2014. április 12. szombat

ápr. 12
16:42
NB II: élő eredménykövetés a 23. forduló eseményeiről (She)
A labdarúgó NB II 23. fordulójában hét mérkőzést rendeznek a mai napon. Kövesse velünk a találkozók alakulását élő eredménykövető cikkünk segítségével!
ápr. 12
16:44
Túraautó-vb: Michelisz az első futamon a 8. helyről rajtolhat (She)
A túraautó-világbajnokság (WTCC) Marokkói Nagydíján az argentin José Maria López indulhat az élről, Michelisz Norbert pedig a 8. helyről vághat neki az első vasárnapi versenynek. A magyar pilóta a másodikon a harmadik helyről rajtolhat holnap, mivel a Q2 eredményével fordított sorrendben indulnak majd a versenyzők.
ápr. 12
17:18
Rg, torna: „lehetetlen pontszámok”, figyelmeztetések, magyar érintett (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) a 2013-as bíráskodási botrányokat követően ismét szankciókat hozott pontozók sorával szemben a ritmikusgimnasztika-világbajnokság és a torna-világbajnokság bírói munkájának kiértékelése után. A FIG ugyanakkor tudatta: a bírók többsége jó munkát végzett a világbajnokságokon, az említett esetek a kivételeket jelentik.
ápr. 12
17:18
Így kell megülni a kétfejű lovat (Metropol)
Persze, ha jobban megnézzük a képet nem egy genetikai csodalóról van szó, csak egy jó fotós cseles képéről.
ápr. 12
17:20
PSG: Blanc később dönt a szerződéshosszabbításról (She)
Csak a jövő heti Ligakupa-finálét követően dönt arról Laurent Blanc, a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain vezetőedzője, hogy elfogadja-e klubja szerződéshosszabbításról szóló ajánlatát.
ápr. 12
17:36
Férfi kézi MK: a Tatabánya 23 percig bírta a Szeged tempóját (She)
A férfi kézilabda Magyar Kupa pécsi négyes döntőjének elődöntőjében a Pick Szeged 32–23-ra legyőzte a Grundfos Tatabányát, így bejutott a fináléba, ahol a címvédő MKB-MVM Veszprém lesz az ellenfele.
ápr. 12
17:38
Bundesliga: fontos Hannover-siker az eltiltott Huszti nélkül (She)
A német labdarúgó Bundesliga 30. fordulójának szombat délutáni mérkőzésein elsősorban a kiesés elleni harcot vívó csapatok voltak érintettek: a tabella utolsó hét helyezettje egyaránt pályára lépett. Az eredmények következtében a Werder Bremen, Hannover, Freiburg hármas és a Stuttgart, Hamburg, Nürnberg, Braunschweig négyes között „kinyílt az olló”, az utóbbiak kritikus helyzetben vannak négy…
ápr. 12
17:54
Videó: „tetőn” csúszott végig a célegyenesen a WSR-pilóta (She)
A Reanult-világsorozat (WSR) monzai első futamának elején borzasztóan nagyot bukott Marco Sörensen, miután a célegyenesben Jazeman Jaafar megforgatta. A Tech 1 Racing pilótája egyből felborult, majd fejtetőn csúszott a boxutca kijáratáig.
ápr. 12
17:54
Twitter: Rosberg a konyhában, Nadal a pókerasztalon vitézkedett (Agroinform)
A hatharom.com-on keresztül követhetitek a legnépszerűbb sportolók, csapatok Twitter-oldalát.
ápr. 12
17:56
Rövid távú duatlon ob: Petsuk és Zelinka győzött (She)
A férfiaknál Petsuk Zoltán, a nőknél pedig – nagy fölénnyel – Zelinka Gabriella győzött a Káptalantótiban rendezett rövid távú duatlon országos bajnokságon.
ápr. 12
17:56
Real Madrid: Csak akkor távozom, ha kirúgnak - Diego López (Agroinform)
Diego López cáfolta, hogy nem érezné jól magát a Real Madridnál, a spanyol kapusnak eszében sincs távozni.
ápr. 12
17:58
Női jégkorong-vb: győzelemmel zárt a magyar válogatott (She)
A magyar női jégkorong-válogatott szombaton hosszabbításban 2–1-re legyőzte a nyeretlen és a vereségével kieső Kazahsztánt a lettországi Ventspilsben zajló divízió 1/B-s világbajnokság utolsó játéknapján.
