2011. december 6. kedd

dec. 6
13:50
NOB: nem indul vizsgálat a korrupciós ügybe keveredő Havelange ellen (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) nem indít vizsgálatot a korrupciós botrányba keveredett Joao Havelange ellen, aki – megelőzve az etikai bizottság eljárását – a napokban mondott le NOB-tagságáról.
dec. 6
13:52
Lovas vk: „14 000 gyermeknek szereztünk felejthetetlen pillanatokat” (She)
Nézőszámban hoztuk a tavalyi szintet, ami a jelen gazdasági helyzetben szép teljesítmény, a színvonal pedig emelkedett – így értékelte az MTI-nek a múlt hétvégén rendezett 5. Lovas Világkupát Lázár Vilmos, a Magyar Lovasszövetség elnöke.
dec. 6
13:54
Orosz Pál nyílt levélben tiltakozik a chilei bíró ellen (Agroinform)
Az MLSZ elnökének írt nyílt levélben tiltakozott Orosz Pál, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság vezérigazgatója Alvaro Garcia Miquel chilei bíró miatt.
dec. 6
13:54
Labdarúgás: másodszor lett Juhász Rolandé a „magyar Aranylabda” (She)
A hazai sportújságírók Juhász Rolandot választották meg 2011 legjobb magyar labdarúgójának, azaz az Anderlecht védője kapja a „magyar Aranylabdát".
dec. 6
14:06
Rövidpályás úszó Eb: Cseh László hat számban indul - program (She)
A lengyelországi Szczecinben csütörtöktől vasárnapig tartó rövidpályás úszó Európa-bajnokságon 13 férfi és 8 női versenyző próbál szerencsét a magyar csapat tagjaként. Mindenki csak egyéniben szerepel, váltókat nem indít a magyar szakvezetés.
dec. 6
14:12
Aczél a diósgyőri fizetéséről mondott le a válogatott 200 ezer forintjáért (Agroinform)
Aczél Tamás, a Haladás vezetőedzőjének testvére szerint öccse elfogása nem megelőzés, hanem megfélemlítés és befolyásolás volt.
dec. 6
14:24
Videó: Shaquille O'Neal pörgős énekkel várja az új NBA-szezont (She)
Bár hivatalosan nem ért véget a lockout az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), a Los Angeles Lakers és a Boston Celtics korábbi sztárja, Shaquille O'Neal egy videoklipben már a várva várt szezonról énekel. A mindig jókedvű kosaras az egyik amerikai stúdióval közösen készítette a videót.
dec. 6
14:26
Ferencváros: a ZTE, a DVTK és a Paks is vinné a csapat védőjét - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint három élvonalbeli csapatnál is felvetődött a ferencvárosi védő, a Détári lajos szakmai igazgatónál mellőzött Grúz Tamás neve.
dec. 6
14:30
Neymar lett az év labdarúgója hazájában (Agroinform)
Az FC Santost erősítő Neymart választották az év labdarúgójává Brazíliában.
dec. 6
14:32
Aczél Zoltánt újabb bűncselekményekkel gyanúsítják (Agroinform)
Aczél Zoltánnal, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás Sopron Bank jelenlegi, a Siófok korábbi vezetőedzőjével szemben további bűncselekmények gyanúja merült fel.
dec. 6
14:42
FTC: a ZTE, a DVTK és a Paks is vinné a csapat védőjét - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint három élvonalbeli csapatnál is felvetődött a ferencvárosi védő, a Détári Lajos szakmai igazgatónál mellőzött Grúz Tamás neve.
dec. 6
14:42
Ki jut ma tovább a BL-ben? (Metropol)
Három csoportmásodik kilétéről, ennél fogva három újabb továbbjutóról határoz a labdarúgó Bajnokok Ligájában a keddi játéknap, amikor is négy kvartettben érnek véget a csoportküzdelmek.
