2009. február 26. csütörtök

febr. 26
14:33
Kézilabda: Serdarusic visszavonul, nem lesz a Löwen edzője (She)
Horvát sajtóértesülések szerint Zvonimir „Noka” Serdarusic mégsem veszi át júniusban a német Rhein-Neckar Löwen irányítását, annak ellenére, hogy erről már megállapodott a német klub vezetőivel.
febr. 26
14:35
Cselgáncs: Ungvári a legjobb magyar a világranglistán (She)
A legfrissebb világranglistán továbbra is Ungvári Miklós (66 kg) a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar dzsúdós, aki negyedik a rangsorban. A hölgyeknél Csernoviczki Éva a legjobb magyar (48), ő a tizedik helyen áll.
febr. 26
14:51
Manchester City: feröeri kapust szerződtettek a kékek (She)
A Manchester City két és fél éves szerződést kötött a Blackburn Rovers korábbi kapusával, a feröeri Gunnar Nielsennel.
febr. 26
14:53
Északisí-vb: finn arany született a női sífutók váltójában (She)
Finnország nyerte meg a női sífutók 4x5 km-es váltószámát a libereci északisí-ilágbajnokságon. A második helyet a német négyes szerezte meg, míg a bronzérmes a svéd csapat lett.
febr. 26
15:09
Olaszország: az Inter nyáron megveheti Agüerót az Atléticótól (She)
Az olasz Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Internazionale mindent megtesz azért, hogy a nyáron megszerezhesse Sergio Agüerót az Atlético Madridtól.
febr. 26
15:09
Lovak gyógyítják az angol futball fenegyerekét (Blikk)
Gascoigne már három hónapja nem iszik
febr. 26
15:11
Kézilabda: Hamburgban nem okoz gondot a gazdasági válság (She)
Blazenko Lackovic „Lac” a német Hamburg játékosa szinte biztosan továbbjutott csapatával a BL-ben. A titkos favoritnak tartott Hamburg az átlövő szerint legyőzheti a nagyágyúkat is.
febr. 26
15:13
Tenisz: Murray vírusos fertőzés miatt visszalépett Dubaiban (She)
A második helyen kiemelt Andy Murray vírusos betegség miatt visszalépett a dubai tenisztorna további küzdelmeitől.
febr. 26
15:15
Spanyolország: elkapták a 600 kiló kokaint tartó korábbi futballistákat (She)
A spanyol rendőrség elkapta egy drogkereskedő hálózat tizenegy tagját, köztük egy aktív futballistával, valamint több korábbi játékossal.
febr. 26
15:27
Hungarikum a barlangi tekerés (Infostart)
Barlangi tekerést szerveznek szombaton Aggteleken. A Baradla-barlangba várják az érdeklődőket, akik több órán keresztül használhatják a spinning-gépeket. Paksi Attila szervező az InfoRádiónak elmondta: barlangi biciklizés sehol máshol nincs a világon. Hozzátette, hogy a bicikliket biztosítják, és az esemény orvosi felügyelet mellett zajlik majd.
febr. 26
15:27
Kézilabda: a Celje 30 százalékkal csökkenti a költségvetését (She)
A szlovén férfi kézilabda-bajnokság bajnoki címvédője, a Celje PL igen nehéz helyzetbe került. A BL-ben ugyan bejutott a második körbe, de minden bizonnyal utolsóként zárja az idényt, a hazai bajnokságban pedig Tone Tiselj legénysége a harmadik helyen áll, és nagyon nehéz lesz megvédenie bajnoki címét.
febr. 26
15:45
Barcelona: Gabriel Milito újra a csapattal tréningezett (She)
Kilenc hónap kényszerpihenőt követően csütörtökön ismét a csapattal edzett Gabriel Milito, a Barcelona argentin védője – olvasható a klub honlapján.
febr. 26
16:21
MotoGP: meggondolta magát a Kawasaki, mégis indul 2009-ben (She)
A japán Kawasaki korábbi bejelentésével ellentétben úgy döntött, hogy mégis indít versenyzőt a MotoGP 2009-es világbajnokságán. A japán gyár színeiben a csapat eddigi versenyzője, Marco Melandri egyedüliként indul majd.