ápr. 12
17:58
VB 2014: Robinho és Pato a vb-szereplésért kampányolnak (Agroinform)
Reménykednek még Luiz Felipe Scolari hívásában az utóbbi években visszaesett, korábbi brazil válogatott játékosok.
ápr. 12
18:00
Torna: Berki rontott, de nyert lólengésben a szerenkénti ob-n (She)
Az olimpiai bajnok Berki Krisztián nyerte a lólengést a férfi tornászok szombati szerenkénti országos bajnokságán a Körcsarnokban.
ápr. 12
18:00
NB I: Újabb Vidi-blama, Gomes ismét magyarázkodhat (Agroinform)
A Videoton 2-2-re végzett otthon a Pápával a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati meccsén.
ápr. 12
18:12
NB I: Doll szerint ennél több kell a harmadik helyhez (She)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője a Puskás Akadémia elleni győzelem (1–0) után úgy nyilatkozott, csapata megérdemelte a sikert, de ennél több kell a harmadik helyhez.
ápr. 12
18:14
NB I: két perc alatt egyenlített 0–2-ről a Paks Mezőkövesden (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a Mezőkövesd-Zsóry az MVM-Paks csapatát fogadta. A hazaiak már a 4. percben vezetéshez jutottak Bognár István találatával, majd fél óra elteltével George Menougong is betalált. A második félidő elején azonban négy perc alatt egyenlítettek a vendégek Windecker József és Simon Attila góljával. A meccsen több gól már nem esett (2–2).
ápr. 12
18:16
NB I: a Videoton nem tudta legyőzni odahaza a Pápát (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a gyenge formában lévő Videoton odahaza kétszer is ki tudott egyenlíteni a Lombard Pápa ellen, de hiába támadt elkeseredetten a mérkőzés hajrájában, a győzelmet nem tudta megszerezni.
ápr. 12
18:18
Primera División: ikszelt egymással a Celta és a Real Sociedad (She)
A Celta Vigo odahaza 2–2-es döntetlent játszott a Real Sociedaddal a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában.
ápr. 12
18:20
Videó: szörnyű brémai öngól, wolfsburgi kiütés - német gólok (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában öt mérkőzést játszottak szombat délután. A Wolfsburg 4–1-re győzte le hazai pályán a Nürnberget, a Hannover a hajrában nyert a Hamburg ellen, a Mainz pedig a Werder elleni, 3–0-s sikerének első gólját a brémai Petersennek köszönheti – a támadó egészen szerencsétlenül ért a labdához, ami saját kapujának bal felső sarkában kötött…
ápr. 12
18:22
NB I: DVTK-Kaposvári Rákóczi élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Kaposvári Rákóczi találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 12
18:24
FA-kupa: Wigan-Arsenal elődöntő élőben az NSO-n! (She)
Az FA-kupa címvédője, a Wigan az esélytelen nyugalmával várta az Arsenal elleni elődöntőt, a Wembley Stadionban az Everton elleni bajnoki vereségüket követően az „ágyúsokon" van a nagyobb nyomás. A két klub először találkozik egymással az FA-kupában, vajon újabb kellemetlen meglepetés éri Arsene Wenger xcsapatát, vagy sikerül újabb lépést tenni a kilenc éve várt trófea felé? Kövesse a…
ápr. 12
18:26
Premier League: a sírból jött vissza a Spurs a 94. percben (She)
A Bajnokok Ligája-kvalifikációra hajtó Everton sorozatban hatodszor is nyert: a liverpooli kékek idegenben 1–0-ra legyőzték a sereghajtó Sunderlandet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójának szombati játéknapján. A Tottenham háromgólos hátrányból, Christian Eriksennek a 94. percben lőtt góljával harcolta ki a 3–3-as döntetlent a West Bromwich otthonában.
ápr. 12
18:30
Tenisz: Radwanska 6:0-ról kapott ki, spanyol döntő Marokkóban (She)
A katowicei női tenisztorna elődöntőjében búcsúzott az első helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska, miután a 6:0-ra megnyert első szett után kikapott a francia Alizé Cornet-tól. Érdekesség, hogy a francia teniszező már a negyeddöntőben is összehozott egy 0:6-ot, és ez már sorozatban a harmadik háromszettes győzelme volt.
