2010. március 4. csütörtök

márc. 4
15:03
Hoki - botrányok, verekedések (Behaviour)
Az elmúlt napok botrányos Dunaújváros-Vasas mérkőzései miatt a klubokkal, valamint a játékvezetőkkel is megbeszélést kezdeményezett a Magyar Jégkorong Szövetség vezetősége.
márc. 4
15:21
Belgium: a válogatottban bemutatkozó tinit társai segítettek át a nehézségeken (She)
Juhász Roland csapattársa, a tizenhat éves, kongói származású Romelu Lukaku szerdán, a Belgium–Horvátország (0–1) mérkőzésen mutatkozott be hazája nemzeti válogatottjában.
márc. 4
15:39
Juventus: Mindent a Fiorentinának köszönhetek - Felipe Melo (She)
A Juventus szombaton a Fiorentina otthonába látogat, így Felipe Melo, ha csak egy mérkőzés erejéig is, de visszatér Firenzébe. A brazil középpályás tavaly nyáron igazolt 19.8 millió euró ellenében a toszkán klubtól a Juventushoz.
márc. 4
15:41
Felkészülés: Anglia májusban a Wembleyben megmérkőzik Mexikóval (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség megerősítette, hogy az angol válogatott májusban megmérkőzik Mexikó nemzeti tizenegyével. A Wembley Stadionban sorra kerülő találkozó pontos időpontja még nem ismert.
márc. 4
15:57
Debrecen: Bíró influenzás volt, kérdéses a hétvégi játéka (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapatának védője, Bíró Péter influenzás lett, a héten több edzést is kihagyott, így kérdéses, hogy játszhat-e vasárnap Pápán.
márc. 4
15:59
Blog: Igazi barátságos meccs volt az oroszok elleni - Szalai Ádám (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott csatára, aki ezúttal a nemzeti csapat oroszok elleni mérkőzéséről osztja meg élményeit.
márc. 4
16:15
Real Madrid: 150 millió eurós kivásárlási ára lesz a 19 éves ifjoncnak (She)
Az As értesülései szerint 150 millió eurós kivásárlási ár szerepel Sergio Canales szerződésében, amelyet februárban írt alá a Real Madriddal.
márc. 4
16:17
Edzősors: Van Gaal szívesen lenne német szövetségi kapitány (She)
Egyszer szívesen lenne a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője.
márc. 4
16:33
Kecskemét: Delio Memic ideiglenes játékengedélyt kapott (She)
A KTE-Ereco labdarúgócsapatának télen szerződtetett bosnyák játékosa, Delio Memic ideiglenes játékengedélyt kapott a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ) – adta hírül a kecskeméti klub hivatalos honlapja.
márc. 4
16:35
Oroszország: négy Zenit-játékost különgép szállított Belekbe, Huszti maradt (She)
Szerdán Győrben játszott felkészülési mérkőzést az orosz labdarúgó-válogatott, és játszott 1–1-es döntetlen a házigazda magyar együttessel. A Nemzeti Sport információi szerint a vendégcsapat négy Zenit-játékosa a lefújást követően azonnal a városhoz közeli, péri repülőtér felé vette az irányt, ahonnan különgép szállította őket az orosz klubcsapat törökországi edzőtáborába.
márc. 4
16:37
Tömegsport: tizenegy csapat indul a nyíradonyi frizbi ob-n (She)
A Magyar Frizbiszövetség hatodik alkalommal rendezi meg az országos terembajnokságot, amelynek a hétvégén Nyíradony ad otthont. A versenyre tizenegy csapat több mint nyolcvan játékosát várják.
márc. 4
16:51
Oroszország: négy Zenit-játékost különgép vitt Belekbe, Huszti maradt (She)
Szerdán Győrben játszott felkészülési mérkőzést az orosz labdarúgó-válogatott, és játszott 1–1-es döntetlen a házigazda magyar együttessel. A Nemzeti Sport információi szerint a vendégcsapat négy Zenit-játékosa a lefújást követően azonnal a városhoz közeli, péri repülőtér felé vette az irányt, ahonnan különgép szállította őket az orosz klubcsapat törökországi edzőtáborába.
