2014. április 3. csütörtök

ápr. 3
10:46
Férfi vízi: az olimpiai bajnok kóstolgatja magát bíróként (She)
A 38 esztendős, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund rengeteg mérkőzést játszott lassan 30 éve tartó pályafutása során (sőt az ob I/b-s UVSE-ben a mai napig edz és pólózik is), ezek tapasztalatait játékvezetőként is igyekszik hasznosítani.
ápr. 3
10:48
Birkózó Eb: Ligeti győzött, Nagy kikapott az első meccsén (She)
A szabadfogásúak 125 kilogrammos kategóriájában szereplő Ligeti Dániel győzött, míg a 74 kilósok között induló Nagy Mihály kikapott az első meccsén, a nyolcaddöntőben a Vantaaban zajló birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
ápr. 3
11:00
BL: Diego Costa felépülhet a Barcelona elleni visszavágóra (She)
Nem súlyos Diego Costa combizomsérülése, így az Atlético Madrid spanyol válogatott támadója jó eséllyel pályára léphet jövő szerdán a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján.
ápr. 3
11:18
Videó: gondolt egyet és lazán triplát hintett a kezdőkörtől (She)
Paul George egészen parádés hárompontos kosarat dobott az Indiana Pacers–Detroit Pistons NBA-mérkőzésen. A hazaiak játékosa majdnem a felezővonalról dobta gyűrűbe a labdát a negyedik negyedben. A mozdulat teljesen spontán jött, semmi sem kényszerítette rá, mert a támadóidőből még jócskán volt hátra.
ápr. 3
11:20
Szavazás: Mit vár a pénteki Újpest-FTC derbitől? (She)
Újpest–Ferencváros derbit rendeznek pénteken az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Milyen eredményt vár a fővárosi rangadótól?
ápr. 3
11:22
Birkózó Eb: Ligeti Dániel a negyeddöntőben kikapott (She)
A szabadfogásúak 125 kilogrammos kategóriájában szereplő Ligeti Dániel meglepően simán, technikai tussal kikapott orosz riválisától a negyeddöntőben, így már csak a vigaszági folytatásban reménykedhet a finnországi birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. A tavaly világbajnoki és Eb-bronzérmes Barka Emese ugyanakkor villámgyors győzelemmel mutatkozott be.
ápr. 3
11:36
Újpest-FTC: a rangadón debütál a bírók vb-szerelése (She)
A pénteki Újpest–Ferencváros NB I-es rangadón viselik először a hazai labdarúgó-játékvezetők az új Adidas-szerelést.
ápr. 3
11:38
Videó: a Barcelona utolsó órái az Atlético elleni BL-csata előtt (She)
A Barcelona hivatalos Youtube-csatornája kiadott egy videót, amelyben megtekintheti, hogy a csapat miként töltötte az utolsó órákat az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.
ápr. 3
11:40
Újpest-FTC: alig ezer jegy maradt a pénteki derbire (She)
Kicsivel több mint ezer (1038) jegy maradt a pénteki Újpest–Ferencváros derbire – adta hírül az ujpestfc.hu. A labdarúgó NB I 23. fordulójában a szezonban negyedszer csap össze a két fővárosi együttes, a találkozóra ma 17 és 20 óra között is lehet jegyet venni a Megyeri úton.
ápr. 3
11:54
Bp. Honvéd: Puskás-megemlékezések Kispesten (She)
Koszorúzással emlékeztek meg Puskás Ferenc születésének 87. évfordulójáról a Köki-Terminál bevásárlóközpont melletti Puskás-szobornál. Gajda Péter, Kispest polgármestere mellett Szurgent Lajos a Bp. Honvéd, Dunai Antal pedig az MLSZ nevében méltatta a legendát.
ápr. 3
11:56
Eb 2016: elegáns a finn válogatott új meze - fotó (She)
A Twitter-csatornáján keresztül bemutatta új mezét a finn labdarúgó-válogatott, amely eddig – még a mieink elleni márciusi felkészülési mérkőzésen is – az Adidas által gyártott szerelésben lépett pályára, a jövőben azonban már a Nike szállítja a dresszeket az északi együttesnek.
ápr. 3
12:12
Átigazolás: 14 pontban foglalta össze fellebbezését a FIFA-ítélet ellen a Barcelona (Agroinform)
Nincs meglepetés, a Barcelona nem nyugszik bele a FIFA szerdán kihirdetett súlyos büntetésébe.
