2010. január 15. péntek

jan. 15
18:35
Dakar 2010: Peterhansel és Ullevalseter a pénteki szakaszgyőztes (She)
Az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel, a motorosoknál pedig a norvég Pal Anders Ullevalseter győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 13., pénteki szakaszán.
jan. 15
18:36
Csökkent Sainz előnye a Dakaron (Metropol)
Az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel, a motorosoknál pedig a norvég Pal Anders Ullevalseter győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 13., pénteki szakaszán.
jan. 15
18:37
Argentína: Maradona letöltötte a trágárkodásért kapott büntetését (She)
Letöltötte kéthónapos eltiltását Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 15
18:39
Szívkatéterezték a dunaújvárosiak kézilabda-csillagát (Behaviour)
Pénteken alapos szívellenőrzésen esett át Radulovics Bojana, a Dunaújváros kézilabdázója, akit korábban kétszer is a világ legjobbjának választottak.
jan. 15
18:51
FTC: Matthew Lowton az angol negyedik vonalban folytathatja (She)
Az ősszel még a Ferencváros labdarúgócsapatánál játszó angol védő, Matthew Lowton az angol negyedosztályban folytathatja pályafutását – adta hírül az Üllői 129 szurkolói portál.
jan. 15
18:53
Werder Bremen: kölcsönbe érkezik a tunéziai válogatott védő (She)
Kölcsönjátékosként hat hónapig a Werder Brement erősíti Ajmen Abdennur, az Étoile Sportive du Sahel 19 éves védője.
jan. 15
18:55
Sílövészet: Neuner két büntetőköre után a svédek nyerték a váltót (She)
A németországi Ruhpoldingban a nők 4x6 km-es váltóversenyével folytatódott a sílövők világkupa sorozata. A győzelmet a svéd váltó szerezte meg az orosz és a norvég váltó előtt. A házigazda német válogatottban Magdalena Neuner két büntetőkört is kénytelen volt futni, így még a dobogóról is lemaradtak.
jan. 15
18:57
FTC: Csizmadia Csaba négy és fél éves szerződést kötött (She)
A 12-szeres válogatott labdarúgó, Csizmadia Csaba ma délután megegyezett a Ferencváros vezetőivel, négy és fél évre írt alá a zöld-fehérekhez.
jan. 15
19:09
Női kézilabda: Radulovics Bojana szívritmus-zavara (She)
A világ legjobbjának kétszer (2000, 2003) is megválasztott, 36 éves Radulovics Bojanánál szívritmus-zavar lépett fel, ezért alapos orvosi vizsgálatnak vetették alá.
jan. 15
19:12
Svájci-olasz cégcsoport vette meg a Vasast (Metropol)
A Vasas SC vezetése megállapodott a labdarúgócsapatot működtető társaság vevőjelöltjével, egy luxemburgi bejegyzésű svájci-olasz cégcsoporttal.
jan. 15
19:45
PMFC: Koplárovics Béla Iránba szerződik, próbajátékosok érkeztek (She)
Koplárovics Béla az ősszel a PMFC kölcsönjátékosaként a szlovén Nafta Lendavában futballozott, ahonnét visszatért Pécsre, de a baranyaiak nem tartottak rá igényt, információink szerint Iránba szerződik.
jan. 15
19:47
Ferencváros: sikeres egyeztetés Megyeri és Kulcsár ügyében (She)
A Ferencváros vezetői sikeresen egyeztettek az U21-es magyar labdarúgó-válogatottat irányító Egervári Sándorral és Kenyeres Imrével – adta hírül a 100% Fradi.
jan. 15
20:03
Női kézilabda NB I: fölényes békéscsabai és debreceni siker (She)
A női kézilabda NB I 13. fordulójában a hazai pályán játszó Békéscsaba 36–20-ra győzött a Veszprém ellen, míg a Debrecen ugyancsak hazai környezetben 35–26-ra nyert a Fehérvár ellen.
jan. 15
20:05
Bp. Honvéd: nem született gól a Bihor elleni mérkőzésen (She)
A Bp. Honvéd gól nélküli döntetlent játszott az FC Bihor elleni pénteki felkészülési mérkőzésen. A kispestiek január 23-án a Kassa ellen lépnek pályára legközelebb – olvasható a klub honlapján.