márc. 4
16:53
Internazionale: Chivu egy hónap múlva, a Bologna ellen térhet vissza (She)
Cristian Chivu, az olasz Internazionale labdarúgócsapatának játékosa – koponyacsonttörése után – előreláthatólag az április 4-i, Bologna elleni mérkőzésen térhet vissza a pályára, de addig még több orvosi vizsgálaton kell átesnie.
márc. 4
16:55
Premier League: a liga vezérkara elvetette a rájátszás ötletét (She)
A Premier League vezérkara csütörtöki ülésén elvetette azt az ötletet, amely szerint a jövőben az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában a 4., az 5., a 6. és a 7. helyen végző csapatok rájátszásban döntenének a negyedik BL-helyről.
márc. 4
17:09
Oroszország: négy Zenit-játékost különgép vitt haza, Huszti maradt (She)
Szerdán Győrben játszott felkészülési mérkőzést az orosz labdarúgó-válogatott, és játszott 1–1-es döntetlen a házigazda magyar együttessel. A Nemzeti Sport információi szerint a vendégcsapat négy Zenit-játékosa a lefújást követően azonnal a városhoz közeli, péri repülőtér felé vette az irányt, ahonnan különgép szállította őket haza, Szentpétervárra.
márc. 4
17:09
Nemzetközi curlingverseny magyar sikerrel (Metropol)
A magyar férfi válogatott tagjaiból álló Jégmadarak együttes győzelmével zárult Prágában a 6. Letící Kameny Trophy elnevezésű nemzetközi curlingverseny.
márc. 4
17:11
Műkorcsolya: nemzetközi verseny Káposztásmegyeren, olimpikonokkal (She)
Minden idők egyik legnagyobb nemzetközi utánpótlás műkorcsolyaversenye, a Rozmaring-Sportország Kupa veszi kezdetét csütörtökön a káposztásmegyeri Jégcsarnokban, amelyen díszvendégként részt vesznek a téli olimpián sikeresen szereplő rövid pályás gyorskorcsolyázók: Huszár Erika és Heidum Bernadett.
márc. 4
17:13
Curling: magyar siker a prágai nemzetközi versenyen (She)
A magyar férfi válogatott tagjaiból álló Jégmadarak együttes győzelmével zárult Prágában a 6. Letící Kameny Trophy elnevezésű nemzetközi curlingverseny.
márc. 4
17:27
Gyorskorcsolya: házkutatást tartottak a doppingolás miatt eltiltott Pechsteinnél (She)
Csütörtökön délelőtt házkutatást tartott a német rendőrség az alig egy hete véget ért vancouveri téli olimpiáról doppingvétség miatt eltiltott gyorskorcsolyázó, Claudia Pechstein otthonában. A házkutatást – amely Pechstein szerint  újabb bizonyíték lehet ártatlanságára – a Német Gyorskorcsolya-szövetség és a Német Olimpiai Bizottság rendelte el.
márc. 4
17:29
Aerobik: március 28-án szülés után először lép fel Béres Alexandra (She)
Március 28-án a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban rendezik meg a Testébresztő aerobik napot, amelyen változatos programokkal és kiemelkedő fellépőkkel várják a résztvevőket.
márc. 4
17:45
Tenisz, Davis-kupa: Kellner játssza az első egyest az észtek ellen (She)
Kellner Ádám játssza a pénteki első egyest az észtek elleni tenisz Davis-kupa-mérkőzésen Tallinnban az Euro-Afrikai Zóna II. csoportjának első fordulójában.
márc. 4
18:03
Kosárlabda: Tony Parker kész kihagyni a világbajnokságot (She)
A folyamatosan sérülésekkel küszködő Tony Parker, az NBA-ben szereplő San Antonio Spurs vezéregyénisége kész kihagyni a kosárlabdázók nyári, törökországi világbajnokságát.