ápr. 3
12:48
Dortmund: Reus (is) lemaradhat a Barcáról - sajtóhír (She)
Alaposan megkavarhatja az átigazolási piacot a FIFA tegnapi büntetése, amellyel két átigazolási szezonból kizárta az FC Barcelonát. A jelenlegi helyzet több labdarúgót, köztük a dortmundi Marco Reust is elbizonytalaníthatja, hiszen a katalán Sport című napilap információja szerint a játékossal való megállapodás már csupán formalitásnak tűnt. Egészen szerdáig...
ápr. 3
12:48
Európa Liga: A Lyon meghódítaná a Juve-csúcsot, a Basel csatárínségben szenved (Agroinform)
Csütörtökön a negyeddöntők első felvonásaival folytatódik a második számú európai kupasorozat. Szoros csaták várhatóak.
ápr. 3
12:50
Ausztria: Gulácsi egyelőre nem térhet vissza a Salzburgba (She)
Agyrázkódása után további vizsgálatok várnak Gulácsi Péterre, a Red Bull Sazburg magyar kapusára, aki az elmúlt hétvégi, Wacker Innsburck elleni találkozón sérült meg. A szombati grödigi fellépésen ezért még biztosan a cserekapus Alex Walcke őrzi a bajnokcsapat hálóját.
ápr. 3
13:06
FTC: Thomas Doll a környező országokból hozna tehetségeket (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a nemzetközi szövetség (FIFA) hivatalos honlapjának adott interjúban beszélt a magyar csapatról, a körülményekről és nemzetközi tapasztalatairól is.
ápr. 3
13:24
KTE: korszerűsítik a stadiont, atlétikai pálya épül - fotók (She)
A csütörtöki sajtótájékoztatón Zombor Gábor kecskeméti polgármester bemutatta a labdarúgó-, valamint az atlétikai stadion terveit. A Kecskeméti TE részéről S. Juhász Attila ügyvezető, valamint Rózsa Pál és Versegi János tulajdonosok vettek részt az eseményen.
ápr. 3
13:42
Barca: megváltozott Ter Stegen ügynökének véleménye (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Mönchengladbach kapusának, Marc-André ter Stegennek az ügynöke, Gerd vom Bruch a Sport Bildnek csütörtökön elmondta, a dolgok jelenlegi állása szerint elképzelhetetlennek tartja, hogy védence a nyáron a Barcelonához igazoljon.
ápr. 3
13:44
Videó: Mandzukicnak nem gond eltalálni a keresztlécet (She)
Az alábbi videóban egy rövid jelenetet láthatnak a Bayern München labdarúgócsapatának edzéséről. Bastian Schweinsteiger és Mario Mandzukic rögtönzött vetélkedőt rendeztek: a keresztlécet kellett eltalálniuk a labdával.
ápr. 3
13:46
Foci a barátságért: magyar gyerekek is részt vehetnek a BL-döntőn (She)
„Riporter vagyok!" címmel országos pályázatot hirdet a „Foci a barátságért" projekt, melyben 12 és 14 év közötti fiatal újságíróknak egy társukkal, ifjúsági focijátékossal vagy szurkolóval kell interjút készíteni a kezdeményezés alapelveiről: tradíció, béke, barátság, győzelem, egészség, egyenlőség, sportszerűség és elhivatottság. A versenyt a Gazprom társadalmi programjában részt vevő 16…
ápr. 3
13:48
Női kézi EHF-kupa: Herr Anita szeretne döntőt játszani (She)
Szeretne bekerülni a női kézilabda EHF-kupa májusi fináléjába a Fehérvár KC, amely a dán Esbjerggel találkozik az elődöntőben.
ápr. 3
14:00
Kajak-kenu: népes magyar csapat utazik a milánói vk-ra (She)
Szinte évtizedes hagyomány, hogy a versenyszezon a szegedi világkupával kezdődik a legjobb magyar gyorsasági kajak-kenusok számára. Idén ez másként lesz, ennek ellenére a sportolók, valamint a szegedi viadal szervezői és házigazdái gőzerővel készülnek a pontosan 50 nap múlva rajtoló maty-éri eseményre.
ápr. 3
14:00
Átigazolás: Reus a Barcelona végleges ajánlatára várt, de az aligha érkezik meg (Agroinform)
Az egész átigazolási piacot érzékenyen érinti, ha a Barcelona nem szerződtethet új játékosokat a következő egy évben.
