2010. március 1. hétfő

márc. 1
11:45
Visszacsúsztunk hokiban (Behaviour)
Az olimpiai aranyéremnek köszönhetően ismét Kanada vezeti a jégkorong-válogatottak világranglistáját, az utóbbi két világbajnokságon győztes oroszok - akik Vancouverben a negyeddöntőben búcsúztak a hazaiak ellen - visszacsúsztak a második helyre.
márc. 1
12:03
Liverpool: a városvezetők és a két csapat egyeztetnek az új stadionról (She)
A Liverpool és az Everton labdarúgócsapatának, illetve Liverpool városának tisztségviselői hétfőn egyeztetnek új stadionjuk építésének lehetőségéről. Szóba kerülhet az „összeköltözés” is.
márc. 1
12:05
Jégkorong: ismét Kanada a világranglista élén, 20. a magyar csapat (She)
Az olimpiai aranyéremnek köszönhetően ismét Kanada vezeti a jégkorong-válogatottak világranglistáját, az utóbbi két világbajnokságon győztes oroszok – akik Vancouverben a negyeddöntőben búcsúztak a hazaiak ellen – visszacsúsztak a második helyre.
márc. 1
12:07
Juventus: a torinóiak Capellót akarják a kispadra a nyártól - lapértesülés (She)
Az olasz Tuttosport beszámolója szerint a Juventus vezetői azt szeretnék, hogy Fabio Capello legyen a torinói csapat vezetőedzője a nyártól.
márc. 1
12:21
Vancouver 2010: edzőváltáson gondolkodik a pórul járt Sven Kramer (She)
Edzőváltáson gondolkodik a férfi gyorskorcsolyázók 10 000 méteres olimpiai versenyéből vezető helyről kizárt holland Sven Kramer.
márc. 1
12:39
Aján Tamás Olimpiai Érdemrendet kapott (Infostart)
Aján Tamás, a NOB tiszteletbeli tagja Olimpiai Érdemrendet vehetett át Vancouverben Jacques Rogge-tól, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökétől.
márc. 1
12:39
Juventus: Zaccheroni szerint túl rövid a csapat kispadja (She)
A Juventus vasárnap 2–0-s vereséget szenvedett a Palermótól, emiatt lecsúszott az olasz bajnoki tabella ötödik helyére. Alberto Zaccheroni vezetőedző szerint ez annak a következménye, hogy túl kevés minőségi játékos foglal helyet a Juventus kispadján.
márc. 1
12:41
Vancouver 2010: Aján Tamást olimpiai érdemrenddel tüntették ki (She)
A hagyományoknak megfelelően az olimpia zárónapján tartott NOB-ülés díjátadással ért véget: az olimpiai érdemrendek átadásánál elsőként egy magyart méltatott Jacques Rogge elnök – Aján Tamás, miután a jövőben tiszteletbeli NOB-tagként tevékenykedik, eddigi munkássága elismeréseként részesült a legmagasabb kitüntetésben.
márc. 1
12:57
A sérült Dzsudzsák helyett Koltai a keretben (Metropol)
A PSV Eindhoven vasárnapi bajnokiján gólt szerzett, majd megsérült Dzsudzsák Balázs helyére Koltai Tamást hívta meg az oroszok elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő keretbe Ewin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 1
12:57
Egy láda sört bukott a hokidöntőn Obama (Behaviour)
Egy láda sört veszített Barack Obama azzal, hogy az Egyesült Államok jégkorong-válogatottja hosszabbítás után 3-2-re kikapott vasárnap Kanada csapatától a vancouveri téli olimpia döntőjében.
márc. 1
13:33
Vb 2010: várhatóan Adler lesz a németek első számú kapusa a tornán (She)
A német válogatott Argentína elleni felkészülési mérkőzésén a Bayer Leverkusen játékosa, René Adler védi majd a Nationalelf kapuját, így minden esélye megvan arra, hogy a dél-afrikai világbajnokságon is ő legyen az első számú kapus.
