2009. október 27. kedd

okt. 27
16:24
Anglia: Eriksson volt segítője lett a Notts menedzsere (She)
A Notts County labdarúgócsapata – alighanem a sportigazgató Sven-Göran Eriksson javaslatára – Hans Backét nevezte ki menedzsernek.
okt. 27
16:26
Liverpool: menedzsere cáfolta, hogy Voronin visszatér a Herthához (She)
A németországi találgatások miatt a Liverpool ukrán légiósa, Andrej Voronin menedzsere kénytelen volt cáfolni a játékos Herthába történő esetleges visszatéréséről szóló híreket.
okt. 27
16:42
Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton (Infostart)
A szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton a júliusi, tajvani Világjátékokon.
okt. 27
16:42
Juventus: megoperálták Vincenzo Iaquinta bal térdét (She)
Ma reggel megoperálták a Juventus csatárát, Vincenzo Iaquintát. A támadó bal térdében egy mikroszakadást kellett helyre tenni.
okt. 27
16:42
Rendőrök védik a szurkolóktól a Hajduk Split focistáit (Metropol)
Rendőrök védik az edzések ideje alatt a Hajduk Split labdarúgócsapatának játékosait, s a hatóság látja el a biztonsági feladatokat az együttes mérkőzésein is.
okt. 27
16:44
Rendőrök védik a Hajduk Split labdarúgóit (Infostart)
Rendőrök védik az edzések ideje alatt a Hajduk Split labdarúgócsapatának játékosait, s a hatóság látja el a biztonsági feladatokat az együttes mérkőzésein is - jelentette be a horvát rendőrség.
okt. 27
16:44
Világjátékok: Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton (She)
A szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor fennakadt a júliusi, tajvani világjátékok doppingvizsgálatán.
okt. 27
16:44
Bárdosi fennakadt a doppingvizsgálaton (Metropol)
A júliusi, tajvani Világjátékokon lett szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor. Az első, úgynevezett A minta analízise zárult pozitív eredménnyel. A szervezők valószínűleg megfosztják első helyezésétől, és 3000 euró megfizetésére kötelezik. A versenyző szerint nem teljesítménynövelőt szedett, hanem darázscsípésre kapott gyógyszert.
okt. 27
17:18
Horvátország: rendőrök védik a Hajduk Split labdarúgóit (She)
Rendőrök védik az edzések ideje alatt a Hajduk Split labdarúgócsapatának játékosait, s a hatóság látja el a biztonsági feladatokat az együttes mérkőzésein is – jelentette be a horvát rendőrség kedden.
okt. 27
17:20
Felkészülés: Lipcsei edzőként vezette győzelemre a Ferencvárost (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 3–2-re nyerte meg a Bonyhádon rendezett hírverő meccset a megyei első osztályban szereplő helyi együttes ellen.
okt. 27
17:22
Tenisz: Marc Gicquel és Michaël Llodra is továbbjutott Lyonban (She)
A lyoni férfi tenisztorna első fordulójában az egyaránt francia Michaël Llodra és Marc Gicquel is magabiztosan nyerte saját mérkőzését, így mindketten bejutottak a nyolcaddöntőbe.
okt. 27
17:24
Olimpiai válogatott: egyelőre nem számíthat Egervári a légiósokra (She)
Az Olaszország elleni U21-es Eb-selejtezőre (Győr, november 13., 16 óra) készülő olimpiai válogatottunk vasárnaptól keddig Telkiben edzőtáborozik.
okt. 27
17:26
Szumó: nem doppingoltam, úgy is én vagyok a legjobb - Bárdosi (She)
A szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor fennakadt a júliusi, tajvani világjátékok doppingvizsgálatán, ám a versenyző állítja, nem élt teljesítménynövelő szerekkel, mert amúgy se lenne rá szüksége.
