2009. február 20. péntek

febr. 20
18:29
Vajda Anna a szurkolók szerint az év legjobb európai kosarasa (Infostart)
A szurkolók szerint a MiZo Pécs 2010 csapatát erősítő Vajda Anna lett a 2008-as év legjobb női kosarasa Európában.
febr. 20
18:29
Cozma-ügy: Sesum után Ivan Pesic is elhagyta a kórházat (She)
Elhagyta a veszprémi kórházat pénteken Ivan Pesic, az MKB Veszprém és a horvát válogatott kézilabdázója – tájékoztatta Rácz Jenő, a kórház főigazgatója az MTI-t.
febr. 20
18:31
A legerősebb kalapba került a magyar női kézilabda-válogatott (Infostart)
A legerősebb csapatok közé, az első kalapba került a magyar női kézilabda-válogatott a 2010-es Európa-bajnokság selejtezőinek március 24-i csoportsorsolásán.
febr. 20
18:31
Tenisz: Venus Williams lesz Razzano ellenfele a dubai döntőben (She)
A dubai női tenisztorna elődöntőjében a két Williams nővér csatáját az idősebbik, Venus nyerte Serena ellen egy rendkívül fordulatos mérkőzésen, így ő lesz a francia Virginie Razzano ellenfele a holnapi döntőben.
febr. 20
19:03
Kézilabda: megérkezett a Győr a BL-meccs helyszínére (She)
Megérkezett Romániába a Győr női kézilabda-csapata. Konkoly Csaba együttese szombaton a Valcea ellen lép pályára Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
febr. 20
19:05
Északisí-vb: amerikai aranyérem a tömegrajtos versenyben (She)
A csütörtökön lebonyolított 10 km-es sífutást követően vezető amerikai Todd Lodwick nyerte az északi összetett tömegrajtos versenyt a csehországi Liberecben zajló északisí világbajnokságon.
febr. 20
19:07
Tenisz, Davis-kupa: Baranyi kijelölte csapatát, jön Dimitrov (She)
Baranyi Szabolcs, a magyar Davis-kupa-válogatott kapitánya kijelölte csapatát a bolgárok elleni, két hét múlva esedékes győri találkozóra.
febr. 20
19:57
Női kosárlabda Euroliga: a Sopron bejutott a final fourba! (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán 70–63-ra legyőzte a háromszoros győztes Bourges Basketet az Euroliga negyeddöntőjének második mérkőzésén, és fennállása során először bejutott a sorozat négyes döntőjébe, a final fourba.
febr. 20
19:59
Tenisz: Victoria Azarenka jutott elsőként a döntőbe Memphisben (She)
A Memphisben zajló női tenisztorna első elődöntőjében háromszettes mérkőzésen győzött a második helyen kiemelt fehérorosz Victoria Azarenka a hatodik helyen kiemelt német Sabine Lisicki ellen.
febr. 20
20:01
Női kosárlabda Euroliga: újabb vereségével kiesett a Pécs (She)
A Pécs hazai pályán 81–76-ra kikapott a spanyol Salamancától a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének második mérkőzésén, ezzel a spanyol csapat jutott be a final fourba.
febr. 20
20:03
Tenisz: Jo-Wilfried Tsonga is elődöntős Marseille-ben (She)
A marseille-i torna negyeddöntőjében a negyedik helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga 6:2, 6:7, 6:4-re verte a nyolcadik helyen kiemelt spanyol Feliciano Lopezt, ezzel csatlakozott a szerb Novak Djokovicshoz, valamint a francia Michael Llodrához.
febr. 20
20:15
Bejutott a Sopron a Final Fourba (Infostart)
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán legyőzte a francia Bourges-t a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó negyeddöntőjének második mérkőzésén, ezzel 2-0-ra megnyerte a párharcot. A csapat, fennállása során először, bejutott a sorozat négyes döntőjébe. A Pécs kettős vereséggel kiesett.
febr. 20
20:15
Ökölvívás: három magyar jutott döntőbe Debrecenben (She)
Nem a magyarok napja volt a pénteki az 53. Bocskai István nemzetközi amatőr ökölvívó emlékversenyen, hiszen a 12 elődöntőbe jutott hazai indulóból csupán hárman – az 51 kg-os Kalucza Norbert, a 81 kg-os Szellő Imre és a plusz 91 kg-os Bernáth István – tudták magukat beverekedni a szombati fináléba.
febr. 20
20:16
Hazai vereséggel búcsúzott a Pécs (Metropol)
A MiZo Pécs 2010 hazai pályán kikapott a spanyol Salamancától pénteken a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó negyeddöntőjének második mérkőzésén, ezzel 2-0-ra elbukta a párharcot.
febr. 20
20:16
Otthon kapott ki és búcsúzott a Pécs (Behaviour)
A MiZo Pécs 2010 hazai pályán kikapott a spanyol Salamancától pénteken a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó negyeddöntőjének második mérkőzésén, ezzel 2-0-ra elbukta a párharcot.
febr. 20
20:18
Négyes döntőben a Sopron! (Metropol)
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán legyőzte a francia Bourges-t pénteken a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó negyeddöntőjének második mérkőzésén, ezzel 2-0-ra megnyerte a párharcot, és fennállása során először bejutott a sorozat négyes döntőjébe. A Bourges egy vitatott bírói ítélet miatt megóvja a mérkőzést.