febr. 26
17:15
Északsí-vb: japán csapatarany északi összetettben (She)
Meglepetésre a japán válogatott nyerte meg a csütörtöki északi összetett csapatversenyt a Liberecben zajló északisí-világbajnokságon.
febr. 26
17:16
A svédek és a norvégok is szívesen rendeznének EB-t (Behaviour)
Svédország és Norvégia közösen pályázik a 2016-os Európa-bajnokság rendezési jogára - jelentette be csütörtökön a két ország labdarúgó szövetsége.
febr. 26
17:17
Blog: Fülöp Márton Bogdán Ádámot és Gulácsi Pétert dicséri (She)
Az Arsenal elleni találkozóról, valamint az azt követő spanyolországi csapattréningről ír fanzone.hu-n olvasható blogjában Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott kapusa. A labdarúgó kifejti véleményét a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőkről, valamint a hozzá hasonlóan Angliában légióskodó magyar kapusokról, Gulácsi Péterről és Bogdán Ádámról.
febr. 26
17:34
Közös svéd-norvég pályázat a 2016-os EB-re (Metropol)
Svédország és Norvégia közösen pályázik a 2016-os Európa-bajnokság rendezési jogára - jelentette be csütörtökön a két ország labdarúgó szövetsége.
febr. 26
17:51
Euro 2016: Svédország és Norvégia közösen pályázik (She)
Svédország és Norvégia közösen pályázik a 2016-os Európa-bajnokság rendezési jogára - jelentette be csütörtökön a két ország labdarúgó-szövetsége.
febr. 26
17:53
Jégkorong: kikapott a Volán, a HC nyerte a csíkszeredai emléktornát (She)
A HC Csíkszerda nyerte meg a csíkszeredai emléktornát, miután a döntő mérkőzésen 4–3-ra megverte az Alba Volánt.
febr. 26
18:09
Északisí-vb: japán csapatarany északi összetettben (She)
Meglepetésre a japán válogatott nyerte meg a csütörtöki északi összetett csapatversenyt a Liberecben zajló északisí-világbajnokságon.
febr. 26
18:27
Tenisz: a szerb Novak Djokovics is elődöntős Dubaiban (She)
Az első helyen kiemelt Novak Djokovics is bejutott az elődöntőbe a Dubaiban zajló férfi tenisztornán, a szerb teniszező két játszmában győzte le a horvát Marin Cilicet.
febr. 26
18:45
MotoGP: Bulgária 2012-től versenyt rendez, csak még nem tudni, hol (She)
Sikerült megállapodnia a Bolgár Motorsportszövetségnek (BMF) és a gyorsaságimotoros-világbajnokság szervezéséért felelős Dorna cégnek a vb bolgár futamának időpontjáról.
febr. 26
18:47
Sakk: Topalov játszhat az indiai Ananddal a világbajnoki címért (She)
Veszelin Topalov győzelmével ért véget a Gata Kamsky elleni szófiai világbajnok-jelölti döntő hetedik játszmája.
febr. 26
19:03
Labdarúgás: összeegyeztethető a joggal a 6 plusz 5-ös szabály (She)
Összeegyeztethető az európai joggal az úgynevezett 6 plusz 5-ös szabály, amelynek értelmében a labdarúgókluboknak legalább hat hazai játékossal kell kezdeniük a mérkőzéseket – közölte csütörtöki brüsszeli sajtótájékoztatóján a nemzetközi szövetség (FIFA) által felkért szakértői csoport.
febr. 26
19:21
Labdarúgás: vandálok törtek be a Mézga Focisuliba, jelentős a kár (She)
Vandálok dúlták fel a kaposvári Mézga Focisuli szertárát, tönkretették a mezeket, a labdákat, veszélybe került a bajnoki részvételük, pedig a többnyire hátrányos helyzetű gyerekek nagyon készülnek a megméretésre – közölte az MTI-vel csütörtökön klub vezetője.
febr. 26
19:23
Celtic: a skót klub felfigyelt Bodnár László játékára (She)
A Red bull Salzburg magyar légiósára, Bodnár Lászlóra felfigyelt a skót Celtic együttese, amelynek azonban a téli átigazolási időszakban nem sikerült leigazolnia a magyar légióst.
febr. 26
19:39
Celtic: a skót alakulat felfigyelt Bodnár László játékára (She)
A Red Bull Salzburg magyar légiósára, Bodnár Lászlóra felfigyelt a skót Celtic együttese, amelynek azonban a téli átigazolási időszakban nem sikerült szerződtetnie a magyar légióst.
