2009. október 6. kedd

okt. 6
13:47
Tehetséggondozás: Kozmann György új vizekre evezett (She)
A kétszeres olimpiai bronzérmes kenus, Kozmann György szakértő csapatával létrehozta a Starline tehetséggondozó és sportrendezvény-szervező irodát.
okt. 6
13:49
Olaszország: a sajtóban továbbra is téma az AC Milan eladása (She)
Továbbra is téma az olasz sajtóban az AC Milan eladása: a Gazzetta dello Sport szerint Silvio Berlusconi eldöntötte, hogy megszabadul a klubtól, és tárgyalásokat folytat Rezart Taci albán olajvállalkozóval.
okt. 6
14:03
Vívó-vb: női kardozóink a 11., férfi tőrözőink a 17. helyen végeztek (She)
A magyar női kardozók kedden a 11., a férfi tőrözők pedig a 17. helyen végeztek csapatban a törökországi vívó-világbajnokságon.
okt. 6
14:05
Utánpótlás: esszépályázat a Sportágválasztón részt vevőknek (She)
„Mit jelent Neked a sport?” címmel indít esszépályázatot gyermekeknek az V. Nagy Sportágválasztó rendezvény és az Intersport.
okt. 6
14:06
Női kardban 11., férfi tőrben 17. helyen a magyarok (Metropol)
A magyar női kardozók a 11., a férfi tőrözők pedig a 17. helyen végeztek kedden a törökországi vívó-világbajnokságon.
okt. 6
14:07
Napoli: kirúgták Donadonit, Mazzarri lesz az utódja (She)
Az olasz élvonalbeli Napolinál kirúgták a labdarúgócsapat edzőjét, Roberto Donadonit, a helyére pedig kinevezték Walter Mazzarrit, a Sampdoria korábbi trénerét.
okt. 6
14:21
Ronaldo játszani akar a magyarok ellen (Blikk)
"Nem túl erős csapat a magyar, nem játssza jól meg a labdát" - nyilatkozta a Real Madrid legnagyobb csillaga a magyarokról.
okt. 6
14:21
Tenisz: Nadalt megizzasztotta Bagdatisz Pekingben (She)
A Pekingben zajló ATP-tenisztorna első fordulójában az első helyen kiemelt Rafael Nadal három szettben verte meg a ciprusi Markosz Bagdatiszt.
okt. 6
14:24
Menesztették Donadonit a Napolitól (Metropol)
Roberto Donadoninak távoznia kell az SSC Napoli labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról. A korábbi olasz szövetségi kapitánynak a gyenge bajnoki szereplés miatt kell távoznia, ugyanis az együttes hét forduló alatt mindössze hét pontot szerzett, ezzel jelenleg a 15. helyen áll a tabellán.
okt. 6
14:24
Kiszáll a MotoGP-ből a KTM (Behaviour)
Jövőre egyetlen kategóriában sem képviselteti magát a KTM a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
okt. 6
14:39
Válogatott: Varga József is bekerült Koeman keretébe (She)
Tekintettel arra, hogy a szombati, portugálok és a jövő szerdai, dánok elleni vb-selejtezőre készülő labdarúgó-válogatottunk keretében (amely Vanczák Vilmos meghívását és hétfő esti érkezését követően 23 fős lett) nagyon sok a kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódó játékos, Erwin Koeman szövetségi kapitány döntése alapján ma délben Varga József, a DVSC-TEVA középpályása is csatlakozott az MLSZ telki…
okt. 6
14:57
Liverpool: a Sunderland ellen bemutatkozhat Alberto Aquilani (She)
Bemutatkozhat a Liverpoolban a nyáron az AS Romától érkező, eddig sérüléssel bajlódó 11-szeres olasz válogatott középpályás, Alberto Aquilani.
okt. 6
15:00
Varga József is a Koeman-keretben (Metropol)
Varga Józsefet is behívta a keretébe Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mivel több játékosa sérüléssel bajlódik a szombati, portugálok elleni világbajnoki selejtezőt megelőzően.
okt. 6
15:02
3-szor 100 milliárd segíthetne a magyar sporton (Metropol)
A Nemzeti Sporttanács (NST) elnöke szerint évi 100 milliárd forintos, legalább három esztendőn át nyújtandó állami támogatás kellene ahhoz, hogy a magyar sport sebei begyógyuljanak és egészségesen éljen tovább.
