2013. augusztus 18. vasárnap

aug. 18
18:24
Junior férfi vízi-vb: vereség Szerbiától, 4. a magyar csapat (She)
A negyedik helyen végzett a Horkai György által irányított korosztályos magyar férfi vízilabda-válogatott a Szombathelyen zajló junior-világbajnokságon, miután a bronzmeccsen háromgólos vereséget szenvedett Szerbiától.
aug. 18
18:42
Premjer-liga: a Tomszk az első 6 percet megúszta, a zakót nem (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 5. fordulójában Mladen Bozsovics csapata, a Tom Tomszk 1–0-ra kikapott a Krilja Szovjetov otthonában.
aug. 18
18:42
Először nyert a Honvéd (Agroinform)
Az előző idényben bronzérmes Budapest Honvéd megszerezte első győzelmét az NB I-ben.
aug. 18
18:44
NB I: a Puskás AFC ellen győzött először a Honvéd (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Bp. Honvéd a Puskás Akadémia FC-t fogadta. A hazaiaknak Alekszandr Ignjatovics szerzett vezetést a 31. percben, majd közvetlenül a szünet előtt Vernes Richárd szabadrúgásból növelte az előnyt. A második félidőben Borisz Zsivanovics is betalált, így végül sima meccsen, teljesen megérdemelten szerezte meg szezonbeli első sikerét a kispesti csapat.
aug. 18
18:46
NB I: Videoton-Paks élőben az NSO-n! (She)
Két százszázalékos csapat csap össze a Videoton és az MVM Paks találkozóján a Sóstói Stadionban a labdarúgó NB I negyedik fordulójában. A mérkőzésen az idényt nagyszerűen kezdő két gólvágó, a hatgólos paksi Simon Attila és az öt találatnál járó fehérvári Nikolics Nemanja is szembenéz egymással. Kövesse nyomon a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk és online közvetítésünk segítségével!
aug. 18
18:48
Triatlon: Mester és Dósa sikere a terep ob-n (She)
A férfiaknál címvédőként Mester Bálint, míg a nőknél Dósa Eszter nyerte meg a Felsőtárkányban rendezett, 0.5 km úszásból, 15 km kerékpározásból és 5 km futásból álló tereptriatlon országos bajnokságot.
aug. 18
18:50
MotoGP: Indianapolisban is hódítottak a spanyolok a Moto3-ban (She)
Három spanyol versenyző állhatott a dobogóra a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto3-as kategóriájának Indianapolisi Nagydíján. A futamgyőztes Álex Rins lett, a második helyen Álex Márquez végzett, míg a pódium harmadik fokára Maverick Vinales állhatott föl.
aug. 18
19:00
Rögbi: új-zélandi és dél-afrikai pontzuhatag (She)
Új-zélandi és dél-afrikai győzelemmel kezdődött a 2013-as rögbi Négy Nemzet-kupa (Championship), a címvédő előbbiek Ausztráliában szórták meg vendéglátóikat, a dél-afrikaiak hazai környezetben mértek kiadós verést Argentínára.
aug. 18
19:00
Vizsgálódás a Fradi szurkolók transzparense miatt (Metropol)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága foglalkozni fog az „In Memoriam Csatáry László” kiírással.
aug. 18
19:00
Mourinho sikerrel tért vissza a Chelsea-hez - videó (Agroinform)
A Chelsea 2-0-ra verte otthon a Hull Cityt az angol labdarúgó-bajnokság első fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 18
19:02
NB I: Nem éreztem a csapatot csapatnak - Benczés (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Bp. Honvéd 3–0-ra nyert a Puskás Akadémia FC ellen. A hazaiak vezetőedzője, Marco Rossi szerint szinte mindenben felülmúlták ellenfelüket, míg a vendégek szakvezetője szerint a rögzített szituációkból kapott gólok döntően befolyásolták a mérkőzést.
aug. 18
19:04
PL: sima Chelsea-siker Mourinho visszatérésén (She)
José Mourinho visszatérése a Stamford Bridge-re nagyon jól alakult, a Chelsea megerőltetés nélkül, 2–0-ra nyert a Hull City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) nyitó fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a gyönyörű szabadrúgásgólt szerző Frank Lampard korábban egy büntetőt is kihagyott.
