2009. február 4. szerda

febr. 4
14:09
Floorball: az ARES nyerte meg a Krokodilok elleni csúcsrangadót (She)
A hétvégén csonka fordulót rendeztek a hazai floorball bajnoki pontvadászat 13. fordulójában. A négy megrendezett mérkőzés mellett az IBK Cartoon Heroes–Debreceni FSE találkozót a két fél megegyezésével későbbre halasztották. A forduló nem mindennapi csemegét tartogatott, mert a két régi rivális, a jelenleg harmadik helyen álló ARES HC/TopFloor és a listavezető Dunai Krokodilok csapott össze a…
febr. 4
14:11
Hollandia: a Roda egyesül a másodosztályú Fortuna Sittarddal (She)
Bodor Boldizsár csapata, a Roda nyáron egyesül a holland másodosztályban szereplő Fortuna Sittarddal a bevételek növelése érdekében.
febr. 4
14:27
Hollandia: a Roda egyesül a másodosztályú Fortuna Sittarddal (She)
Bodor Boldizsár csapata, a Roda nyáron egyesül a holland másodosztályban szereplő Fortuna Sittarddal a bevételek növelése érdekében.
febr. 4
14:27
Két évvel a VB-előtt megvan az első stadion (Behaviour)
Szombaton már futballmérkőzést játszanak a pretoriai Loftus Versfeld Stadionban, az első olyan létesítményben, amely a jövő évi dél-afrikai világbajnokságra készült el.
febr. 4
14:45
Zenit: Huszti a kupaszereplés miatt szerződött az oroszokhoz (She)
A nemzetközi szereplés döntött a kérők között: Huszti Szabolcs, a magyar válogatott és a Zenit balszélsője elismeri, elsősorban az európai kupaporond ígérete tette vonzóvá számára az oroszországi szerződést.
febr. 4
14:47
Budapest Honvéd: Zsolnai Róbert Kínába utazik próbajátékra (She)
A kínai Csingtao Jonoon FC-nél tölt el egy hetet a Budapest Honvéd csatára, Zsolnai Róbert, aki már ma délelőtt útnak indult az ázsiai országba – adta hírül a kispesti klub honlapja.
febr. 4
15:03
Vb 2018: Capello szerint Angliának kellene rendeznie a vb-t (She)
Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint Angliának kellene rendeznie a 2018-as világbajnokságot, melyre összesen 11 pályázat érkezett.
febr. 4
15:05
Jégkorong: csúsztatva adja a közszolgálati adó a válogatott meccseit (She)
Az előzetes tervek szerint nagyjából ezekben a percekben érkezett meg a magyar jégkorong-válogatott Lettország fővárosába, Rigába, ahol a csütörtöktől vasárnapig az utolsó olimpiai selejtezőtornán szerepel sorrendben Lettország, Olaszország és Ukrajna ellen. A négyes csoport győztese utazhat Vancouverbe, a jövő évi téli olimpiára.
febr. 4
15:21
Ajax: Luis Suárez Hollandiából Olaszországba költözhet (She)
Az AC Milan bejelentkezett az Ajax 22 éves uruguayi csatáráért, Luis Suárezért, de ahhoz, hogy megszerezhesse a támadót, harcba kell szállnia a Barcelonával és a Valenciával.
febr. 4
15:39
A Milan készíti Beckham új szerződését (Infostart)
Lapértesülés szerint már készül a milánói szerződése a Los Angeles Galaxytől kölcsönbe érkezett David Beckhamnek, aki semmiképpen sem kíván visszatérni márciusban a kaliforniai futballklubhoz.
febr. 4
15:39
Ajax: Luis Suárez Hollandiából Olaszországba költözhet (She)
Az AC Milan bejelentkezett az Ajax 22 éves uruguayi csatáráért, Luis Suárezért, de ahhoz, hogy megszerezhesse a támadót, harcba kell szállnia a Barcelonával és a Valenciával.
febr. 4
15:41
Serie A: szurkolói incidensek miatt megbírságolták a Regginát (She)
A hétvégén a Reggina 2–2-es döntetlent ért el hazai pályán az AS Roma ellen. A Reggina szurkolóinak rasszista bekiabálásai miatt a szövetség pénzbírságot szabott ki a dél-olasz együttesre.