jan. 15
20:21
Diósgyőr: Bajzáték kölcsönbe érkeztek a miskolci csapathoz (She)
Az előzetes hírekkel ellentétben Bajzát Péter, Bojan Brnovics, Zoran Supics és Zámbó Bence nem végleg került Győrből a Diósgyőr labdarúgócsapatába, hanem csak kölcsönjátékosként.
jan. 15
20:23
Férfi kosárlabda NB I: a Debrecen a Pécs ellen nyert először (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben a Debrecen megszerezte szezonbeli első győzelmét, miután a 14. fordulóban hazai pályán 90–57-re győzött a Pécs ellen.
jan. 15
20:39
NFL: október 31-én 49ers-Broncos mérkőzés lesz a Wembley Stadionban (She)
Október 31-én sorozatban negyedszer rendeznek a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszába tartozó mérkőzést a londoni Wembley Stadionban, ezúttal a San Francisco 49ers és a Denver Broncos összecsapása lett a kiválasztott.
jan. 15
21:33
Diósgyőr: Bajzáték is kölcsönbe érkeztek a miskolci csapathoz (She)
A DVTK-tól származó korábbi hírekkel ellentétben Zoran Supicshoz és Zámbó Bencéhez hasonlóan Bajzát Péter és Bojan Brnovics is csak kölcsönjátékosként került a Győrből a Diósgyőr labdarúgócsapatába.
jan. 15
21:35
Afrika-kupa: Elefántcsonpart győzött Ghána ellen, és továbbjutott (She)
Az Angolában zajló labdarúgó Afrika-kupa B-csoportjának második fordulójában a két vb-résztvevő mérkőzésén az 55. perctől Eboué kiállítása után emberhátrányban játszó Elefántcsontpart 3–1-ra nyert Ghána ellen, ezzel már biztosan továbbjutott a legjobb nyolc közé.
jan. 15
21:37
Jégkorong, EBEL: három góllal nyert a Volán Jesenicében (She)
A Sapa Fehérvár AV19 6–3-ra nyert a sereghajtó Jesenice otthonában az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) 43. fordulójában.
jan. 15
22:09
Videó: nézze meg Elefántcsontpart Ghána elleni sikerét! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Elefántcsontpart 3–1-ra nyert Ghána ellen az Angolában zajló labdarúgó Afrika-kupa B-csoportjának második fordulójában. Az alábbi videón megtekintheti a mérkőzés összefoglalóját videón!
jan. 15
22:15
Afrika Kupa - Elefántcsontpart már a nyolc között (Behaviour)
Elefántcsontpart 3-1-re legyőzte Ghánát az Angolában zajló labdarúgó Afrika Kupán, ezzel elsőként jutott a legjobb nyolc közé.
jan. 15
22:17
Október 31-én ismét NFL-meccs a Wembley Stadionban (Behaviour)
Október 31-én sorozatban negyedszer rendeznek a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszába tartozó mérkőzést a londoni Wembley Stadionban, ezúttal a San Francisco 49ers és a Denver Broncos összecsapása lett a kiválasztott.
jan. 15
22:45
Serie A: „a szerencsének köszönheti elsőségét az Inter" - Flamini (She)
A Seria A-ban szereplő AC Milan 25 éves francia középpályása, Mathieu Flamini úgy nyilatkozott a bajnokságban listavezető városi rivális Internazionale teljesítményéről, hogy csak a Fortunának köszönheti José Mourinho együttese, hogy vezeti a bajnokságot.
jan. 15
23:03
Női kézilabda BL: a Krim elleni győzelmével továbbjutott a Hypo (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának utolsó, 6. fordulójában a Hypo hazai pályán 28–26-ra legyőzte a csoportgyőztes Krim Ljubljanát, ezzel a kvartett második helyén végzett, és bejutott a sorozat középdöntőjébe. A Metz így hiába nyert az Aalborg ellen, csak annyit ért el vele, hogy a csoport harmadikjaként a KEK nyolcaddöntőjében folytathatja.
jan. 15
23:39
Videó: íme, Demichelis és Klose Hoffenheimnek lőtt gólja! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a 2010-es év első Bundesliga-mérkőzésén a Bayern München 2–0-ra győzött hazai pályán a Hoffenheim ellen. Most megmutatjuk Martín Demichelis és Miroslav Klose gólját videón!