febr. 26
19:41
Juventus: Camoranesi bordatörést szenvedett, több hetet kihagy (She)
A Juventus középpályása, Mauro Camoranesi bordatörést szenvedett csapata Chelsea elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
febr. 26
19:43
Oldham: Priskin Tamás csapatából erősített a harmadosztályú klub (She)
A harmadosztályú Oldhamben folytatja pályafutását Steve Kabba, a Watford támadója.
febr. 26
19:57
UEFA-kupa: ráfázott a Villa a moszkvai télben, kikapott, kiesett (She)
Ahogy az várható volt, a nyolc kulcsjátékosát pihentető Aston Villa 2–0-ra kikapott a CSZKA Moszkva otthonában, így elbúcsúzott az UEFA-kupa küzdelmeitől.
febr. 26
19:57
Topalov játszhat a vb-címért Ananddal (Behaviour)
A bolgár Veszelin Topalov csütörtökön megnyerte a hetedik partit, s ezzel 4,5-2,5 arányban legyőzte az amerikai Gata Kamskyt a sakkvilágbajnoki kihívó jogáért kiírt párosmérkőzésen, Szófiában.
febr. 26
20:15
Brazília: Dunga szerint komoly konkurenciája van Amaurinak (She)
A brazil válogatott szövetségi kapitánya, Dunga szívesen látná csapatában a Juventus táadóját, Amaurit, akinek azonban tudnia kell, hogy egyáltalán nem lenne bérelt helye a selecaóban.
febr. 26
20:17
UEFA-kupa: kiesett a Sampdoria, miután idegenben is kikapott (She)
A Metaliszt Harkiv kettős győzelemmel jutott az UEFA-kupa legjobb 16 csapata közé, miután hazai pályán is megverte az olasz Sampdoria csapatát. Az ukránok Harkivban Valjajev és Jaja góljaival 2–0-ra győztek.
febr. 26
20:33
Búcsúztak Babosék (Infostart)
Kiesett Babos Gábor csapata, a holland NEC Nijmegen a labdarúgó UEFA-kupából, miután a hazai 3-0-s vereség után idegenben 1-0-ra kapott ki a Hamburgtól. A magyar válogatott kapus végigjátszotta a mérkőzést.
febr. 26
20:33
Brazília: Dunga szerint nagy konkurenciája van Amaurinak (She)
A brazil válogatott szövetségi kapitánya, Dunga szívesen látná csapatában a Juventus támadóját, Amaurit, akinek azonban tudnia kell, hogy egyáltalán nem lenne bérelt helye a selecaóban.
febr. 26
20:35
UEFA-kupa: Babosék kiestek, vereséggel búcsúzott a Nijmegen (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Hamburg az UEFA-kupa legjobb 16 csapata közé, ezzel megfelezte a még versenyben lévő, magyar játékosokat keretében tudó csapatok számát, hiszen a Babos Gáborral felálló NEC volt a németek továbbjutásának kárvallottja.
febr. 26
20:37
UEFA-kupa: Huszti Szabolcs a Zenit kezdőcsapatában (She)
Az UEFA-kupa legjobb 16 csapata közé jutásért vívott visszavágón Huszti Szabolcs a Zenit kezdőcsapatában kap lehetőséget a VfB Stuttgart ellen.
febr. 26
21:09
UEFA-kupa: elkezdődött a Stuttgart-Zenit - élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a német VfB Stuttgart–Zenit találkozó, amelynek tétje a legjobb 16 közé jutás az UEFA-kupában. Az orosz együttes kezdőcsapatában ezúttal is lehetőséget kapott Huszti Szabolcs.
febr. 26
21:09
Kikaptak a sÖrdögök (Behaviour)
A szombathelyi Falco KC nagy csatában, négy ponttal legyőzte a vendég Soproni sÖrdögök együttesét a férfi kosárlabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
febr. 26
21:11
UEFA-kupa: Luyindula duplájával hengerelt a PSG Wolfsburgban (She)
A Paris Saint-Germain az első meccsen két hete 2–0-ra győzött hazai pályán a Wolfsburg ellen, és a németek otthonában sem kegyelmezett: 3–1-re nyert, így 5–1-es összesítéssel lépett a legjobb 16 közé. A mostani győzelemben főszerepet vállalt Peguy Luyindula, aki két gólt is lőtt.