febr. 4
15:43
Liverpool: Philipp Degennek még egy hónapot kell kihagynia (She)
Ismét megsérült a svájci válogatott védő, Philipp Degen. A Liverpool játékosa lábközépcsont-sérülést szenvedett, és legalább egy hónapig nem léphet pályára.
febr. 4
15:57
Alpesisí-vb: Maria Riesch bukott a női lesikló edzésen, megsérült (She)
Az összetett világkupában második német Maria Riesch bukott a nők szerdai lesikló edzésén Val d’Isere-ben, s egyelőre kérdéses további szereplése az alpesisí-világbajnokságon.
febr. 4
15:59
Tenisz: Marija Sarapova a párizsi tornán sem indul (She)
Sérült válla még mindig nem jött teljesen rendbe, így lemondta a részvételt a február 9. és 15. között sorra kerülő párizsi női tenisztornán Marija Sarapova. A korábbi orosz világelsőnek az Australian Opent is ki kellett hagynia, ahol ő volt a női egyes címvédője.
febr. 4
16:15
Születésnapját ünnepli a Fekete Párduc (Infostart)
Nyolcvanharmadik születésnapját ünnepli Grosics Gyula, a legendás Aranycsapat kapusa. A pályafutása során Fekete Párducnak nevezett futballistát az ötvenes években posztján a világ legjobbjai között emlegették.
febr. 4
16:15
Inter: még a héten hosszabbíthat a milánóiak argentin klasszisa (She)
Még a héten meghosszabbíthatja szerződését az Inter labdarúgócsapatával Esteban Cambiasso, a fekete-kékek argentin középpályása.
febr. 4
16:17
Zalaegerszeg: háromgólos győzelem a szlovén Lendva ellen (She)
A Zalaegerszeg felkészülési találkozón hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a szlovén Lendva ellen.
febr. 4
16:33
Felkészülés: háromgólos egerszegi győzelem a Lendva ellen (She)
A Zalaegerszeg felkészülési találkozón hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a szlovén NK Lendava ellen.
febr. 4
16:35
Felkészülés: Csordás Csaba góljaival nyert a Kecskemét (She)
Csordás Csaba duplájával győzte le 2–1-re a KTE-Ereco labdarúgócsapata a másodosztályú Jászberényt felkészülési mérkőzésen.
febr. 4
16:37
Alpesisí-vb: a sérült honfitársnak ajánlotta sikerét Cuche (She)
Minden idők legidősebb alpesisí-világbajnoki aranyérmese, a mai szuper-óriásműlesiklásban diadalmaskodó Didier Cuche honfitársának, a január 22-i balesete után még mindig kómában fekvő Daniel Albrechtnek ajánlotta győzelmét.
febr. 4
16:39
Wales: hosszabbított a szövetségi kapitány Toshack (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését John Toschack, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 4
16:51
Wales: hosszabbított a szövetségi kapitány, John Toshack (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését John Toshack, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 4
16:53
Felkészülés: a Vasas két góllal nyert a Batta ellen (She)
A Vasas 2–0-ra nyert a Százhalombatta elleni mai, a Fáy utcában rendezett felkészülési mérkőzésen.
febr. 4
16:55
U21: megvan az Eb-selejtező sorsolás, az olaszokkal is játszunk (She)
Szerdán a dániai Aarhusben kisorsolták a 2009–10-es U21-es labdarúgó Eb-selejtezők csoportbeosztását. Magyarország Olaszország, Wales, Bosznia-Hercegovina és Luxemburg társaságában a 3. csoportba került.
febr. 4
17:09
Videó: Messi is megirigyelné a finn fiú zseniális szólóját (She)
Joel Perovuo, az FC Honka remek képességű középpályása a Krilja Szovjetov elleni felkészülési találkozón zseniális szóló után talált be az ellenfél kapujába.
febr. 4
17:11
Sílövészet: a női vk éllovasa is a doppingolók között van? (She)
A Komszomolszkaja Pravda című lap szerint Jekatyerina Jurjeva, Albina Ahatova és Dmitrij Jaroscsenko az a három orosz sílövő, aki fennakadt a doppingellenőrzésen. Esetükről a nemzetközi szövetség (IBU) kedden tájékoztatta orosz tagszervezetét.
