2009. október 4. vasárnap

okt. 4
14:46
Erőemelés: Sándor Judit abszolút kategóriában világbajnok lett (She)
A franciaországi Saint-Avoldban megrendezett erőemelő-világbajnokságon a nők mezőnyében abszolút kategóriában a salgótarjáni Sándor Judit szerezte meg az aranyérmet.
okt. 4
14:48
Tenisz: Gyementyjeva lesz Czink Melinda ellenfele a 2. fordulóban (She)
Czink Melindának a negyedik helyen kiemelt Jelena Gyementyjevával kell megküzdenie a Pekingben zajló WTA-torna második fordulójában, miután az orosz teniszező két szettben legyőzte a német Anna-Lena Grönefeldet.
okt. 4
15:00
MotoGP: Lorenzo könnyedén nyert, Talmácsi a 14. helyen zárt (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján a spanyol Jorge Lorenzo végzett az élen, őt az ausztrál Casey Stoner és a spanyol Daniel Pedrosa követte. Talmácsi Gábor a 14. helyen zárt, két ponttal gazdagodva. Az összetettben továbbra is élen álló olasz Valentino Rossi előnye 18 pontra csökkent.
okt. 4
15:18
Kikapott a Fradi, az EHF Kupában játszhat tovább (Infostart)
A Ferencváros kikapott a csoportelsőségről döntő mérkőzésen a dán Köbenhavntól a női kézilabda Bajnokok Ligája 16-os főtáblájáért zajló ungvári tornán, így az EHF Kupában folytathatja szereplését a nemzetközi porondon.
okt. 4
15:18
Videó: nézze meg Bodor Boldizsár Ajax ellen lőtt gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a holland labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában Bodor Boldizsár betalált az Ajax kapujába. Nézze meg a gólt, amellyel a Roda 2–1-es vezetéshez jutott a végül 2–2-re végződött találkozón!
okt. 4
15:20
Eredivisie: kidőlt az AZ és a Feyenoord egy-egy kulcsembere (She)
Kulcsember dőlt ki az AZ Alkmaar és a Feyenoord labdarúgócsapatából is: Moussa Dembele (AZ) a NAC ellen sérült meg, hétfőn további orvosi vizsgálatok szükségesek kényszerpihenője időtartamának megállapításához.
okt. 4
15:22
Inter: az Udinese ellen megsérült Milito egy hónapra kidőlt (She)
Diego Milito, az Internazionale csatára egy hónapos pihenőre kényszerül – tudatta közleményben a milánói csapat.
okt. 4
15:36
Versenytánc: László Csabáék újabb címvédése (She)
Magabiztos győzelemmel védte meg címét a László Csaba, Mikes Anna páros a Tíztánc Magyar Bajnokságon.
okt. 4
15:36
Óriási hazai diadal a Budapest Maratonon! (Behaviour)
Hármas hazai sikert hozott a nők versenye a vasárnapi, 24. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon: a győzelmet Szederkényi-Takács Andrea szerezte meg.
okt. 4
15:38
Skócia: Miller duplájával a Rangers nyerte a Celtic elleni derbit (She)
Kenny Miller korai duplájával a Rangers 2–1-re győzött a Celtic ellen a skót Premier League 7. fordulójában, így egy pontra feljött a listavezető városi riválisra.
okt. 4
15:40
Rali: Loeb nyert Spanyolországban, világbajnok a Citroën (She)
Az utóbbi öt évben vb-győztes francia Sébastien Loeb nyerte meg a Spanyol-ralit, a világbajnokság 11., utolsó előtti futamát.
okt. 4
15:54
Bundesliga 2.: kikaptak Királyék a remeklő St. Paulitól (She)
3–1-es vereséget szenvedett Király Gábor csapata, az 1860 München a St. Pauli otthonában a német másodosztály (Bundesliga 2.) 8. fordulójában. A magyar kapus végigvédte a találkozót.