okt. 6
15:16
Póker: Negreanu büntetőpárbajra hívta ki Reinát (She)
Teddy Sheringham a közelmúltban nagyszerűen szerepelt a WSOPE-n, és a BL-győztes egykori angol válogatott csatár szereplése is mutatja a kapcsolatot a póker és a labdarúgás között. Nem Sheringham az egyedüli egykori focista, aki újabban a posztó mellett keresi a sikereit: hírlik, hogy Christian Vieri és Raymond Domenech is egyre szebb eredményeket ér el pókerben.
okt. 6
15:18
Felkészülés: Videoton-Paks mérkőzést rendeznek szombaton (She)
A világbajnoki-selejtezők miatt a hétvégén nem rendeznek bajnoki fordulót, a Soproni Ligában szereplő Videoton és Paks azonban nem pihen, felkészülési mérkőzést játszanak egymás ellen szombaton – adta hírül a fehérvári klub honlapja.
okt. 6
15:33
NB III: Miriuta László a fiával együtt Törökbálinton futballozik (She)
Az őszi idény végéig Miriuta László a Lindab-Törökbálinti TC keretét erősíti.
okt. 6
15:51
Haladás: szóbeli egyezség Carr-ral, Sevel próbajátékon vesz részt (She)
A Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás gőzerőkkel munkálkodik kerete megerősítésén, és szóban megegyezett a libériai válogatott támadóval, Victor Carr-ral, akivel már csak a papírmunka és az apróbb részletek tisztázása van hátra, illetve próbajátékon vesz részt a Dinamo Kijev 21 éves jobb oldali középpályása, Jurij Sevel – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 6
16:09
FTC: az MLSZ fegyelmi bizottsága felfüggesztette az eljárást a gyúró ellen (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága felfüggesztette az eljárást Lipcsei Gábor ügyében – adta hírül a 100%Fradi.
okt. 6
16:27
Sárközy Tamás: 300 milliárd kellene a magyar sportnak (Infostart)
A Nemzeti Sporttanács (NST) elnöke szerint évi 100 milliárd forintos, legalább három esztendőn át nyújtandó állami támogatás kellene ahhoz, hogy a magyar sport sebei begyógyuljanak és egészségesen éljen tovább.
okt. 6
16:27
Kerékpár: Armstrong újabb kerekest hozott el az Astanától (She)
Ismét volt csapatából, az Astanából erősít a hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong új kerékpárosklubja, a RadioShack.
okt. 6
17:03
Visszavonul a Ferguson által jogtalanul bírált játékvezető? (Infostart)
A visszavonulását fontolgatja Alan Wiley, az az angol játékvezetőt, akinek edzettségi állapotát élesen kritizálta Sir Alex Ferguson a szombati, Sunderland elleni bajnoki meccs után.
okt. 6
17:03
U20-as vb: a magyar csatárok semlegesítése a legfontosabb - Dovalil (She)
Az Egyiptomban zajló U20-as világbajnokság nyolcaddöntőjében kedd este a magyar válogatott a csehek ellen próbálja meg kiharcolni a továbbjutást. A csehek szövetségi kapitánya, Jakub Dovalil elmondása szerint kemény taktikai csatát vár a mérkőzéstől.
okt. 6
17:21
A legutóbbi vb ezüstérmesével játszik ma este a magyar U20-as válogatott (Infostart)
Debreceni András és Korcsmár Zsolt nélkül játszik a magyar válogatott ma este Alexandriában, az U20-as világbajnokság nyolcaddöntőjében. A keret legtapasztaltabb, magyar klubban szereplő játékosait combsérülés kínozza.
okt. 6
17:21
U20-as vb: Dudás lesz a jobbhátvéd, megvan a mieink kezdőcsapata (She)
Egervári Sándor kihirdette a magyar U20-as válogatott kezdőcsapatát az esti, Csehország elleni nyolcaddöntőre. A hadrend változatlanul 4-4-2, a mieink Gulácsi Péter - Dudás Ádám, Szekeres Adrián, Szabó János, Présinger Ádám - Gosztonyi András, Kiss Máté, Simon Ádám, Koman Vladimir - Németh Krisztián, Futács Márkó összeállításban kezdik a mérkőzést Alexandriában.
okt. 6
17:23
Tenisz: Söderling döntő szettben győzte le Chardyt Pekingben (She)
A Pekingben zajló férfi tenisztorna első fordulójának utolsó mérkőzésén a hatodik helyen kiemelt svéd Robin Söderling háromszettes mérkőzésen győzte le a francia Jérémy Chardyt, így bejutott a második fordulóba, ott az ellenfele a spanyol Tommy Robredo lesz.