ápr. 3
14:02
Birkózó Eb: Ligeti bronzéremért birkózhat, Barka kiesett (She)
A szabadfogásúak 125 kilogrammos kategóriájában szereplő Ligeti Dániel a bronzéremért léphet szőnyegre a finnországi birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapjának esti programjában, miután a vigaszágon legyőzte román ellenfelét.
ápr. 3
14:36
Anglia: korábbi kiváló játékosa lesz a BEK-győztes edzője (She)
Stuart Pearce veszi át a szezon végén az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Nottingham Forest irányítását – jelentette be a klub elnök-tulajdonosa, Favaz al-Haszavi.
ápr. 3
14:38
F1: Pérez szerint unalmas - és a hangról nem is beszél (She)
Sergio Pérez Malajziában nem tudott elrajtolni, és a boxutca faláról nézte végig a sepangi futamot, így külső szemlélőként, autós rutinnal spékelve alapos kritikát fogalmazhatott meg a versenyzésről. És a hangokról még csak egy szót sem ejtett.
ápr. 3
14:40
Real Madrid: CR tünetmentesen érkezett az edzésre (She)
Nem érzett fájdalmat a bal térdében, így csütörtökön teljes értékű edzésmunkát végezhetett Cristiano Ronaldo, a Real Madrid kétszeres aranylabdás klasszisa, akit a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő (3–0) hajrájában elővigyázatosságból lecseréltek.
ápr. 3
14:42
Vízilabda: Pécsen folytatódik a férfiválogatott országjárása (She)
A világbajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint az a céljuk, hogy a főváros mellett egyre több mérkőzésüket vidéken rendezzék meg, ily módon is országszerte népszerűsítve a sportágat.
ápr. 3
14:44
Real: Nadal nem érti a fütyülőket, Figo szerint ez a játék része (She)
Rafael Nadal világelső teniszező a Real Madrid szurkolójaként csalódottan látta, ahogy vasárnap a Bernabéu közönsége kifütyülte Cristiano Ronaldót, mert a Rayo Vallecano ellen 5–0-ra megnyert bajnokin egy helyzetben nem passzolt, hanem egymaga próbálta befejezni az akciót. Luis Figo szerint az egész vihar a biliben.
ápr. 3
14:46
El: Tévez feltöltődött az eltiltás alatt - a Lyon bánhatja (She)
Csütörtökön újabb lépést tehet a hazai pályán rendezendő döntő felé a Juventus, amely az Európa-liga-negyeddöntő első összecsapásán Lyonban lép fel. Antonio Conte együttesében minden bizonnyal szerepet kap a hétvégi bajnokit (Napoli, 0–2) eltiltása miatt kihagyó Carlos Tévez, aki tizennyolc góllal vezeti a mesterlövészek listáját a Serie A-ban, európai kupameccsen azonban az elmúlt évtizedben…

2014. április 4. péntek

ápr. 4
3:45
Javult Schumacher állapota (Infostart)
Javult a több mint 90 napja mesterséges kómában fekvő Michael Schumacher állapota. A hétszeres Forma-1-es világbajnok menedzsere, Sabine Kehm úgy fogalmazott: vannak jelek, amelyek bizakodásra adnak okot.
ápr. 4
3:45
Lányokkal melegített a BL-meccsre Benzema (Blikk)
ápr. 4
3:45
Videó: „Kicsit megnőtt a grúz a legutóbbi találkozásunk óta” (She)
Mint arról már beszámoltunk, Ligeti Dániel bronzérmet szerzett a finnországi Vantaa-ban zajló birkózó Európa-bajnokságon a szabadfogásúak 125 kilogrammos mezőnyében. Ligeti a bronzmérkőzés után a Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó újságírójának elmondta, minden összejött neki grúz olimpiai ezüstérmes Davit Modzmanasvilit ellen, azonban azt még nem döntötte el, hogy a felkészülést milyen…
ápr. 4
3:45
Vízilabda: népszerűvé tenni a sportágat (Metropol)
Benedek Tibor szerint a céljuk, hogy a főváros mellett egyre több mérkőzésüket vidéken rendezzék meg.
ápr. 4
3:46
Twitter: Azarenka táncolt és énekelt a dugóban, Hazard hisz a fordításban (Agroinform)
A hatharom.com-on keresztül követhetitek a legnépszerűbb sportolók, csapatok Twitter-oldalát.
ápr. 4
3:49
Tanuszoda épül Gazdagréten - videó (Infostart)
Letették a Gazdagréten felépülő tanuszoda alapkövét csütörtökön.