febr. 26
21:11
Vandálok dúlták fel a kaposvári Mézga foci suli szertárát, veszélyben a bajnoki szereplés (Behaviour)
Vandálok dúlták fel a kaposvári Mézga foci suli szertárát, tönkretették a mezeket, a labdákat, veszélybe került a bajnoki részvételük, pedig a többnyire hátrányos helyzetű gyerekek nagyon készülnek a megmérettetésre - közölte az MTI-vel csütörtökön klub vezetője.
febr. 26
21:13
Ranglista: a Liverpool a legerősebb klub az UEFA-rangsor szerint (She)
Az európai labdarúgócsapatok rangsorát ismét az angol Liverpool vezeti.
febr. 26
21:27
Férfi kosárlabda NB I: a Falco nagy csatában verte meg a sÖrdögöket (She)
A szombathelyi Falco KC 75–71-re nyert a Soproni sÖrdögök ellen a férfi kosárlabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
febr. 26
21:29
UEFA-kupa: büntetőkkel jutott tovább a Marseille a Twente ellen (She)
Elképesztő izgalmak után tizenegyesek döntöttek a Twente és az Olympique Marseille között az UEFA-kupa legjobb 16 csapata közé jutásról. A rendes játékidő végén a Marseille 1–0-ra vezetett Hatem Ben Arfa góljával, és mivel az első meccsen a franciák otthonában a Twente nyert ugyanilyen különbséggel, így következett a hosszabbítás.
febr. 26
21:45
UEFA-kupa: őrült meccsen búcsúztatta a Galatasaray a Bordeaux-t (She)
Nem mindennapi mérkőzést hozott a Bordeaux vendégjátéka a török Galatasaray otthonában, hiszen a a hétgólos találkozó 89. percében biztosították be a győzelmüket Sabri góljával
febr. 26
22:03
UEFA-kupa: őrült meccsen búcsúzott a Bordeaux Isztambulban (She)
Nem mindennapi mérkőzést hozott a Bordeaux vendégjátéka a török Galatasaray otthonában, hiszen a hazaiak a hétgólos találkozó 89. percében szerezték meg a győztes és továbbjutást jelentő gólt Sabri révén.
febr. 26
22:05
Videó: nézze meg Ben Arfa hatalmas szabadrúgásgólját! (She)
Hatem Ben Arfa óriási gólt lőtt szabadrúgásból a Twente–Marseille UEFA-kupa-mérkőzésen. A francia csapat így kiegyenlítette az első mérkőzésen összeszedett hátrányát, és végül tizenegyesrúgások után jutott a legjobb 16 közé. Íme a találat videón!
febr. 26
22:21
Real Madrid: Robben biztos a Liverpool elleni továbbjutásban (She)
Bár a Real Madrid a nyolcaddöntő első mérkőzésén 1–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól, Arjen Robben, a „királyi gárda” holland középpályása biztos abban, hogy csapata ott lesz a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
febr. 26
22:57
UEFA-kupa: Husztiék Stuttgartban is nyertek, és továbbjutottak (She)
Az orosz Zenit az UEFA-kupa legjobb 16 csapata közé jutott, mivel a szentpétervári összecsapást követően a VfB Stuttgart otthonában is 2–1-re nyert. Igor Szemsov szerzett vezetést a vendégeknek még az első félidőben, a találkozó vége előtt tíz perccel azonban Timo Gebhart egyenlített. A végeredményt a csereként beálló Viktor Fajzulin állította be. Huszti Szabolcs kezdőként 73 perc játéklehetőséget…
febr. 26
22:59
UEFA-kupa: a Werder kiejtette a Milant; továbbment az Ajax (She)
A Werder Bremen idegenben lőtt góljainak köszönhetően kiejtette az AC Milant az UEFA-kupából, és bejutott a legjobb 16 közé. A találkozó főhőse a németek perui csatára, Claudio Pizarro volt, aki a milánóiak 2–0-s vezetésekor a második félidőben helyezte „gólvágó üzemmódba” magát, és 11 perc alatt fejelt két góljával kiejtette az olasz sztárcsapatot.

Keresés