2014. április 2. szerda

ápr. 2
20:38
BL: törtek-zúztak a Chelsea huligánjai Párizsban (She)
Nem mindegyik angol szurkoló hangolt úriemberhez méltóan a francia fővárosban a PSG–Chelsea BL-mérkőzésre. Egy csoportjuk számos párizsi boltot és kávézót szétvert szerdán.
ápr. 2
20:54
BL: Real Madrid-Dortmund 3-0, PSG-Chelsea 3-1 (Infostart)
A Real Madrid és a PSG is három gólt szerzett hazai pályán a labdarúgó BL negyeddöntőjében. Cristiano Ronaldo beállította az egy szezonon belüli gólcsúcsot. Ám ő és Ibrahimovic is megsérült.
ápr. 2
20:54
NHL: az alapszakaszban már nem lép jégre a Chicago-sztár (She)
A címvédő Chicago Blackhawks olimpiai bajnok sztárja, Jonathan Toews már nem lép pályára az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) alapszakaszában.
ápr. 2
20:56
Most a Real nyert simán, C. Ronaldo beérte Messit (She)
A Dortmund és a Real Madrid idei összecsapása a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában nem hasonlítható a tavalyihoz – ez bebizonyosodott a párharc első, madridi összecsapásán. A Real könnyedén, 3–0-ra győzött, Cristiano Ronaldo beérte Lionel Messit az egy szezonon belül szerzett BL-gólok számában.
ápr. 2
20:58
BL: PSG-Chelsea negyeddöntő élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Paris Saint-Germain a Chelsea-t fogadja a Parc des Princes-ben. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunkon keresztül!
ápr. 2
21:00
Férfi kosár NB I: Barone vezérletével nyert az Alba (She)
A férfi kosárlabda NB I középszakaszában a bajnoki címvédő Alba Fehérvár 86–70-re győzött hazai pályán a Kecskemét ellen.
ápr. 2
21:12
Videó: CR könnyed csele, Luiz öngólja - BL-gólkövető (She)
Összetetten hangzik: a Bajnokok Ligája mostani szezonjának negyeddöntős körében az első mérkőzések második, szerdai játéknapja következik. Sokkal rövidebben: két kiváló mérkőzésre számíthatunk a BL-negyeddöntő mai találkozóin. A Real Madrid–Borussia Dortmund, valamint a Paris Saint-Germain–Chelsea legfontosabb történéseit ráadásul videós formában is követhetik cikkünk segítségével!
ápr. 2
21:30
Barcelona: fellebbeznek az átigazolásból való kizárás ellen (She)
A Barcelona fellebbez a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség azon döntése ellen, amellyel két átigazolási időszakra, azaz egy évre kizárta a katalán klubot a hazai és nemzetközi átigazolásokból, miután a gránátvörös-kékek megsértették a fiatalkorúak szerződtetésére vonatkozó szabályokat.
ápr. 2
21:48
Simán nyert az AS Roma (Metropol)
A február 2-ra kiírt találkozót a heves esőzés miatt akkor kilenc perc után, 0-0-ás állásnál lefújta a bíró.
ápr. 2
22:24
FIFA: vizsgálják a Real Madridot és az Atléticót is - sajtóhír (She)
Az As értesülései szerint a FIFA a Real Madrid és az Atlético Madrid átigazolásait is vizsgálja. A két klub „bűnössége” esetén hasonló büntetésre számíthat, mint a Barcelona.
ápr. 2
22:24
Bajnokok Ligája: A Real Madrid magabiztos, a PSG keserédes előnyt szerzett (Agroinform)
A Real érvényesítette a papírformát, a PSG is nehéz helyzetbe hozta a Chelsea-t, de két kulcsembere megsérült.
ápr. 2
22:26
Serie A: Berlusconiék áruba bocsátanák a Milan egy részét (Agroinform)
A család partnereket keres a csapat működtetéséhez, a Közel-Keleten és az Egyesült Államokban.
ápr. 2
22:28
Férfi kézilabda BL: Szombatonként kell felülmúlnia a Veszprémnek Császárékat (Agroinform)
Április 19-én Párizsban, április 26-án pedig Veszprémben találkozik az MKB-MVM Veszprém a francia PSG-vel.
ápr. 2
22:42
Férfi kosár Euroliga: már a Barcelona sem veretlen (She)
Az Emporio Armani Milano hazai pályán 91–63-ra nyert a középszakaszban eddig veretlen Barcelona ellen a férfi kosárlabda Euroliga egyetlen szerdai mérkőzésén.