okt. 27
17:54
Bárdosi éppen úgy járt, mint Cannavaro (Infostart)
A szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton a júliusi, tajvani Világjátékokon. A versenyző elmondása szerint közvetlenül az elutazás előtt megcsípte egy darázs, és az emiatt kapott gyógyszer került a szervezetébe. A közelmúltban hasonló indokkal érvelt az olasz világbajnok, Fabio Cannavaro is a maga ügyében.
okt. 27
17:54
Tenisz, WTA-vb: Azarenka simán megverte Jankovicsot Dohában (She)
A női tenisz világbajnokság Fehér-csoportjának első fordulójában a hatodik helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenka két sima szettben legyőzte a nyolcadikként rangsorolt szerb Jelena Jankovicsot.
okt. 27
17:56
Kecskemét: megérkezett a városba Lorant, és tárgyal a vezetőkkel (She)
A Nemzeti Sport információi szerint megérkezett Kecskemétre a Kecskeméti TE-Ereco német edzőjelöltje, Werner Lorant, aki tárgyal a vezetőségével.
okt. 27
18:12
Állami garancia a Balatonringnek (Infostart)
Megkapja az állami garanciát a szükséges hitel felvételéhez a sávolyi gyorsasági-motoros-versenypálya spanyol beruházója, így a válság ellenére megépülhet a Balatonring, amely 2019-ig nyerte el a MotoGP versenyek rendezési jogát. Ezt Ujhelyi István és Suchman Tamás, a kiemelt beruházás két mentora jelentette be Sávolyon.
okt. 27
18:12
MLSZ: többszázezres büntetés a kluboknak, felmentették Lipcseit (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága az Újpestet, a Kecskemétet és a Ferencvárost is többszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta, mert a klubok szurkolói tiltott pirotechnikai eszközöket használtak a lelátón. Lezárult az ominózus petárdaügy, Lipcsei Gábort, a Ferencváros masszőrjét a testület felmentette, mert a rendőrségi szabálysértési eljárás során nem igazolódott be, hogy a…
okt. 27
18:14
MotoGP: állami garanciát kap a Balatonring építője (She)
Megkapja az állami garanciát a szükséges hitel felvételéhez a sávolyi gyorsaságimotoros-versenypálya spanyol beruházója, így a válság ellenére megépülhet a Balatonring, amely 2019-ig elnyerte a MotoGP versenyek rendezési jogát - jelentette be Ujhelyi István és Suchman Tamás, a kiemelt beruházás két mentora kedden Sávolyon.
okt. 27
18:16
Női kézilabda: három játékos maradt a Hunniánál, az edző is távozott (She)
Selenka Szilvián, Lázár Szilvián és Kószó Andreán kívül minden játékos, valamint a vezetőedző, Varga Márta is távozott a Hunnia KSK együttesétől – adta hírül a handball.hu.
okt. 27
18:30
Tenisz, Bajnokok Tornája: Czink meggyógyult, Szávay úton (She)
Jövő szerdától Bali szigetén rendezik meg a Bajnokok Tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású teniszversenyt, amelyen Czink Melinda és Szávay Ágnes révén két magyar is indul.
okt. 27
18:48
Belgium: Kouemaha boldogtalan a Bruges-nél, azonnal távozna (She)
Igen elégedetlenül nyilatkozott az egyik belga lapnak, a Het Laatste Nieuws-nek az FC Bruges kameruni támadója, Dorge Rostand Kouemaha.
okt. 27
19:06
Magyar Kupa: Diósgyőrben is nyert az MTK, így bejutott a negyeddöntőbe (She)
A Magyar Kupa 5. fordulójának visszavágóján a háromgólos előny birtokában Diósgyőrbe látogató MTK idegenben is ilyen különbséggel diadalmaskodott, így 6–0-s összesítéssel, kettős győzelemmel jutott a negyeddöntőbe.
okt. 27
19:06
Messi lett a legjobb (Metropol)
Lionel Messit, az FC Barcelona argentin futballistáját választották a spanyol bajnokság 2008/09-es szezonjának legjobb játékosává.
