2009. február 6. péntek

febr. 6
19:59
Bundesliga: Hitzfeld Bayern-sikert vár a hét végi rangadón (She)
Ottmar Hitzfeld, a Borussia Dortmund és a Bayern München korábbi vezetőedzője a bajorok sikerét várja két korábbi csapatának vasárnapi összecsapásán.
febr. 6
20:01
Női kézilabda NB I: a Pécs tíz góllal verte meg a Vasast (She)
A Pécs magabiztosan győzte le a Vasast a női kézilabda NB I 17. fordulójának alsóházi rangadóján. A hazai együttes 27–17-re nyerte meg a találkozót.
febr. 6
20:15
Bundesliga 2: Lisztesék ikszeltek, Stieberék kikaptak (She)
Két magyar játékos volt érdekelt a Bundesliga 2 pénteki mérkőzésein: Stieber Zoltán vereséggel, Lisztes Krisztián döntetlennel zárta a napot.
febr. 6
20:17
Férfi kézilabda NB I: hazai pályán győzött a Debrecen (She)
A Debrcennek nem okozott gondot a Százhalombatta legyőzése a férfi kézilabda-bajnokságban: 32–21-re nyert, végig uralva a hazai találkozót.
febr. 6
20:19
Női röplabda NB I: nyíregyházi siker a Vasas otthonában (She)
A női röplabda NB I pénteki játéknapján a Nyíregyháza 3:1-re győzött a Vasas otthonában. A másik két hazai pályán játszó együttes győzelemmel zárt, a Miskolc a Békéscsabát, a BSE a Gödöllőt verte meg.
febr. 6
20:21
Női kosárlabda MK: nyert a Vasas, de a Győr jutott tovább (She)
Hiába győzött a Vasas hazai pályán 82–68-ra a Győr ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, a vendégek jutottak az elődöntőbe.
febr. 6
20:33
Közép-európai Liga: nagy csatában kapott ki a Kaposvár (She)
A Kaposvár hazai környezetben ötszettes csatában maradt alul a címvédő, veretlen szlovén Bleddel szemben a férfi röplabda Közép-európai Liga pénteki mérkőzésén.
febr. 6
20:34
Hét kérdés a NOB-hoz (Behaviour)
Hét kérdéssel fordult az Önkormányzati Minisztérium a Magyar Olimpiai Bizottsághoz a pekingi olimpián szerepelt magyar sportolók baleset-biztosításának ügyével.
febr. 6
20:35
Felkészülés: simán kikapott a Paks a Rijekától (She)
Felkészülési mérkőzésen 5–2-es vereséget szenvedett a Paksi FC a horvát bajnokság negyedik helyén álló HNK Rijeka csapatától.
febr. 6
20:37
Rövid pályás gyorskorcsolya vk: felemás magyar szereplés (She)
Felemásan szerepeltek a magyarok pénteken a Szófiában zajló rövid pályás gyorskorcsolya Világkupa-verseny selejtezőiben.
febr. 6
20:51
Felkészülési mérkőzés: simán kikapott a Paks a Rijekától (She)
Felkészülési mérkőzésen 5–2-es vereséget szenvedett a Paksi FC a horvát bajnokság negyedik helyén álló HNK Rijeka csapatától.
febr. 6
20:53
Jégkorong olimpiai selejtező: a lettek az ukránokat is megverték (She)
Lettország a magyar válogatott után Ukrajnát is megverte: 4–2-re győzött, így vezeti az olimpiai selejtező F-csoportját.
febr. 6
21:09
Tenisz: Ancic és Cilic is az elődöntőbe jutott Zágrábban (She)
A hazai közönség előtt szereplő Marin Cilic két szettben nyert honfitársa, Antonio Veic ellen zágrábi ATP-torna pénteki negyeddöntőjében. A szintén horvát Mario Ancic is bejutott az elődöntőbe.
febr. 6
21:09
Búcsúzhat az olimpiától a magyar jégkorong-válogatott (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott a lettek után az olaszoktól is vereséget szenvedett a rigai jégkorong olimpiai selejtezőn.
febr. 6
21:11
Tenisz: Tsonga a negyeddöntőben sem hibázott Johannesburgban (She)
Az első helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga a negyeddöntőben is magabiztosan győzött: a belga Kristof Vliegent verte meg 6:4, 6:1-re, így bejutott a johannesburgi ATP-torna elődöntőjébe.
febr. 6
21:45
Corinthians: Ronaldo még nem áll készen a visszatérésre (She)
Ronaldo, a Corinthians kétszeres világbajnok brazil csatára még nem áll készen a visszatérésre. A Fenomén becenévre hallgató támadó bal lába még nem erősödött meg annyira, hogy alkalmas legyen a játékra.
febr. 6
22:21
BL: Ronaldo szerint jó az Inter, de esélye sincs a United ellen (She)
A Manchester United sztárja, Cristiano Ronaldo úgy véli, hogy csapata kiharcolja a továbbjutást az Inter elleni nyolcaddöntőben a Bajnokok Ligájában.
febr. 6
22:21
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk - Felemás magyar szereplés (Behaviour)
Felemásan szerepeltek a magyarok pénteken a Szófiában zajló rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa-verseny selejtezőiben.
febr. 6
22:39
Bundesliga: nem tudott a tabella élére állni a Hertha BSC (She)
A Bundesliga 19. fordulójának nyitó mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott egymással az Arminia Bielefeld és a Hertha BSC. A találkozó góljait Artur Wichniarek és Andrej Voronyin szerezte. A döntetlennel a Hertha a második, az Arminia a 14. helyen áll a tabellán. A műtétje után lábadozó Dárdai Pált nem nevezte a Hertha a találkozóra.
febr. 6
22:41
Belgium: idegenben nyert Bölöni László listavezető csapata (She)
Bölöni László csapata, a Standard Liége idegenben verte meg 2–0-ra a Kortrijkt a belga bajnokság 21. fordulójában, így öt ponttal vezet a két meccsel kevesebbet játszó Anderlecht előtt.
febr. 6
22:57
Portugália: nem hibázott hazai pályán a Leixoes a Trofense ellen (She)
A Leixoes 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Trofensét a portugál bajnokság 17. fordulójának nyitómérkőzésén, és ezzel pontban beérte a bajnokság harmadik helyén álló Sportingot.
febr. 6
22:59
Ligue 2: Szélesiék 2-2-es döntetlent játszottak hazai pályán (She)
Szélesi Zoltán csapata, a Strasbourg 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Brest elleni bajnokin a francia másodosztály 21. fordulójában.
febr. 6
23:15
Serie B: hazai pályán gyűjtötte be a három pontot az Ancona (She)
Az Ancona 2–0-ra megverte hazai pályán a Parmát az olasz másodosztályú bajnokság 24. fordulójában.
febr. 6
23:33
Portugália: nem hibázott hazai pályán a Leixoes a Trofense ellen (She)
A Leixoes 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Trofensét a portugál bajnokság 17. fordulójának nyitómérkőzésén, és ezzel pontban beérte a bajnokság harmadik helyén álló Sportingot.

Keresés