febr. 4
17:13
Serie A: Panucci elnézést kért, és még sokáig maradna Rómában (She)
Mint ismert, a rutinos olasz védő a Napoli elleni bajnokin nem volt hajlandó leülni a kispadra, majd ezt követően kijelentette, hogy távozni szeretne a klubtól. Végül maradt a „farkasoknál”, és úgy tűnik, megbánta tettét.
febr. 4
17:27
Felkészülés: egygólos kaposvári siker a Varasdin ellen (She)
A Kaposvár a szerb Nemanja Nikolics góljával 1–0-ra győzött a horvát Varasdin ellen felkészülési mérkőzésen.
febr. 4
17:45
Bayern München: Klose kihagyhatja a Dortmund elleni meccset (She)
Térdsérülést szenvedett a Bayern München szerdai edzésén Miroslav Klose. Azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mennyire súlyos a sérülés, ám szinte biztos, hogy a csatár nem játszhat a hétvégi, Dortmund elleni bajnokin.
febr. 4
18:03
Tenisz, Fed-kupa: az első meccs után hátrányba kerültünk (She)
Elena Baltacha két szettben, 7:5, 6:3-ra verte meg Arn Grétát a Fed-kupa Euro-afrikai zónájának I. csoportjában.
febr. 4
18:05
Felkészülés: a Paks két góllal kikapott a Zrenjanintól (She)
A Horvátországban edzőtáborozó Paksi FC 2–0-s vereséget szenvedett az FK Banat Zrenjanintól. A felkészülési mérkőzésre műfüves pályán került sor Umagban.
febr. 4
18:07
Kerékpár: két magyar aranyérem az egykerekű Eb-n (She)
Az elmúlt napokban Kölnben került megrendezésre az egykerekű bringások európai seregszemléjének első fordulója. A 150 egykerekűs között két magyarért szoríthattunk: a 16 esztendős Kovács Krisztián és a 19 éves Fábián Márk is rajthoz állt, mindketten a 14 éven felüli, „senior” kategóriában remekeltek, teljesítményük aranyat ért.
febr. 4
18:21
Felkészülés: a Baktalórántházát verte meg a Diósgyőr (She)
Felkészülési mérkőzésen hazai pályán 1–0-ra nyert a Diósgyőr a Baktalórántháza ellen.
febr. 4
18:23
Bundesliga: hepatitisze van Dejagahnak, hónapokra kiesett (She)
Hepatitisz-A vírusfertőzés miatt hosszú hónapokra kiesett Ashkan Dejagah, a Wolfsburg német U21-es válogatott labdarúgója.
febr. 4
18:25
Olaszország: fellebbez a szövetség Manniniék eltiltása ellen (She)
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul fellebbezésével az Olasz Labdarúgó-szövetség, hogy kiharcolja az SSC Napoli két játékosa, Daniele Mannini és Davide Possanzini eltiltásának eltörlését.
febr. 4
18:39
U21: sorsoltak az Eb-selejtezőkre, az olaszokkal is játszunk (She)
Szerdán a dániai Aarhusben kisorsolták a 2009–2010-es U21-es labdarúgó Eb-selejtezők csoportbeosztását. Magyarország Olaszország, Wales, Bosznia-Hercegovina és Luxemburg társaságában a 3. csoportba került.
febr. 4
18:41
Női kézilabda: két ukrán válogatottat igazolt a Valcea (She)
Két ukrán válogatott játékossal erősítette meg keretét az Oltchim Valcea, mely egy csoportban szerepel a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Győri Audi ETO KC-vel.
febr. 4
18:57
Franciaország: Pauleta a Paris Saint-Germain nagykövete lett (She)
Pedro Pauletát szerdán kinevezték a Paris Saint-Germain nagykövetévé. A 88-szoros portugál válogatott játékos 2008-ban a párizsi klubból vonult vissza, a PSG-ben töltött öt szezonja alatt a klub emblematikus játékosává vált, így nem meglepetés mostani kinevezése.