okt. 27
19:08
Schalke: a problémák ellenére nem adják el Neuert a Bayernnek (She)
A pénzügyi gondokkal küzdő Schalke vezetőedzője, Felix Magath elmondta, eszük ágában sincs eladni Manuel Neuert, akiért a hírek szerint komoly összeget sem sajnálna kiadni a Bayern München.
okt. 27
19:24
NCAA: lelőtték a Hampton csapatkapitányát (She)
Halálos lövés érte a Hampton Pirates egyetemi kosárlabdacsapatának kapitányát, a 22 éves Theo Smallingot.
okt. 27
19:42
NBA: Nagybevásárlás után kezdődik a harc az aranygyűrűért (Infostart)
Magyar idő szerint szerda hajnalban kezdődik az észak-amerikai profi kosárlabdaliga 64. idénye, melynek legnagyobb esélyeseként a címvédő Los Angeles Lakerst, valamint a jól erősítő Bostont, a Clevelandet és az Orlandót emlegetik.
okt. 27
19:42
Svájc: stadiont neveztek el Ottmar Hitzfeldről (She)
Stadiont neveznek el Ottmar Hitzfeldről, a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányáról.
okt. 27
19:44
Brazília: Hulk, Fábio Aurélio és Bastos is tagja Dunga keretének (She)
A novemberben Angliával és Ománnal felkészülési mérkőzést játszó brazil labdarúgó-válogatottat irányító Dunga kedden kihirdette 24 fős keretét. Ebben helyet kapott több újonc is.
okt. 27
20:00
Serie A: csapatuk ellen tüntettek a Lazio drukkerei (She)
Csapatuk gyenge szereplése miatt tüntettek a formellói edzőkomplexumban a Lazio drukkerei.
okt. 27
20:02
Tenisz, WTA-vb: Gyementyjeva nagy csatában győzte le Venus Williamst (She)
A női tenisz világbajnokság Barna-csoportjának első fordulójában az ötödik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva hátrányból fordítva legyőzte a hetedikként rangsorolt amerikai Venus Williamst.
okt. 27
20:04
Magyar Kupa: a visszavágón hatot lőtt az Újpest a Kecskemétnek (She)
Az első mérkőzésen idegenben aratott 5–2-es sikert követően az Újpest hazai pályán 6–2-re nyert a Kecskemét ellen, így kettős győzelemmel, 11–4-es összesítéssel jutott a nyolc közé a labdarúgó Magyar Kupában.
okt. 27
20:06
Magyar Kupa: feltámadt a Honvéd, kiverte a Szolnokot (She)
A Bp. Honvéd nagy bravúrt hajtott végre a labdarúgó Magyar Kupa 5. fordulójában: a kispestiek az idegenbeli 1–4 után 3–0-ra legyőzték a másodosztályú élcsapat Szolnokot.
okt. 27
20:54
Lipcsei Péter irányította edzőként a Fradi első csapatát (Infostart)
A zöld-fehérek hírverő mérkőzést játszottak Bonyhádon a helyi csapat ellen, s Ferenczi, Rósa és Csiszár góljával 3-2-re nyertek.
okt. 27
20:54
Primera División: Cazorla hátsérüléssel kidőlt (She)
Hátsérülés miatt meghatározatlan ideig nem léphet pályára a Villarreal csapatának labdarúgója, Santi Cazorla.
okt. 27
20:54
Nyolc között a fővárosi csapatok a Magyar Kupában (Metropol)
A címvédő Budapest Honvéd hazai környezetben kedden ledolgozta háromgólos hátrányát a másodosztályú Szolnokkal szemben, és bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Magyar Kupában.
okt. 27
20:56
Kecskemét: Mitrovic szerződésének felbontását kérik (She)
Romeo Mitrovicnak, a KTE-Ereco kapusának ügynöke kérte a klubot, hogy bontsák fel a légiós szerződését.
okt. 27
21:12
Sakk: két izgalmas remi az újvidéki Európa-bajnokságon (She)
Mindkét csapatunk egy ponttal gazdagodott az újvidéki Európa-bajnokságon. A nyílt versenyben a magyar válogatott elsősorban Berkes Ferenc küzdőképességének és a 109 lépésben kiharcolt győzelemének köszönhetően végzett 2:2-re a szerbek ellen. A hölgyek a görögökkel osztoztak meg a ponton.