dec. 6
14:44
Férfi kosárlabda: két amerikai is távozik Jászberényből (She)
Két amerikai kosaras is távozik a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Jászberényi KSE együttesétől.
dec. 6
14:46
Videó: a fantomütéstől a védőig, aki azt sem tudta, hol van - NFL, 13. kör (She)
A San Francisco lenullázta a St Louis-t, a Green Bay 73 pontos csatát nyert a New York Giants ellen, a New England 31–24-re verte meg az Indianapolist, a Dallas hosszabbítás után kapott ki Arizonában, míg a New Orleans tizennégy pontos különbséggel győzte le a Detroitot. Többek között ezekről maradt emlékezetes a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 13. fordulója. De a kemény ütközések és…
dec. 6
14:48
Egervárinak az U-20-as vb-bronz a legkedvesebb (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitány kijelentette: Rómába is több út vezet, s ez a csapatépítésekre is vonatkozik.
dec. 6
14:48
Kézilabda: egy forintért eladó a Debrecen női csapata (She)
Egy forintért eladó a DVSC-Fórum bajnoki ezüstérmes női kézilabdacsapatának többségi tulajdonrésze. Gellén András többségi tulajdonos nem tudja finanszírozni a csapat működését, és bárkinek átadná a kormányrudat.
dec. 6
15:00
Fogadási botrány: Aczél ügyvédje szerint „hangulati elem” a további gyanú (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Aczél Zoltánnal, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás jelenlegi, a Siófok korábbi vezetőedzőjével szemben további bűncselekmények gyanúja vetődött fel. A szakember ügyvédje, Czeglédy Csaba a Magyar Távirati Iroda érdeklődésére kommentálta a hírt.
dec. 6
15:24
Götze helyett az olcsóbb Gourcufföt viheti Wenger (Agroinform)
Bár az Arsenal menedzserének első számú jelöltje továbbra is Mario Götze a középpályára, de a pénzügyi szempontokból Gourcuff lehet a befutó télen.
dec. 6
15:36
Olaszország: ismét Carlos Tévezről tárgyalnak Milánóban (She)
Ismét tárgyalóasztalhoz ült egymással Carlos Tévez ügynöke, valamint Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke.
dec. 6
15:36
Továbbra is a Barcelona a klubvilágranglista élén (Metropol)
Az IFFHS honlapja szerint a katalán együttes az 1991 januárjában bevezetett, havi frissítésű listán 39. alkalommal van az első helyen, s ezzel rekorder az AC Milan (37) és a Manchester United (33) előtt. Legjobb magyar csapatként a Paks 238.
dec. 6
15:38
IFFHS: továbbra is a Barca a klubvilágranglista élén, a Paks 238. (She)
Továbbra is a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS klubvilágranglistáját.
dec. 6
15:40
DVSC: Varga nem lesz csalódott, ha télen nem sikerül eligazolnia (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva futballistája, Varga József a klub hivatalos honlapjának elmondta, annak ellenére sem lenne csalódott, ha nem tudna a télen eligazolni Debrecenből, hogy több külföldi csapat is felfigyelt teljesítményére.
dec. 6
15:42
Porcszakadást szenvedett az U21-es válogatott középpályás - videó (Agroinform)
A múlt szerdai kupamérkőzésen sérült meg Kiss Máté. A korosztályos válogatott középpályást egy specialista vizsgálja meg szerdán, ő dönt arról, hogy kell-e műteni a bal térdét porcszakadás miatt vagy sem.
dec. 6
15:44
Továbbra is fej-fej mellett az Eurosport és Hathárom.hu (Agroinform)
A hathárom.hu és az Eurosport között zajló Bundesliga-tippjáték hetedik fordulójában először született döntetlen eredmény.
dec. 6
15:46
Kieshet a Chelsea, továbbjuthatnak Megyeriék - nálunk élőben is! (Agroinform)
Megyeri Balázzsal a soraiban harcolhatja ki a továbbjutást az Olympiakosz, Londonban a Chelsea-Valencia mérkőzésen valaki kiesik.