okt. 4
15:54
Utolsóként ért célba Talma Portugáliában (Behaviour)
Talmácsi Gábor - a viadal honlapja szerint utolsó célba érkezőként - a 14. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján, a MotoGP-ben, azaz a 800 kcm-esek között Estorilban, vasárnap.
okt. 4
15:56
Karate: 11 magyar maradt állva a budapesti világbajnokságon (She)
Összesen 11 magyar versenyző maradt érdekelt a zárónapon is a kyokushin karatésok budapesti összvilágbajnokságán: küzdelemben (kumite) hatan biztosították helyüket a vasárnap esti elődöntőkben, míg formagyakorlatban (kata) öten jutottak be a legjobb 16 közé a szombat éjszakába nyúló viaskodások végén.
okt. 4
15:58
Atlétika: a hölgyeknél magyar siker született a Budapest Maratonon (She)
Hármas hazai sikert hozott a nők versenye a vasárnapi, 24. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon: a győzelmet Szederkényi-Takács Andrea szerezte meg.
okt. 4
16:12
U20-as vb: Bender a német csapat után utazott, játszik a kieséses szakaszban (She)
Egyik legjobbjával erősödött az egyiptomi vb-n szereplő német U20-as labdarúgó-válogatott: Sven Bendert elengedte a Dortmund, így a középpályás a csapat után utazhatott.
okt. 4
16:30
Vb 2010: a polgárháborús helyzet miatt Ghánában játszik Guinea (She)
A guineai polgárháborús helyzet miatt a FIFA Ghánába „vitte" a Guinea–Burkina Faso labdarúgó vb-selejtezőt.
okt. 4
16:32
Blog: Mégis a húszéveseké a világ? - Szöllősi György írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a magyar U20-as labdarúgó-válogatott továbbjutása kapcsán fejti ki a véleményét.
okt. 4
16:34
Férfi kézilabda NB I: idegenben verte meg a Füred a PLER-t (She)
Szoros mérkőzésen, 12–12-es félidő után a Balatonfüred 23–21-re győzött a PLER otthonában a férfi kézilabda NB I vasárnapi, kora délutáni mérkőzésén.
okt. 4
16:48
Premier League: Fabregas vezérletével gálázott az Arsenal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójának első vasárnapi mérkőzésen az Arsenal hazai pályán 6–2-re legyőzte a Blackburn Roverst. Cesc Fabregas gólja mellett négy gólpasszal és rengeteg jó labdával vétette észre magát.
okt. 4
16:48
Talmácsi 14. a Portugál Nagydíjon (Metropol)
Talmácsi Gábor - a viadal honlapja szerint utolsó célba érkezőként - a 14. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján, a MotoGP-ben, azaz a 800 kcm-esek között Estorilban, vasárnap.
okt. 4
16:50
Eredivisie: kiállították Dzsudzsákot, ikszelt a PSV (She)
A mérkőzésen nyolcvanhét percet játszó, majd kiállított Dzsudzsák Balázzsal a soraiban játszott 0–0-s döntetlent az Utrechttel a PSV a holland labdarúgó-élvonalban.
okt. 4
16:50
Dzsudzsákék döntetlenje Utrechtben (Metropol)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven gól nélküli döntetlent játszott az Utrecht otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 9.fordulójában, vasárnap.
okt. 4
17:24
Gera Zoltán gólt lőtt a Fulhamben (Infostart)
Az Arsenal 6-2-re nyert a vendég Blackburn ellen az angol labdarúgó Premier League mérkőzésén. A Fulham idegenben majdnem nyert a West Ham United ellen, a az 57. percben Gera Zoltán lőtte a csapat második gólját. A magyar válogatott csatárnak második őszi gólja, s egyben első őszi bajnoki gólja volt a mostani. A West Ham a 90. percben egyenlített.