ápr. 12
18:30
Berki rontott, de nyert lólengésben (Metropol)
Az olimpiai bajnok Berki Krisztián nyerte a lólengést a férfi tornászok országos bajnokságán.
ápr. 12
18:32
Videó: Leonardo kiharcolta, Mateos belőtte a Fradi büntetőjét (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az első félidőben csak a PAFC-nak voltak lehetőségei a Ferencváros elleni mérkőzésen a labdarúgó NB I 24. fordulójában, a végén azonban mégis Thomas Dollék örülhettek. A 65. percben Leonardót buktatta Tamás a tizenhatoson belül, a büntetőt David Mateos értékesítette.
ápr. 12
18:32
Huszti nélkül nyert a Hannover (Metropol)
A Hannover - Huszti Szabolcs nélkül - hazai környezetben legyőzte a Hamburgot.
ápr. 12
18:34
NB II: kikapott a Szpari, az utolsó percben fordított a Tatabánya (She)
A labdarúgó NB II 23. fordulójában a listavezető Nyíregyháza hazai pályán 1–0-ra kikapott a Soprontól, a mostani bajnokságban mindössze harmadszor veszített Lucsánszky Tamás együttese. A Kozármisleny 200. NB II-es mérkőzésén legyőzte a Kisvárdát, a Tatabánya kétgólos hátrányból verte meg a Szigetszentmiklóst, a győztes gólt a 92. percben szerezte Szabó Richárd. Az Ajka hazai pályán simán nyert a…
ápr. 12
18:48
Bundesliga: Bayern München-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó Bundesliga 30. fordulójának rangadóján a már bajnok Bayern München a jelenleg a második helyen álló, az ezüstért harcoló Borussia Dortmundot fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 12
18:50
Jégkorong: Ausztria szétlövésben 5-4-re győzte le a mieinket (She)
A magyar férfi jégkorong-válogatott a Papp László Sportarénában az EIHC Hoki Gála keretében megrendezett felkészülési mérkőzésen 4–4-es rendes játékidő és hosszabbítás után szétlövéssel 5–4-es vereséget szenvedett Ausztriától.
ápr. 12
18:52
NB I: Marics olyan fizikai állapotban van, mint én - Tóth Bálint (She)
Tóth Bálint, a Lombard Pápa vezetőedzője elégedett volt csapatával a Videoton elleni idegenbeli iksz (2–2) után, és kiemelte Goran Marics teljesítményét, akiről azt mondta, szinte olyan fizikai állapotban van, mint ő.
ápr. 12
19:06
Videó: Wes Brown öngóljával nyert az Everton (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Everton a sunderlandi Wes Brownnak köszönheti 1–0-s győzelmét, hiszen a rutinos hátvéd mellkasáról pattant Vito Mannone kapujába a labda a 75. percben.
ápr. 12
19:06
NB I: Kétgólos előnyt bukott el a Mezőkövesd (Agroinform)
A Mezőkövesd 2-2-re végzett otthon a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati meccsén.
ápr. 12
19:08
Rögbi ENK: Ausztria ellen elég volt egy félidei remeklés (She)
A magyar rögbiválogatott az Európai Nemzetek Kupájában 20–0-s első félidőt követőn tizenegy ponttal nyert a második játékrészre feltámadó Ausztria ellen. Legjobbjaink így öt győzelemmel és két vereséggel várják a selejtezősorozat utolsó, ciprusi mérkőzését – májusi vendéglátónk listavezetőként még veretlen –, ám az már a mai eredménytől függetlenül is biztos volt, hogy playoffot érő helyen…
ápr. 12
19:08
Kézilabda: Nincs meglepetés, Szeged-Veszprém a kupadöntőben (Agroinform)
A papírformának megfelelően az MKB-MVM Veszprém és a Pick Szeged együttese jutott be a Magyar Kupa döntőjébe.
ápr. 12
19:10
Jégkorong: Sofron triplázott, de elmaradt a győzelem (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott szétlövés után 5-4-re kikapott Ausztriától.