aug. 18
19:06
Ligue 1: a Lorient fordított a Nantes ellen (She)
A Lorient megszerezte az első győzelmét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, miután fordított a Nantes ellen hazai pályán, és 2–1-re megnyerte az összecsapást.
aug. 18
19:18
Videó: jól vizsgázott a gólvonal-technológia a PL-ben (She)
Amint arról korábban már beszámoltunk, a hétvégén bemutatkozik az angol Premier League-ben a gólvonal-technológia. A Chelsea–Hull City mérkőzésen már élesben is levizsgázott az újítás, ugyanis az egyik szögletnél megmutatta: nem haladt át a labda a gólvonalon.
aug. 18
19:18
Megszerezte első győzelmét a Honvéd (Metropol)
A kispestiek vasárnap hazai pályán az újonc és még nyeretlen Puskás Akadémiát múlták felül 3-0-ra.
aug. 18
19:20
MLSZ: a fegyelmi bizottság foglalkozik az FTC-szurkolók transzparensével (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága foglalkozni fog a szombaton rendezett 203. örökrangadón a ferencvárosi szurkolók egy csoportja által kifeszített kiírással.
aug. 18
19:20
Tornagyőztes az MKB Veszprém (Metropol)
A magyar bajnok MKB Veszprém győzelmével ért véget a németországi Ehingenben rendezett férfi kézilabda Schlecker Kupa.
aug. 18
19:22
Videó: Oscar-pöccintés, Lampard-bomba, Chelsea-siker (She)
A Chelsea megerőltetés nélkül, 2–0-ra nyert a Hull City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) nyitó fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A londoniak Oscar remek pöccintése után szerezték meg a vezetést, majd Frank Lampard kiváló szabadrúgásával állították be a végeredményt.
aug. 18
19:36
Bundesliga: cseréi szállították a győzelmet a Dortmundnak (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) második fordulójában a Borussia Dortmund 2–1-re legyőzte hazai pályán az Eintracht Braunschweiget. A házigazdák góljait két cserejátékos szerezte: Jonas Hofmann és Marco Reus volt eredményes, a vendégek szépítő találatát Kevin Kratz jegyezte.
aug. 18
19:36
Győzelemmel rajtolt a Chelsea (Metropol)
Az ismét José Mourinho által irányított Chelsea kétgólos győzelemmel kezdte az angol bajnokságot.
aug. 18
19:36
Győzelemmel folytatta a Dortmund - videó (Agroinform)
A Dortmund 2-1-re verte otthon a Braunschweiget a német labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 18
19:54
Az MLSZ fegyelmi bizottsága foglalkozik az FTC-szurkolók transzparensével (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága foglalkozni fog a szombaton rendezett 203. örökrangadón a ferencvárosi szurkolók egy csoportja által kifeszített kiírással.
aug. 18
19:54
NFL: Dustin Keller brutális sérülést szenvedett - fotó (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphins tight endje, Dustin Keller egészen szerencsétlen sérülést szenvedett, könnyen lehet, hogy nemcsak az idényének lőttek...
aug. 18
19:54
Hibátlan maradt a Dortmund (Metropol)
Az előző idényben Bajnokok Ligája-döntős Borussia Dortmund hazai pályán 2-1-re legyőzte az újonc Braunschweig-et.
aug. 18
19:56
NB III: a válogatott támadó 3 gólja is kevés volt a sikerhez (She)
A labdarúgó NB III nyitó fordulójának vasárnapi játéknapján a Nyugati csoportban szereplő Győri ETO II a válogatott támadó, Koltai Tamás mesterhármasával sem tudta megszerezni a három pontot a nagyot küzdő Diósd ellen. A Keleti csoportban vereséggel kezdett a Lipcsei Péter irányította, megfiatalított Ferencváros II, míg a Közép csoportban a Budapest Honvéd II Bobál Gergely és Délczeg Gergely…
aug. 18
20:12
Videó: tökéletes összjáték, Reus-gól, nyert a Dortmund (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) második fordulójában a Borussia Dortmund 2–1-re legyőzte hazai pályán az Eintracht Braunschweiget. A házigazdák első gólját egy tökéletes összjáték előzte meg, majd Jonas Hofman  talált be. A második találat Marco Reus nevéhez fűződik, aki büntetőből talált be, míg a vendégek szépítő találatát Kevin Kratz jegyezte.