okt. 4
17:24
Premier League: kövesse élőben a Chelsea–Liverpool rangadót! (She)
Az angol bajnokság 8. fordulójának rangadóját vasárnap rendezik a Stamford Bridgen, ahol a Chelsea vendége a Debrecen BL-beli csoportellenfele, a Liverpool lesz. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a mérkőzést.
okt. 4
17:26
Serie A: csak döntetlent ért el Bergamóban a Milan (She)
Ronaldinho góljával mentett meg egy pontot Bergamóban az AC Milan, de kérdés, hogy a vezetőség hogy viseli az Atalanta elleni, kudarcnak számító döntetlent. A Sampdoria nem tudott nyerni, így estig biztosan élen marad az Inter. A Roma Totti góljaival győzött.
okt. 4
17:28
Torna: Hetrovics és Szalontai első lett a szombathelyi GP-n (She)
Hetrovics Marcell korláton, míg Szalontai István ugrásban nyert a tornászok szombathelyi Grand Prix-viadalán, vasárnap.
okt. 4
17:30
Videó: nézze meg, hogyan mentett pontot Ronaldinho Bergamóban! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Milan 1–1-es döntetlent játszott az Atalanta vendégeként a Serie A 7. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
okt. 4
17:32
NB II: idegenben győzte le az MTK II-t a Békéscsaba (She)
Meglepetésre idegenben tudta legyőzni az MTK II csapatát az eddig nem remeklő Békéscsaba a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
okt. 4
17:34
MotoGP: Pol Espargaró győzött a nyolcadliteresek között (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján a 125 köbcentisek között a spanyol Pol Esparagaró győzött, megelőzve a német Sandro Corteset és a brit Bradley Smith-t.
okt. 4
17:42
Megint nem nyert a Milan, döntetlent játszott a Fiorentina is (Infostart)
Hazai pályán nem bírt a Lazióval a Fiorentina, a Debrecen Bajnokok Ligája-főtáblás csoportellenfele az olasz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. Ismét nem tudott nyerni a Milan, pedig több mint ötven percen keresztül emberelőnyben játszhatott. A piros-feketék éppen hogy egyenlíteni tudtak Ronaldinho a 83. percben lőtt góljával. Szombaton az Inter a 93. percben lőtt Sneijder-góllal nyert.
okt. 4
17:42
Bundesliga: a Werder elvitte Stuttgartból a három pontot (She)
Claudio Pizarro és Aaron Hunt góljával a Werder Bremen 2–0-ra megverte a VfB Stuttgartot a német labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. A brémaiak ezzel felzárkóztak a táblázaton a 4. helyre, míg a Stuttgart továbbra is az alsóházban található.
okt. 4
17:44
Soproni Liga: elkezdődött a Kecskemét-Nyíregyháza bajnoki! (She)
A Soproni Liga 10. fordulójának zárómérkőzését Kecskeméten rendezik, ahol a gyenge formában lévő Nyíregyháza Spartacus vendégeskedik. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a találkozót!
okt. 4
18:18
Vereséggel rajtolt a Veszprém a kézilabda BL-ben (Infostart)
Az MKB Veszprém 32-29-re kikapott a német Rhein-Neckar Löwen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 1. fordulójában, a B jelű csoport rangadóján.
okt. 4
18:18
Premier League: Gera Zoltán gólja csak egy pontot ért a Fulhamnek (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójában a londoni rangadón a West Ham United hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott Gera Zoltán együttesével, a Fulhammel. A magyar légiós végig pályán volt a találkozón, és együttese második gólját ő szerezte.
okt. 4
18:20
Videó: íme, az Arsenal Blackburn elleni parádéja! (She)
A Premier League 8. fordulójában Cesc Fabregas vezérletével az Arsenal 6–2-re verte meg a Blackburnt. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
okt. 4
18:22
Férfi kézilabda BL: kikapott a Veszprém a Löwen otthonában (She)
Az MKB Veszprém vereséggel mutatkozott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2009–2010-es szezonjában, miután a karlsruhei Europahalléban 32–29-re kikapott a német Rhein-Neckar Löwentől. A veszprémieknek szinte végig volt esélye a pontszerzésre, ám a németek a lélektani pillanatokban rendre újítani tudtak, így megnyerték a mérkőzést.