márc. 4
18:21
Paraguay: összeesett a pályán és meghalt egy fiatal labdarúgó (She)
Összeesett a pályán és meghalt a paraguayi labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő General Caballero fiatal játékosa, Diego Cantero, aki az U20-as válogatott csütörtök délelőtti edzésén vett részt.
márc. 4
18:23
Kadett vívó Eb: magyar csapatarany női kardban (She)
Aranyérmet nyert csütörtökön a magyar női kardcsapat a kadett vívók athéni Európa-bajnokságán.
márc. 4
18:25
Sevilla: Jesús Navas megtisztelőnek tartja a Real Madrid érdeklődését (She)
Jesús Navas, a Sevilla szélsője megtisztelőnek tartja, hogy a Real Madrid érdeklődik iránta, de jelenleg csak az andalúz csapattal szeretne foglalkozni, amely éppen a „királyi gárdával" csap össze szombaton a bajnokságban.
márc. 4
18:27
Válogatott: 720 ezer nézőt vonzott az oroszok elleni mérkőzés (She)
A Sport1 által közvetített szerdai Magyarország–Oroszország felkészülési labdarúgó-mérkőzésbe a közvetítés során 720 000-en néztek bele.
márc. 4
18:39
Ligue 1: három hétre kidőlt Gabriel Heinze, az OM játékosa (She)
Háromhetes pihenőre kényszerül a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Marseille argentin játékosa, Gabriel Heinze.
márc. 4
18:41
Játékvezetés: Kassaiék túl az utolsó komoly megmérettetésen (She)
A nyári dél-afrikai labdarúgó világbajnokságra kijelölt magyar játékvezetői csapat – Kassai Viktor, Erős Gábor és Vámos Tibor – tagjai az elmúlt napokat külföldön töltötték – olvasható az MLSZ honlapján. Először Zürichben vettek részt tüzetes orvosi vizsgálatokon, amelyen mindent a legnagyobb rendben találtak, majd Las Palmasba repültek, ahol többnapos elméleti és gyakorlati képzés után…
márc. 4
18:43
Bundesliga: Dzsudzsákot a Wolfsburg képviselői is figyelték Hamburgban (She)
Christian Sand játékosügynök egy átigazolásokkal foglalkozó német portálnak azt nyilatkozta: a PSV–Hamburg Európa-liga-mérkőzéseken több Bundesliga-csapat képviselője is figyelte Dzsudzsák Balázs játékát. Mint ismeretes, a magyar szélső gólt lőtt az északnémet csapatnak, de kiállították a visszavágón.
márc. 4
18:57
Argentína: elhunyt a futballhuligánok által fejbe lőtt rendőr (She)
Csütörtökön elhunyt az az argentin rendőr, akit a szerdai Estudiantes–Argentinos Juniors mérkőzés előtt lőttek fejbe.
márc. 4
18:59
Arsenal: „Nincs veszélyben Ramsey karrierje” - Wenger (She)
A Premier League harmadik helyén álló Arsenal menedzsere, Arsene Wenger csütörtökön a klub hivatalos honlapjának úgy nyilatkozott, súlyos sérülése ellenére nincs veszélyben Aaron Ramsey karrierje.
márc. 4
19:01
Newcastle: a csapat menedzsere Kádárt dicsérte, aki kezdő lehet a hétvégén (She)
Chris Hughton, a Newcastle menedzsere elmondta, a szombati bajnokin nagy valószínűséggel Kádár Tamás a kezdőcsapatban kap helyet a Barnsley ellen a sérült José Enrique helyén.
márc. 4
19:03
Hertha BSC: a vezetőség továbbra is bízik Friedhelm Funkelben (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetősége megerősítette posztján Friedhelm Funkel vezetőedzőt.
márc. 4
19:33
Franciaország: a negyeddöntőbe jutás a minimális cél a foci vb-n (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség aktuális világranglistáján a francia válogatott a 7. helyen áll. Ennek tükrében a negyeddöntőbe jutás a minimális elvárás a nyári világbajnokságon, legalábbis a Francia Labdarúgó-szövetség alelnöke, Noel le Graet szerint.
