2011. december 15. csütörtök

dec. 15
21:06
A két továbbjutó, a Hannover és a Liege is nyert (Agroinform)
Az Európa Liga B-csoportjában a Hannover hazai pályán győzte le 3-1-re az ukrán Worskla Poltawát, a Standard Liege pedig Koppenhágában nyert.
dec. 15
21:08
A Kazany döntetlenjével továbbjutott, a Tottenham kiesett (Agroinform)
A Rubin Kazany emberhátrányban játszva pontot mentett a PAOK otthonában, és továbbment az egyenes kieséses szakaszba. Az oroszok döntetlenje a Tottenham számára a búcsút jelentette.
dec. 15
21:10
A PSV veretlen maradt, a Hapoel szépen búcsúzott (Agroinform)
Tét nélküli mérkőzésen a PSV 2-1-re nyert Eindhoven a már szintén páholyban lévő Legia Warszawa ellen, a Hapoel Tel-Aviv szintén hazai pályán győzött a Rapid Bukarest ellenében.
dec. 15
21:18
El, A-csoport: hiába nyert simán a Tottenham, a Rubin ment tovább (She)
Kiesett a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata az Európa-ligából. A „sarkantyúsok" ugyan 4–0-ra nyerni tudtak a Shamrock Rovers otthonában, ám a Rubin Kazany PAOK elleni 1–1-es döntetlenjével kiharcolta a továbbjutást.
dec. 15
21:20
El, C-csoport: a PSV ismét győzött, a Legia kikapott a Hapoel Tel-Avivtól (She)
A már a forduló előtt a csoportelsőségét bebiztosító PSV Eindhoven 2–1-re győzött a Rapid Bucuresti ellen a labdarúgó Európa-liga C-csoportjának záró fordulójában. A holland együttes így mindössze két pontot veszítve lépett tovább.
dec. 15
21:22
El, B-csoport: a Hannover magabiztosan nyert, és a 32 közé jutott (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában a Hannover magabiztosan legyőzte a Vorszkla Poltavát, így a korábban már továbbjutó Standard Liege mellett a német együttes jutott a B jelű kvartettből a legjobb 32 közé.
dec. 15
21:24
Magabiztos győzelemmel kezdtünk a kazahok ellen a vb-selejtezőket (Agroinform)
Futsalválogatottunk nagyszerűen kezdte a gyöngyösi vb-selejtező tornát, 3-0-s félidő után 5-1-re legyőzte a kazah együttest.
dec. 15
21:36
Barcelona: Villát holnap műtik, bízik benne, a BL-döntőben már játszhat (She)
David Villa, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona sípcsonttörést szenvedő támadóját holnap kora délután műtik meg a katalán fővárosban.
dec. 15
21:42
Tarolt az Barcelona a World Soccernél (Agroinform)
A magazin év végi választásán a legjobb labdarúgó Lionel Messi, a legjobb edző pedig Josep Guardiola lett, és a csapatok között is a katalán sztáralakulat végzett az élen.
dec. 15
21:54
El, B-csoport: a Hannover gond nélkül nyert, és a 32 közé jutott (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában a Hannover magabiztosan legyőzte a Vorszkla Poltavát, így a korábban már továbbjutó Standard Liege mellett a német együttes jutott a B jelű kvartettből a legjobb 32 közé.
dec. 15
22:00
Továbbjutott a Kazany, kiesett a Tottenham - videó (Agroinform)
A Rubin Kazany 75 percen át emberhátrányban küzdve mentett pontot a már továbbjutott PAOK vendégeként, ezzel bejutott a legjobb 32 közé.
dec. 15
22:12
Rali: sokoldalú katari Dakar-versenyző csatlakozott Loebékhez (She)
Kiváló katari Dakar-versenyzővel erősített a Citroën-istálló: Nasszer al-Attija Sébastien Loeb és Mikko Hirvonen csapattársa lesz a WRC-sorozatban – jelentette be a francia csapat.
dec. 15
22:18
Nagyon nagy esélyünk van, hogy megnyerjük a bajnokságot - Nikolics (Agroinform)
A Videoton ősszel 8 gólt szerző támadó, Nikolics Nemanja elégedetten tekint vissza az őszi szezonra, továbbra is bízva a bajnoki címvédésben.
dec. 15
22:30
El, B-csoport: a Hannover és a Standard is győzelemmel zárt (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában a továbbjutást már korábban kiharcoló Hannover és a Standard Liege is diadalmaskodott.