2010. január 16. szombat

jan. 16
0:51
Kaposvár: olasz, brazil és szerb próbajátékost tesztel Prukner László (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kaposvári Rákóczi ügyvezetője, Illés János arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy három próbajátékos csatlakozott Prukner László csapatához.
jan. 16
6:33
Bp. Honvéd: az SZTK csapatkapitánya érkezhet, cseh védő próbán (She)
A kispesti labdarúgóklub honlapjának beszámolója szerint szinte biztosan a Budapest Honvédben folytatja a pályafutását Simkó Krisztián, az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima csapatkapitánya.
jan. 16
6:39
Lehetséges, hogy a politikai új idő új embere nem a szövetségi kapitányban ölt testet (Behaviour)
A futballista élete akkor kezdődik, amikor először rúg labdába. És akkor fejeződik be, amikor a szurkolók nem a góljairól, hanem az ügyeiről beszélnek. Totó-, Tippmix- és karaktergyilkosok: szabad a pálya…
jan. 16
6:51
NHL: Ovecskin vezetésével gálázott a Washington a Toronto ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 101. játéknapján az Alekszandr Ovecskin vezette Washington Capitals 6–1-re kiütötte a Toronto Maple Leafs csapatát. A fővárosiak orosz klasszisa egy gólt, valamint karriercsúcsnak számító négy asszisztot jegyzett a találkozón.
jan. 16
6:57
Maradona saját tv-csatornát indít (Behaviour)
Még a június 11-én rajtoló, dél-afrikai világbajnokság előtt beindítja saját tv-csatornáját Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 16
7:15
"Sportos" öteurósok Ausztriában (Behaviour)
A téli olimpia február 12-i rajtja előtt különleges motívumokkal ellátott öteurós érméket dobnak piacra Ausztriában.
jan. 16
8:03
Fulham: szerződést bontott Gera koreai csapattársa, s visszatér Ázsiába (She)
Közös megegyezéssel távozott a Fulham labdarúgócsapatától a klub dél-koreai támadója, Szol Ki Hjon.
jan. 16
8:09
F1 - Bernie Ecclestone újabb tébolyító ötlete (Behaviour)
Lassacskán kvízkérdés témája lehetne, hogy Bernie Ecclestone, az autós Formula–1-es világbajnokság kereskedelmi jogtulajdonosa milyen indíttatásból áll elő tébolyító ötletei­vel. A: agyára ment a sok pénz; B: épp az a baj, hogy fogytán van belőle; C: tréfát űz a világgal; D: kezdi elveszíteni józan ítélőképességét.
jan. 16
8:27
Vancouver 2010 - Újabb aranyra vágyik a szovjetek ellen duplázó hokis (Behaviour)
Mark Johnson, az 1980-as olimpián a szovjet válogatott ellen két gólt szerző amerikai hokis újabb ötkarikás aranyéremre vágyik - ezúttal az amerikai női válogatott szövetségi kapitányaként.
jan. 16
8:29
Budapest–Bamako-rali - Nem Bamako az idei végállomás (Behaviour)
Bamako helyett a marokkói Aga­dirban ér véget a ma reggel 8-kor rajtoló Budapest–Bamako-rali a verseny terrorfenyegetettsége miatt. A futam szervezői a Külügyminisztériummal történt hosszas tárgyalások után döntöttek úgy, hogy a mezőny nem halad át Mauritánián és Malin. A tárca ezt tegnap nemzetközi kockázatelemzéssel foglalkozó hivatalos szervektől származó forrásokra hivatkozva közölte. A két…
jan. 16
10:27
Labdarúgás: tekintse meg az európai topligák és az Afrika-kupa mai programját! (She)
Tekintse meg az európai labdarúgó-topligák és az Afrikai Nemzetek Kupája szombati programját!