márc. 4
19:51
AEK Athén: Németh Krisztián játszhat a hétvégén, bekerült az utazó keretbe (She)
Görög lapértesülések szerint Németh Krisztián bekerült az AEK Athén Lárisza elleni bajnokira utazó keretébe, és könnyen lehet, hogy hosszú idő után újra pályára léphet a hétvégén.
márc. 4
19:53
Galatasaray: Arda Turan álma, hogy a Liverpoolban játsszon (She)
A török labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray 23 éves játékosát, Arda Turant az európai klubcsapatok elitjéből „hagyományai” miatt a Premier League hatodik helyén álló Liverpool vonzza leginkább. A labdarúgót és az angol klubcsapatot többször hozták már hírbe: Rafa Benítez állítólag érdeklődik a török szélső iránt.
márc. 4
20:09
Szerbia: Facebookon fenyegette a riportert, 15 hónapot kapott (She)
Egy belgrádi bíróság 15 hónap letöltendő börtönre ítélte azt a szerb huligánt, aki többször is megfenyegette a helyi huligáncsoportokról riportot készítő televíziós személyiséget, Brankica Sztankovicsot a Facebook közösségi oldalon.
márc. 4
20:11
Brescia: Vass bízik az U21-es csapat továbbjutásában, és klubjára koncentrál (She)
Vass Ádám, a Brescia futballistája elmondta, az utóbbi időben jó passzban van, és gyakran kerül a kezdőcsapatba.
márc. 4
20:45
Felkészülés: Skócia Svédországgal meccsel augusztusban (She)
A Skót Labdarúgó-szövetség csütörtöki bejelentése szerint augusztus 11-én felkészülési mérkőzés keretében Svédországgal csap össze a skót válogatott.
márc. 4
21:03
Rg vk: sikeres pódiumedzés, este jól ment a magyar kéziszercsapatnak (She)
Sikerrel vizsgázott a debreceni Főnix Csarnok a március 5. és 7. között megrendezendő II. magyar felnőtt ritmikus gimnasztika világkupa és Garantiqa junior nemzetközi verseny pódiumedzésén.
márc. 4
21:21
Formula-1: a Hispania Racing hivatalosan bemutatta autóját - fotó (She)
A Hispania Racing a 2010-es Formula–1-es világbajnokság 12 indulója közül utolsóként bemutatta autóját a jövő hét végén rajtoló idényre.
márc. 4
21:57
Svájc: optimistán nyilatkozott a február végén karját törő Frei (She)
Alig két héttel súlyos sérülése után optimistán nyilatkozott Alex Frei, az FC Basel és a svájci labdarúgó-válogatott csatára.
márc. 4
21:59
Jégkorong, EBEL: Ted Sator az elődöntőbe juttatta az újonc Zagrebet (She)
Nagyszerű eredményt ért el a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Ted Sator a Medvescak Zagreb élén: az elődöntőbe jutott az újonc csapattal az EBEL-ben, miután negyedszer is megverte a Graz-t.
márc. 4
23:09
Premier League: megbüntették a reklamáló Portsmouth-menedzsert (She)
A Premier League-ben szereplő Portsmouth menedzserét, Avram Grantet 1000 font azonnali kifizetésére, ezen kívül 4000 font felfüggesztett pénzbírságra büntették meg túl heves reklamálása miatt.
márc. 4
23:11
Férfi kosárlabda Euroliga: nyolc között van a Real és a Maccabi Electra is (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének ötödik fordulójában a Real Madrid idegenben nyert szoros mérkőzésen, a Maccabi Electra pedig hazai pályán győzött nagyon simán. Előbbi a Pilsen otthonába látogatott, utóbbi a Sienát fogadta. Mindkét csapat biztosította helyét a negyeddöntőben, a jövő heti mérkőzésen a csoportelsőségért mérkőznek meg egymással.

Keresés