okt. 6
17:24
Megúszhatja 17 milliós büntetését a kokainista focistának (Metropol)
A svájci legfelsőbb bíróság hétfő esti döntése értelmében egyelőre nem kell kifizetnie 17,2 millió eurós büntetését Adrian Mutunak, a Debrecennel azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő Fiorentina román válogatott labdarúgójának, akit júliusban sújtott ezzel a szankcióval a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS).
okt. 6
17:39
Tenisz: Agnieszka Radwanska és Petrova is továbbjutott Pekingben (She)
A Pekingben zajló női tenisztorna második fordulójában a tizenkettedik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska két sima szettben legyőzte a svájci Patty Schnydert, míg az eggyel mögötte rangsorolt orosz Nadja Petrova döntő szettben diadalmaskodott a szlovák Daniela Hantuchová ellen, így továbbjutottak a nyolcaddöntőbe.
okt. 6
17:57
Tenisz: Simon és Berdych is könnyedén jutott a második fordulóba (She)
A tokiói férfi tenisztorna első fordulójában a harmadikként kiemelt francia Gilles Simon és az ötödikként rangsorolt Tomás Berdych is könnyedén verte meg japán ellenfelét, így mindketten a második fordulójába jutottak.
okt. 6
17:59
Olimpia 2016: Rio de Janeiro visszautasítja a tokiói vádakat (She)
A riói olimpia szervezőbizottsága éles hangú jegyzékben utasította vissza Isihara Sintaro tokiói kormányzó vádjait, miszerint a brazil város "sötét politikai üzelmeknek" köszönhetően nyerte el pénteken a 2016-os ötkarikás játékok rendezésének jogát.
okt. 6
18:16
Blog: Pisont István állítja, jól feltérképezték a cseheket (She)
Egyiptomból is vezeti blogját Pisont István, 31-szeres magyar válogatott labdarúgó. A jelenleg szövetségi edzőként a magyar U20-as labdarúgó-válogatottnál dolgozó szakember néhány órával a csehek elleni nyolcaddöntő előtt írt a magyar válogatott hangulatáról, valamint az ellenfélről.
okt. 6
18:18
Hollandia: Andre Ooijer térdsérülést szenvedett, így nem játszhat (She)
A PSV védője, Andre Ooijer térdsérülést szenvedett a hétvégi, Utrecht elleni mérkőzésen, így három hétre kidőlt.
okt. 6
18:33
Vb 2010: Olsen Rasmussent hívta be a dán keretbe a sérült Rieks helyett (She)
A sérült Soren Rieks helyére Morten Rasmussent hívta meg a svédek elleni szombati és a négy nappal későbbi, magyarok elleni világbajnoki selejtezőre készülő dán labdarúgó-válogatott keretébe Morten Olsen szövetségi kapitány.
okt. 6
19:09
U20-as vb: Ghána hosszabbításban verte a dél-afrikaiakat (She)
Az Egyiptomban zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon Ghána együttese hosszabbításban gyűrte le a Dél-afrikai Köztársaság csapatát, így előbbiek jutott be a negyeddöntőbe.
okt. 6
19:27
Vb 2010: Gary Cahill és Joe Hart is bekerült az angol keretbe (She)
Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya behívta a keretbe Joe Hartot és Gary Cahillt.
okt. 6
19:45
Vívó-vb: ukrán aranyérem született a női kardozók csapatversenyében (She)
Az Antalyában zajló vívó-világbajnokságon kedden a női kardozók csapatversenyében ukrán győzelem született.
okt. 6
20:03
U20-as vb: kövesse élőben a mieink csehek elleni meccsét! (She)
Az egyiptomi U20-as világbajnokságon a magyar labdarúgó-válogatott a nyolcaddöntőben Csehországgal találkozik. Kövese nyomon a találkozót élő, szöveges tudósításunkban!
okt. 6
20:21
A Debrecen és a Ferencváros is pénzbüntetést kapott (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Debrecen-Ferencváros mérkőzésen történt események, a tiltott pirotechnikai eszközök használata miatt mindkét klubra pénzbüntetést rótt ki.
okt. 6
20:21
Vívó-vb: az olasz tőrözők nyerték a férfiak csapatversenyét (She)
Az Antalyában zajló vívó-világbajnokságon kedden a férfi tőrözők csapatversenyében Olaszország szerezte meg az aranyérmet.