okt. 4
18:36
FTC: csütörtökön lesz a következő edzés, addig pihenőt kaptak a játékosok (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Soproni Ligában szereplő Ferencváros legközelebb csak csütörtökön tart edzést, addig pihenőt kaptak a játékosok.
okt. 4
18:36
Nyolcadik lett a magyar repülő ember (Behaviour)
Besenyei Péter a nyolcadik helyen végzett a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat utolsó, hatodik futamán, Barcelonában, és összetettben is a nyolcadik lett.
okt. 4
18:38
Vb 2010: teljes a dánok és az albánok elleni svéd keret (She)
Kiegészítette keretét Lars Lagerbäck, a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: a szakember a görög Panathinaikoszban légióskodó Matthias Bjärsmyrt hívta be Dánia és Albánia ellen készülő csapatába.
okt. 4
18:54
Videó: nézze meg Gera Zoltán West Hamnek lőtt gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az angol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a londoni rangadón a West Ham United hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott Gera Zoltán együttesével, a Fulhammel. A magyar középpályás csapata második gólját szerezte, melyet az alábbi összefoglalóban 1.02-nél megtekinthet videón!
okt. 4
18:56
MotoGP: Talmácsi nem teljesen elégedett motorjával (She)
A MotoGP Portugál Nagydíjon a 14. helyen végző Talmácsi Gábor elégedetlen motorjával, és reméli, hogy gépe egy futamon már végig bírja a „gyűrődést", és nem tapasztalható a Hondán teljesítményingadozás.
okt. 4
18:58
Műrepülés: Besenyei nyolcadik lett a barcelonai vb-futamon (She)
Besenyei Péter a nyolcadik helyen végzett a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat utolsó, hatodik futamán, Barcelonában, és összetettben is a nyolcadik lett.
okt. 4
19:12
Premier League: a Chelsea 2–0-ra legyőzte a Liverpoolt (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójának rangadóján a Chelsea hazai pályán Nicolas Anelka és Florent Malouda góljával 2–0-ra legyőzte a Liverpoolt.
okt. 4
19:12
Vereséggel rajtolt a Veszprém a BL-ben (Metropol)
Az MKB Veszprém 32-29-re kikapott a német Rhein-Neckar Löwen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 1. fordulójában.
okt. 4
19:14
Női kosárlabda NB I: legyőzte a Szeged a Szolnokot a rangadón (She)
A női kosárlabda NB I vasárnapi rangadóján húszpontos, magabiztos győzelmet aratott a Szeged a Szolnok ellen.
okt. 4
19:16
Primera División: továbbra is nyeretlen a Villarreal (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában sem tudott nyerni a Villarreal csapata, így a „sárga tengeralattjáró” az újonc Xerezzel együtt továbbra is nyeretlen.
okt. 4
19:18
Röplabda: simán nyert a Gödöllő és a Békéscsaba (She)
A női röplabda-bajnokság vasárnapi játéknapján a Gödöllő és a Békéscsaba is sima győzelmet aratott. A férfiaknál a Szolnok szoros meccsen 3:2-re legyőzte a Szegedet.
okt. 4
19:20
AC Milan: Alessandro Nesta - a csapat Leonardo mögött áll! (She)
Támogatásáról biztosította az Atalanta elleni idegenbeli döntetlen (1-1) után Leonardót, az AC Milan edzőjét a csapat rutinos védője, Alessandro Nesta.
okt. 4
19:30
Videó: íme, Anelka és Malouda gólja a Liverpool ellen! (She)
A Premier League 8. fordulójának rangadóján a Chelsea hazai pályán 2–0-ra győzte le a Liverpoolt. A Chelsea góljait Nicolas Anelka és Florent Malouda szerezte, melyet videón is megmutatunk!

Keresés