat fogadta a dél-amerikai vb-selejtezők utolsó előtti fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A bolíviaiak bő fél óra játék után már 2–0-ra vezettek, és mivel a brazilok a második félidőben Nilmar révén csak szépíteni tudtak, a hazaiak 2–1-re megnyerték a találkozót.

Keresés