2009. október 9. péntek

okt. 9
16:48
Nadal nyerte a volt világelsők csatáját (Behaviour)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal nagyon simán nyert a szebb napokat is megélt orosz Marat Szafin ellen a pekingi keménypályás tenisztorna 3,3 millió dollár összdíjazású férfi versenyében.
okt. 9
17:06
Nadal simán győzött Szafin ellen (Metropol)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal nagyon simán nyert a szebb napokat is megélt orosz Marat Szafin ellen a pekingi keménypályás tenisztorna 3,3 millió dollár összdíjazású férfi versenyében.
okt. 9
17:21
Holland válogatott: újabb sérült Bert van Marwijk csapatában (She)
A Celtic holland válogatott védője, Glen Loovens sérülés miatt kihagyhatja az oranje Ausztrália elleni felkészülési mérkőzését.
okt. 9
17:39
Divatvilág: Cristiano Ronaldo váltja David Beckhamet 2010-ben (She)
Az olasz divattervező, Gergio Armani hivatalosan is bejelentette, hogy a portugál labdarúgó-válogatott és a Real Madrid futballistája, Cristiano Ronaldo lesz 2010-es kollekciójának reklámarca.
okt. 9
17:42
Két napig ingyen megtekinthető a Bajnokok Ligája-trófea Budapesten (Metropol)
Szombaton és vasárnap 10 és 20 óra között bárki ingyen megtekintheti Budapesten a labdarúgó Bajnokok Ligája trófeáját, amelyet az UEFA Champions League Trophy Tour rendezvénysorozat magyarországi állomásának pénteki megnyitóján állítottak ki.
okt. 9
17:42
U20-as vb - megvan kik játszanak ma este (Behaviour)
Egervári Sándor, a magyar 20 éven aluli labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kihirdette az egyiptomi világbajnokság péntek esti negyeddöntőjében pályára lépő kezdőcsapatát.
okt. 9
17:57
Olasz meló - íme a magyarok kezdőcsapata (Infostart)
Egervári Sándor, a magyar junior labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kihirdette az egyiptomi világbajnokság péntek esti negyeddöntőjében pályára lépő kezdőcsapatát.
okt. 9
17:57
Vb 2010: gyászszünet lesz a francia és a szerb meccs előtt (She)
Egyperces néma gyászszünet lesz a francia és a szerb labdarúgó-válogatott következő világbajnoki selejtezője előtt.
okt. 9
18:15
Tenisz: Bartoli és A. Radwanska is a pekingi elődöntőben (She)
A francia Marion Bartoli és a lengyel Agnieszka Radwanska is bejutott az elődöntőbe a Pekingben zajló, 4 500 000 dollár összdíjazású WTA-tornán. Mindketten maguknál magasabban rangsorolt orosz ellenfelet búcsúztattak el, és a legjobb négy között egymás ellen játszanak majd.
okt. 9
18:17
U20-as vb: hivatalos a korábban közölt magyar kezdőcsapat (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint kijelölte olaszok elleni kezdőcsapatát a magyar U20-as válogatott szövetségi edzője, Egervári Sándor.
okt. 9
18:18
Portugál-magyar - Ronaldo és Bosingwa játékra kész (Behaviour)
Cristiano Ronaldo és Jose Bosingwa, a portugál labdarúgó-válogatott két alapembere felépült sérüléseiből, így pályára léphet a magyarok elleni, szombati világbajnoki-selejtezőn.
okt. 9
18:19
Póker: Phil Ivey WSOP-győzelmére fogadnak a legtöbben (She)
Egy hónap múlva már nagy valószínűséggel tudni fogjuk, hogy ki az idei WSOP főverseny győztese, hiszen november 7-én kezdődik a November Nine, és két nap alatt azért illik legyőzni nyolc ellenfelet.
okt. 9
18:33
U20-as vb: Ghána jutott be elsőként a négy közé a tornán (She)
Ghána 3–2-re legyőzte Dél-Koreát az Egyiptomban zajló U20-as világbajnokságon, így elsőként biztosította helyét a torna legjobb négy együttese között. A „fekete csillagok” az elődöntőben az olasz–magyar párharc továbbjutójával mérkőznek meg.