márc. 1
13:51
"Ha maguktól nem távoznak, szívesen segítünk nekik" (Infostart)
Az ország történetének legrosszabb téli olimpiai szereplése miatt az illetékes sportvezetők lemondását sürgette Dmitrij Medvegyev orosz elnök.
márc. 1
13:51
Hegyikerékpár: bejegyezték az első magyar profi csapatot (She)
A sportág történetében az idei év az első, amikor hazai, professzionális hegyikerékpáros csapat indulhat nemzetközi viadalokon. A négy főből álló Euro One-Cube Team mind felszerelésében, mind tudásában felveszi a versenyt a világ más profi csapataival.
márc. 1
14:27
Dzsudzsák helyett Koltai a válogatott keretben (Infostart)
A PSV Eindhoven vasárnapi bajnokiján gólt szerzett, majd megsérült Dzsudzsák Balázs helyére Koltai Tamást hívta meg az oroszok elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő keretbe Ewin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 1
14:27
Utánpótlás: az U17-es és az U19-es magyar csapat is a horvátokkal játszik (She)
Az Európa-bajnoki selejtező előtt álló U17-es és U19-es magyar válogatott a héten egyaránt két mérkőzést játszik Horvátország korosztályos csapataival. A fiatalabbak kedden 14.30-kor Zalakaroson, majd csütörtökön 14 órakor Novo Selo-Rokon, míg az U19-esek kedden 15 órakor Savska Vesen, csütörtökön 13 órakor pedig Andráshidán mérik össze tudásukat a horvátokkal.
márc. 1
14:27
Nekünk is vannak már profi hegyi bringásaink (Behaviour)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) bejegyezte az első magyar profi hegyikerékpáros csapatot, az Euro One-Cube Team alakulatát.
márc. 1
14:29
DVSC: Vukasin Polekszics Macedónia ellen készül a montenegróiakkal (She)
A DVSC-TEVA kapusa, Vukasin Polekszics a montenegrói válogatotthoz utazott, és vélhetően szerdán pályára lép a válogatottban – írja a hajdúsági klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
márc. 1
14:31
Vancouver 2010: az orosz síugrófőnök menesztette a német kapitányt (She)
Az Orosz Síugrószövetség a gyenge olimpiai szereplés miatt elbocsátotta Wolfgang Staiertet, az orosz síugró-válogatott német edzőjét. A hírek korábban arról szóltak, hogy Staiert mondott fel, de Vlagyimir Szlavszkij, az orosz szövetség elnöke nyilatkozatában elárulta, hogy valójában ő mentette fel a szakembert a további munkavégzés alól.
márc. 1
14:33
Bundaügy: letartóztatták a Kínai Labdarúgó-szövetség volt elnökét (She)
A kínai államügyész utasítást adott a rendőrségnek, hogy tartóztassák le a Kínai Labdarúgó-szövetség korábbi elnökét, Nan Jongot vesztegetés bűncselekményének elkövetése miatt.
márc. 1
14:45
A sportvezetők lemondását sürgeti az orosz elnök (Behaviour)
Ha maguktól nem távoznak, szívesen segítünk nekik - fogalmazott az államfő.
márc. 1
15:03
Spanyol válogatott: a visszatérő Torres nagyon várja a franciák elleni meccset (She)
Fernando Torres is szerepel a franciák elleni szerdai felkészülési meccsre készülő spanyol válogatott keretben, és a Liverpool nemrégiben felépülő támadója nagyon várja a mérkőzést.
márc. 1
15:05
Wakeboard: a háromszoros világbajnok nyert a „Szecskában” (She)
Közel 900 fős tömeg gyűlt össze február 27-én este a Széchenyi fürdőben, hogy jelen lehessen a Red Bull Thermal Dual elnevezésű pénzdíjas versenyen, a tél egyetlen nyári wakeboardeseményén.