ápr. 2
22:44
BL: a PSG legyőzte Párizsban a Chelsea-t, mégsem örülhet (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Paris Saint-Germain 3–1-re legyőzte a Parc des Princes-ben a Chelsea-t. A franciák a magabiztos győzelem ellenére sem örülhetnek, ugyanis a második játékrészben Zlatan Ibrahimovicot és Marco Verrattit is le kellett cserélni sérülés miatt.
ápr. 2
22:46
BL: háromgólos Real Madrid-siker a Dortmund ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a spanyol Real Madrid a Dortmundot fogadta a tavalyi elődöntő „visszavágóján”, és Gareth Bale, Isco, valamint Cristiano Ronaldo találatával 3–0-ra nyert. Ronaldo 14. gólját szerezte a BL mostani kiírásában, beérte Lionel Messit és José Altafinit, akik mindketten 14-szer voltak eredményesek egyetlen BEK/BL-idényben; utóbbi a 2011–12-es, előbbi az…
ápr. 2
23:00
Eurofutball: túl erős volt az Ajax Erwin Koemanéknak (She)
Erwin Koeman kiesés elől menekülő csapata, a Waalwijk szerdán nem tudott javítani helyzetén, hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a listavezető Ajaxtól a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 2
23:00
Ronaldo: gól a századikon (Blikk)
Madrid – Méltóképpen megünnepelte Cristiano Ronaldo (29) 100. mérkőzését a labdarúgó-Bajnokok Ligája főtábláján. A spanyol Real Madrid a portugál klasszis remeklésének is köszönhetően 3-0-ra nyert a német Borussia Dortmund ellen a negyeddöntő első mérkőzésén, s hatalmas lépést tett a továbbjutás felé.
ápr. 2
23:02
Videó: David Luiz miatt sérült meg Ibrahimovic? (She)
A Paris Saint-Germain–Chelsea BL-negyeddöntőt követően valószínűsíthető, hogy valójában egyik fél sem örült annak, hogy David Luiz pályára lépett. Öngóljával saját híveit keserítette el, majd nem sokkal később az ő megmozdulását követően sérülhetett meg a párizsiak világklasszisa, Zlatan Ibrahimovic. Tekintse meg az esetet!
ápr. 2
23:18
BL: Klopp szerint két gólpasszal segítették a Realt (She)
A Dortmund és a Real Madrid idei összecsapása a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában nem hasonlítható a tavalyihoz – ez bebizonyosodott a párharc első, madridi összecsapásán. A Real könnyedén, 3–0-ra győzött, Cristiano Ronaldo beérte Lionel Messit az egy szezonon belül szerzett BL-gólok számában. De hogyan látták a mérkőzést a főszereplők?
ápr. 2
23:18
A Real három-, a PSG kétgólos előnyt szerzett (Metropol)
Nem hozott szoros küzdelmet a szerdai játéknap a Bajnokok Ligájában, mindenki otthon tartotta a három pontot.
ápr. 2
23:20
BL: elővigyázatosságból cserélték le CR-t (She)
A Real Madrid ásza, Cristiano Ronaldo kisebb sérülést szenvedett a Borussia Dortmund elleni BL-negyeddöntő 80. percében, bal térdét fájlalta, és miután egyeztetett az orvosi stábbal, cserét kért. A portugál klasszis az elmúlt napokban sem volt teljesen egészséges, ezért nem akarta kockáztatni további játékát edzője, Carlo Ancelotti.
ápr. 2
23:54
BL: Cech nevetséges gólt kapott - Mourinho (She)
A PSG–Chelsea (3–1) BL-negyeddöntő után mindkét csapat vezetőedzője, José Mourinho és Laurent Blanc is kiemelte a harmadik párizsi gólt. Előbbi nevetségesnek, utóbbi fantasztikusnak nevezte.
ápr. 2
23:54
Bajnokok Ligája: A Napoli ellen is 1-3-ról fordítottunk - Cahill (Agroinform)
A Paris Saint-Germain 3-1-re legyőzte a vendég Chelsea-t a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 2
23:56
BL: A Napoli ellen egyszer már sikerült - Cahill (She)
A PSG–Chelsea (3–1) BL-negyeddöntő első felvonását követően a két edző mellett a labdarúgók is értékeltek. Gary Cahill szerint a 2012-es Napoli elleni párharc lehet a követendő példa számukra a kétgólos idegenbeli vereség után.

2014. április 3. csütörtök

ápr. 3
0:12
NS: Gomes alatt inog a pad, Supkának milliókkal tartozik a Pécs - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
ápr. 3
0:12
Bajnokok Ligája: Adtunk két gólpasszt a Realnak - Klopp (Agroinform)
A Real Madrid simán, 3-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán.