febr. 20
20:18
Final-Four Soproni részvétellel! (Behaviour)
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán legyőzte a francia Bourges-t pénteken a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó negyeddöntőjének második mérkőzésén, ezzel 2-0-ra megnyerte a párharcot, és fennállása során először bejutott a sorozat négyes döntőjébe.
febr. 20
20:33
Bundesliga 2: Lőw Zsolték legyőzték Lisztes Krisztiánékat (She)
Lőw Zsolt együttese legyőzte Lisztes Krisztián csapatát a német másodosztály 21. fordulójában. Torghelle Sándor és Szabics Imre vesztes csapat tagja volt.
febr. 20
20:34
Venus nyerte a Williams-testvérek csatáját (Metropol)
Az amerikai Venus Williams lesz a francia Virgine Razzano ellenfele a kétmillió dollár összdíjazású dubaji női tenisztorna fináléjában, miután a pénteki második elődöntőben három játszmában győzött testvére, a világelső Serena ellen.
febr. 20
20:35
Női kosárlabda Euroliga: a Jekatyerinburg is továbbjutott (She)
A Jekatyerinburg idegenben is legyőzte a Fenerbahcét, ezzel 2–0-s összesítéssel továbbjutott a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjéből.
febr. 20
20:51
Tenisz: kialakult az elődöntő párosítása Kolumbiában (She)
Befejeződtek a negyeddöntők a Bogotában zajló WTA-tornán, melyen nem jutott elődöntőbe a Marosi Katalint búcsúztató Mathilde Johansson, mivel simán kikapott az argentin Gisela Dulkótól.
febr. 20
21:09
Bayern München: Michael Rensing kiakadt a német sajtóra (She)
Michael Rensingnek, a Bayern München kapusának elege van abból, hogy boldog-boldogtalan szót kér és nyilatkozik teljesítményével kapcsolatban és pénteken el is panaszolta ezt a német sajtónak.
febr. 20
21:09
Soproni söprés az Euroligában (Behaviour)
Fantasztikus győzelmével történelmi tettet vitt véghez az MKB-Euroleasing Sopron az Euroliga negyeddöntőjének második mérkőzésén. Az idegenbeli bravúrt követően a soproniak hazai pályán is győztek a francia Bourges ellen, és fennállásuk során először bejutottak a Final Fourba, azaz a legjobb négy közé.
febr. 20
21:11
Jégkorong ob I: hosszabbításban győzött az Újpest (She)
Hosszabbítás után nyert az Újpest a Dunaújváros ellen a férfi jégkorong bajnokság középszakaszának pénteki játéknapján.
febr. 20
21:11
Az ötödik helyért mérkőznek a magyarok (Behaviour)
A magyar válogatott nyert az azeri együttes ellen a franciaországi Clermont-Ferrandban zajló kötöttfogású birkózó csapat-világbajnokságon, és így szombaton az ötödik helyért mérkőzik majd a kazah alakulattal.
febr. 20
21:27
Guus Hiddink bemutatkozik: Villa ebédidőben (Infostart)
A Bajnokok Ligája tavaszi nyitányának árnyékában zajlik a hétvégi futballforduló a legerősebb európai ligákban. A legtöbb érdekelt csapat, például, már szombaton letudja bajnoki kötelezettségét. A szombat-vasárnap kevés rangadójából az élre a Chelsea és az Aston Villa csatája kívánkozik.
febr. 20
21:27
Jégkorong ob I: a Stars hazai pályán verte meg az Alba II-t (She)
Az NZ Stars hazai pályán 7–1-re verte meg az Alba Volán II-t a jégkorong ob I középszakaszában.
febr. 20
22:03
Női kosárlabda Euroliga: otthon egyenlített a Valencia (She)
A Valencia hazai pályán 73–71-re győzött a Szpartak Moszkva ellen a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének második mérkőzésén, így 1–1-re alakította a párharc állását.
febr. 20
22:21
Női kosárlabda Euroliga: a Bourges megóvta a mérkőzést (She)
A francia Bourges vezetői óvást nyújtottak be a Sopron ellen 70–63-ra elveszített Euroliga-mérkőzés után.
febr. 20
22:39
Bundesliga: a Schalke hazai pályán döntetlenezett a Dortmunddal (She)
A Schalke hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az ősi rivális Borussia Dortmunddal a Bundesliga 21. fordulójának nyitó mérkőzésén. A hazaiak Kevin Kuranyi gyönyörű góljával szereztek vezetést, a dortmundiaktól Mohamed Zidan volt eredményes. Hajnal Tamás végigjátszotta a mérkőzést.
febr. 20
22:41
Férfi röplabda Közép-európai Liga: nyert a Kaposvár (She)
A Kométa-Kaposvár idegenben verte meg 3:1-re a MOK Zagrebet a férfi röplabda Közép-európai Liga 18. fordulójában.
febr. 20
22:43
Belgium: hazai pályán játszottak döntetlent Tóth Balázsék (She)
Győzelme esetén – ha csak ideiglenesen is – felléphetett volna a dobogóra a Genk a belga labdarúgó-bajnokságban, azonban a 23. forduló nyitó mérkőzésén hazai pályán csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Mouscron ellen.
febr. 20
22:57
Jégkorong ob I: szoros meccsen nyert a Fradi a Miskolc ellen (She)
A Ferencváros szoros mérkőzésen 5–4-re győzött a Miskolc ellen a jégkorong ob I péntek esti mérkőzésén.
febr. 20
22:59
Hollandia: Bodor sárga lapot, csapata egy hármast kapott (She)
A Vitesse hazai pályán 3–0-ra nyert a Roda ellen a holland labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában.

Keresés