ápr. 12
19:24
NB III: Bognár György csapata megfordította a rangadót (She)
A Csákvár hazai pályán 3–1-re legyőzte az Andráshidát a labdarúgó NB III 23. fordulójának szombati játéknapján, a Nyugati csoport villanyfényes rangadóján.
ápr. 12
19:24
Sírból mentett pontot a Tottenham (Metropol)
Gera Zoltán csapata, a kiesés elől menekülő West Bromwich Albion háromgólos előnyből ikszelt a londoni csapattal.
ápr. 12
19:26
Gomes ordított: Tiszteletet a Videotonnak!; A volt kapitányt akarják a helyemre (She)
José Gomes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője rendkívül feldúltan nyilatkozott a Lombard ellen döntetlen (2–2) után, és úgy fogalmazott, mindenkinek tisztelnie kellene a fehérváriakat. A portugál szakember kiabálva zárta a sajtótájékoztatót, majd kivonult.
ápr. 12
19:28
Videó: Kiss Pál Tamást az élről lökték ki Marokkóban (She)
Rosszul sikerült Kiss Pál Tamás első versenye a 2014-es AutoGP-sorozatban, pedig győzelem is lehetett volna belőle: a magyar pilóta Marokkóban az első helyért küzdött, amikor riválisa megcsúszott, és magával sodorta a gumifalba.
ápr. 12
19:30
Videó: kemény hét után négy gól Ausztriának (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar férfi jégkorong-válogatott a Papp László Sportarénában az EIHC Hokigála keretében megrendezett felkészülési mérkőzésen 4–4-es rendes játékidő és hosszabbítás után szétlövéssel 5–4-es vereséget szenvedett Ausztriától. A találkozót követően Kovács Csaba, Magosi Bálint és Vas János is egyetértett abban, hogy egy rendkívül kemény edzésmunkával zajló hetet…
ápr. 12
19:42
Videoton: A volt magyar kapitányt akarják a helyemre, ezért sújtanak a bírók - Gomes (She)
José Gomes indulatos sajtótájékoztatója után saját hivatalos honlapjának, a josegomescoach.com-nak is feldúltan nyilatkozott, és úgy fogalmazott, bizonyos körök a volt magyar szövetségi kapitány akarják a helyére.
ápr. 12
19:42
Sofron triplájával sem tört meg az átok (Metropol)
A magyarok 1977. december 29. után először szereztek pontot az osztrákok ellen, de nyerni ezúttal sem sikerült.
ápr. 12
19:44
Súlyemelő Eb: Nagy Péter hetedikként végzett összetettben (She)
Nagy Péter hetedik lett összetettben a plusz 105 kilogrammosok súlycsoportjában a Tel-Avivban rendezett súlyemelő Európa-bajnokság szombati befejező napján.
ápr. 12
19:44
Visszavonultatta Várady Béla mezét a Vasas (Metropol)
A szombati ünnepségen az angyalföldiek és a magyar válogatott öregfiúk csapata is megütközött egymással.
ápr. 12
19:46
Vasas: visszavonultatták Várady Béla mezét (She)
Visszavonultatta legendás labdarúgója, a januárban elhunyt Várady Béla 11-es számú mezét a Vasas; a szombati ünnepségen az angyalföldiek és a magyar válogatott öregfiúk csapata játszott gálamérkőzést.
ápr. 12
20:00
Férfi vízi ob I: tarolt a Szolnok az Ybl otthonában (She)
Az első és az utolsó helyezett szombati találkozóján az alapszakaszgyőztes Szolnok vendégként is könnyed játékkal nyert 12 góllal a Hegyvidék-Ybl ellen a férfi vízilabda ob I 26. fordulójában.
ápr. 12
20:00
Premier League: Kompany megsérült, bajba került a City (Agroinform)
Aggódhatnak a vasárnapi, Liverpool elleni csúcsrangadó előtt a Manchester City hívei.
ápr. 12
20:02
Női kézilabda NB I: a Vác ikszelt a Csabával (She)
A Vác hazai pályán döntetlent játszott szombaton a Békéscsabával a női kézilabda NB I rájátszásában.
ápr. 12
20:02
Vélemény: Ladányi mégis jégen volt, de nem úgy... (Agroinform)
Sofron triplája és a kitartó szurkolás sem volt elég Ausztria legyőzéséhez - sebaj, majd a dél-koreai vb-n sikerül...

Keresés