ápr. 3
2:00
Tenisz: Ivanovics a 2., az idősebbik Williams a 3. körben (She)
A héten két WTA-tornát rendeznek. Monterreyben a 2. helyen rangsorolt szerb Ana Ivanovics még csak az első fordulóban volt érdekelt, nehéz meccsen, három szettben győzött a lengyel Urszula Radwanska ellen. Charlestonban egy kivétellel már a 2. fordulós mérkőzéseket is lejátszották: az amerikai Venus Williams húgával, Serenával ellentétben továbbjutott, viszont az ötödik helyen kiemelt…
ápr. 3
5:36
Letették az Óbudai Gepárd Jégcsarnok alapkövét (Infostart)
Letették az Óbudai Gepárd Jégcsarnok alapkövét, a létesítmény a tervek szerint júniusban készül el, és a III. kerületi gyerekek szeptemberben vehetik majd birtokukba.
ápr. 3
7:24
NBA: karriercsúcs Denverben; megvan a 19. Spurs-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a San Antonio hazai pályán 111–90-re legyőzte a Golden State Warriorst, így sorozatban a 19. találkozóját nyerte meg. A Spurs menetelésének – magyar idő szerint – holnap hajnalban a Kevin Duranttel felálló Oklahoma City Thunder vethet véget. A négymeccses nyeretlenségi sorozatát megszakító Denver Nuggets…
ápr. 3
7:42
Tenisz: 23 évvel idősebb ellenféltől kapott ki Babos (She)
A Monterreyben zajló kemény pályás női tenisztorna második fordulójában Babos Tímea több mint kétórás mérkőzésen, döntő játszmában maradt alul a nála 23 évvel idősebb Date Krumm Kimiko ellen.
ápr. 3
7:44
El: Basel-Valencia, Porto-Sevilla, Lyon-Juve, AZ-Benfica - program (She)
A negyeddöntő első mérkőzéseivel folytatódik a küzdelem a labdarúgó Európa-ligában. A versenyben maradt két spanyol klub, a Sevilla és a Valencia egyaránt vendégként lép pályára, előbbi a svájci Bázelben, utóbbi a portugál Portóban. A francia Lyon az olasz Juventust fogadja, a holland AZ Alkmaar pedig a másik portugál egyletet, a Benficát. A négy találkozó közül a Nemzeti Sport Online kettőt…
ápr. 3
8:00
Felkészülés: Mexikó 0-2 után ikszelt az amerikaiakkal (She)
Felkészülés mérkőzésen a mexikói labdarúgó-válogatott Phoenixben 59 ezer néző előtt kétgólos hátrány után játszott döntetlent a házigazda Egyesült Államokkal.
ápr. 3
8:02
NHL: királyian teljesített a Kings; a végén támadt fel a Ducks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Los Angeles Kings hazai közönség előtt nem sok esélyt adott a Phoenix Coyotesnek (4–0), így a legutóbbi hét találkozójából immár a hatodik után távozhatott győztesen a jégről – nem mellesleg biztosította a helyét a rájátszásban. A Királyok sikeréből Anze Kopitar és Jeff Carter is egy góllal, valamint egy…
ápr. 3
8:36
PMFC: a Supka-ügy miatt kezdődhet a végrehajtás (She)
Egyre súlyosabbá válik a helyzet Pécsen. A Nemzeti Sport szerkesztőségébe szerdán eljutott néhány jogi irat, és mindegyik elektronikus üzenet arról árulkodik, hogy az élvonalbeli Pécsi MFC fizetni köteles korábbi edzőjének, Supka Attilának, mégpedig nem csekély összeget, több mint tizenegymillió forintot. A probléma azonban az, hogy a PMFC ez idáig nem fizetett, ezért végrehajtás indul a…
ápr. 3
8:36
Babos egyesben búcsúzott Monterreyiben (Metropol)
A magyar teniszezőnő a japán Date-Krumm Kimikótól kapott ki a nyolcaddöntőben.
ápr. 3
8:38
BL: oda a visszavágó - Ibra néhány hétre kidőlt (She)
A Chelsea ellen 3–1-re megnyert Bajnokok Ligája-negyeddöntőt követően Nasszer el-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke elmondta, hogy a második félidőben megsérült Zlatan Ibrahimovic néhány hétre harcképtelenné vált.
ápr. 3
8:38
Zöld lámpa Klein Dávidnak (Metropol)
Laboratóriumi és terheléses vizsgálaton vett részt a Mount Everest oxigénpalack nélküli megmászására készülő Klein Dávid.