aug. 18
20:12
Dzsudzsákék a hajrában mentettek pontot Krasznodarban (Agroinform)
A Krasznodar 1-1-re zárt otthon a Dinamo Moszkvával az orosz labdarúgó Premjer Liga 5. fordulójának vasárnapi meccsén.
aug. 18
20:14
U19-es férfi kézi-vb: vereség a nyolcaddöntőben (She)
A Kovács Péter által irányított magyar U19-es férfi kézilabda-válogatott kétgólos vereséget szenvedett a hazai rendezésű világbajnokság nyolcaddöntőjében Spanyolországtól. Csapatunk így a 9–16. helyért játszhat tovább, fiataljaink a következő meccsüket a Szerbia–Katar párharc vesztesével vívják.
aug. 18
20:16
DVTK: Folyamatosan hazudtak, nem ajánlottak szerződést! - Luque (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK korábbi játékosa, José Luque a Facebook-oldalán beszélt visszavonulása okairól, és arról, hogy klubvezetők folyamatosan hazudtak, nem ajánlottak neki szerződést.
aug. 18
20:30
Elhunyt Gyarmati Dezső, háromszoros olimpiai bajnok (Blikk)
Budapest - Eltávozott a vízilabda egyetemes történelmének kiemelkedő alakja, a Nemzet Sportolója, Gyarmati Dezső (†85). A legenda évek óta betegeskedett, az utóbbi hetekben egy fővárosi kórház intenzív osztályán ápolták. Igazi példakép volt, játékosként öt olimpián szerepelt, háromszor győztesként tért haza, és szövetségi kapitányként is szerzett aranyérmet az ötkarikás játékokon.
aug. 18
20:30
Olasz Kupa: Palacio-dupla és sima Inter-siker - videó (She)
Az Inter magabiztosan győzött 4–0-ra a másodosztályú Cittadella ellen a labdarúgó Olasz Kupa harmadik fordulójában. A milánóiak a következő körben a szintén a Serie B-ben szereplő Trapanival csapnak össze.
aug. 18
20:32
NB I: a Videoton tíz perc alatt elintézte a Paksot (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Videoton hazai pályán 4–1-re legyőzte a Paksot, így továbbra is százszázalékos, a tolnaiak viszont elszenvedték első vereségüket a bajnokságban. Nikolics Nemanja a találkozó első nyolc percében két gólt is szerzett, a másodikat tizenegyesből, úgy, hogy előtte a vendégektől Éger Lászlót kiállították. A második félidőben Juhász Roland, és a csereként beálló Gyurcsó…
aug. 18
20:48
NB I: Haladás-Debrecen bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Debreceni VSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 18
20:48
Négyet vágott a Videoton a Paksnak (Agroinform)
A legutóbb ezüstérmes Videoton nyerte a hibátlan csapatok vasárnapi csatáját.
aug. 18
20:50
Oroszország: Dzsudzsákék a végén mentettek pontot (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer Liga) 5. fordulójában a Dzsudzsák Balázzsal felálló Dinamo Moszkva sokáig nem bírt az FK Krasznodárral, ám a csereként beálló Andrej Panyukov fejesével végül sikerült pontot menteniük a vendégeknek. A hazaiaknál Koman Vladimir csere volt, ám nem kapott szerepet a mérkőzésen.
aug. 18
20:52
Autókrossz: két magyar futamgyőzelem az Eb-n (She)
Szabó Krisztián és Kárai Tamás abszolút esélyesként várta az autókrossz Európa-bajnokság nyirádi viadalát – előbbi az 1600 köbcenti alatti Buggyk mezőnyében, utóbbi a karosszériás krosszautók között.
aug. 18
20:54
Tenisz: Nadal bréklabda nélkül is megnyerte a döntőt (She)
A Cincinnatiben megrendezett férfi tenisztorna fináléjában a korábbi világelső spanyol Rafael Nadal két rövidítéses szettben legyőzte a hazai John Isnert, így karrierje 26. ATP 1000-es tornáját nyerte meg.