okt. 27
21:14
Német Kupa: a másodosztályú Fürth kiverte a Stuttgartot (She)
Újabb pofon a 2009–2010-es szezonban gyengén szereplő VfB Stuttgartnak: a sváb együttest a másodosztályú Greuter Fürth búcsúztatta a Német Kupában.
okt. 27
21:30
Tenisz: az idén visszavonuló Santoro az Australian Openen visszatérhet (She)
Elképzelhető, hogy az idei év végén visszavonuló Fabrice Santoro jövőre visszatér a profik közé, még ha csak egy verseny erejéig is.
okt. 27
21:32
Svédország: kilencgólos meccsen győzött a Kalmar (She)
Gólzáporos mérkőzésen 5–4-re győzött a Malmö FF ellen a Kalmar FF a svéd labdarúgó-élvonal (Allsvenskan) utolsó előtti fordulójában.
okt. 27
21:34
Jégkorong, EBEL: a Fehérvár két góllal nyert a Jesenice ellen (She)
Hiába szerezte meg kétszer is a vezetést az Acroni Jesenice a SAPA Fehérvár AV 19 otthonában az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 18. fordulójában, a magyar csapat fordítani tudott, és 4–2-re legyőzte a sereghajtó szlovénokat.
okt. 27
21:36
Férfi kézilabda: ultimátumot adott Nagy Lászlónak a szövetség (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöksége december elsejéig választ vár Nagy Lászlótól, hogy vállalja-e a játékot a 2010 januári Európa-bajnokságon - adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
okt. 27
21:48
Videó: nézze meg az Újpest Kecskemétnek lőtt hat gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Újpest 6–2-re verte meg a Kecskemétet a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, így összesítésben 11–4-es összesítéssel jutott tovább a legjobb nyolc közé. Íme, a találkozó góljai videón!
okt. 27
22:06
Osztrák jégkorongliga - Nyert a Fehérvár (Behaviour)
Nyert a Sapa Fehérvár AV 19 a vendég szlovén Jesenice ellen az osztrák jégkorongliga keddi játéknapján.
okt. 27
22:24
Spanyol Király-kupa: idegenben szerzett előnyt az Atlético és a Sevilla (She)
A labdarúgó Spanyol Király-kupa 16 közé jutásért vívott párharcában a Sevilla és az Atlético Madrid is idegenben szerzett kétgólos előnyt, míg a Sporting Gijón 1–1-es döntetlent játszott a Recreativo Huelva otthonában.
okt. 27
22:26
Tenisz, WTA-vb: Serena Williams két szettben nyert Kuznyecova ellen (She)
A női teniszezők hagyományos év végi világbajnokságán Serena Williams 7:6, 7:5-re győzött Szvetlana Kuznyecova ellen.
okt. 27
22:42
Német Kupa: Torghelle remekelt, nyolcban az FCA (She)
Kiütéses győzelemmel masírozott be a Német Kupa legjobb nyolc csapata közé az Augsburg, melyben Torghelle Sándor gólnak és két asszisztnak, Szabics Imre pedig egy gólpassznak örülhetett. A Dortmund harmadosztályú, a Stuttgart másodosztályú ellenféllel szemben bukott el, a Köln simán nyert.
okt. 27
22:44
Nyíregyháza: öt játékosra nem tart a továbbiakban igényt a Spartacus (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Kovács II Zoltántól, Szélpál Tamástól és Bölcsföldi Viktortól megválik a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus.
okt. 27
23:00
Holland Kupa: Fehér Csaba is gólt lőtt a Treffers ellen (She)
Magabiztos győzelemmel jutott be a Holland Kupa legjobb tizenhat csapata közé a NAC Breda, miután idegenben 6–1-re győzte le a negyedosztályú De Treffers együttesét.

Keresés