ápr. 3
9:12
Videó: Nincs sok ideje Mocsai Lajos keretének (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai Szigetszentmiklóson találkoztak újra a januári Európa-bajnokság után. Mocsai Lajos szövetségi kapitány csapata pénteken és szombaton Németországgal mérkőzik a szlovénok elleni vb-selejtezős párharcra való felkészülés részeként. Nagy László elmondta, nem sok időt kapott a keret, így maximálisan ki kell használni a németek elleni két találkozót.
ápr. 3
9:14
F1: „Schumachert nem viszik haza, bízunk a felépülésében" (She)
Michael Schumacher ügynöke tagadta, hogy a december végi súlyos síbalesete óta kómában fekvő hétszeres világbajnok felesége már azt tervezi, hazaviszi a Grenoble-ban ápolt pilótát, mivel az orvosok már nem sok esélyt látnak a felépülésére.
ápr. 3
9:30
Bajnokok Ligája: Vicc volt, ahogy védekeztünk - Mourinho (Agroinform)
A portugál a PSG elleni 3-1-es BL-vereség után akadt ki védőire. Terry és Cahill is óvodás hibákat vétett.
ápr. 3
9:32
Bajnokok Ligája: A Chelsea védelme nevetséges, Ibrahimovic hetekre kidőlt (Agroinform)
José Mourinhónak volt oka dühöngeni, míg a PSG elnöke felcsapott orvosnak, és diagnosztizálta Ibrahimovic sérülését.
ápr. 3
9:48
Barca: a menedzser furcsállja, hogy nem bukott ki az átigazolási hiba (She)
A Sport Klub Dodzsem című adásában Paunoch Péter vendégeskedett szerda este. A téma a Barcelona elleni FIFA-szankció volt – amint arról beszámoltunk korábban, a FIFA két átigazolási időszakból kizárta a katalánokat, akik vétettek a vonatkozó szabályok ellen –, amelyet a FIFA-licences menedzser abból a szempontból furcsállt, hogy az egyértelmű előírások ellenére hogyan nem bukott ki eddig.
ápr. 3
10:06
Videó: remekül támadott a Vidi, három gól a pécsi kapuban (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján az idegenbeli 1–1 után a Videoton Székesfehérváron könnyed, háromgólos győzelmet aratott az erősen tartalékos Pécs ellen. Íme, a találkozó összefoglalója!
ápr. 3
10:08
Honvéd: „Az NB I színvonala alacsonyabb, mint a Serie B-é” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kameruni légiósa, Thomas Job a Tuttomercatowebnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy ha két klub jelenlététől elvonatkoztatunk, akkor a magyar élvonal színvonala nem ér fel az olasz másodosztály szintjéhez. A 29 esztendős középpályás hozzátette, nem olasz csapattársaival angolul kommunikál az öltözőben.
ápr. 3
10:24
Vb 2014: a FIFA főtitkára leszögezte, még nem állnak készen (She)
Jérome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) főtitkára szerint egyelőre nem lehet megnyugodni, mert több stadion nincs még kész a június 12-én rajtoló brazíliai világbajnokságra; közben az egyik helyszínen – az építkezés miatt fél ház előtt – már mérkőzést rendeztek.
ápr. 3
10:42
Vb 2014: a FIFA főtitkára szerint még nem állnak készen (She)
Jérome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) főtitkára szerint egyelőre nem lehet megnyugodni, mert több stadion nincs még kész a június 12-én rajtoló brazíliai világbajnokságra; közben az egyik helyszínen – az építkezés miatt fél ház előtt – már mérkőzést rendeztek.
ápr. 3
10:42
Sportfogadás: Amikor az előző napi meccsekre tudtam fogadni - interjú Tomihmv-vel (Agroinform)
Tomihmv, a hatharom.com egyik tippmestere készséggel mesélt nekünk sportfogadói szokásairól, pályafutásáról.
ápr. 3
10:44
Röpi: feljelentés a szövetség 83 milliós tartozása miatt (She)
Ismeretlen tettes ellen büntető feljelentést tett a Magyar Röplabdaszövetség (MRSZ) a XIV. kerületi Rendőrkapitányságon hűtlen kezelés és a számvitel rendjének megsértése bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt. Amint azt az MRSZ csütörtöki közleménye jelzi: a szövetség egy közel féléves pénzügyi, jogi átvilágítás után jutott el odáig, hogy az ügyet a nyomozó hatóságokra bízza.
ápr. 3
10:44
Bajnokok Ligája: Klopp szerint ötöt lőhettek volna, Ronaldo egy kicsit sérült (Agroinform)
A Dortmund vezetőedzője szerint a Madridban mutatott támadójáték lesz a kiesés oka, ha nem csapata jut tovább.

Keresés