jan. 16
10:29
Férfi kézilabda: várhatóan Grebenár Gábor marad ki az Eb-keretből (She)
Igaz, még néhány órát várni kell arra, hogy Csoknyai István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdesse a végleges Európa-bajnoki keretét, a Nemzeti Sport információi szerint várhatóan Grebenár Gábor marad ki az Ausztriába utazó csapatból.
jan. 16
11:21
Ipswich: Keane talán lehetőséget ad Priskinnek a Coventry ellen (She)
Elképzelhető, hogy Roy Keane, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Town menedzsere lehetőséget ad Priskin Tamásnak az együttes mai, Coventry City elleni bajnokiján.
jan. 16
11:27
Január 25-én tehet állampolgársági esküt Zavozin (Behaviour)
Január 25-én teheti le állampolgársági esküjét Makszim Zavozin, aki jégtáncos párjával, Hoffmann Nórával a februári, vancouveri téli olimpiára készül.
jan. 16
11:45
NBA - Bűnösnek vallotta magát Gilbert Arenas (Behaviour)
Bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt Gilbert Arenas, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Washington Wizards kosarasa, akit engedély nélküli fegyvertartással vádolnak. A 28 éves játékos így valószínűleg elkerüli a súlyos, öt évig is terjedhető börtönbüntetést.
jan. 16
11:57
Profi ökölvívás: bevezetik a szupernehézsúlyt a profi bokszban? (She)
A mexikói Cancúnban rendez találkozót a profi boksz három legpatinánsabb világszervezete, a WBC, a WBA és az IBF.
jan. 16
12:16
Sífutás: Jusztyna Kowalczyk továbbra is bombaformában a világkupában (She)
A sífutók világkupa-sorozata az észtországi Otepääben folytatódott, ahol szombaton először a női 10 km-es klasszikus stílusú viadalt rendezték meg. A győzelmet a Tour de Skit is megnyerő lengyel Justyna Kowalczyk szerezte meg a norvég Marit Björgen és a finn Aino Kaisa Saarinen előtt.
jan. 16
12:33
Australian Open: hétfőn nem játszanak a magyarok, Simon visszalépett (She)
A hétfői nyitónapon még sem Czink Melinda, sem Szávay Ágnes nem lép pályára az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, Melbourne-ben.
jan. 16
12:57
Férfi kézilabda Eb - 17-en utaznak, Grebenár maradt ki (Behaviour)
Csoknyai István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya 17 játékossal utazik a kedden kezdődő, ausztriai Európa-bajnokságra.
jan. 16
13:09
Tenisz: Bagdatisz legyőzte Gasquet-t a sydneyi torna döntőjében (She)
A Sydneyben megrendezett férfi ATP-tenisztorna döntőjében a ciprusi Markosz Bagdatisz két szettben legyőzte a francia Richard Gasquet-t.
jan. 16
13:27
Premier League: elhalasztották a Portsmouth-Birmingham találkozót (She)
Az esőzések után és az elolvadó miatt játékra alkalmatlanná vált a Portsmouth pályája, így elhalasztották a Birmingham elleni Premier League-találkozót.
jan. 16
14:03
Kézilabda: hétfőn dönt az európai szövetség Gunnar Prokop ügyében (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hétfőn dönt a Hypo NÖ korábbi vezetőedzője, Gunnar Prokop ügyében.
jan. 16
14:05
DVTK: terem után műfüvön is kikapott a miskolci csapat a Bőcstől (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK lejátszotta az első nagypályás felkészülési mérkőzését, és az NB II Keleti csoportjában szereplő Bőcs a miskolci teremtorna döntője után ezúttal is legyőzte első osztályú ellenfelét – adta hírül a dvtk.eu.
jan. 16
14:39
Sífutás: Lukás Bauer az észtországi világkupán is legyőzhetetlen volt (She)
Az észtországi Otepääben a férfiak 15 km-es klasszikus stílusú küzdelmével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. Az elsőséget a Tour de Ski-győztes cseh Lukás Bauer szerezte meg két hazai induló, Andrus Veerpalu és a remekül hajrázó Jaak Mae előtt.

Keresés