okt. 9
18:35
Kézilabda: Omeyert és Riegelhuthot választották meg 2008 legjobbjának (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség szakértői a francia Thierry Omeyert és a norvég Linn-Kristin Riegelhuthot választották meg a tavalyi év legjobb kézilabdásának.
okt. 9
18:37
Kosárlabda: jobban kosarazott a Sopronnál a Jekatyerinburg (She)
Egy félidőn át kiválóan tartotta magát, végül azonban 28 pontos vereséget szenvedett az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata a házigazda Jekatyerinburgtól a meghívásos oroszországi négyes torna nyitónapján.
okt. 9
18:51
UEFA: jelenleg a 4. kalapba kapnánk besorolást az Eb-selejtezőknél (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette az Európa-bajnokság csoportjainak sorsolásakor felhasználandó kontinentális rangsort, amely egyelőre átmenetinek tekinthető, mert a világbajnoki selejtezők hátralévő eredményei is beleszámítanak a végleges sorrendbe. Magyarország a 31. helyen áll a listán.
okt. 9
18:54
Jobban kosarazott a Jekatyerinburg (Metropol)
Egy félidőn át kiválóan tartotta magát, végül azonban 28 pontos vereséget szenvedett az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata a házigazda Jekatyerinburgtól a meghívásos oroszországi négyes torna nyitónapján.
okt. 9
18:54
U20-as vb - Ghána vár ránk, vagy az olaszokra (Behaviour)
A ghánai válogatott nagy csatában 3-2-re győzött a Koreai Köztársaság legjobbjai ellen, így bejutott a legjobb négy közé a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának pénteki negyeddöntőjében.
okt. 9
19:09
Vasas: hivatalosan is lezárták a Piller-ügyet, nem hibázott a klub (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága pénteken lezárta Piller József ügyét – olvasható a Vasas honlapján.
okt. 9
19:11
Diósgyőr: egygólos vereséget szenvedett a DVTK Nagymihályon (She)
Bár Bogdan Apostu góljával a szünetben még a Diósgyőr vezetett, a Soproni Liga utolsó helyén álló labdarúgócsapat végül 2–1-es vereséget szenvedett a szlovák MFK Michalovce csapatától.
okt. 9
19:12
Ghána jutott elsőként az elődöntőbe (Metropol)
A ghánai válogatott nagy csatában 3-2-re győzött a Koreai Köztársaság legjobbjai ellen, így bejutott a legjobb négy közé a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának pénteki negyeddöntőjében.
okt. 9
19:27
Baráth Etele: Sikeres volt az év, de minden tartalékot felemésztett (Infostart)
A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöksége 2012 végéig meghosszabbítja Storcz Botond felnőtt- és Hüttner Csaba utánpótlás szövetségi kapitány szerződését. A szervezet elnöke hangsúlyozta, hogy eddig mindkét szakvezető rendkívül energikusan dolgozott. Baráth Etele kiemelte:: a sportág sikeresen szerepelt idén, de a szövetség nehéz helyzetben van.
okt. 9
19:27
Juventus: szombaton műtik Marchisiót, egy hónap kihagyás is várhat rá (She)
Nemcsak az olasz válogatott Írország és Ciprus elleni vb-selejtezőjét kell kihagynia Claudio Marchisiónak, hanem valószínűleg a Maccabi Haifa elleni BL-mérkőzéseket is.
okt. 9
19:29
Tenisz: kiestek Thaiföldön túrázó teniszezőink (She)
Sajnos nem sikerült túl jól a pénteki nap Thaiföldön túrázó teniszezőinknek: az eddigi remeklés után hirtelen minden fronton kiestek, így máris készülhetnek a jövő heti, Nakhon Ratchasima városában sorra kerülő következő kemény pályás future-tornára.
okt. 9
19:45
Pápa: nem bírt a négy évvel ezelőtti BL-szereplővel a Véber-csapat (She)
A Soproni Ligában szereplő Lombard Pápa pénteken a 2005–2006-os idényben a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó MFK Petrzalka csapatát fogadta félkészülési mérkőzésen. A találkozót 2–1-re a pozsonyi gárda nyerte, a hazaiak gólját Bali Péter szerezte.