márc. 1
15:39
Póker: Kwaysser személyében magyar döntős az olasz körversenyen (She)
Az IPT San Remo döntőjébe jutott Kwaysser Valdemár Ákos is, a magyar résztvevő a második helyen kezdheti a finálét.
márc. 1
15:41
Férfi kosárlabda: elképzelhető, hogy a DEKE mégis folytatja (She)
Bár anyagi problémák miatt szerdán visszalépett a férfi kosárlabda-élvonal további küzdelmeitől, mégis folytatná szereplését a legjobbak között a Debreceni EKE.
márc. 1
15:57
Ennyi volt, Vancouver! - Véget ért a téli olimpia (Behaviour)
Közép-európai idő szerint hétfő hajnalban hivatalosan befejeződött a XXI. téli olimpia Vancouverben.
márc. 1
16:15
Olaszország: Alessandro Nesta nem tér vissza, hiába hívta Lippi (She)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bejelentette: nem tér vissza a nemzeti csapatba Alessandro Nesta.
márc. 1
16:15
Korrupcióellenes törvénytervezetet fogadott el az olasz kabinet (Behaviour)
Az új intézkedések a helyi önkormányzatokra is vonatkoznak.
márc. 1
16:51
Válogatott: Torghelle ugyanúgy készül az oroszok, mint Málta ellen (She)
A szerdai Magyarország–Oroszország válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt ma délután a Telkiben edzőtáborozó magyar csapat tagjai találkoztak a sajtó képviselőivel. Torghelle Sándor a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, az oroszok a világ élvonalába tartoznak, ennek ellenére úgy készül, mintha Málta lenne az ellenfél.
márc. 1
16:53
MU: a Wigan edzője szerint Valencia olyan hatékony, mint C. Ronaldo (She)
Roberto Martínez, a Wigan Athletic labdarúgócsapatának menedzsere szerint Antonio Valencia ugyanolyan hatékony a Manchester Unitedben, mint Cristiano Ronaldo volt.
márc. 1
17:09
Sakk: Lékó Péter már csak a 18. a legújabb világranglistán (She)
Lékó Péter négy Élő-pontot veszített és hat helyet rontott a Nemzetközi Sakkszövetség legfrissebb világranglistája szerint. A magyar nagymester mögött Almási Zoltán, Polgár Judit és Berkes Ferenc tagja még a legjobb száznak.
márc. 1
17:27
Válogatott: „meglepődtem, de nagyon örülök a meghívónak” - Koltai (She)
A szerdai Magyarország–Oroszország válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt ma délután a telkiben edzőtáborozó magyar csapat tagjai találkoztak a sajtó képviselőivel. A válogatott keretébe ma délelőtt meghívott Koltai Tamás a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, meglepődött, hogy az Újpest elleni duplája rögtön meghívót ért, ugyanakkor nagyon boldog, hogy újra a nemzeti csapattal készülhet.
márc. 1
17:45
Ausztria: Pogatetz és Leitgeb is kidőlt a dánok ellen készülő keretből (She)
Emanuel Pogatetz és Christoph Leitgeb sem lesz ott a Dánia ellen készülő osztrák labdarúgó-válogatottban.
márc. 1
17:45
Koeman a második helyet célozza meg az Eb-selejtezőn (Behaviour)
Tudatosan választott nehéz ellenfeleket a felkészülési időszakra, s az Európa-bajnoki selejtezőben a csoport második helyét szeretné megszerezni csapatával Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 1
18:03
Koeman nyitva hagyja az ajtót Gera előtt (Infostart)
Tudatosan választott nehéz ellenfeleket a felkészülési időszakra, és az Európa-bajnoki selejtezőben a csoport második helyét szeretné megszerezni csapatával Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 1
18:03
Válogatott: „Gera előtt nyitva az ajtó, de neki kell lépnie" - Koeman (She)
A szerdai Magyarország–Oroszország válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt ma délután Telkiben sajtótájékoztatót tartott Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A szakember a meccs mellett Gera Zoltánról is beszélt.