okt. 6
20:39
MLSZ: fizethet a Ferencváros, Lipcsei Gábor ügyét felfüggesztették (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén pénzbüntetést rótt ki a Debrecen és a Ferencváros csapatára - 200 ezer, illetve visszaesőként 400 ezer forintot -, amiért a szurkolók pirotechnikai eszközöket használtak a két együttes bajnokiján. Ugyanakkor a zöld-fehérek gyúrója, Lipcsei Gábor ellen indított eljárást felfüggesztette, mert a rendőrségtől még semmilyen vizsgálati…
okt. 6
20:57
Videó: íme, Kiss Máté csehek elleni bombagólja! (She)
Nagyszerűen kezdődött a magyar válogatott számára a csehek elleni U20-as világbajnoki nyolcaddöntő mérkőzés. Kiss Máté lövése után már negyed óra elteltével vezettünk, igaz bő tíz percre rá egyenlített ellenfelünk. A szünetben 1-1 az állás. Nézze meg a magyar csapat vezető gólját!
okt. 6
21:15
Tizenegyespárbajban a legjobb nyolc közé jutott a magyar csapat a juniorvébén (Infostart)
2-2-re állt 120 perc után a magyar junior-válogatott az U20-as labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében. A csapat gólját Kiss Máté lőtte, majd a csehek Vosahlik és a csereként beállt Rabusic révén fordítottak. A 99. percben Koman Vladimir pazar góllal egyenlített szabadrúgásból. A továbbjutás tizenegyes-párbajban dőlt el. Gulácsi Péter három lövést is kivédett, s ezzel hőssé vált: a legjobb…
okt. 6
21:33
Jégkorong, MOL-liga: hazai pályán győzött a Budapest Stars (She)
A Vasas Budapest Stars 3-1-re verte meg hazai pályán a romániai Csíkszereda együttesét a magyar-román közös jégkorong-bajnokság, a MOL Liga egyetlen keddi mérkőzésén.
okt. 6
21:51
Jégkorong, EBEL: túlórában nyert Fehérváron a Ljubljana (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszának tizedik fordulójában a szlovén Olimpija Ljubljana hosszabbításos találkozón győzött Székesfehérváron a Sapa Fehérvár AV 19 csapata ellen.
okt. 6
22:09
U20-as vb: Costa Rica kiejtette a házigazdát (She)
Az Egyiptomban zajló U20-as labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében Costa Rica 2–0-ra legyőzte a házigazdát.
okt. 6
22:27
Videó: nézze meg, ahogy Koman szabadrúgásból egyenlít! (She)
A csehek elleni vb-nyolcaddöntőben Koman Vladimir a hosszabbításban egyenlítette ki hátrányunkat. Így 2-2-es állást mutat az eredményjelző. Tekintse meg a középpályás gólját videón!
okt. 6
23:06
Drámai csatában a nyolc között a magyar csapat (Metropol)
A magyar válogatott bejutott a legjobb nyolc közé a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán, miután a keddi nyolcaddöntőben büntetőkkel legyőzte a cseh csapatot. A magyarok pénteken az olaszokkal találkoznak a negyeddöntőben.
okt. 6
23:39
U20-as vb: most élvezzük ki a sikert! - Egervári Sándor (She)
Érthetően boldogan nyilatkozott Egervári Sándor, az U20-as labdarúgó-válogatott szövetségi edzője a csehek elleni, tizenegyesekkel kivívott világbajnoki negyeddöntőbe jutást követően.
okt. 6
23:41
Videó: tekintse meg a magyarok győztes tizenegyespárbaját! (She)
Az U20-as magyar labdarúgó-válogatott tizenegyespárbaj után jutott tovább a legjobb nyolc közé Csehországgal szemben az egyiptomi világbajnokságon. Gulácsi Péter három alkalommal is hárítani tudta az ellenfél kísérletét, így hősként ünnepelhették társai. Tekintse meg az összességében 4-3-ra megnyert tizenegyespárbajt!
okt. 6
23:43
U20-as vb: Kisteleki István elégedetten gratulált (She)
Az Egyiptomban zajló U20-as világbajnokságon a magyar válogatott bejutott a negyeddöntőbe és várhatja a pénteki, Olaszország elleni folytatást. Korosztályos legjobbjaink kedden este a nyolcaddöntőben drámai körülmények között, tizenegyespárbajban búcsúztatták el a cseh együttest. A szövetség honlapján (mlsz.hu) Kisteleki István MLSZ-elnök gratulált a sikerhez és a továbbjutáshoz.

Keresés