okt. 9
19:47
Lovassport: kanadai siker a díjlovagló vk magyarországi fordulóján (She)
A hagyományos számokkal pénteken megkezdődött a díjlovagló Világkupa idei magyarországi fordulója a kaposvári Lovas Akadémián, ahol 12 nemzet csaknem 50 sportolója vesz részt, az összdíjazás pedig 3 millió forint.
okt. 9
20:03
U20-as vb: rendőri felvezetéssel lassabban érkezett meg a csapat (She)
Ezúttal több mint egy órán át utazott busszal a csapat a szálláshelyétől a mérkőzés helyszínére. A három nappal ezelőtti nyolcaddöntővel ellentétben ezúttal rendőri felvezetést kapott a magyar válogatott, a helyi hatóság képviselője azonban alig ismerte a gázpedált.
okt. 9
20:05
Női kézilabda NB I: hétgólos dunaújvárosi siker a Kiskunhalas ellen (She)
A Dunaújváros hazai pályán szoros első félidő után 35–28-ra győzött a Kiskunhalas ellen a női kézilabda NB I 6. fordulójában.
okt. 9
20:06
Megérkeztek a tenisz klasszikusai (Metropol)
Szombaton és vasárnap a Papp László Sportarénában rendezik meg a Tennis Classics elnevezésű viadalt, amelyen a 80-as, 90-es évek talán legkiválóbb teniszcsillagai lépnek pályára.
okt. 9
20:06
Becker után Wilander is lemondta a budapesti gálát (Behaviour)
Szombaton és vasárnap a Papp László Sportarénában rendezik meg a Tennis Classics elnevezésű viadalt, amelyen a 80-as, 90-es évek talán legkiválóbb teniszcsillagai lépnek pályára. Sérülése miatt nem jöhet Budapestre Mats Wilander.
okt. 9
20:21
Elődöntőben a magyar csapat a juniorvébén (Infostart)
Szenzációs mérkőzésen harcolta ki a győzelmet a magyar válogatott az egyiptomi junior-világbajnokságon. A csapat az első percben már vezetett, ám a 82. percben kapott gól miatt hosszabbításra kényszerült. A plusz 30 percben megint vezetett, de egy perccel később gólt kapott. S újra tudott gólt szerezni, Koman Vladimir és Németh Krisztián a harmadik gólt is összehozták! Mind a három találatban ők…
okt. 9
20:24
U20-as vb, ÉLŐ: vezetünk! (Behaviour)
A magyar válogatott a mérkőzés második percében tizenegyeshez jutott, és Koman Vladimir nem hibázott.
okt. 9
20:26
U20-as vb, ÉLŐ: 20. perc (Behaviour)
A magyar válogatott a mérkőzés második percében tizenegyeshez jutott, és Koman Vladimir nem hibázott.
okt. 9
20:39
Jégkorong, MOL-liga: Csíkszeredán kapott ki a Ferencváros (She)
Az SC Csíkszereda 3–2-re megverte a Ferencvárost a magyar-román jégkorong-bajnokság (MOL-liga) péntek esti találkozóján.
okt. 9
20:42
Debrecenben nyert a címvédő Győr (Metropol)
A címvédő Győr 28-24-re nyert Debrecenben a női kézilabda NB I pénteki rangadóján, így jobb gólkülönbségének köszönhetően a tabella élére ugrott a szintén százszázalékos Békéscsaba elé.
okt. 9
20:57
Férfi röplabda: szettet sem engedett a Kaposvárnak a Mladost Zagreb (She)
A férfi röplabda Közép-európai-liga pénteki mérkőzésén a Mladost Zagreb hazai pályán 3:0-ra győzött a Kaposvár ellen.
okt. 9
20:59
Női röplabda Extraliga: győzött a Vasas, kikapott az Újpest (She)
A Vasas Nyíregyházán győzött, az Újpest pedig Székesfehérváron szenvedett vereséget a női röplabda Extraliga pénteki játéknapján.