dec. 6
15:48
Madár-pech, Aczél-bilincs, Eb-láz és sok minden más (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
dec. 6
15:54
ETO: az U-válogatott játékos térdében porcszakadást diagnosztizáltak (She)
Porcszakadást diagnosztizáltak a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO korosztályos válogatott játékosánál, Kiss Máténál – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A középpályás a múlt szerdai, DVTK elleni Magyar Kupa-meccsen sérült meg.
dec. 6
16:00
Belehúzott az FTC-PLER, a Flensburgot kapta a nyolcaddöntőben (Agroinform)
Az FTC-PLER a német sportági elithez tartozó Flensburg-Handewitt csapatával találkozik a férfi kézilabda KEK nyolcaddöntőjében.
dec. 6
16:02
A világbajnok Patyi Melinda befejezi a pályafutását (Agroinform)
Patyi Melinda 28 évesen abbahagyja a versenyszerű kajakozást. A kétszeres világbajnok versenyző azonban marad a sportág közelében.
dec. 6
16:12
Stuttgart: Hajnal is a klubon végigsöprő sérüléshullám áldozata lett (She)
Sérüléshullám söpört végig a Hajnal Tamást foglalkoztató VfB Stuttgarton: a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő együttes nyolc játékosa nem tudott teljes értékű munkát végezni kedden, köztük a magyar válogatott középpályás sem.
dec. 6
16:18
Nem tudja tovább pénzelni a klubot a DVSC tulajdonosa, egy forintért eladná üzletrészét (Agroinform)
Jelképes összegért, egy forintért eladná a DVSC-Fórum női kézilabdacsapatában birtokolt több mint 63 százalékos üzletrészét Gellén András többségi tulajdonos.
dec. 6
16:31
Légiósok: Czvitkovics felvette a belga ritmust, tetoválása erőt ad neki (She)
Czvitkovics Péter, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő KV Kortrijk magyar középpályása a nieuwsblad.be-nek nyilatkozva elmondta, felvette az ottani ritmust, és bizonyítani szeretne új klubjában.
dec. 6
16:31
Elhunyt a legszorosabb F1-es GP-befutó győztese (Metropol)
Hetvenegy esztendős korában, hosszantartó betegség után elhunyt Peter Kenneth Gethin brit Forma-1-es pilóta, aki negyven éve az Olasz Nagydíjon minden idők legszorosabb befutóját nyerte meg.
dec. 6
16:37
Továbbra is a Barcelona-Real Madrid duó a klubvilágranglista élén (Agroinform)
Továbbra is a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS klubvilágranglistáját.
dec. 6
16:39
Tartalékjaival áll ki a Real Madrid az Ajax ellen, Ronaldóék pihennek (Agroinform)
A blancók már megnyerték a Bajnokok Ligája-csoportjukat, így a tét nélküli Ajax elleni meccsen több fiatal is szerepet kaphat.
dec. 6
16:54
Nicklas Bendtner rángatta a vállát és nevetgélt a gyászszünetben - videó (Agroinform)
Nicklas Bendtner is készülődhet a magyarázkodásra, miután a hétvégén a Wolverhamton-Sunderland találkozón nem éppen illendően viselkedett.
dec. 6
17:06
Vasas: pontlevonást helyezett kilátásba az MLSZ fegyelmi bizottsága (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség ma tárgyalja a Vasas Kaposvárral szembeni tartozását a nyáron a somogyiaktól Angyalföldre szerződő Farkas Zoltán ügyében. Úgy tudjuk, a fegyelmi bizottság elmarasztalta a fővárosi klubot.
dec. 6
17:08
Genk: Tőzsér nem tartja kizártnak, hogy hosszabbít jelenlegi csapatával (She)
Tőzsér Dániel, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő RKC Genk magyar válogatott futballistája a Laatste Nieuws-nak nyilatkozva elmondta, az Anderlecht csábítása ellenére elképzelhető, hogy hosszabbít jelenlegi csapatával.