márc. 1
18:03
Szávay holnap már versenybe száll (Metropol)
Szávay Ágnes várhatóan kedden kezd a mexikói Monterreyben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
márc. 1
18:03
Magyar-orosz - Koeman a második helyet célozza meg az Eb-selejtezőn (Behaviour)
Nem véletlenül akar erős ellenfelekkel készülni a szövetségi kapitány.
márc. 1
18:05
Női kosárlabda MK: veresége ellenére is továbbjutott a Pécs (She)
14 pontos veresége ellenére bejutott a női kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe a MiZo Pécs együttese.
márc. 1
18:05
Koeman: a második hely a cél az Eb-selejtezőn (Metropol)
Tudatosan választott nehéz ellenfeleket a felkészülési időszakra, s az Európa-bajnoki selejtezőben a csoport második helyét szeretné megszerezni csapatával Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 1
18:39
Írország: Richard Dunne kihagyja a brazilok elleni meccset (She)
Izomsérülés miatt nem játszhat az ír labdarúgó-válogatott Brazília elleni mérkőzésén Richard Dunne.
márc. 1
18:41
MotoGP: Talmácsi a 26. legjobb időt motorozta a valenciai teszten (She)
Talmácsi Gábor is motorra ült a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es géposztályának valenciai tesztelésén.
márc. 1
19:16
Talmácsi először tesztelt az új Moto2-es motorral (Metropol)
Talmácsi Gábor megtette az első köreit az idei, új versenymotorjával: a SpeedUp-istálló magyar pilótája hétfőn egy hatszáz köbcentis Moto2-es gépet tesztelt a valenciai pályán.
márc. 1
19:33
Primera División: eltiltották az Atlético Madrid-Valencia meccs bíróját (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség levette Alfonso Pérez Burrull játékvezetőt a hétvégi Osasuna–Getafe mérkőzésről.
márc. 1
19:33
Bedák világbajnoki övért bokszolhat (Metropol)
Egy spanyol nyelvű honlap információi szerint Bedák Zsolt május végéig ringbe léphet a Boksz Világszervezet kispehelysúlyú világbajnoki övéért, ugyanis az új bajnok Wilfredo Vazqueznek 90 napon belül ki kell állnia a ranglistavezető magyar ökölvívó ellen.
márc. 1
19:33
Talmácsi először tesztelt az új Moto2-es motorra (Behaviour)
Talmácsi Gábor megtette az első köreit az idei, új versenymotorjával: a SpeedUp-istálló magyar pilótája hétfőn egy hatszáz köbcentis Moto2-es gépet tesztelt a valenciai pályán.
márc. 1
19:35
Ökölvívás: Bedák Zsolt május végén világbajnoki övért bokszolhat? (She)
Egy spanyol nyelvű honlap információi szerint Bedák Zsolt május végéig ringbe léphet a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki övéért, ugyanis az új bajnok Wilfredo Vazqueznek 90 napon belül ki kell állnia a ranglistavezető magyar ökölvívó ellen.
márc. 1
20:27
NB I: változhat a program, a Vidi szombaton, a Hali pénteken játszana (She)
A Nemzeti Sport információi szerint változhat a labdarúgó Soproni Liga 17. fordulójának programja. A Diósgyőr–Videoton találkozóra péntek helyett szombaton, a Haladás–Kaposvár találkozóra pedig az eredeti kiírásnál egy nappal korábban, pénteken kerülhet sor.
márc. 1
20:29
Bajnokok Ligája: a firenzei Gobbit három meccsre tiltották el (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága három mérkőzésre tiltotta el Massimo Gobbit.
márc. 1
20:31
Női kosárlabda MK: kettős győzelemmel négy között a Szeged (She)
A Szeviép-Szeged a visszavágón is legyőzte a BSE-t a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjében, így kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé.
márc. 1
20:45
Jégkorong ob I: három góllal verte meg a Ferencváros az Újpestet (She)
Háromgólos győzelmet aratott a Ferencváros az Újpest vendégeként a jégkorong ob I középszakaszában.

Keresés