2014. április 5. szombat

ápr. 5
22:03
NB I: Döntetlennel tartotta magától távol a Győrt a Debrecen (Agroinform)
Kétszer is vezetett a címvédő Győr Debrecenben, de a hazaiak egy pontot otthon tartottak, és megőrizték előnyüket.
ápr. 5
22:05
Férfi kézi: ezúttal esélyünk sem volt a németek ellen (She)
Második felkészülési mérkőzését is elveszítette Németországban a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely a pénteki, négygólos (28–24) vereséget követően ezúttal hét góllal (31–24) kapott ki a vendéglátóktól.
ápr. 5
22:07
U21: gyorsan reagált, életet mentett a DVTK gyúrója (She)
Drámai események játszódtak le a Paks–DVTK U21-es bajnoki mérkőzés első félidejében. Kesztyűs Barnát rálökték Joó Csaba partjelzőre, az asszisztens pedig az ütközés és az esés következtében eszméletét veszítette, s csak a gyors beavatkozás mentette meg az életét.
ápr. 5
22:09
P. División: kapushiba is kellett, de simán nyert a Real Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Real Madrid 4–0-s győzelmet aratott a Real Sociedad otthonában. A madridi együttesben a Sociedad-nevelés Asier Illarramendi, a kapushibát kihasználó Gareth Bale, Pepe és a csereként beállt Álvaro Morata volt eredményes.
ápr. 5
22:11
NB I: a Debrecen nem bírt odahaza a Győrrel (She)
A tavasz egyik nagy rangadóját rendezték a labdarúgó NB I 23. fordulójában Debrecenben, ahová a Győri ETO látogatott. A tabella első és második helyezettjének mérkőzése remek első félidőt hozott, amelyben a vendégek 2–1-es előnyre tettek szert, a hazaiak pedig emberelőnyre. A fordulást követően a DVSC csak egyenlíteni tudott, így értékes ponttal távozott a Hajdúságból a Győr, nagy lehetőséget…
ápr. 5
22:21
Férfi kosár NB I: nyert az Atomerőmű és a Szombathely (She)
Az Atomerőmű és a Szombathely is idegenben nyert a férfi kosárlabda NB I középszakaszának szombati játéknapján, míg az Olaj hazai pályán 77–72-re legyőzte a címvédő Alba Fehérvárt.
ápr. 5
22:23
Belgium: Köteles Lászlóék megharcoltak a pontért (She)
Köteles László csapata, a Racing Genk 1–1-es döntetlent harcolt ki a kupagyőztes Lokeren otthonában a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának szombati játéknapján.
ápr. 5
22:39
Rögbi Heineken-kupa: szomorú írek, búcsúzott a Leinster is (She)
A csoportkör után első kiemelést kapó ír favorit, az Ulster hazai vereséggel búcsúzott a rögbi Heineken-kupa (a sportági BL) negyeddöntjében. Búcsúztatója, a nyolc közé utolsóként becsúszó angol Saracens három célt vitt, kettőt az angol válogatott kiválósága, Chris Ashton. Búcsúzott az írek másik kirakatcsapata, a háromszoros BL-győztes (2009, 2011, 2012) Leinster is, amelyet a címvédő Toulon…
ápr. 5
22:41
Eurofutball: Lovrencsics Gergő négy gólban volt benne (She)
Lovrencsics Gergő volt az egyik főszereplője a Lech Poznan szombat esti győzelmének: a magyar szélső négy gólban vállalt szerepet, csapata 6–1-re verte meg a Jagielloniát a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság alapszakaszának 29. fordulójában.
ápr. 5
22:57
Serie A: az Icardi-dupla kevés volt az Inter sikeréhez (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójában Mauro Icardi duplája is kevés volt az Internek a Bologna elleni milánói győzelemhez, hiszen a kétszer hátrányba kerülő vendégek mindkétszer egyenlítettek, és így ponttal távozhattak.
ápr. 5
22:59
Videó: Bale halálpontos lövéssel szerzett gólt a Realban (She)
Mint arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Real Madrid 4–0-s győzelmet aratott a Real Sociedad otthonában. Tekintse meg a mérkőzés góljait!
ápr. 5
23:15
NB I: Egy pici gól kellett volna még - Kondás (She)
Döntetlent (2–2) játszott egymással az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának rangadóján a listavezető DVSC-Teva és vendége, a második helyezett Győri ETO. A 38. perctől emberelőnyben lévő házigazdák szakvezetője egyetlen pici gólt hiányolt, a vendégek mestere pedig azt, hogy létszámhátrányba kerülve nem mérhette össze magát az ellenféllel.
ápr. 5
23:17
Magyar Kupa: MTK-Újpest és DVSC-DVTK az elődöntőben (She)
Sorsoltak a Sport 1 Harmadik félidő című műsorában, így a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében a DVSC-Teva a DVTK-val, az MTK az Újpesttel csap össze!
ápr. 5
23:33
Premier League - Sikérével élen a Chelsea (Infostart)
A Chelsea hazai környezetben 3-0-ra legyőzte a Stoke City együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati játéknapján, ezzel a tabella élére ugrott.
ápr. 5
23:33
DVSC: fényárban úszott az új Nagyerdei Stadion - fotó (She)
A Debreceni VSC-Teva–Győri ETO (2–2) NB I-es labdarúgó-mérkőzést követően tesztelték a világítást az új nagyerdei futballstadionban, ami mellett a hazai drukkerek sem mentek el szó, illetve pár fénykép nélkül.
ápr. 5
23:33
Férfi kézilabda: Rossz kezdés után másodszor is vereség a németektől (Agroinform)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétgólos vereséget szenvedett Németország csapatától szombaton.
ápr. 5
23:35
Szenvedett, de nyert a Barcelona (Infostart)
A címvédő FC Barcelona hazai pályán kissé nehézkesen ugyan, de 3-1-re legyőzte a sereghajtó Real Betist szombaton a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
ápr. 5
23:35
Topligák: Négyet lőtt a Real és a City, hármat a Chelsea és a Barca (Agroinform)
A Primera División tabelláját továbbra is a Villarrealt legyőző Atlético vezeti, a Serie A-ban újra botlott az Inter.
ápr. 5
23:37
Primera División - Ronaldo nélkül is nyert a Real Madrid (Infostart)
A góllövőlista éllovasát, az aranylabdás Cristiano Ronaldót nélkülöző Real Madrid négy góllal nyert a Real Sociedad vendégeként szombaton a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
ápr. 5
23:39
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának eredményei és további programja:
ápr. 5
23:41
Másodszor is kikapott a németektől a Mocsai-csapat (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétgólos vereséget szenvedett a német csapattól a Lingenben rendezett szombati barátságos mérkőzésen.
ápr. 5
23:51
Labdarúgó Magyar Kupa - Debrecen-Diósgyőr, MTK-Újpest az elődöntben (Infostart)
A címvédő Debrecen a Diósgyőrrel csap össze a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében.
ápr. 5
23:51
Videó: szép szabadrúgással mentett pontot a Loki (She)
Mint arról már beszámoltunk, 2–2-es döntetlennel ért véget a DVSC-Teva és a Győri ETO szombat esti összecsapása a labdarúgó NB I-ben. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
ápr. 5
23:53
NS: Megmaradt a DVSC előnye; Szivós Márton túl a veszélyen; bajnokit vesztett a Bayern - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Keresés