dec. 6
17:12
Rafael Nadal Xavinak adná az Aranylabdát (Agroinform)
A Real Madridért szorító teniszcsillag szerint honfitársa csodás karrierje miatt végre megérdemelné, hogy őt válasszák a legjobbnak.
dec. 6
17:14
Babos Tímea idén óriásit lépett előre, jövőre 100-ban lehet (Agroinform)
Amennyiben a megfelelő ütemben fejlődik, a magyar teniszezőnek 2012 elején esélye van bekerülni a legjobb 100-ba a világranglistán.
dec. 6
17:24
Bevezetik a gólkamerát 2012-től a focipályákon (Blikk)
Zürich — Forradalmi változást ígér jövőre a futballban Joseph Blatter (75). A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke kijelentette, hogy 2012-ben bevezetik a sokak által követelt elektronikus gólbíró alkalmazását.
dec. 6
17:24
Asztalitenisz: Póta indulhat a februári Európa Top 12-viadalon (She)
Decemberi világranglistás helyezése alapján Póta Georgina is helyet kapott az asztaliteniszezők Európa Top 12-bajnokságának mezőnyében. A kontinentális szövetség honlapja szerint Tóth Krisztina a második, Lovas Petra pedig a negyedik számú tartalék.
dec. 6
17:24
Egy forintért eladó a DVSC kézilabdacsapata (Metropol)
Jelképes összegért, egy forintért eladná a DVSC-Fórum női kézilabdacsapatában birtokolt több mint 63 százalékos üzletrészét Gellén András többségi tulajdonos.
dec. 6
17:26
Juventus: Vucsinics megsérült, ebben az évben már nem játszhat (She)
Megsérült Mirko Vucsinics, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus csatára. A montenegrói válogatott támadó a vasárnapi, Cesena ellen 2–0-ra megnyert bajnokin szenvedett kisebb izomsérülést a jobb combjában, ami miatt három hétig nem léphet pályára.
dec. 6
17:28
Labdarúgás: Juhász Tőzsérnek adta volna a „magyar Aranylabdát” (She)
Amint arról beszámoltunk, a hazai sportújságírók Juhász Rolandot választották meg 2011 legjobb magyar labdarúgójának, azaz az Anderlecht védője kapja a „magyar Aranylabdát". A 28 éves válogatott labdarúgó menedzsmentjén keresztül, közleményben reagált az eredményre.
dec. 6
17:30
David Beckham nem akar profi edző lenni (Agroinform)
Nem fog edzősködni visszavonulása után David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol futballsztárja.
dec. 6
17:32
A győztes Juhász Roland Tőzsér Dánielnek adta volna a díjat (Agroinform)
Juhász Roland nyerte a Magyar Aranylabda-szavazást, azaz a hazai sportújságírók szerint az Anderlecht légiósa volt 2011 legjobb magyar labdarúgója.
dec. 6
17:48
Juan Román Riquelme pofára esett az edzésen - videó (Agroinform)
A hétvégén bajnokságot nyerő Boca Juniors egyik legnagyobb sztárja,csapata pénteki edzésén rálépett a labdára majd  hatalmasat esett.
dec. 6
18:00
Kaposvár: tárgyalnának Perics eladásáról, de még nem érkezett ajánlat (She)
Illés János, az NB I-es Kaposvár labdarúgócsapatának ügyvezetője a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette, hajlandóak tárgyalni a 25 éves szerb Milan Perics eladásáról.
dec. 6
18:02
Corinthians: Adriano szerződését meghosszabbította a bajnokcsapat (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Corinthians elnöke, Andrés Sánchez elmondta, egy évvel meghosszabbították Adriano szerződését, így a rutinos csatár a 2012-es idényben is a bajnokcsapat játékosa lesz.

Keresés