aug. 18
21:06
Primera División: a Barcelona megsemmisítette ellenfelét (She)
Kiütéses győzelemmel kezdte meg címvédő hadjáratát a Barcelona: a katalán együttes hazai pályán 7–0-ra legyűrte a Levantét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) nyitó fordulójában.
aug. 18
21:06
Barcelonai mészárlás, hétgólos siker a nyitányon - videó (Agroinform)
Az FC Barcelona 7-0-ra verte a Levantét odahaza a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójának szombati játéknapján.
aug. 18
21:08
Videoton: Azt csináltuk, amit elterveztünk - Kleinheisler (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Videoton hazai pályán 4–1-re legyőzte a Paksot. A hazaiak támadója, Kleiheisler László boldog, hogy gólpasszal segíthette csapatát a győzelemhez. A fehérváriak válogatott védője, Juhász Roland a rögzített szituációk fontosságát emelte ki.
aug. 18
21:10
Southampton: rekordösszeget fizettek a Roma támadójáért (She)
Rekordösszegért csábította el a Roma olasz támadóját, Pablo Osvaldót az angol Southampton labdarúgócsapata, a „Szentek” történetük során még senkiért nem fizettek ki 15 millió fontot.
aug. 18
21:12
Olasz Szuperkupa: Juventus-Lazio élőben az NSO-n! (She)
A hagyományokhoz híven az Olasz Szuperkupa vezeti fel a soron következő élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokságot (Serie A). Ezúttal a bajnoki címvédő Juventus, és az Olasz Kupa-győztes Lazio csap össze egymással. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 18
21:24
Videó: elhunyt a sportág legnagyobbja, Gyarmati Dezső (She)
Nyolcvanöt éves korában elhunyt Gyarmati Dezső, a magyar vízilabdázás egyik legendás alakja, háromszoros (1952, 1956, 1964) olimpiai bajnoka. Az NSO Tv az alábbi videóval emlékezik meg a korábbi sportoló kiemelkedő sikereiről, életéről.
aug. 18
21:24
A Videoton maradt százszázalékos (Metropol)
A legutóbb ezüstérmes Videoton nyerte a százszázalékos csapatok vasárnapi csatáját. A Fehérváriak a Paksot győzték le.
aug. 18
21:26
Jégkorong: a Volan veretlenül tornagyőztes Brassóban (She)
Veretlenül nyerte meg a brassói négy csapatos nemzetközi jégkorong tornát a Sapa Fehérvár AV 19, amely a záró fordulóban a házigazda együttesnél bizonyult jobbnak három góllal.
aug. 18
21:42
MotoGP: az újonc spanyolt a „nagyok” sem tudják megfékezni (She)
Marc Márquez diadalmaskodott a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának Indianapolisi Nagydíján. A sorozatban újonc spanyol zsinórban harmadik győzelmét aratta, maga mögé utasítva Dani Pedrosát és Jorge Lorenzót.
aug. 18
21:42
Álomrajt és hét gól Barcelonában (Metropol)
A címvédő FC Barcelona vasárnap kiütéses, 7-0-s győzelemmel kezdte meg a szezont.
aug. 18
21:44
Videó: fiatal kéziseinket még megőrjíti a sok néző (She)
A Kovács Péter által irányított magyar U19-es férfi kézilabda-válogatott kétgólos vereséget szenvedett a hazai rendezésű világbajnokság nyolcaddöntőjében Spanyolországtól. A találkozó után a játékosok elmondták, a pontatlan befejezések, a koncentráció hiánya vezethetett a vereséghez.
aug. 18
22:00
U17-es női kézi Eb: Szlovákiától is kikaptunk (She)
Harmadik mérkőzésén a harmadik vereséget szenvedte el a korosztályos magyar női kézilabda-válogatott az oroszországi női ifjúsági (U17) Európa-bajnokságon. Papp György együttese a csoportkör utolsó fordulójában hiába vezetett a félidőben 12–11-re Szlovákia ellen, végül 26–23-ra kikapott.
aug. 18
22:00
Mourinho karneváli fogadtatásban részesült - fotók (Agroinform)
A Chelsea 2-0-ra verte otthon a Hull Cityt az angol labdarúgó-bajnokság első fordulójának vasárnapi játéknapján.

Keresés