ápr. 4
3:49
Leégette magát a Chelsea (Blikk)
Párizs — Törtek-zúztak a Chelsea labdarúgócsapatának szurkolói a francia fővárosban. Az angol drukkerek a Paris Saint-Germain ellen végül 3-1-re elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntős meccsre érkeztek, s huligánjaik egy nagyobb csoportja gyakorlatilag szétverte az egész St. Denis utcát a szórakozónegyedben. Később sem lehettek jókedvűek, hiszen kedvenceik kudarcot vallottak a pályán.
ápr. 4
3:49
NB I: Belga fiókcsapatot csináltak az Újpestből - Véber (She)
Véber György, a Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője a Sport Tv Zuhanyhíradó című műsorában röviden beszélt az Újpest helyzetéről. Annak örül, hogy megmenekült a klub, annak már koránt sem, hogy a külföldi tulajdonos belga fiókcsapatot csinált belőle.
ápr. 4
3:49
Javult Schumacher állapota (Metropol)
A hétszeres Forma-1-es világbajnok menedzsere, Sabine Kehm úgy fogalmazott: vannak jelek, amelyek bizakodásra adnak okot.
ápr. 4
3:50
Sportfogadás: Ennyit jelent a Barcelona kivégzése? (Agroinform)
Az Armani Milano szerdai 28 pontos győzelme a Barca ellen alaposan felkavarta az állóvizet az Euroligában.
ápr. 4
3:53
Birkózó Eb - Ligeti Dániel bronzérmes (Infostart)
Ligeti Dániel szerezte a magyar csapat első érmét a finnországi Vantaában zajló birkózó Európa-bajnokságon, ugyanis a csütörtöki versenynapon a bronzmérkőzésen legyőzte a grúz Davit Modzmanasvilit.
ápr. 4
3:53
11 milliót kell fizetnie a pécsi fociklubnak (Blikk)
Pécs - Végrehajtást kezdeményez a gárda korábbi vezetőedzője a Pécs fociklubja ellen. A 2012 decemberében menesztett Supka Attila (51) elmaradt bérét, 11 millió forintot vár a piros-feketéktől, s a tréner kezében immáron jogerős bírói döntés van.
ápr. 4
3:53
Férfi kosár Euroliga: Hanga sem kímélte a Fenerbahcét (She)
A Fenerbahce 95–73-as vereséget szenvedett a Laboral Kutxa otthonában, ezzel biztossá vált, hogy nem juthat negyeddöntőbe a férfi kosárlabda Euroligában. Hanga Ádám többek között 10 ponttal járult hozzá a spanyol csapat sima győzelméhez.
ápr. 4
3:53
Már csak ezer jegy kapható a derbire (Metropol)
Mindössze 1038 jegy maradt a pénztárakban a pénteki Újpest-Ferencváros NB I-es labdarúgó mérkőzésre.
ápr. 4
3:54
Átigazolás: Hármas versenyfutás zajlik Lukakuért (Agroinform)
Ügynöke szerint a Tottenham érdeklődik Romelu Lukaku, a Chelsea Evertonnál kölcsönben lévő belga csatára iránt.
ápr. 4
3:57
A Barcelona súlyos igazságtalanság áldozata lett? (Infostart)
ápr. 4
3:57
Több hétig pihen Gulácsi az agyrázkódása után (Blikk)
Salzburg - Legalább két-három hétig nem játszhat Gulácsi Péter (23). A Red Bull Salzburg magyar kapusa csapata múlt szombati osztrák bajnokiján ütközött az ellenfél egyik futballistájával, Christian Schillinggel (22).
ápr. 4
3:57
Női kézi: A Győr olyan, mint a Barca vagy a Bayern - S. Müller (She)
A pályafutását a nyáron Győrben folytató Susann Müller a kézilabda Bajnokok Ligája hivatalos honlapjának adott interjújában a Barcelonához és a Bayern Münchenhez hasonlította leendő klubját.
ápr. 4
3:57
Tanuszoda épül Gazdagréten (Metropol)
A kormány kiemelt célja, hogy minden gyermek tanuljon meg úszni.
ápr. 4
3:58
Nemzetközi foci: Messi, Costa vagy Suárez - ki volt március legjobbja? (Agroinform)
Új rovatot indítottunk a hatharom.com-on. Nézzük, márciusban kik vitték a prímet a topligákban!

Keresés