febr. 4
19:17
Ausztria: megvonhatják a klublicencet Pusztai csapatától (She)
Súlyos anyagi problémái miatt megvonhatják a klublicencet az osztrák élvonalbeli Austria Kärnten labdarúgócsapatától. Pusztai Olivér klubjának március elsejéig egymillió eurós gyorssegélyhez kell jutnia, különben nem kapja meg a licencet.
febr. 4
19:19
Póker: játsszon Éles József ellen, és ejtse ki 100 dollárért! (She)
A korábbi két szerdai selejtezőnaphoz hasonlóan hét órától ismét fejvadászat várja a PokerStars.com Nemzeti Sport Poker Openen a döntőbe jutásért küzdő játékosokat a névadó PokerStars termében.
febr. 4
19:33
Serie A: Panucci elnézést kért, és még sokáig maradna Rómában (She)
Mint ismert, a rutinos olasz védő a Napoli elleni bajnokin nem volt hajlandó leülni a kispadra, majd ezt követően kijelentette, hogy távozni szeretne a klubtól. Végül maradt a „farkasoknál”, és úgy tűnik, megbánta tettét.
febr. 4
19:33
Jegyet is nyerhetsz velünk! (Blikk)
BUDAPEST – Szépen gyűlnek szerkesztőségünkben a szavazatok, amelyeket olvasóI-es labdarúgóira. A verseny egyre élesedik, az izgalmak egyre fokozódnak, és most a tét is nő.
febr. 4
19:33
Szávay is kikapott, vereség a britektől (Metropol)
Miután Szávay Ágnes két szettben vereséget szenvedett Anne Keothavongtól, a magyar csapat kikapott a britektől a tenisz Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjának első fordulójában, szerdán.
febr. 4
19:35
Juventus: a sok sérült miatt kirúgták a csapat orvosát (She)
A sérülések nagy száma miatt az olasz-bajnokságban szereplő Juventus kirúgta a csapat orvosát, Riccardo Agricolát.
febr. 4
19:35
Új idény, új haj (Blikk)
BUDAPEST – Új hajjal készül a tavaszi szezonra Zsidai László (22). Az MTK válogatott középpályása a tegnap reggeli edzés előtt fodrásznál járt, ám hajfestést ezúttal nem kért. A focista öt „szőkített év” után tavaly októberben választotta újra eredeti színét, a barnát. Mint mondja, nem babonás, hiába nyert a kék-fehérekkel szőkén bajnokságot és mutatkozhatott be a magyar válogatottban, most…
febr. 4
19:37
Konföderációs Kupa: az olaszok retró-mezben lépnek pályára (She)
A Calciomercato értesülései szerint az olasz labdarúgó-válogatott az 1930-as évekre jellemző mezben lép majd pályára az idei Konföderációs Kupán. A squadra azzurra játékosai V-nyakú pólóban szerepelnek majd, melyen az Italia felirat is látható lesz.
febr. 4
19:51
Tenisz, Fed-kupa: kikapott Szávay is, vereség a britektől (She)
Miután Szávay Ágnes két szettben vereséget szenvedett Anne Keothavongtól, a magyar csapat kikapott a britektől a tenisz Fed-kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjának első fordulójában szerdán – korábban Arn Gréta is vereséget szenvedett, ő Elena Baltachától kapott ki ugyancsak két szettben. Erről a magyar szövetség tájékoztatta az MTI-t.
febr. 4
19:51
Óvónő lesz Szepesi Nikolett (Blikk)
BUDAPEST – Új életet kezdett Szepesi Nikolett (21). A Kőbánya SC Európa-bajnoki bronzérmes úszója néhány napja jelentette be, hogy abbahagyja a versenyzést, de a Kőér utcai uszodától mégsem szakad el, az ott működő Vízimanók Úszóóvodában kapott állást.
febr. 4
19:53
Női kosárlabda Euroliga: győzött és negyeddöntős a Sopron! (She)
Két magyar csapat van a legjobb nyolc között a női kosárlabda Euroligában, miután a Pécs múlt heti sikere után a Sopron is továbblépett a negyeddöntőbe. A zöld-sárgák hazai pályán 79–70-re győzték le a lengyel Wisla Kraków csapatát a sorsdöntő harmadik mérkőzésen, hazai pályán. A soproni csapat a Brno–Bourges párharc győztesével találkozik a következő körben.

Keresés