dec. 15
22:32
DVTK: A csapat túlteljesítette az általam elvártakat - Vitelki (She)
A labdarúgó NB I-ben vitézkedő Diósgyőri VTK másodedzője, Vitelki Zoltán a csapat hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a klub által biztosított ideális háttérnek köszönhetően a csapat túlteljesítette az általa elvártakat.
dec. 15
22:36
A PSV nem kegyelmezett a Legiának - videó (Agroinform)
Az Európa Liga C-csoportjában a már továbbjutott PSV 2-1-re nyert Eindhoven a már szintén páholyban lévő Legia Warszawa ellen. Íme a találkozó góljai!
dec. 15
22:48
Manchester United: Rooney meg akarja nyerni az Európa-ligát (She)
Wayne Rooney, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United támadója úgy nyilatkozott, nagyon sajnálják, hogy kiestek a Bajnokok Ligájából, de ha már így alakult, meg szeretnék nyerni az Európa-ligát.
dec. 15
22:50
Everton: ismét kölcsönvették Donovant a Los Angeles Galaxytól - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton kölcsönvette az amerikai válogatott Landon Donovant a Los Angeles Galaxytól.
dec. 15
22:54
Donovant ismét kölcsönvette az Everton (Agroinform)
Az Everton két hónapra kölcsönvette a Los Angeles Galaxy csapatától Landon Donovant. A friss MLS-aranyérmes támadó február végéig erősíti a liverpooli gárdát.
dec. 15
23:06
Videoton: Jó felkészüléssel nagy esélyünk van a címvédésre - Nikolics (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadója, Nikolics Nemanja a klub hivatalos honlapjának elmondta, érzése szerint jó formába lendült a csapat, és egy jó felkészülés után nagy esélye van megvédenie bajnoki címét.
dec. 15
23:08
El, G-csoport: az Austria hiába érte be pontban az AZ-et, kiesett (She)
Bár az Austria Wien 2–0-ra győzött a Malmö ellen hazai pályán a labdarúgó Európa-liga G-csoportjának hatodik fordulójában, és pontban beérte a Metaliszt Harkivval ikszelő AZ-et, rosszabb gólkülönbsége miatt kiesett.
dec. 15
23:12
Az Alkmaar kikaparta a továbbjutást a Metaliszt ellen (Agroinform)
Hiába nyert hazai pályán az Austria Wien a Malmö ellen, az AZ Alkmaar pontot szerzett a Harkiv ellen, ezzel továbbment az Európa Liga G-csoportjából.
dec. 15
23:14
A Bruges 10 ember ellen is csak ikszelt, de továbbjutott (Agroinform)
A Club Bruges a szinte az egész meccset 10 emberrel lejátszó Braga ellen 1-1-es döntetlent játszott, ezzel továbbment az Európa Liga H-csoportjából.
dec. 15
23:16
Az Udinesének a döntetlen is elég volt, kiesett a Celtic (Agroinform)
Az olasz Udinese a skót Celtic Glasgow elleni döntetlennel harcolta ki a tavaszi folytatást. A már csoportelső Atlético Madrid könnyedén nyert a Rennes ellen.
dec. 15
23:24
El, H-csoport: hiába A. Rooney győztes gólja, a Braga ment tovább (She)
A labdarúgó Európa-liga H-csoportjának utolsó fordulójában a Braga 1–1-s döntetlent ért el az FC Bruges otthonában, ezzel mindkét csapat továbbjutott a legjobb 32 közé. A Birmingham Adam Rooney góljával 1–0-ra legyőzte a Maribort, ám búcsúzott a sorozattól.
dec. 15
23:26
El, I-csoport: döntetlen született Udinében, búcsút intett a Celtic (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó, 6. fordulójában az Udinese hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Celtickel, így az olaszok zártak másodikként az első helyet korábban már megszerző Atlético Madrid mögött, így a spanyolok mellett ők jutottak be a legjobb 32 közé.
dec. 15
23:28
Férfi kosár Euroliga: már a Barca sem veretlen, rekordot döntött a Kazany (She)
A Barcelona elveszítette a veretlenségét a férfi kosárlabda Euroligában, mivel 77–74-re kikapott a Montepaschi Sienától idegenben a D-csoport kilencedik fordulójában.
dec. 15
23:30
Női kézilabda: újabb távozó, Triffa Ágnes is elhagyja a DVSC-t (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC-Fórum hivatalos honlapján tette közzé, hogy újabb válogatott játékos távozik a csapattól Triffa Ágnes személyében.
dec. 15
23:48
Kialakult a 32 fős mezőny az EL-ben (Agroinform)
Az utolsó játéknapon a Rubin Kazany, az Alkmaar, az Udinese és Bruges jutott tovább.

Keresés