okt. 9
21:00
U20-as vb, ÉLŐ: vége az első félidőnek (Behaviour)
A magyar válogatott a mérkőzés második percében tizenegyeshez jutott, és Koman Vladimir nem hibázott.
okt. 9
21:15
Chile továbbjuthat, Maradona győzelmi kényszerben (Infostart)
A dél-amerikai labdarúgó-világbajnoki selejtezők utolsó előtti fordulójában Brazília és Paraguay után Chile harcolhatja ki harmadikként a továbbjutást.
okt. 9
21:15
Bayern München: Olic megsérült, három hétig harcképtelen (She)
Rossz hír a Bayern München szurkolóinak: Ivica Olic megsérült a horvát válogatott egyik és három hétig nem léphet pályára.
okt. 9
21:33
Felkészülés: a Dortmund kikapott egy negyedosztályú csapattól (She)
Arcpirító vereséget szenvedett Hajnal Tamás csapata, a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund a német negyedosztályú Saarbrücken csapatától.
okt. 9
21:35
Jégkorong, EBEL: ha csak egy góllal is, de kikapott a Volán Grazban (She)
A SAPA Fehérvár AV 19 idegenben 3–2-re kikapott a Graztól az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) 11. fordulójában.
okt. 9
21:36
A golf és a rögbi 2016-tól újra az olimpián (Metropol)
A golfot és a hétfős rögbit is felvette 2016-tól a nyári ötkarikás játékok programjába a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), melynek kongresszusa pénteken döntött erről Koppenhágában.
okt. 9
21:37
Jégkorong, MOL-liga: magabiztosan győzött a Vasas Budapest Stars (She)
A Vasas Budapest Stars magabiztosan, 3–0-ra legyőzte a romániai Brasov csapatát a magyar-román közös jégkorong-bajnokság (MOL-liga) pénteki játéknapján.
okt. 9
21:38
Magabiztosan nyert a Budapest Stars (Metropol)
A Vasas Budapest Stars együttese magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a romániai Brasov felett a magyar-román közös jégkorongbajnokság, a MOL Liga pénteki mérkőzésén.
okt. 9
21:51
Videó: nézze meg Koman Vladimir olaszok elleni büntetőjét! (She)
A magyar U20-as labdarúgó-válogatott már a 2. percben megszerezte a vezetést az olaszok elleni vb-negyeddöntőben. A Németh Krisztián buktatása után megítélt büntetőt Koman Vladimir magabiztosan értékesítette, melyet az alábbi videóban megtekinthet.
okt. 9
21:54
U20-as vb, ÉLŐ: emberelőny az előny mellé! (Behaviour)
A magyar válogatott a mérkőzés második percében tizenegyeshez jutott, és Koman Vladimir nem hibázott. A fáradtan küzdő csapat a 71. percben emberelőnybe került, az olaszok tíz emberrel folytatják.
okt. 9
21:56
U20-as vb, ÉLŐ: egyenlítettek az olaszok, és már csak kilencen vannak! (Behaviour)
Mazzotta egyenlített a 82. percben, majd nem sokkal később Gentili után Binit is kiállította a játékvezető az olaszoktól.
okt. 9
22:09
Férfi vízilabda, Euroliga: kiütéses győzelemmel kezdett a Honvéd (She)
Egész napos utazás után késő este játszotta bemutatkozó meccsét az Euroliga első selejtezőkörében a Domino-Honvéd. A magyar bajnoki bronzérmes a Tirollal mérkőzött, az osztrák gárda pedig kellemes edzőpartnernek bizonyult a Gergely Istvánt pihentető, és a fiatal Lévai Mártonnak lehetőséget adó Vad Lajos együttesének számára, amely végül 20–5-re győzött.
okt. 9
22:11
Videó: Mazzotta egyenlítése a mieink elleni negyeddöntőben (She)
Kevesebb mint 10 perccel az olaszok elleni vb-negyeddöntő vége előtt kapta az egyenlítő gólt a magyar U20-as labdarúgó-válogatott. Az alábbi videóban megnézheti Antonio Mazzotta hosszabbítást érő találatát.

Keresés